Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
evet boya sıkıntılı kızlar, ben tam vaktin de ombreye geçmişim. Deri kısmına hiç bişi değmeden sadece uçlar boyanacak. hatta o sırada ben maske takmayı planlıyorum :)

disarda boyat :)) ben bi keresinde icerde dumanalti olmus resmen baska bi kac islem vardi, bunlari soluyamam diyip islemimi disarda yapmistim. ki o zaman hamile bile diildim ama icerisi cidden cok kotu olmustu

Cok sukur gittim geldim atkadaslar. simdilik bi sorun yok ense kalinligi normal, burun kemigi olusmus, mesaneyi gorduk cis yapmaya baslamis :)) kalp odaciklari olusmus, omurga duzgun. eller kollar parmaklar duzgun, beyin loblari olusmus. bissuru baska sey de saydi :) saolsun baya uslu bi bebikti pozisyonu duzgundu cok ugrastirmadan tum olcumleri yapti anlatti doktor. kan da verdim sonuclar 4-5 gun sonra dediler ama usg taramasinda sorun yok dedi.

rapordaki degerleri bi kontrol edicem internetten bi kac bold deger var neden oyle yazilmis diye. rahim agzi 3cm su an daha yukari cekilir o dedi. veeeeee.... kesin olmamakla birlikte kiz bebek geliyor dedi. 2-3 haftaya doktorunuz kesin soyler ama su an oyle gorunuyor dedi..

evsannn cim buyuk mu konustum dun acaba diye dusunmeye basladim :))

DIPTISDIPTIS canim ses ver guzel haberler alalim senden de insallah

Hergun canim cips cekiyor.... gecen gebeligimde surekli sebze cekiyordu.

cekiyo cekmesine ama az bisi atiyorum agzima misal sonra da deli gibi tiksinmeye basliyorum. benim bu hamilelik cok garip hersey 1 porsiyon diyorum esime.

bi tabak mercimek corbasi ictim bulantinin ilk zamanlari bi daha ne zaman yapsam tiksindim icemedim. her yemegi bi kere yapip bi kere -midem aliyosa- yiyebiliyorm. gerisini esimle oglum bitiriyo ben domates ekmek devam ediyorum

Yaaaa inanmıyorummmm. Sakince detayları okuyordum o iyi bu iyi diye kız deyince ben şok! Ayy o kadar da konuştuk pembeler geliyor yandınnnn :) yaa ne hissediyorsun suan kız diye dusununce. Ayy cok sevindim gözün aydın canım yaaa!

izmirdeki Dr.lar için fiyatı pahalı değilmiş iyiymiş.

dr.un doğum planı yaptımı, konuştunuz mu, mesela her ay ayda kaç kere görüşeceğinizi , doğum ücreti vs.? izmire tayin olacağızda ondan soruyorum canım

Aynen fiyat olarak uygun. Dediğim gibi biraz bekliyorsun ama ilgisi güzel. 9 eylül görünüyor ama sezeryan olacağından erken olur. Bugün onun planınıda konuşacağım. Ayda 1 defa görüşecekmişiz. Zaten acil durumlarda arıyorum, sıkıntışı bir durum olduğunda çağırıyor.

Ayy ne güzeel. Hem sağlıklı hemde kııız
Benim randevu 16:00 tabi beklemeyle 16:30 falan anca girerim müthiş heyecanlıyım

ay ne dusuniiim saskinim tabii.. umudum gazi beyde belki erkek la bu der 3 hafta sonra.

degisik bi bakis acisi olur hayata kiz olursa da..

Bi sağlıklı kız müjdesi de senden bekliyorum :)

ay ne dusuniiim saskinim tabii.. umudum gazi beyde belki erkek la bu der 3 hafta sonra.

degisik bi bakis acisi olur hayata kiz olursa da..
Yani bana da ilk başta kız demişti doktorum ama ikilide değil daha dandik bir usg ile bakmıştı sonradan erkek olduğu anlaşıldı. Ama kız da olabilir bilemezsin :) hayırlı olsun da amaaan

bu arada bold yazanlar uterin arterlerdeki basinclarmis. oglumda basinc sorunu vardi coraspin ve tuz diyeti uygulanmisti. bunda sordum ilac kullanimini gerekticek bisi yok bu kez dedi. ama kendi doktorumla bi daha konusalim bold yazdiklarina gore yne normal sinirlar disinda :/

deli yaaaa :)) darisi basina insallah canim. saglikla gelsin hepsi

Cok tatlısın. Benim dürtmelerim ona maloldu sakince yüksel sakın detay verme buraya girip o da bana yükselmesin sonra :) ağzını yaymadan naz yap tatlım sen de aa bir sürü yolu var :) sınırlama kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…