Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ben de bu foruma girmedigim zamanlarda da hamile değil gibiyim...evde kızım var onla ilgileniyorum oynuyorum unutuyorum bazen bulantilar oluyor ve bende halsizlik çok tüm gün uzanıp tembellik yapmak istiyorum

evet ASSELL87 canım ben de 60 tan 84 e çıktım. 2. ye 64 le kaldım ama hiç spor falan da yapmadım kendiliğinden gitti. 1.5 sene de 20 kg
Maşallah Cnm sana Ben de sadece 9 kg aldım ilk gebeligimde 55 te kaldım ama geri 2 3 kg fazlam oldu ama gitmedi fazla kilolar daha çabuk gidiyor sona 2 3 kg kaldı mi vermek zor oluyor bebekler sağlıkla dünyaya gelsinler de kilolar bir şekilde verilir ...

canım bana doktor lierac verdi.. Onu kullanmaya başladım ben..

anne olmak böyle bişey işte

sağol canımm sana da çok geçmiş olsun; bebişler dayanıklı oluyor maşallah :)

Günaydın kızlar. Günlerdir çook hastayım yarın ikili test var ona dek dayanayım bebek iyi midir diye diyordum ama sabah sürprizi doktorumun cenazesi varmış yarınki randevular iptal öyle de şanssızımdır. İyi midir bu sıpa napsam bilemedim.

Burada inanılmaz ucuz. 35 tl ye hastane çıkışı buldum, çok kaliteli üstelik. Bir bavul daha yapıp öyle döneceğim gözüküyor.

en iyisi keneraltına inmek 1 takıma 100 lira veresiye torba torba cici alırım.
Gözün aydın canım, iyiymiş bebiş.
Ya bu öne geçmek Nasıl oluyor anlamıyorum. Ne yiyorsunuz siz:)

Ben et yiyip durdum çok çılgın kırmızı ete düştüm yoksa diğer yediklerim fasafiso

Yaşayan Havuçlu anne olmuşum ya
çok güzel hareketler bunlar :) :)
Hahaha bak bu havucu bende yiyeyim

En mantıklısı gidip kemeraltını talan etmek. Doktorla doğumuda konuştum 30 ağustosta alırız dedi. 1-2 ay daha sıcak olacağını düşününce gayet mantıklı dediklerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…