Bunlar b,ir harika dostummmben yine cartersdan bisiler bakmaya basladim. sanirim esim icin kotu haber :))
ama su toto yenmez mi yaaaa
hele su lacivertliye bayildim
Boyun kaç özlemcim, bazılarının homojen dağılıyor kilo, çok abes durmuyor, lokal kalça basen göbek kalınca kötü oluyorevet @ASSELL87 canım ben de 60 tan 84 e çıktım. 2. ye 64 le kaldım ama hiç spor falan da yapmadım kendiliğinden gitti. 1.5 sene de 20 kg
benim tamda öyle göbek göbek popo bıde yanakBoyun kaç özlemcim, bazılarının homojen dağılıyor kilo, çok abes durmuyor, lokal kalça basen göbek kalınca kötü oluyormaşallah oğlun da gülen surat nasıl güzellll
carters markafonide indirimde canım haberin vardır belki.ben de bayılıyorum cartersa ama ço kunisex şeyler yok, cinsiyet belli olunca babaya asıl alışveriş şokunu o zaman yaşatacağızben yine cartersdan bisiler bakmaya basladim. sanirim esim icin kotu haber :))
Cok güZeller gerçekten ben de bakayım hep erkek haberi geldi biz kız haberiyle kaldıkben yine cartersdan bisiler bakmaya basladim. sanirim esim icin kotu haber :))
şu cinsiyetı bellı olan kızlar bı cin takvımı durumunuzu da paylassanız ne guzel olucek
Bunlar b,ir harika dostummm
carters markafonide indirimde canım haberin vardır belki.ben de bayılıyorum cartersa ama ço kunisex şeyler yok, cinsiyet belli olunca babaya asıl alışveriş şokunu o zaman yaşatacağız
Doğumdan sonra da spor başlığından devam edeceğiz artık, yapacak bir şey yok kızlarbenim tamda öyle göbek göbek popo bıde yanak(
Dün koton baby de eleman ısrarla renkli şeyleri satmaya çalışıyor, ben genelde ekru, krem, vanilya, beyaz gibi doğal renkleri tercih etmeye çalıştım, özellikle teniyle temas edecek zıbın, çıtçıtlı body gibi şeylerde boya,renk olmasın istiyorum, organik boya diyorlar, ben kimyagerim, gına geldi bana artık önlerine gelen her şeye organik, natürel, doğal demelerine, güvenim de kalmadı, o yüzden dış giyim renkli olabilir ama özellikle 0-3 ay aralığında giyeceği, cildin ph dengesinin dış ortamla adapte sağlayacağı dönemde renkli iç giyimlerden uzak durmaya çalışıyorum.hicbiri tutmadi.
cin erkek diyordu, ramzi de erkek diyordu... he belki tutmustur da doktor yanlis soylemistir. netlestirmeye daha 3 hafta var :))
carters cok sik indirime giriyor bu arada ama ben oglumda hic beden bulamazdim indirimlerde. o yuzden hevesim cok kacti. bi netlessin de indirim kovalamaya baslarim artik :))
inşallah kız haberınıde ben veririm sizeeee bi değişiklik olsunCok güZeller gerçekten ben de bakayım hep erkek haberi geldi biz kız haberiyle kaldık
Yakın canım , ben de 167 boy- 65 kg167-67
Dün koton baby de eleman ısrarla renkli şeyleri satmaya çalışıyor, ben genelde ekru, krem, vanilya, beyaz gibi doğal renkleri tercih etmeye çalıştım, özellikle teniyle temas edecek zıbın, çıtçıtlı body gibi şeylerde boya,renk olmasın istiyorum, organik boya diyorlar, ben kimyagerim, gına geldi bana artık önlerine gelen her şeye organik, natürel, doğal demelerine, güvenim de kalmadı, o yüzden dış giyim renkli olabilir ama özellikle 0-3 ay aralığında giyeceği, cildin ph dengesinin dış ortamla adapte sağlayacağı dönemde renkli iç giyimlerden uzak durmaya çalışıyorum.
gule gule kullan cnmsinemnur canım ben de daha fazla dayanamadım. Ve cicileri sipariş ettim :) Bak aşağıda resimleri ekliyorum.
Eki Görüntüle 1783213 Eki Görüntüle 1783214 Eki Görüntüle 1783215 Eki Görüntüle 1783217
Evet kendi yediğimiz içtiğimiz çamurlu gıdalar toksik şeyler bebeğimize zarar verir mi diye şimdiden endişe ederken , doğunca kansorejen, kontrolsüz, boyar maddeli kıyafetleri bebeğin hassas tenine değdirmek hiç akıl işi değil. Sanırım molfix sayfasında okumuştum kızlar, tecrübeli arkadaşlar bilir, her bebek öyle doğmuyormuş ama erken doğumalrda daha çok oluyormuş, bebek cildinde vernix denilen bir vax maddesiyle doğuyormuş, krem peynir gibi bir madde, bu madde bebeğin cildinde kaldığında bebeği enfeksiyonlardan koruyormuş ve bebeğin cildinin bağışıklığını güçlendirdiğini söylüyor sayfa. en az 48 saat gibi sanırım, ve bu maddeyi bebeğin üzerinden yıkamadan bebeğin anne göğsüne konulması durumunda, bebeğin hayatla(dış dünyayla) adaptasyonu çok daha rahat oluyormuş, anne karnından uzaklaşıp, dışarıda bir koku aldığında tedirgin oluyormuş, anne göğsünden süt kokusu aldığında anneyi emmeme gibi bir durumda kesinlikle olmuyormuş, son yıllarda bebek beni emmedi diyen çok arkadaşım var, eskiden sanki yokmuş ya da daha azmış, sizce bu olabilir mi sebep, ya da başka sebepler de vardır belki de , bu da bir neden olabilir mi?aynen katiliyorum. hatta mumkunse ic badiler tamamen beyaz olmali. zaten bebek dedigin tulum ve badiyle takilip onunla rahat ediyor. disari cikmalik bi kac tane cici esyasi olsun guvenilir yerlerden yeterli. isi tekstil olan yerlerden cok isi bebek tekstili olan ve mumkunse bizim ulkemizden daha iyi kontrol edilen bir mensei bulunan markalari o nedenle tercih etmek lazim.
illa ki elimiz ve icimiz gdiyo o cicili bicili seylere ama ne giydirdigimiz ne yedirdigimiz kadar onemli aslinda.
Çok geçmiş olsun, dikkat et kendine de bebişe de, Allaha emanetsiniz.Merhaba, dün gece hafif kanamam oldu. O kadarcık kanama için doktora gitmezdim ama çarpıntım da olduğu için sabah işe gitmeden önce hastaneye gittim. Doktor ultrasonla baktı, kanama devam edebilecek gibi dedi, bir hafta rapor verdi, iğneye başladı, aslında kanamanın miktarına bakmadan çok da göz ardı etmemek lazımmış, bana kalsa bir kaç damla kanamayı önemsemezdim raporu bile ben istemiyorum dediğim halde doktor gebeliğin devamı için bir hafta yatman lazım dedi
bunlar nerede satılıyor
G. Afrika'daki bir bebek magazasindan. Almadim henuz cok erken :)
Cok gecmis olsun cnm, kirmizimiydi kanaman ?Merhaba, dün gece hafif kanamam oldu. O kadarcık kanama için doktora gitmezdim ama çarpıntım da olduğu için sabah işe gitmeden önce hastaneye gittim. Doktor ultrasonla baktı, kanama devam edebilecek gibi dedi, bir hafta rapor verdi, iğneye başladı, aslında kanamanın miktarına bakmadan çok da göz ardı etmemek lazımmış, bana kalsa bir kaç damla kanamayı önemsemezdim raporu bile ben istemiyorum dediğim halde doktor gebeliğin devamı için bir hafta yatman lazım dedi
Sen kendini iyi hissetsen bile bebeğin senin dinlenmene ihtiyacı olabilir. Artık iki kişilik düşünmeliyiz . Geçmiş olsun :)Merhaba, dün gece hafif kanamam oldu. O kadarcık kanama için doktora gitmezdim ama çarpıntım da olduğu için sabah işe gitmeden önce hastaneye gittim. Doktor ultrasonla baktı, kanama devam edebilecek gibi dedi, bir hafta rapor verdi, iğneye başladı, aslında kanamanın miktarına bakmadan çok da göz ardı etmemek lazımmış, bana kalsa bir kaç damla kanamayı önemsemezdim raporu bile ben istemiyorum dediğim halde doktor gebeliğin devamı için bir hafta yatman lazım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?