Canım stres yapmamaya çalış dinlen insallah bisey olmaz gerekirse sabah git tekrarMerhaba kızlar biraz önce tuvalete gittiğimde sanki parça geldi anlayamadım klozet su da olduğundan algılayamadım peçeteye de artık rengini kırmızı döndürdü gelen leke. Doktoru aradım adet kanaması gibi kan olmadıktan sonra hastaneye gelmene gerek yok dedi zaten progestan kullanıyorsun dedi çok korkuyorum nolur dua edin saat 15:00de duydum kalbini gayet güzeldi herşey alttan muayene kabul etmedim şimdi keşke etseydim diyorum çok korkuyorum
Benim yaklaşık 11 gün geç döllenme oldu. Bebeğin kalp atışlarını da 8. Haftanın içinde duyduk. Sen adet olacağını beklediğin anda hamile kalmışsın ve bu çok normal bir durum. İyi düşünmeye çalışıyorum.. Eğer kese gözüküyorsa bir hafta on gün sonra kalp atışlarını duyabilirsin sanırım.Iyi akşamlar arkadaşlar. Iki haftadır 3 farklı doktora gittim çünkü 9 haftalik olmasi gereken gebeliğim 6 haftalik olarak gorunuyo. Bir doktor çok geç dollenme olmus dedi. diğeri iki hafta sonra gel dedi başka bi açıklama yapmadı diğer doktor da ya geç dollenme olmuştur ya da dillendirmek istemiyorum ama bebek gelisememis olabilir dedi. Crinone jel verdi. Zaten kan pihtilasmasi yüzünden iki kez düşük yaşadım. Şu an igne de kullaniyorum kan sulandirici ama çok tedirgin oldum. Sizin de var mı bildiğiniz bu şekilde çok geç dollenme yaşayıp sonradan bebeğini doğuran ya da kalp atışını duyan
Çok geçmiş olsun. Sağlıklıca atlatırsınız bu süreci umarım..İyi akşamlar kızlar
Bugün öğlen yemeğinden sonra kanamam oldu.soluğu hemen doktorda aldım. İlk önce usg ile baktı kalp atışı normal bebiş iyi ama kanaman var dedi.
Hemen kan ve idrar tahlili yapıldı.idrar yollarında enfeksiyon çıktı.iğne fitil yapıldı, serum verdi, serum yapılırken kahverengi lekeye döndü akıntım. Bir hafta yatak istirahati, progesteron ve monurol verdi.bir hafta sonra yine kontrol var.iki gündür de sol kasılığımda kasılmalar vardı. Bizde durumlar böyle, artık herşeyin hayırlısı...
keklik_58 kaybına çok üzüldüm.umarım çabuk atlatırsın, dediğim gibi herşeyin hayırlısı
Anlıyorum cnm haklısın.. Amin inşallah hepsini korusun RabbimEvet cnm polis. Hangi sehir old soylemeyeyim guvenlik geregi . Guneydoguda ama yani. Rabbim hepsini korusun ins . Bitsin artk huzur gelsin ya
Canim ben de kullanıyorum angelsounds. O yavaş dediğin senin kalp atisin yani kendi atar damarina denk geliyor. Bebişin kalp atimini bulduğunu zaman deli gibi atıyor. Dakika tutarak sayarsan hangisi oldugunu ayırt edebilirsin.DIPTISDIPTIS canım sana sormak istedigim bise var angelsounds aldım bende ama 1 yerini cok zor buluyorum 2 de sanki cok yavas atiyo ultrasonla bakılırken hep 150lere yakındı ama bunda daha yavas bariz. Bi sorunmu varki
Yok ozaman ben bulamıyorum ya ugrastım bayaCanim ben de kullanıyorum angelsounds. O yavaş dediğin senin kalp atisin yani kendi atar damarina denk geliyor. Bebişin kalp atimini bulduğunu zaman deli gibi atıyor. Dakika tutarak sayarsan hangisi oldugunu ayırt edebilirsin.
Herkes aynı haftalarda duymaya biliyormuş bu cihazla meraklanma. Ben de son 1 haftadır dinleyebiliyorum daha önce duyamamistimYok ozaman ben bulamıyorum ya ugrastım baya
DIPTISDIPTIS canım sana sormak istedigim bise var angelsounds aldım bende ama 1 yerini cok zor buluyorum 2 de sanki cok yavas atiyo ultrasonla bakılırken hep 150lere yakındı ama bunda daha yavas bariz. Bi sorunmu varki
Yok ozaman ben bulamıyorum ya ugrastım baya
Herkes aynı haftalarda duymaya biliyormuş bu cihazla meraklanma. Ben de son 1 haftadır dinleyebiliyorum daha önce duyamamistim
İyi akşamlar kızlar
Bugün öğlen yemeğinden sonra kanamam oldu.soluğu hemen doktorda aldım. İlk önce usg ile baktı kalp atışı normal bebiş iyi ama kanaman var dedi.
Hemen kan ve idrar tahlili yapıldı.idrar yollarında enfeksiyon çıktı.iğne fitil yapıldı, serum verdi, serum yapılırken kahverengi lekeye döndü akıntım. Bir hafta yatak istirahati, progesteron ve monurol verdi.bir hafta sonra yine kontrol var.iki gündür de sol kasılığımda kasılmalar vardı. Bizde durumlar böyle, artık herşeyin hayırlısı...
keklik_58 kaybına çok üzüldüm.umarım çabuk atlatırsın, dediğim gibi herşeyin hayırlısı
Benim 21 gun gec dollenme :) adet gecikmemin 6. Gunu hamile kaldim.sat aslinda 8 kasim ama 29 kasim olarak aldi doktor :)Iyi akşamlar arkadaşlar. Iki haftadır 3 farklı doktora gittim çünkü 9 haftalik olmasi gereken gebeliğim 6 haftalik olarak gorunuyo. Bir doktor çok geç dollenme olmus dedi. diğeri iki hafta sonra gel dedi başka bi açıklama yapmadı diğer doktor da ya geç dollenme olmuştur ya da dillendirmek istemiyorum ama bebek gelisememis olabilir dedi. Crinone jel verdi. Zaten kan pihtilasmasi yüzünden iki kez düşük yaşadım. Şu an igne de kullaniyorum kan sulandirici ama çok tedirgin oldum. Sizin de var mı bildiğiniz bu şekilde çok geç dollenme yaşayıp sonradan bebeğini doğuran ya da kalp atışını duyan
Ayyy okuyunca kendimi buldum :) biz de erkek olursa ertug alp koyacakmisiz:) kiz olursa da beyza rana ben kiz hissediyorum bakalim :)kizimin adi esma ecem, oglumuz olursa oguz alp koyacakmisiz esim oyle dedi ( fazla dirilis ertugrul izliyo sanirim :) ) kizimiz olursa da adini esim koyacakmis ama henuz karar vermemis :) kizimin adini ben secmistim çünkü gerci o da oluuur demisti ama :))
Gece uyku tutmamış gibi:)
Kızlar tüm enerjim gitti ve çok üzgünüm hala. Ama az önce idrar kültürümün sonucunu öğrendim ve yeni bir şeyler öğrenince sizinle de paylaşmak istedim.
daha önce yazdığım üzere doktorun rutin kontrolde istediği idrar testinde bol miktarda bakteri görülmüştü. Üstelik benim yanma, kaşıntı vs gibi bir belirtim de yoktu. Doktor bol su içirdi ve hemen idrar kültürü
Kizlar aldiginiz urunun goruntusunu gonderme.sansiniz var mi bende almak istiyorumdaDIPTISDIPTIS canım sana sormak istedigim bise var angelsounds aldım bende ama 1 yerini cok zor buluyorum 2 de sanki cok yavas atiyo ultrasonla bakılırken hep 150lere yakındı ama bunda daha yavas bariz. Bi sorunmu varki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?