Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canım stres yapmamaya çalış dinlen insallah bisey olmaz gerekirse sabah git tekrar

Benim yaklaşık 11 gün geç döllenme oldu. Bebeğin kalp atışlarını da 8. Haftanın içinde duyduk. Sen adet olacağını beklediğin anda hamile kalmışsın ve bu çok normal bir durum. İyi düşünmeye çalışıyorum.. Eğer kese gözüküyorsa bir hafta on gün sonra kalp atışlarını duyabilirsin sanırım.

Çok geçmiş olsun. Sağlıklıca atlatırsınız bu süreci umarım..

DIPTISDIPTIS canım sana sormak istedigim bise var angelsounds aldım bende ama 1 yerini cok zor buluyorum 2 de sanki cok yavas atiyo ultrasonla bakılırken hep 150lere yakındı ama bunda daha yavas bariz. Bi sorunmu varki

keklik_58 canim 2 kaybı olan biri olarak acini çok iyi anlıyor ve paylaşıyorum.. Şuan okudum şok ôldum Rabbim hakkikizdakini hayırlı kılsın çok zor. Biran önce inşallah sağlıklı gebeliğin olur yardımcı olabilicegim birşey varsa seve seve olurum

DIPTISDIPTIS canım sana sormak istedigim bise var angelsounds aldım bende ama 1 yerini cok zor buluyorum 2 de sanki cok yavas atiyo ultrasonla bakılırken hep 150lere yakındı ama bunda daha yavas bariz. Bi sorunmu varki
Canim ben de kullanıyorum angelsounds. O yavaş dediğin senin kalp atisin yani kendi atar damarina denk geliyor. Bebişin kalp atimini bulduğunu zaman deli gibi atıyor. Dakika tutarak sayarsan hangisi oldugunu ayırt edebilirsin.

Canim ben de kullanıyorum angelsounds. O yavaş dediğin senin kalp atisin yani kendi atar damarina denk geliyor. Bebişin kalp atimini bulduğunu zaman deli gibi atıyor. Dakika tutarak sayarsan hangisi oldugunu ayırt edebilirsin.
Yok ozaman ben bulamıyorum ya ugrastım baya

Yok ozaman ben bulamıyorum ya ugrastım baya

Canım çok hassas bir noktadan acaip hızlı alınıyor ses. Kendi nabzını duyuyorsun sen. Öyle bir seski sanki içinde tren varmış gibi gürültülü. Daha önce koyduğum kayıtları dinledin mi? Aynı ses olmalı.
Herkes aynı haftalarda duymaya biliyormuş bu cihazla meraklanma. Ben de son 1 haftadır dinleyebiliyorum daha önce duyamamistim

Aynen dediğin gibi. Ben sadece doktorun baktığı yere çok dikkat ettiğim için bulabildim. Birazda bastırmak gerekiyor ama çok değil. Misal bu hafta direk gümbür gümbür duyuyorum bastırmadan. Benim çok istisnaydı :)
8. Hafta içindeyken duymuştum ama çok derindendi. Şimdi baya baya net. Birazda karın bölgesiyle ve bağırsak doluluğuylada alakalı.

Aman dikkat çok dikkat et kendine. Geçmiş olsun umarım tekrarlamaz korkutmaz bir daha seni

Benim 21 gun gec dollenme :) adet gecikmemin 6. Gunu hamile kaldim.sat aslinda 8 kasim ama 29 kasim olarak aldi doktor :)

Ayyy okuyunca kendimi buldum :) biz de erkek olursa ertug alp koyacakmisiz:) kiz olursa da beyza rana ben kiz hissediyorum bakalim :)

atiyormus[/QUOTE]
Ben cok uzuldum rabbim kimse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…