- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
Ah o fenerbahçe formaları yokmu dogmadan fener yastıkları topları eşofmanları alınmıstı oglumun bide amcası hastane cıkısı almıstı fenerbahceli onu giydirdik hastanede bende besiktaslı zavallım
Aynen öyle. Şimdiden baya şiştim çünkü. İlk aylarda çok kilo alıp sonrasında 12-13 kiloyla doğuma girenleri araştırıyorum şimdi. Ama bulamıyorumtamamen genetik canım, kayınvalidem hiç kilo almamış çok güzel beslenmesine rağmen ama eşim 4 kg doğmuş. sen kilo almayayım ve doğum kolay olsun diye böyle düşünüyorsun :)
kilo alma olayı da genlerinde canım, sen istediğin kadar az yemeğe çalış vücudun sinyal verecektir sana ve bebeğin yapımına yetmeyince. o sinyallerde kemik erimesi diş dökülmesi kansızlık olabililyor. allah korusun. o yüzden acıkınca abur cubur yeme faydalı şeyler ye mutlakaAynen öyle. Şimdiden baya şiştim çünkü. İlk aylarda çok kilo alıp sonrasında 12-13 kiloyla doğuma girenleri araştırıyorum şimdi. Ama bulamıyorum
valla 2 doktor onerdıler canım 1 leyla hanım 2 sema ovalı leyla hanım dısardan gebe kabul etmıyormus semaya aldım ondada pek emın olamadım soguk dıyorlar vs gıdıp gorucem
senin boyun kilon kaç şu an ?Aynen öyle. Şimdiden baya şiştim çünkü. İlk aylarda çok kilo alıp sonrasında 12-13 kiloyla doğuma girenleri araştırıyorum şimdi. Ama bulamıyorum
Aynen öyle. Şimdiden baya şiştim çünkü. İlk aylarda çok kilo alıp sonrasında 12-13 kiloyla doğuma girenleri araştırıyorum şimdi. Ama bulamıyorum
Mrhb cnm masallah görmüssün bebegini bnm de halen kahve akintim devam ediyor ben diken üzerindeyim eveli gün gittim dr bnm dr. Da pek iplemiyor acikcasi rengini soruyor olabilr diyor. proluton igne atti sadece. BiZ mi cok endiseleniyoruz acaba 1 damla gelmesi bile beni telasa boguyorbende raporluyum 5 gün daha yatmaya özen gösteriyorum.bzm de ikili testimiz carsamba hemencik gelsin istiyorum o gün, bide su lekelenmelerimiz bitsin artik.
Kızlar şu çatlaklar ıcın krem kullanmaya basladınız mı ben doktoruma sormadım da şu biobil kullansma olumsuz bı etkısı olurmu bilgisi olan varmı
Çok şükür karnımdaki iyi eteğimdeki hasta geldi okuldan. Burun tıkalı ağızdan nefes alarak indi servisten yıkadım açıldı biraz hafif Ateş'le yatırdım geldim. İki çocuk annesi olmak böyle mi birine odaklanıp diğerini unutuyorım. Hafta sonu hamile değil gibiyim kızım evde hafta içi gebeliği yaşıyorum sanki
Böyle de kafası karışık bir insanım
Masallah canim bebisine. Benim minik sipa da onde cikti 13+6 dedi. Doktorunuz dogum trihini one alabilir dedi. Zaten sez olacagi icin 20-25i arasina planliyorduk bi degisiklik olmaz sanirim
Saol canim haberler birer birer geliyir bakalim. Saglikli olsun da bi sekilde ogrenicez insallah
Saol canimm sen 20de ogrenecektin sanirim. Bol sabir diliyorum. Ben deli merak etmiyidum surpriz oldu ama o kadar bekleyebilirmiydim hic bilemiyorum :)
Amin canim saglikla gelsinler rabbim gonlunuze gore versin
Ya kızlar bu hastane çıkışlarına baktımda amma pahalı yahu. 100 lira falan yazıyor ebebekte. Şaka gibi o ne öyle
Gözün aydın canım, iyiymiş bebiş.
Ya bu öne geçmek Nasıl oluyor anlamıyorum. Ne yiyorsunuz siz:)
Cnm airmax ayakkabılar çok güzel ve çok rahat...aynı zamanda lacoste 'nin spor ayakkabıları çok kibar..kotlarda güzel duruyorBen spor ayakkabısı cahiliyim ya. 2 tane var, onlar da sadece planlı yürüyüş için aldığım hantal şeyler. Normal zamanda tercih etmem. Şöyle günlük hayatta giyilebilecek, dar paça pantolonlarla da güzel duran kibar model önerilerine açığım:)
Bencede cok haklisin sonucta kilo her sekilde verilebilir gerci cevrede bu konuda cok etkiliyor benim eltim 2 kere dogum yapmis her firsatta dogumdan onceki kilosundan 5 kilo daha fazla verdigini soyleyip duruyo ben hamile kalmadanda ondan baya kiloluydum ama herkesin yapisi malesef bu arada itiraf etmek gerekirse surekli hasta ve yuzu bembeyaz bazen onun adina uzuluyorum hastaliktan gozunu acamadi tum kisbenim keşke tansiyonum yüksek olmasaydı da gönlümce beslenebilsem vitamin içebilseminanın leyla gibiyim, bebek kemiklerimden kalsiyumu kanımdan vitamininm mineralim mne varsa çekiyor , hissediyorum kemik ağrımdan. halsizlik el titremesi saç dökülmesi hat safhada. o yüzden arkadaşlar kilo almıcam diye rejim yapıp yememezlik yapıp bebeğinizin en önemlisi kendi gelecekteki sağlığınızdan vermeyin.
Günaydın kızlar
Sanki Ağustos annesi olucaz gibi duruyor
9 Eylül dedi 40. Hafta için
Sezeryanla 2 hafta önce alınıyor, o zamanda Ağustos A geliyor.
.
Benim arkadaşım 20 kg aldı hatta 20 küsür...ama Maşallah hepsi gitti hem de doğal yolla öyle spora falan gitmedi...çocuklar Zaten sağolsun lar bize evde doğal spor yaptırıyorlarBencede cok haklisin sonucta kilo her sekilde verilebilir gerci cevrede bu konuda cok etkiliyor benim eltim 2 kere dogum yapmis her firsatta dogumdan onceki kilosundan 5 kilo daha fazla verdigini soyleyip duruyo ben hamile kalmadanda ondan baya kiloluydum ama herkesin yapisi malesef bu arada itiraf etmek gerekirse surekli hasta ve yuzu bembeyaz bazen onun adina uzuluyorum hastaliktan gozunu acamadi tum kis
ben kendi kortizondan 59 kilodan 83e çiktim ayğım çatlayınca, kortizonun vücudumdaki etkisi geçince iştahımda azaldı ve kendi kendime spor salonuna bile gitmeden 1 yılda 58 e düştüm . hiç kasmadım. sarkmamda olmadı. hatta o zamanlar bekardım , göbekte toplanan kilo yüzünden otobüste hamilesinz buyrun geçin diye yer vermişlerdi birkaç kezBencede cok haklisin sonucta kilo her sekilde verilebilir gerci cevrede bu konuda cok etkiliyor benim eltim 2 kere dogum yapmis her firsatta dogumdan onceki kilosundan 5 kilo daha fazla verdigini soyleyip duruyo ben hamile kalmadanda ondan baya kiloluydum ama herkesin yapisi malesef bu arada itiraf etmek gerekirse surekli hasta ve yuzu bembeyaz bazen onun adina uzuluyorum hastaliktan gozunu acamadi tum kis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?