Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
yapı zaten çok etkili kesinlikle ama tabi tedbiri de almak lazım.

bu arada hamilelik günlüğümü okudum da yazımın altında çıkan. baş parmapını hareket ettirebiliyomuş yerim ben onun milimlik başparmağını

Ah o fenerbahçe formaları yokmu dogmadan fener yastıkları topları eşofmanları alınmıstı oglumun bide amcası hastane cıkısı almıstı fenerbahceli onu giydirdik hastanede bende besiktaslı zavallım

biz de baba,dede ve dayı fenerbahçeli, tabi ben de :) dolayısıyla kız da olsa erkek de olsa fenerbahçe konseptli bir çekmecesi olacaktır :)

tamamen genetik canım, kayınvalidem hiç kilo almamış çok güzel beslenmesine rağmen ama eşim 4 kg doğmuş. sen kilo almayayım ve doğum kolay olsun diye böyle düşünüyorsun :)
Aynen öyle. Şimdiden baya şiştim çünkü. İlk aylarda çok kilo alıp sonrasında 12-13 kiloyla doğuma girenleri araştırıyorum şimdi. Ama bulamıyorum

k
Aynen öyle. Şimdiden baya şiştim çünkü. İlk aylarda çok kilo alıp sonrasında 12-13 kiloyla doğuma girenleri araştırıyorum şimdi. Ama bulamıyorum
kilo alma olayı da genlerinde canım, sen istediğin kadar az yemeğe çalış vücudun sinyal verecektir sana ve bebeğin yapımına yetmeyince. o sinyallerde kemik erimesi diş dökülmesi kansızlık olabililyor. allah korusun. o yüzden acıkınca abur cubur yeme faydalı şeyler ye mutlaka

Gunaydin kizlar nasilsiniz bakalim guzel ve gunealo bir gune merhaba dedim bugun nedense icim kipir kipir eskisi gibi cok halsiz degilimsurekli uyuklama modundan ciktim sanirim haftanin son gunu ondan bu kadar enerji

valla 2 doktor onerdıler canım 1 leyla hanım 2 sema ovalı leyla hanım dısardan gebe kabul etmıyormus semaya aldım ondada pek emın olamadım soguk dıyorlar vs gıdıp gorucem

Canım Medipol dışında Medikalpark' ı da düşünebilirsin o bölgede. Doktorlarının baya iyi olduğunu duyuyorum. Ben orada geçen sene check-up tan geçtim. Çok memnun kalmıştım.

Canim kilo olayini hic takma. Sadece diyabet vs cikarsa senin hayatini zor sokar ama onun disinda stresine girip de hic uzulmeye degmez. 80 kiloyla doguma giren arkadasim simdi 53 kilo :) ki benden sonra 1 tane daha dogurdu..

benim keşke tansiyonum yüksek olmasaydı da gönlümce beslenebilsem vitamin içebilsem inanın leyla gibiyim, bebek kemiklerimden kalsiyumu kanımdan vitamininm mineralim mne varsa çekiyor , hissediyorum kemik ağrımdan. halsizlik el titremesi saç dökülmesi hat safhada. o yüzden arkadaşlar kilo almıcam diye rejim yapıp yememezlik yapıp bebeğinizin en önemlisi kendi gelecekteki sağlığınızdan vermeyin.

Günaydın kızlar

Bazıları doğuma kadar lekelenme yaşıyormuş
Sağlıklı olsunlarda başka birşey istemiyor insan

Kızlar şu çatlaklar ıcın krem kullanmaya basladınız mı ben doktoruma sormadım da şu biobil kullansma olumsuz bı etkısı olurmu bilgisi olan varmı

Ben kızımda palmers kullanmıştım lakin çokta düzenli değildi.hiç çatlamadım diye sevinirken, son haftalarda kızım kafasını sol kasığıma sokup çıkarmadı uzun süre ve orası çatladı, allahtan beyaz tenliyim de çok belirgin değil
Sen yine de baştan önlemini al derim ben.

Aynen benimde anlattığın gibi canım
Dün doktora dedim 'eee içeride ki çocuk başkasının sanki, unutma gibi bir lüksün yok ' dedi de kimse nasıl yapılacağını söylemiyor :)

Sanki Ağustos annesi olucaz gibi duruyor
9 Eylül dedi 40. Hafta için
Sezeryanla 2 hafta önce alınıyor, o zamanda Ağustos A geliyor.

Ya kızlar bu hastane çıkışlarına baktımda amma pahalı yahu. 100 lira falan yazıyor ebebekte. Şaka gibi o ne öyle

O takımlarda bir penye battaniye iki şapka işe yarıyor, diğerini salla gitsin
Penye battaniyelerinde kundak tipi olanı daha işe yarar

Gözün aydın canım, iyiymiş bebiş.
Ya bu öne geçmek Nasıl oluyor anlamıyorum. Ne yiyorsunuz siz:)

bilmiyorum desem
Zaten ishal bulantı derken 2 kilo vermişim, bebek büyük çıkınca bende şaşırdım
Kızımda her şeye uydum doğura doğura 2570 kilo, kola şişesi gibi birşey doğurdum :)
Peynir, yoğurt yaradı sanırım.

Son düzenleme:
Cnm airmax ayakkabılar çok güzel ve çok rahat...aynı zamanda lacoste 'nin spor ayakkabıları çok kibar..kotlarda güzel duruyor

Bencede cok haklisin sonucta kilo her sekilde verilebilir gerci cevrede bu konuda cok etkiliyor benim eltim 2 kere dogum yapmis her firsatta dogumdan onceki kilosundan 5 kilo daha fazla verdigini soyleyip duruyo ben hamile kalmadanda ondan baya kiloluydum ama herkesin yapisi malesef bu arada itiraf etmek gerekirse surekli hasta ve yuzu bembeyaz bazen onun adina uzuluyorum hastaliktan gozunu acamadi tum kis

Günaydın kızlar...bebeklerin cinsiyetlerini ogrenenler olmuş...maşallah hepsine fotolarida ayrı güzel herbirinin

Günaydın kızlar

Sanki Ağustos annesi olucaz gibi duruyor
9 Eylül dedi 40. Hafta için
Sezeryanla 2 hafta önce alınıyor, o zamanda Ağustos A geliyor.
.

ben aliskinim suruden erken ayrilmaya :)) oglumda aralik anneleriyle takip ettik kasimda dogurdum :)) simdi buraya alistim basya yere gecemem artik

tembelanne tam olarak dediğin şeyi ben de yaşıyorum. Haftasonu hamile değil gibiyim hafta içi de işyerinde daha dikkat edebiliyorum. 2. çocukların kaderi bu demekki ilkler kadar dikkat edilmiyor elde olmadan. Allah yoluna büyüyorlar karnımızda. Kaç arkadaşım varsa aynı şekilde söylüyor.

Benim arkadaşım 20 kg aldı hatta 20 küsür...ama Maşallah hepsi gitti hem de doğal yolla öyle spora falan gitmedi...çocuklar Zaten sağolsun lar bize evde doğal spor yaptırıyorlar emzirmekte zayiflatiyor

ben de erken ayrılırım aranızdan. 1 eylül beklenen ama sezeryan olacak büyük ihtimalle yine.

ben kendi kortizondan 59 kilodan 83e çiktim ayğım çatlayınca, kortizonun vücudumdaki etkisi geçince iştahımda azaldı ve kendi kendime spor salonuna bile gitmeden 1 yılda 58 e düştüm . hiç kasmadım. sarkmamda olmadı. hatta o zamanlar bekardım , göbekte toplanan kilo yüzünden otobüste hamilesinz buyrun geçin diye yer vermişlerdi birkaç kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…