@tembelanne tam olarak dediğin şeyi ben de yaşıyorum. Haftasonu hamile değil gibiyim hafta içi de işyerinde daha dikkat edebiliyorum. 2. çocukların kaderi bu demekki ilkler kadar dikkat edilmiyor elde olmadan. Allah yoluna büyüyorlar karnımızda. Kaç arkadaşım varsa aynı şekilde söylüyor.
Ben de bu foruma girmedigim zamanlarda da hamile değil gibiyim...evde kızım var onla ilgileniyorum oynuyorum unutuyorum bazen bulantilar oluyor ve bende halsizlik çok tüm gün uzanıp tembellik yapmak istiyorum
Maşallah Cnm sana Ben de sadece 9 kg aldım ilk gebeligimde 55 te kaldım ama geri 2 3 kg fazlam oldu ama gitmedi fazla kilolar daha çabuk gidiyor sona 2 3 kg kaldı mi vermek zor oluyor bebekler sağlıkla dünyaya gelsinler de kilolar bir şekilde verilir ...
Kızlar bende bio oil kullanan bi tanıdığıma sordum günde iki kere kullanmış hergün bi sorun olmamış hiç çatlağıda olmamış normalde çatlaklı bi insan olmasına rağmen trendyolda 3 lüsü 60 lira şuan sipariş verdim çünkü bugün farkettimki çok kilolu olmama rağmen bir çatlağım oluşmuş
Çok şükür karnımdaki iyi eteğimdeki hasta geldi okuldan. Burun tıkalı ağızdan nefes alarak indi servisten yıkadım açıldı biraz hafif Ateş'le yatırdım geldim. İki çocuk annesi olmak böyle mi birine odaklanıp diğerini unutuyorım. Hafta sonu hamile değil gibiyim kızım evde hafta içi gebeliği yaşıyorum sanki
Böyle de kafası karışık bir insanım
Bende 1haftadır hep karnımda minik bir hareket gibi beni gıdıklayan bisey hissediyorum gün icinde bi kaç kez acaba omu diyorum bu kadar erkende hissedilirmi bilemedim
Bende 1haftadır hep karnımda minik bir hareket gibi beni gıdıklayan bisey hissediyorum gün icinde bi kaç kez acaba omu diyorum bu kadar erkende hissedilirmi bilemedim
Cok geçmiş olsun cnm yaa. Ben de günlerdir yatıyorum hastayım. Grip oldum iştahsızım bittim tükendim resmen. Bir de meraklandım bebek iyi mi diye. İyi o halde o kadar msjı okumuşsun ben bazen kendimi unutuyorum :)
Gunaydin kizlar..bugun doktor kontrolum var sonunda..1 ay oldu resmn..bu gece heycandan uyyamadim..cinsiyetini de solerim demisti..insallah saglikli haberleriyle brlikte cinsiyetini de ogrenirim. :)♡
Günaydın kızlar. Günlerdir çook hastayım yarın ikili test var ona dek dayanayım bebek iyi midir diye diyordum ama sabah sürprizi doktorumun cenazesi varmış yarınki randevular iptal öyle de şanssızımdır. İyi midir bu sıpa napsam bilemedim.
Canim kilo olayini hic takma. Sadece diyabet vs cikarsa senin hayatini zor sokar ama onun disinda stresine girip de hic uzulmeye degmez. 80 kiloyla doguma giren arkadasim simdi 53 kilo :) ki benden sonra 1 tane daha dogurdu..
Aynen canim ama sana tavsiyem o hastane cikislarindan fazla alma sakin. Bizimkiler havalar sogumadan gelecek oyle lahana gibi giydiremeyecegiz
Bir de mc ve m&s falan disinda o kadar kalipsiz ki o takimlar ustu dizlerine geliyo beli zaten sarmiyo. kv ve annem birer takim almisti oglumda ilk isim onlar gider gitmez takimlardan kurtulmak oldu. En mantiklisi mcnin badileri ustune 3lu tulumlarindan almak. Bi kac sapka bi kac da f&f ya da c&a organik pamuklu alt tamamdir.
En mantıklısı gidip kemeraltını talan etmek. Doktorla doğumuda konuştum 30 ağustosta alırız dedi. 1-2 ay daha sıcak olacağını düşününce gayet mantıklı dediklerin