Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ben ilk zamanlar mide bulantisindan 2 kilo verdim verdigim 1 kiloyu geri aldim aksamlari ve sabahlari tartilmayla arada 1.kilo oynuyor haberin olsun

Ben ilk zamanlar mide bulantisindan 2 kilo verdim verdigim 1 kiloyu geri aldim aksamlari ve sabahlari tartilmayla arada 1.kilo oynuyor haberin olsun

Maşallah canım ya bu topiğin büyük bir kısmı erkek annesi olucak sanırım çok erkek haberi aldık hayırlı olsun benimde yarın randevum 2li test yapılıcak 11+0 tahminde bulunurmu acaba doktorum heyecsnlandım şimdi

sen nereyi tavsiye edersin izmirde? kadın doğumcu olurukda ve gelişmiş ultrason cihazı olan ?

Önce karataşa gidiyordum. Memnun kalmadım devletten farkı yok muayne konusunda. Doğum için başarılı bir hastane o ayrı. Şimdi yine oranın bir doktoruna gidiyorum ama özeline. 150 tl alıyor muayne için. Ahmet Kılyar alsancakta. Biraz bekliyorsun çok yoğun ama güzel ilgileniyor. Ben aşırı pimpirikli biriyim. Öksürsem doktora koşuyordum birşey olmuşmudur diye ahmet bey yendirdi bunu bana ce en önemlisi telefonla ulaşabiliyorsun seni unutmuyor.

Gözün aydııın

Gunaydin canlar

Bugun 12-13 arasi randevumuz. Insallah ben de iyi haberler alirim :))

Bende bende. Heyecan var mı

Gözün aydın
Aynı senin gibi en son 8 haftadayken gördüm. Çok heyecanlı

Sabahtan beri girilmiyor topige en sonunda acildi. Mide bulantisi icin serum iyi geldi bana da. Bir de dr tavsiye etmisti premesis diye bir ilac gercekten işe yaradi biraz rahatlatti beni. Vucudum cok su kaybetmisti bir de uzerine grip olunca hastanede yattim ama iyilestim şükürler olsun.

Gözün aydin canim insallah sonuclarin da iyi cikar

Geçmiş olsun bazı hamileler böyle zor geçiriyor, yemek yememeyi geçtim su içememek çok kötü. Az kaldı bir kaç hafta sonunda bitiyor bu çilen :)
Dün sitede bakım çalışması vardı bugün iyice bozulmuş. Ikın ıkın bağlanıyor.

Teşekkürler canim.Benim ikinci hamileligim kizimda daha kötüydüm. Dogana kadar kustum. Bir de terstti gebeligim boyunca yattim oturamiyordum mideme baski yapiyordu kafasi.Bunda biraz rahatim şükürler olsun. Ama midemde problem var iste. 2 kilo kaybettim canim insallah düzelecek. En cok da doya doya su icmeyi özledim.

2 haftada 4,5 kg gitti bendende ama sadece 2 hafta sürdü. Mis gibi aldım geriye Kilo gitsin ya iyi oluyor. Nasılsa kocaman olacağız

nasıl koşuyorsun onlarla aklım almıyor, bana da dünyanın en rahatsız şeyi olarak görünüyorlar. Gerekmedikçe de giymiyorum :) hatta gelinliğin altına bile giymedim :) Dolayısıyla şu anda da hiç zorlanmıyorum. Şimdilik siz de dikkatli olmak kaydıyla giyin tabi canım ama 20. haftalara gelindiğinde vücudun ağırlık merkezi değişiyor. O yüzden tehlikeli olmaya başlıyor.

evet boya sıkıntılı kızlar, ben tam vaktin de ombreye geçmişim. Deri kısmına hiç bişi değmeden sadece uçlar boyanacak. hatta o sırada ben maske takmayı planlıyorum :)

izmirdeki Dr.lar için fiyatı pahalı değilmiş iyiymiş.

gecmis olsun cok canim. ya iste kussam vucut su kaybetse falan bana da ilac onerecek ama tiksinti olunca sadece bisi de verin diyemiyorum. yiyemiyorum pek bisi ama zaten bu haftalarda cok da muhim diil

Naz yapma olayına bakışım:
Deli kıza naz yap demişler tutmuş halının ortasına s..çmış. Bana göre yaptığım naz ama karşı tarafın naz olarak algılamağı kesin. Yapamam zaten ben yakışmıyor bana misal ağzımı gere gere konuşmak kelimeleri uzatmak isterim (halbuki ağızlarına kürekle vurasım gelir o tip kızların) yani arada öyle şımarmışçasına ama olmaz bende sırıtır o haller.
Sen sorunca farkettim benim sevgilim hiç sevdiğini söyleyen bir adam olmadı asla asla asla söylemez toplasan 10 olmamıştır 10 yıldır tanışıyoruz 9 yıllık evliyiz yani. Gelsin Kızıcam şimdi bu gün ona yükseleyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…