Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Gunaydin kizlar..bugun doktor kontrolum var sonunda..1 ay oldu resmn..bu gece heycandan uyyamadim..cinsiyetini de solerim demisti..insallah saglikli haberleriyle brlikte cinsiyetini de ogrenirim. :)♡
Cnm inşallah sağlıklı haberlerinş alırsın hadi bakalım :)

Iyidir annesi niye iyi olmasin. En guvenli yerde. Hem belki yeni randevuya cinsiyet tahmini yapar :))
Eşim de aynı şeyi söyledi ben sağlıklı mı diye endişeliyim sen ne diyorsun diyemedim, içimden geçirdim.merak ediyor yavrucak hevesini kırmadım :)

yaaa bunlar coook guzel gule gule saglikla giysin bebisin
o tulumlarin her rengini aldiysan daha tulum alma :) giydirmeden kaliyor genelde ayakli altlar ve takimlar kullaniliyor ben penye yelekte cok kullanmistim
boyle gorunce hevesleniyirum bende bebek giyim magazalarinda dolasirken buluyorum kendimi :))

Dun oldum ikili testi. Uzun uzun da anlatti surasi soyle burasi boyle sunda suna bakiyoruz diye. E dedim diyelim kalpte problem var bisi yapabiliyor musunuz anne karninda. Ciddi bir problemse ve kesinse (down trizomi vs hep istatistiki ihtimal cunku) gebeligi sonlandirmayi teklif edebiliyoruz dedi.

Ben bu ikili testten cok usg izlemlerini organlarla ilgili yaptigi yorumlari daha cok onemsiyorum acikcasi. Allah korusun ufak bi terslik bile varsa onceden hazirlikli olmak doktorunu arastirmal vs acisindan mantikli geliyor.

Oglum kalbinde ufurumle dogdu ve bunu icerdeyken bilmiyorduk haliyle. Cikarken olusan bir durum. Ama gittigimiz cocuk kardiyologlarindan biri cocugunuz PDA, gelisim geriligi yapar. 1 yasina kadar ameliyat olmasi lazim. O zamana kadar nefesini kontrol edin apne olabilir, morarabilir diye bizi korkutmustu. Lohusa halimle ne uzuntulerden gectim. Yanlis foktor cidden buyuk risk. Dun de onu konustuk doktorla. Ufak ihtimalleri bilip onceden doktorunu ayarlamak bile bisidir diye.

Insallah hepimizin bebekleri saglikla dogar ve o ihtimaller bile hic kafamizi kurcalamaz. Tertemiz sonuclar aliriz bu testlerden

Artık üçlü dörtlü yapmıyorlarmış, 2'li testte yüksek ihtimal çıkarsa; 2 tane test yapıyorlarmış anne kanından bebek kanını ayırt edip direk genetik araştırma yapıyorlarmış Türkiye'de yapılamadığı için bir yakınımın ki Amerika'ya gönderildi.. Sonrasında istenirse amniyosentez yapılıyormuş.. İkili tsetin ihtimal hesaplarının güvenilirliğinin en düşük olduğu 14. haftada bile %92 doğruluk payı var 3'lü den falan daha güvenilir yani Eskiden ikili test mi varmış diyesim geliyor aslında ama yine de yaptırılmasında fayda var diye düşünüyorum ben de :)

benim eşim asd hastası 35 yaşında ve doktorlür 34 yüşanda teşhis koydular, meğerse doğuştan varmış, evet zayıf kilolu değil, boy 180 kilo 52 ama çok sağlıklı , çok hareketli, ve şükür hayatını etkilemiyor.

saolasin canimm.. hepimizin insallahh

Hersey Allahtan ama ıcımde korku var bu konuda içimden atamıyorum (( Bunca yıldır ugrasıyorum Rabbım ımtıhanımı kolay eyle bebegım saglıklı olsun dıe dua etmekten baska bırsey gelmıyor elımden

Hersey Allahtan ama ıcımde korku var bu konuda içimden atamıyorum (( Bunca yıldır ugrasıyorum Rabbım ımtıhanımı kolay eyle bebegım saglıklı olsun dıe dua etmekten baska bırsey gelmıyor elımden

hepimiz icin ayni sey gecerli. eninde sonunda testler ne cikarsa ciksin allaha emanetiz. bi sinav varsa yasanacak (allah evlatlarimizla ve saglikla imtihan etmesin) bilsen de bilmesen de yasanacak zaten. soyleyince kolay tabi ama allaha guvenip ona birakmaktan baska da bir care yok. neticede hepimiz kuluz..

Bu yıl da oğlan yılı demek hepinizin bebekleri hayırlı uğur lu olsun,Allah sağlık la kucaklariniza almayı nasip etsin

amenna canım ama cok gerılıyorum nedense 2 kaybım var bukez pozıtıf olucam dedım inşallah bende güzel haberler alırım. eşimde kızıyor kendımı uzmeme .. Rabbim merhametini eksiltmesin. hayırlısı ıle bende atlatsam daha 20 hafta detaylı ulturson da var .. ınsallah bu kez sağlıkla sıhatle alırım yavrumu kucagıma .. korkuyu ıcımden atıyorum sızden gelen pzıtıf haberlerle sora hep gozume olumsuz yazıd agelınce kotu oluyorum

cok haklisin onceki tecrubelerine gore endiselenmekte.. ama bu kadarmis iste diye dusun hep. bak 12. haftaya bile gelmissin. bir sorun cikmayacak insallah. sen hep olumlu ol esref saati derler ya hani ona da olumlu dusuncelerin dualarin denk gelsin. evhamin sana da bebise de faydasi yok.

herkese hayırlı günler ve hayırlı cumalar rabbim hep güzel haberlerle gelmemizi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…