Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

7 Mart' ta ikili tarama için başka doktora yönlendirdi. O belki bir ihtimal söyleyebilir dedi. Sağlığı yerinde olsun da geç öğreniriz artık. :)

Gözün aydın canım, iyiymiş bebiş.
Ya bu öne geçmek Nasıl oluyor anlamıyorum. Ne yiyorsunuz siz:)

Havuç misal bebeğe çok yarıyor benim ilk gebeliğim 2 hafta öndeydi neredeyse. 35 haftalık 3510 gram doğdu düşün yani . Dr bana son 2 ay havucu kes demişti her gece 2 havuç yiyordum ama bebeğe yarasın diye bilerek değil yani severim öyle tv başında hart hurt.
Ama erken doğdu bebeğim önd gitmesiyle alakalı mı bilmem. Zaman'ında büyüsün öne geçmesine geri kalmasın beni endişeye sokmasın :)

Ben büyük konuşmayayım ama çok da büyüsün istemiyorum. Sağlıklı olsun, emerek büyüsün:) normal doğum olursa büyük Bebek zor olur.

Kızlar corAspirini kaçıncı haftaya kadar kullanmalıyız .bir doktor kullan dedi bir doktor bırak dedi ne yapacam ,cvp ltfen
banada bir dr verdi diğeri gerek yok dedi. 9a kadar kullandım sonra bıraktım. bazı Dr.lar kan sulandırıcılarnıda eğer bebek ölecekse işe yaramadığını düşünüyor. ondan. avrupada progestron bile vermiyorlar riskli gebelere. hormon sonuçta işe yarayıp yaramayacağı bile yüzde yüz belli değil diye.

Ben büyük konuşmayayım ama çok da büyüsün istemiyorum. Sağlıklı olsun, emerek büyüsün:) normal doğum olursa büyük Bebek zor olur.
tamamen genetik canım, kayınvalidem hiç kilo almamış çok güzel beslenmesine rağmen ama eşim 4 kg doğmuş. sen kilo almayayım ve doğum kolay olsun diye böyle düşünüyorsun :)

günaydın fıstık anneler :) işler güçler yoğun çok takip edemiyorum sizi ama 3 5 sayfa geriye dönüp okumaya çalışıyorum :)

canlar bir çok kişiden duyduğum kadarıyla büyük bebek daha kolay doğuyor diyorlar. kendi kendini daha rahat itiyormuş sanırımç benim anneannem de 5.5 kg doıgurmuş

Ya kızlar bu hastane çıkışlarına baktımda amma pahalı yahu. 100 lira falan yazıyor ebebekte. Şaka gibi o ne öyle

Aynen canim ama sana tavsiyem o hastane cikislarindan fazla alma sakin. Bizimkiler havalar sogumadan gelecek oyle lahana gibi giydiremeyecegiz

Bir de mc ve m&s falan disinda o kadar kalipsiz ki o takimlar ustu dizlerine geliyo beli zaten sarmiyo. kv ve annem birer takim almisti oglumda ilk isim onlar gider gitmez takimlardan kurtulmak oldu. En mantiklisi mcnin badileri ustune 3lu tulumlarindan almak. Bi kac sapka bi kac da f&f ya da c&a organik pamuklu alt tamamdir.

Ama tavsan tulumsuz olmaz onu da diim :)))

valla ben çatlak önlemek için Palmers Cocoa Butter adlı kremi kullanmıştım ilkinde. baya engelledi. karnımda hiç yok. zaten sabah sürüyordum akşam hala yumuşacıktı karnım. Alışveriş sitelerinde var. 30-40 tl civarında. baya da gidiyor.şimdi yine ondan sipariş verdim malum 2. de karın çok daha hızlı büyüyor

canlar bir çok kişiden duyduğum kadarıyla büyük bebek daha kolay doğuyor diyorlar. kendi kendini daha rahat itiyormuş sanırımç benim anneannem de 5.5 kg doıgurmuş
benim kayınvaliedem de çok rahat doğurmuş 4 kg olan eşimi, abalam vitamin kullandı deli gibi de yedi ama benim tansyon yüzünden vitamin kullanamıyorm benim bebek onunkinden daha büyük aşırı yemediğim ve vitamın kullanmadığım halde :)

Benim oglum 34. Haftada benim saglik problemim yuzunden strese girmisti buyumesi durmustu. Zaten farecik dogdu 2400 :))

Doktorum balli sut ic diyordu her aksam. Bana yaradi bebise yaramadi. Havuc aklimda olsun. Ben icede bebek buyutemiyorum pek galiba kucuk bebek gercekten zor oluyor

Burada inanılmaz ucuz. 35 tl ye hastane çıkışı buldum, çok kaliteli üstelik. Bir bavul daha yapıp öyle döneceğim gözüküyor.

Ben yurt disina cikinca ilk is alisveris yapilcak yerleri belirliyorum :)) simdi kur farki var eskisi gibi oaz ama onceden waikiki fiyatina aliyodum birsuru markayi :)) doldur da gel cidden burasi coook pahali

Palmers lireac bellab vs zaten hep bu iste iddiali markalar. Ama ben o kadar salla pati kullandim ki ilkinde. Iddiadan ziyade yapi diyorum artik sanirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…