Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    306
Geçmiş olsun canım. Ben de böyle olunca şu kalp atışı dinleme cihazından alsaydım keşke diyorum. Bebek iyidir, endişelenme. Pzt gideceksin di mi?
 

iyidir canım merak etme, onlar korunaklı bölgede
 
Gunaydin anneler.Ben cok sık giremiyorum kizim var kucuk.Sali gunu doktora gittim kalp atisini duyduk minnakimin.12. Haftada cagirdi ikili test icin.Ben doktora sormadim ama ikili testte sadece down sendromu mu tespit edilebiliyo.Yani cozumu olan bi rahatsizliklarda cikiyor mu sonucta.Ona gore bosuna yaptirmiycam.
 
Kızlaaar günaydın. Bugünün kontrolleri güzel geçsin güzel haberler alalım
Eski karamsarlıklarımız geçti daha heyecanlı bir hal aldı artık topik

inşallah canım, evet yaa topikin bu hali daha bi güzel. Bir de herkes hayırlısıyla şu ikilileri atlatsaydı :)
 
Yani bence de Kemeraltı çok mantıklı. Bir de bir laf var, çocuğun yediği helal, giydiği haram diye. Bir iki ay giyip giymeyeceği şeylere çok para vermek baya mantıksız.
 

canım 5 tane hastalık tespit ediliyor bunların 3 ünde bebek hayatta kalıyor 2sinde doğduğu zaman vefat ediyor. Allah hiç birimize bu hastalıkları yaşatmasın,göstermesin... Yalnız bana şöyle bi açıklamada bulundu "ileri ki haftalarda karşımıza çıkabilecek bir anomalide yorum yapabilmek için 2'li test sonucu bize referans olacaktır bu yüzden yapılması taraftarıyım"
 
Ben et yiyip durdum çok çılgın kırmızı ete düştüm yoksa diğer yediklerim fasafiso
Kayınvalidemler bizdeydi, Egeliler, et yüzü görmedim 10 gündür. Hazır kadıncağız yemek yapıyor, et yapalım diye karışmayayım dedim ama şöyle son 1 haftaya baktığımda çok da sağlıklı beslenmiş hissetmiyorum. Tamam zeytinyağı iyi, hoş da tencerenin üzerinde 2 parmak görünce fazla geliyor bana. Ama en azından eşim sevdiği yemekleri yedi, onun için seviniyorum.
 
Gunaydin kizlar..bugun doktor kontrolum var sonunda..1 ay oldu resmn..bu gece heycandan uyyamadim..cinsiyetini de solerim demisti..insallah saglikli haberleriyle brlikte cinsiyetini de ogrenirim. :)♡

Ayyy hadi guzel haberlerle gelll. Ne guzel bugun de kontroller var
 

Iyidir annesi niye iyi olmasin. En guvenli yerde. Hem belki yeni randevuya cinsiyet tahmini yapar :))
 
Kızlaaar günaydın. Bugünün kontrolleri güzel geçsin güzel haberler alalım
Eski karamsarlıklarımız geçti daha heyecanlı bir hal aldı artık topik
gunaydin bende 12.haftayi atlatayim mutlu bir sekilde aranida olucam insallah
simdi ufak tefek sıkintilar var burada onlari konusup ic karartmaya gerel yok
:))) sudyen mi o :))
 
Down sendromu (trizomi 21) ve Edward sendromu(trizomi 18) tespiti için yapılıyor. Karar sana bağlı. Kesinlikle çözümü yok öyle bir durumda( tabi gebeliği sonlandırmak senin için bir çözüm değilse). Ayrıca ikili testin güvenilirliği de %65. Sonrasını üçlü test ve amniyosentez takip ediyor. Ben de yaptırmak istemiyorum ama eşim biraz pimpirikli dursun bilelim en azından diyor. Belki bu durumda kendini bu şekilde anneliğe hazırlamak için öğrenmek iyi olabilir ama karar tamamen sana bağlı.
 
Geçmiş olsun canım. Ben de böyle olunca şu kalp atışı dinleme cihazından alsaydım keşke diyorum. Bebek iyidir, endişelenme. Pzt gideceksin di mi?
Ben de öyle dedim içimden ayy alsam mı hatta:) ama yerini bulamadıgımda da ayrıca deliriirim diye almıyorum biliyor musun:) henüz ulaşamadım ki yeni günü için p tesi olursa hafta sonu canucak geciyor :)
 
Gunaydin kizlar..bugun doktor kontrolum var sonunda..1 ay oldu resmn..bu gece heycandan uyyamadim..cinsiyetini de solerim demisti..insallah saglikli haberleriyle brlikte cinsiyetini de ogrenirim. :)♡
ayyy cok sevindim cok guzel
insallah iyi guzel haberlerle cibsiyetini ogrenip donersin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…