- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
- 373
Estfrllah teşekkür ederim cvbın icin heyecan yaptimda burda okuyunca malum hormonlar cvp gelmeyince alınganlık yapıyo insanYarın ola hayrola
Haber ederim tabikiNormal yahuhepimiz çok çılgınız bu aralar. Bizim derdimizi bizden daha iyi kimse anlayamaz
Haber bekliyorum mutlaka
Masallah canim bebisine. Benim minik sipa da onde cikti 13+6 dedi. Doktorunuz dogum trihini one alabilir dedi. Zaten sez olacagi icin 20-25i arasina planliyorduk bi degisiklik olmaz sanirim
Saol canim haberler birer birer geliyir bakalim. Saglikli olsun da bi sekilde ogrenicez insallah
Saol canimm sen 20de ogrenecektin sanirim. Bol sabir diliyorum. Ben deli merak etmiyidum surpriz oldu ama o kadar bekleyebilirmiydim hic bilemiyorum :)
Amin canim saglikla gelsinler rabbim gonlunuze gore versin
Burada inanılmaz ucuz. 35 tl ye hastane çıkışı buldum, çok kaliteli üstelik. Bir bavul daha yapıp öyle döneceğim gözüküyor.Teşekkürler canım darısı başına tez zamanda
Çok şaşırdım bir kaç parça birşey nasıl bu kadar çok oluyor ayolbattık ki ne battık
Bana da üstteki erkek gibi geldiCanım ben bu isten pek anlamıyorum ama sanki icime biri erkek gibi dogdu
Gözün aydın canım, iyiymiş bebiş.Selam kızlar
DIPTISDIPTIS ve olbey
Cinsiyet öğrenmişsiniz, hayırlısı ile gelsin bebişler
Ben de bugün kontroldeydim, hafta olarak öne geçmiş benimki, kanamamı pek iplemedi doktor çünkü baya kalp atışı filan iyiymiş, progesterona devam dedi. İshal için dahiliye yönlendirilirdim, tahlil yapıldı yine sonucu yarın öğrenicem
İkili için gelicek salıya randevulaştık, baya yorulduğum yine az kahve akıntı geldi o yüzden salıya kadar raporluyum
İkili için 175 tl dediler, sizlerin ne kadardı?
Birde benim düğme burunun son profil bakışı bu
Eki Görüntüle 1782779
Ben büyük konuşmayayım ama çok da büyüsün istemiyorum. Sağlıklı olsun, emerek büyüsün:) normal doğum olursa büyük Bebek zor olur.Havuç misal bebeğe çok yarıyor benim ilk gebeliğim 2 hafta öndeydi neredeyse. 35 haftalık 3510 gram doğdu düşün yani . Dr bana son 2 ay havucu kes demişti her gece 2 havuç yiyordum ama bebeğe yarasın diye bilerek değil yani severim öyle tv başında hart hurt.
Ama erken doğdu bebeğim önd gitmesiyle alakalı mı bilmem. Zaman'ında büyüsün öne geçmesine geri kalmasın beni endişeye sokmasın :)
banada bir dr verdi diğeri gerek yok dedi. 9a kadar kullandım sonra bıraktım. bazı Dr.lar kan sulandırıcılarnıda eğer bebek ölecekse işe yaramadığını düşünüyor. ondan. avrupada progestron bile vermiyorlar riskli gebelere. hormon sonuçta işe yarayıp yaramayacağı bile yüzde yüz belli değil diye.Kızlar corAspirini kaçıncı haftaya kadar kullanmalıyız .bir doktor kullan dedi bir doktor bırak dedi ne yapacam ,cvp ltfen
tamamen genetik canım, kayınvalidem hiç kilo almamış çok güzel beslenmesine rağmen ama eşim 4 kg doğmuş. sen kilo almayayım ve doğum kolay olsun diye böyle düşünüyorsun :)Ben büyük konuşmayayım ama çok da büyüsün istemiyorum. Sağlıklı olsun, emerek büyüsün:) normal doğum olursa büyük Bebek zor olur.
kıllanma yapmayan Ayçiçek yağını kullanın. boşuna paranızı vermeyın markalara. zeytinyağı badem yağı kıllanma yapar. iyi bir marka Ayçiçek yağını kullanın bu yeterli olurbide çogu kısı badem yagı demıs sızce faydası olurmu
Ya kızlar bu hastane çıkışlarına baktımda amma pahalı yahu. 100 lira falan yazıyor ebebekte. Şaka gibi o ne öyle
benim kayınvaliedem de çok rahat doğurmuş 4 kg olan eşimi, abalam vitamin kullandı deli gibi de yedi ama benim tansyon yüzünden vitamin kullanamıyorm benim bebek onunkinden daha büyük aşırı yemediğim ve vitamın kullanmadığım halde :)canlar bir çok kişiden duyduğum kadarıyla büyük bebek daha kolay doğuyor diyorlar. kendi kendini daha rahat itiyormuş sanırımç benim anneannem de 5.5 kg doıgurmuş
Havuç misal bebeğe çok yarıyor benim ilk gebeliğim 2 hafta öndeydi neredeyse. 35 haftalık 3510 gram doğdu düşün yani . Dr bana son 2 ay havucu kes demişti her gece 2 havuç yiyordum ama bebeğe yarasın diye bilerek değil yani severim öyle tv başında hart hurt.
Ama erken doğdu bebeğim önd gitmesiyle alakalı mı bilmem. Zaman'ında büyüsün öne geçmesine geri kalmasın beni endişeye sokmasın :)
Burada inanılmaz ucuz. 35 tl ye hastane çıkışı buldum, çok kaliteli üstelik. Bir bavul daha yapıp öyle döneceğim gözüküyor.
valla ben çatlak önlemek için Palmers Cocoa Butter adlı kremi kullanmıştım ilkinde. baya engelledi. karnımda hiç yok. zaten sabah sürüyordum akşam hala yumuşacıktı karnım. Alışveriş sitelerinde var. 30-40 tl civarında. baya da gidiyor.şimdi yine ondan sipariş verdim malum 2. de karın çok daha hızlı büyüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?