Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlar şimdi çıktım doktordan oynuyodu durmadan ikili yapılacak öğleden sonra dr erkeğe benziyo ama kesin değil dedi
Hayırlı olsun pipililerle doldu taştı topiğimiz ogluma hamileykende forumda herkesin erkek bi arkadasımızın sadece kızdı yine erkek senesine denk geldim sanırım :)

kızlar idrarda enfeksiyon cıktı benım yaa başka böyle olan var mı

en az iki kisinin daha enfeksiyon ciktigini hatirliyorum. hatta konusmustuk burda sikayet olmasa da baktirmak lazim 12. haftadan sonra antibiyotik vs bile baslanabiliyor onemli bisi yuksekse takip edilmeli falan diye

Kızlar ben daha cinsiyet öğrenemedim ve çok merak ediyorum hatta bu gece rüyama bile geldi doktora gitmistim doktor erkek dedi ama ben çok ağladm rüyada üzüntüden mi sevinçten mi anlayamadım

Teşekkürler canım darısı başına tez zamanda
Çok şaşırdım bir kaç parça birşey nasıl bu kadar çok oluyor ayolbattık ki ne battık
Amin canım inşallah, eşimle ortak kredi kartı kullanıyoruz, bu ayki extreyi hiç görmese iyi olur bence dün birkaç parça bir şey aldım, koton baby, e-bebek ve pamidordan, ama bak bu çok şirin, ama bak bu da çok tatlı, ama bak bakkkk diye diye yine 7-8 parça olmuş "bu işin sonu yok biliyorsun" diye dizginlemeye çalıştı ama o da seviyor da çaktırmıyor

Ay bende mide bulantilari fena. 3 Aydan sonra gecer dediler benim ki gayet formunda anlamadim neden Boyle oluyor? Sen de almissin guzel haberleri gozun aydin :)
ilk defa bgn istifra ettim ikinci oldu bu ama ikiniyo insan siz de nasil oluyor

Burada inanılmaz ucuz. 35 tl ye hastane çıkışı buldum, çok kaliteli üstelik. Bir bavul daha yapıp öyle döneceğim gözüküyor.
Yaaa 35 tl mi, kaç parça pekii, ben en uygun 11' li seti 59.90 buldum ama krem-ekru rengi diye aldım, somon rengi çıktı, ben de bir akrabaya hediye gönderdim, ama kumaşı çok güzeldi, n11 den almıştım, kız bebekler için güzel bir ürün.

http://urun.n11.com/hastane-cikisi-...ganik-11-parca-bebek-hastane-cikisi-P92934838

ilk defa bgn istifra ettim ikinci oldu bu ama ikiniyo insan siz de nasil oluyor

kaçıncı haftadasınız?? sabah uyanır uyanmaz çıkarmak zor gözlerimden yaşlar geliyor. Fakat son 2 haftadır ne yesem 15 dakika içinde midem bulanmaya başlıyor bir gün çıkarmasam 2. gün çıkarıyorum banko. Açken çok rahatım; ama hamilelikten olsa gerek her şeyi canım istiyor.. peynir ekmeği bile çıkarırken istediğim şeyleri yemek imkansız bir hal alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…