- 14 Ocak 2016
- 267
- 121
- 18
evet ilk hamileliğmde burnumdan deniz kokusuyla dolaştım, dr söyledi ve gerçekten tuz tüketmiyordum ondanmış :) şimdi bol zeytin yiyorum tuzdan kısmıyorum o deniz kokusu yok burnumda :)bak demek zeytin de ondan ii geliyo bana :))
bekledim de gelmedin :)))
bekledim de gelmedin :)))
evet boya sıkıntılı kızlar, ben tam vaktin de ombreye geçmişim. Deri kısmına hiç bişi değmeden sadece uçlar boyanacak. hatta o sırada ben maske takmayı planlıyorum :)
Hergun canim cips cekiyor.... gecen gebeligimde surekli sebze cekiyordu.ben iki gebeligimde de tavuk tiksintimi bu sagliksiz seylerden uzak durmak istemeye baglamistim hep. ama nasil oluyo da cips cekiyo ona bi aciklama getiremedim :))
Nasıldı muayene? Herşey yolunda değil mi?
Hergun canim cips cekiyor.... gecen gebeligimde surekli sebze cekiyordu.
Yaaaa inanmıyorummmm. Sakince detayları okuyordum o iyi bu iyi diye kız deyince ben şok! Ayy o kadar da konuştuk pembeler geliyor yandınnnn :) yaa ne hissediyorsun suan kız diye dusununce. Ayy cok sevindim gözün aydın canım yaaa!Cok sukur gittim geldim atkadaslar. simdilik bi sorun yok ense kalinligi normal, burun kemigi olusmus, mesaneyi gorduk cis yapmaya baslamis :)) kalp odaciklari olusmus, omurga duzgun. eller kollar parmaklar duzgun, beyin loblari olusmus. bissuru baska sey de saydi :) saolsun baya uslu bi bebikti pozisyonu duzgundu cok ugrastirmadan tum olcumleri yapti anlatti doktor. kan da verdim sonuclar 4-5 gun sonra dediler ama usg taramasinda sorun yok dedi.
rapordaki degerleri bi kontrol edicem internetten bi kac bold deger var neden oyle yazilmis diye. rahim agzi 3cm su an daha yukari cekilir o dedi. veeeeee.... kesin olmamakla birlikte kiz bebek geliyor dedi. 2-3 haftaya doktorunuz kesin soyler ama su an oyle gorunuyor dedi..
evsannn cim buyuk mu konustum dun acaba diye dusunmeye basladim :))
DIPTISDIPTIS canim ses ver guzel haberler alalim senden de insallah
izmirdeki Dr.lar için fiyatı pahalı değilmiş iyiymiş.
dr.un doğum planı yaptımı, konuştunuz mu, mesela her ay ayda kaç kere görüşeceğinizi , doğum ücreti vs.? izmire tayin olacağızda ondan soruyorum canım
Cok sukur gittim geldim atkadaslar. simdilik bi sorun yok ense kalinligi normal, burun kemigi olusmus, mesaneyi gorduk cis yapmaya baslamis :)) kalp odaciklari olusmus, omurga duzgun. eller kollar parmaklar duzgun, beyin loblari olusmus. bissuru baska sey de saydi :) saolsun baya uslu bi bebikti pozisyonu duzgundu cok ugrastirmadan tum olcumleri yapti anlatti doktor. kan da verdim sonuclar 4-5 gun sonra dediler ama usg taramasinda sorun yok dedi.
rapordaki degerleri bi kontrol edicem internetten bi kac bold deger var neden oyle yazilmis diye. rahim agzi 3cm su an daha yukari cekilir o dedi. veeeeee.... kesin olmamakla birlikte kiz bebek geliyor dedi. 2-3 haftaya doktorunuz kesin soyler ama su an oyle gorunuyor dedi..
evsannn cim buyuk mu konustum dun acaba diye dusunmeye basladim :))
DIPTISDIPTIS canim ses ver guzel haberler alalim senden de insallah
Canım bende de var ama gribe bağlıyorum hem tıkalı hem sürekli siliyorum. Okyanus suyu kullanıyorum o da kanatıyor basınclı sıkıncaBenim Burnum kanamaya başladı normal olduğunu biliyorum da erken değil mi ??
Yaaaa inanmıyorummmm. Sakince detayları okuyordum o iyi bu iyi diye kız deyince ben şok! Ayy o kadar da konuştuk pembeler geliyor yandınnnn :) yaa ne hissediyorsun suan kız diye dusununce. Ayy cok sevindim gözün aydın canım yaaa!
Bi sağlıklı kız müjdesi de senden bekliyorum :)Aynen fiyat olarak uygun. Dediğim gibi biraz bekliyorsun ama ilgisi güzel. 9 eylül görünüyor ama sezeryan olacağından erken olur. Bugün onun planınıda konuşacağım. Ayda 1 defa görüşecekmişiz. Zaten acil durumlarda arıyorum, sıkıntışı bir durum olduğunda çağırıyor.
Ayy ne güzeel. Hem sağlıklı hemde kııız
Benim randevu 16:00 tabi beklemeyle 16:30 falan anca girerim müthiş heyecanlıyım
Yani bana da ilk başta kız demişti doktorum ama ikilide değil daha dandik bir usg ile bakmıştı sonradan erkek olduğu anlaşıldı. Ama kız da olabilir bilemezsin :) hayırlı olsun da amaaanay ne dusuniiim saskinim tabii.. umudum gazi beydebelki erkek la bu der 3 hafta sonra.
degisik bi bakis acisi olur hayata kiz olursa da..
Benim tıkalı değil grip falanda değilim hamilelikten olabiliyormus ama 20 haftalarda yasaniyormus daha çok anlam veremedim artık mecbur cekicemCanım bende de var ama gribe bağlıyorum hem tıkalı hem sürekli siliyorum. Okyanus suyu kullanıyorum o da kanatıyor basınclı sıkınca
Aynen fiyat olarak uygun. Dediğim gibi biraz bekliyorsun ama ilgisi güzel. 9 eylül görünüyor ama sezeryan olacağından erken olur. Bugün onun planınıda konuşacağım. Ayda 1 defa görüşecekmişiz. Zaten acil durumlarda arıyorum, sıkıntışı bir durum olduğunda çağırıyor.
Ayy ne güzeel. Hem sağlıklı hemde kııız
Benim randevu 16:00 tabi beklemeyle 16:30 falan anca girerim müthiş heyecanlıyım
Bi sağlıklı kız müjdesi de senden bekliyorum :)
Bakalım kurdela saçlara mı yoksa pipiye mideli yaaaa :)) darisi basina insallah canim. saglikla gelsin hepsi
Naz yapma olayına bakışım:
Deli kıza naz yap demişler tutmuş halının ortasına s..çmış. Bana göre yaptığım naz ama karşı tarafın naz olarak algılamağı kesin. Yapamam zaten ben yakışmıyor bana misal ağzımı gere gere konuşmak kelimeleri uzatmak isterim (halbuki ağızlarına kürekle vurasım gelir o tip kızların) yani arada öyle şımarmışçasına ama olmaz bende sırıtır o haller.
Sen sorunca farkettim benim sevgilim hiç sevdiğini söyleyen bir adam olmadı asla asla asla söylemez toplasan 10 olmamıştır 10 yıldır tanışıyoruz 9 yıllık evliyiz yani. Gelsin Kızıcam şimdi bu gün ona yükseleyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?