Ben ilk zamanlar mide bulantisindan 2 kilo verdim verdigim 1 kiloyu geri aldim aksamlari ve sabahlari tartilmayla arada 1.kilo oynuyor haberin olsunKızlar henüz hiç kilo almayan var mı...Veya normal mi? İlk gebeliğimde ilk başlarda hiç kilo vermeyip 12 kilo almıştım yanlış hatırlamıyorsam.
Ben 3 kilo verdim bu haftaya kadar. Haftada bir tartılıyorum son haftamda 400 gram almışım ama, belki günlük değişimlerdendir bilemedim. Biraz da endişeleniyorum çünkü fazla mide bulantısı kusma yaşamadım.
Canım çok şey çekiyor ama tatlı hamur işi değil mesela. Üsttede yazdığım gibi hep turşu meyve vs. Normalde de hiç böyle değildim ne oldu ki...Acaba içgüdüsel olarak sağlıklı şeyler mi istemeye başladım diyorum düşününce.
Ben ilk zamanlar mide bulantisindan 2 kilo verdim verdigim 1 kiloyu geri aldim aksamlari ve sabahlari tartilmayla arada 1.kilo oynuyor haberin olsunKızlar henüz hiç kilo almayan var mı...Veya normal mi? İlk gebeliğimde ilk başlarda hiç kilo vermeyip 12 kilo almıştım yanlış hatırlamıyorsam.
Ben 3 kilo verdim bu haftaya kadar. Haftada bir tartılıyorum son haftamda 400 gram almışım ama, belki günlük değişimlerdendir bilemedim. Biraz da endişeleniyorum çünkü fazla mide bulantısı kusma yaşamadım.
Canım çok şey çekiyor ama tatlı hamur işi değil mesela. Üsttede yazdığım gibi hep turşu meyve vs. Normalde de hiç böyle değildim ne oldu ki...Acaba içgüdüsel olarak sağlıklı şeyler mi istemeye başladım diyorum düşününce.
da ve gelişmiş ultrason cihazı olan ?İzmirde kapısından geçmeyeceğim tek hastane. Hani ölüyor olsam tek hastane o kalsa yine gitmem o derece kötü
sen nereyi tavsiye edersin izmirde? kadın doğumcu olurukda ve gelişmiş ultrason cihazı olan ?
Kızlar selam doktordan geldim şimdi, doktor inanılmaz hareketli hiç durmuyor dedi burnu oluşmuş ve ense kalınlığı yok iyi dedi ikili test ve bir dolu kan testi istedi onları yaptırdım ikili test haftaya çıkacak diğerleri öğlen çıkacak günüyle uyumluydu büyüklüğü cinsiyet söylemedi 10 gün sonra söylerim dedi:) resim ekliyorum cinsiyet tahmini yapın:)
Gunaydin canlar
Bugun 12-13 arasi randevumuz. Insallah ben de iyi haberler alirim :))
kızlarrrrrrrrrrrr bugun doktora gıttım en son 8 haftalıktı bebegım sımdı 11 haftalık halını gordum rabbım nasl büyümüş elleri kolları herseyı belli zıplıyodu yaaa bebişimm benımmmm :) daha 11+1 günlük doktor cınsıyet tahmını yaptı ben sormadan.. arkasını döndü bebek direk ortaya cıktı dedı ama emin degılım erkege cok benzıyo dedı :)))))))) rabbımmm ısteyen herkese nasıp etsın cok guzel bı duygu ınsallah ıkılı test sonucumda iyi cıkar,,,
Gözün aydin canim insallah sonuclarin da iyi cikarkızlarrrrrrrrrrrr bugun doktora gıttım en son 8 haftalıktı bebegım sımdı 11 haftalık halını gordum rabbım nasl büyümüş elleri kolları herseyı belli zıplıyodu yaaa bebişimm benımmmm :) daha 11+1 günlük doktor cınsıyet tahmını yaptı ben sormadan.. arkasını döndü bebek direk ortaya cıktı dedı ama emin degılım erkege cok benzıyo dedı :)))))))) rabbımmm ısteyen herkese nasıp etsın cok guzel bı duygu ınsallah ıkılı test sonucumda iyi cıkar,,,
Sabahtan beri girilmiyor topige en sonunda acildi. Mide bulantisi icin serum iyi geldi bana da. Bir de dr tavsiye etmisti premesis diye bir ilac gercekten işe yaradi biraz rahatlatti beni. Vucudum cok su kaybetmisti bir de uzerine grip olunca hastanede yattim ama iyilestim şükürler olsun.
Teşekkürler canim.Benim ikinci hamileligim kizimda daha kötüydüm. Dogana kadar kustum. Bir de terstti gebeligim boyunca yattim oturamiyordum mideme baski yapiyordu kafasi.Bunda biraz rahatim şükürler olsun. Ama midemde problem var iste. 2 kilo kaybettim canim insallah düzelecek. En cok da doya doya su icmeyi özledim.Geçmiş olsun bazı hamileler böyle zor geçiriyor, yemek yememeyi geçtim su içememek çok kötü. Az kaldı bir kaç hafta sonunda bitiyor bu çilen :)
Dün sitede bakım çalışması vardı bugün iyice bozulmuş. Ikın ıkın bağlanıyor.
2 haftada 4,5 kg gitti bendende ama sadece 2 hafta sürdü. Mis gibi aldım geriyeTeşekkürler canim.Benim ikinci hamileligim kizimda daha kötüydüm. Dogana kadar kustum. Bir de terstti gebeligim boyunca yattim oturamiyordum mideme baski yapiyordu kafasi.Bunda biraz rahatim şükürler olsun. Ama midemde problem var iste. 2 kilo kaybettim canim insallah düzelecek. En cok da doya doya su icmeyi özledim.
Hahahaha, benim de bir tane bile düz kışlığım yok, kış bitsin yazlıklara düz tabana geçeceğim inşallah ya da süreyi uzatıp kendimi kandırıyorum ama eşimi kandırmayacak gibiyim, yaz sezonu biterken kendime en az 8 çift topuklu yazlık rezervi yapmıştım, nasıl kıyacağım ben onlaraboy kompleksim de çok yok, öyle çok kısa da sayılmam ama stilettolarla koşabilme yeteneğine sahip olacak kadar antremanlıyım topuklu konusunda. bir de ben inanabilsem düz taban giyebileceğime fakültede 6 yıl boyunca babetlerle dolaştım, hep bu özel sektör mahfetti beni
saç kestırme saçmalık fakat boyaların ıcerıgı vucuda gecıyor bunu doktorum söyluyor kı bazı kremlerı bıle yuzumuze suremezken okadar kımyasalı derınıze nufus nasıl ettırsınız dedı bilginize...
izmirdeki Dr.lar için fiyatı pahalı değilmiş iyiymiş.Önce karataşa gidiyordum. Memnun kalmadım devletten farkı yok muayne konusunda. Doğum için başarılı bir hastane o ayrı. Şimdi yine oranın bir doktoruna gidiyorum ama özeline. 150 tl alıyor muayne için. Ahmet Kılyar alsancakta. Biraz bekliyorsun çok yoğun ama güzel ilgileniyor. Ben aşırı pimpirikli biriyim. Öksürsem doktora koşuyordum birşey olmuşmudur diyeahmet bey yendirdi bunu bana ce en önemlisi telefonla ulaşabiliyorsun seni unutmuyor.
dr.un doğum planı yaptımı, konuştunuz mu, mesela her ay ayda kaç kere görüşeceğinizi , doğum ücreti vs.? izmire tayin olacağızda ondan soruyorum canım2 haftada 4,5 kg gitti bendende ama sadece 2 hafta sürdü. Mis gibi aldım geriyeKilo gitsin ya iyi oluyor. Nasılsa kocaman olacağız
Yaaa hadi bakalım inşallah inşallah. 12 de nerde oldugunu biliyorum gelip basarım yeditepeyi bak iyi haber ver bana
vücudun tuz istiyor canım :)
Sabahtan beri girilmiyor topige en sonunda acildi. Mide bulantisi icin serum iyi geldi bana da. Bir de dr tavsiye etmisti premesis diye bir ilac gercekten işe yaradi biraz rahatlatti beni. Vucudum cok su kaybetmisti bir de uzerine grip olunca hastanede yattim ama iyilestim şükürler olsun.
Naz yapma olayına bakışım:Ben de duygusalımdır ya cabuk alınırım seni o yüzden cok iyi anlıyorum :) hele ki karsımdakine bsyler hissediyorsam eyvah eyvah:) 88 liyim cnm ama cok komik ben cocukken çelik dinlerdim o zamanlar baya popülerdi. Hayır neden çelik bilmiyorum ama o şarkısını çok severdim yani ( bahsettiğin şarkı yani) :) senin de duygusallıgına duygusal sarkı sözleriyle karsılık vermek istedim. Bu ara çok ağlıyor musun sen bakim? Kocana falan naz da yapıp sürekli beni seviyor musun diye sormalar var mı itiraf et bizbizeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?