Yaa şu arı vız vızı giydirdiğinde alıp ısırabiliyor muyuz ya da o bizi ısırsın allam bu ne yaaa!@sinemnur canım ben de daha fazla dayanamadım. Ve cicileri sipariş ettim :) Bak aşağıda resimleri ekliyorum.
Eki Görüntüle 1783213 Eki Görüntüle 1783214 Eki Görüntüle 1783215 Eki Görüntüle 1783217
Cnm inşallah sağlıklı haberlerinş alırsın hadi bakalım :)Gunaydin kizlar..bugun doktor kontrolum var sonunda..1 ay oldu resmn..bu gece heycandan uyyamadim..cinsiyetini de solerim demisti..insallah saglikli haberleriyle brlikte cinsiyetini de ogrenirim. :)♡
Eşim de aynı şeyi söyledi ben sağlıklı mı diye endişeliyim sen ne diyorsun diyemedim, içimden geçirdim.merak ediyor yavrucak hevesini kırmadım :)Iyidir annesi niye iyi olmasin. En guvenli yerde. Hem belki yeni randevuya cinsiyet tahmini yapar :))
yaaa bunlar coook guzel gule gule saglikla giysin bebisin@sinemnur canım ben de daha fazla dayanamadım. Ve cicileri sipariş ettim :) Bak aşağıda resimleri ekliyorum.
Eki Görüntüle 1783213 Eki Görüntüle 1783214 Eki Görüntüle 1783215 Eki Görüntüle 1783217
Gunaydin anneler.Ben cok sık giremiyorum kizim var kucuk.Sali gunu doktora gittim kalp atisini duyduk minnakimin.12. Haftada cagirdi ikili test icin.Ben doktora sormadim ama ikili testte sadece down sendromu mu tespit edilebiliyo.Yani cozumu olan bi rahatsizliklarda cikiyor mu sonucta.Ona gore bosuna yaptirmiycam.
Down sendromu (trizomi 21) ve Edward sendromu(trizomi 18) tespiti için yapılıyor. Karar sana bağlı. Kesinlikle çözümü yok öyle bir durumda( tabi gebeliği sonlandırmak senin için bir çözüm değilse). Ayrıca ikili testin güvenilirliği de %65. Sonrasını üçlü test ve amniyosentez takip ediyor. Ben de yaptırmak istemiyorum ama eşim biraz pimpirikli dursun bilelim en azından diyor. Belki bu durumda kendini bu şekilde anneliğe hazırlamak için öğrenmek iyi olabilir ama karar tamamen sana bağlı.
benim eşim asd hastası 35 yaşında ve doktorlür 34 yüşanda teşhis koydular, meğerse doğuştan varmış, evet zayıf kilolu değil, boy 180 kilo 52 ama çok sağlıklı , çok hareketli, ve şükür hayatını etkilemiyor.Dun oldum ikili testi. Uzun uzun da anlatti surasi soyle burasi boyle sunda suna bakiyoruz diye. E dedim diyelim kalpte problem var bisi yapabiliyor musunuz anne karninda. Ciddi bir problemse ve kesinse (down trizomi vs hep istatistiki ihtimal cunku) gebeligi sonlandirmayi teklif edebiliyoruz dedi.
Ben bu ikili testten cok usg izlemlerini organlarla ilgili yaptigi yorumlari daha cok onemsiyorum acikcasi. Allah korusun ufak bi terslik bile varsa onceden hazirlikli olmak doktorunu arastirmal vs acisindan mantikli geliyor.
Oglum kalbinde ufurumle dogdu ve bunu icerdeyken bilmiyorduk haliyle. Cikarken olusan bir durum. Ama gittigimiz cocuk kardiyologlarindan biri cocugunuz PDA, gelisim geriligi yapar. 1 yasina kadar ameliyat olmasi lazim. O zamana kadar nefesini kontrol edin apne olabilir, morarabilir diye bizi korkutmustu. Lohusa halimle ne uzuntulerden gectim. Yanlis foktor cidden buyuk risk. Dun de onu konustuk doktorla. Ufak ihtimalleri bilip onceden doktorunu ayarlamak bile bisidir diye.
Insallah hepimizin bebekleri saglikla dogar ve o ihtimaller bile hic kafamizi kurcalamaz. Tertemiz sonuclar aliriz bu testlerden
@sinemnur canım ben de daha fazla dayanamadım. Ve cicileri sipariş ettim :) Bak aşağıda resimleri ekliyorum.
Sen spinal mi epidural mi genel mi sezeryan oldun
Günaydın kızlaarr... Ne güzel şeyler okudum valla gözüm gönlüm açıldı miniklerinizi görünce kırk bin kere maşallaahh...olbey @DIPTISDIPTIS Bir kız bir erkek başladık ne güzeellll Rabbim kucağınıza aldığınız günleri göstersin sağlıkla Darısı bizim minikleree bakalım ne zaman öğrenicez
Buyur gel canım toplasın gelin istanbuldan herkesi beklerim:)Benide cagirmisin bugün tekim
Canım belkide hissettiğim başka biseydir bilemiyorum daha çok erken cünküBir tek ben mi hissedemiyorum acaba nasıl oluyor o ya :)
Hersey Allahtan ama ıcımde korku var bu konuda içimden atamıyorumDun oldum ikili testi. Uzun uzun da anlatti surasi soyle burasi boyle sunda suna bakiyoruz diye. E dedim diyelim kalpte problem var bisi yapabiliyor musunuz anne karninda. Ciddi bir problemse ve kesinse (down trizomi vs hep istatistiki ihtimal cunku) gebeligi sonlandirmayi teklif edebiliyoruz dedi.
Ben bu ikili testten cok usg izlemlerini organlarla ilgili yaptigi yorumlari daha cok onemsiyorum acikcasi. Allah korusun ufak bi terslik bile varsa onceden hazirlikli olmak doktorunu arastirmal vs acisindan mantikli geliyor.
Oglum kalbinde ufurumle dogdu ve bunu icerdeyken bilmiyorduk haliyle. Cikarken olusan bir durum. Ama gittigimiz cocuk kardiyologlarindan biri cocugunuz PDA, gelisim geriligi yapar. 1 yasina kadar ameliyat olmasi lazim. O zamana kadar nefesini kontrol edin apne olabilir, morarabilir diye bizi korkutmustu. Lohusa halimle ne uzuntulerden gectim. Yanlis foktor cidden buyuk risk. Dun de onu konustuk doktorla. Ufak ihtimalleri bilip onceden doktorunu ayarlamak bile bisidir diye.
Insallah hepimizin bebekleri saglikla dogar ve o ihtimaller bile hic kafamizi kurcalamaz. Tertemiz sonuclar aliriz bu testlerden
Bende spinal oldum memnun kaldım...ben ilkinde spinal oldum canım belden aşağı uyuşuktu sabah girdim ameliyata 8 de. öğleden sonra geçti uyuşukluğum.Memnundum genel olarak.
Hersey Allahtan ama ıcımde korku var bu konuda içimden atamıyorum(( Bunca yıldır ugrasıyorum Rabbım ımtıhanımı kolay eyle bebegım saglıklı olsun dıe dua etmekten baska bırsey gelmıyor elımden
amenna canım ama cok gerılıyorum nedense 2 kaybım var bukez pozıtıf olucam dedım inşallah bende güzel haberler alırım. eşimde kızıyor kendımı uzmeme .. Rabbim merhametini eksiltmesin. hayırlısı ıle bende atlatsam daha 20 hafta detaylı ulturson da var .. ınsallah bu kez sağlıkla sıhatle alırım yavrumu kucagıma .. korkuyu ıcımden atıyorum sızden gelen pzıtıf haberlerle sora hep gozume olumsuz yazıd agelınce kotu oluyorumhepimiz icin ayni sey gecerli. eninde sonunda testler ne cikarsa ciksin allaha emanetiz. bi sinav varsa yasanacak (allah evlatlarimizla ve saglikla imtihan etmesin) bilsen de bilmesen de yasanacak zaten. soyleyince kolay tabi ama allaha guvenip ona birakmaktan baska da bir care yok. neticede hepimiz kuluz..
amenna canım ama cok gerılıyorum nedense 2 kaybım var bukez pozıtıf olucam dedım inşallah bende güzel haberler alırım. eşimde kızıyor kendımı uzmeme .. Rabbim merhametini eksiltmesin. hayırlısı ıle bende atlatsam daha 20 hafta detaylı ulturson da var .. ınsallah bu kez sağlıkla sıhatle alırım yavrumu kucagıma .. korkuyu ıcımden atıyorum sızden gelen pzıtıf haberlerle sora hep gozume olumsuz yazıd agelınce kotu oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?