Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Evet canım cinsiyet belli olsun, ayaklı tulumlardan daha çok alacağım. ama kısa kollu badiler de sanki içine giydirilir gibi düşündüm. ne dersiniz deneyimli anneler?

National people kanalında saniyede 4 Bebek diye bir program var dünyanın her yerinden doğumları gösteriyorlar. Avrupa'da daha yaygın doğar doğmaz anne göğsüne koymak bebeği.
İlk gebeliğimde erken doğdu nefes alamadı morarmaya başladı kızım apar topar odadan çıkardılar ambulans başka hastane yani ten temasımız 30 saat sonra olabildi. Bu sebeple mi bilmem hiç emmedi kızım ben sağarak sadece anne sütüyle besledim ama göğsümden hiç emmedi. Ben pompayı emzirdim o biberonu emdi
Hep içimde acı kalmıştır doğar doğmaz görememek bebeğimi hiç emzirememek.
Bu sefer Allah nasip ederse diyeceğim doktora doğunca bir göreyim bir göğsüme yatsın sonra alın göbeğini kesin solunumunu açın acil birşey olmazsa o bağı kurabilmek isterim.

benim ümidim de sensin canım çin takvimi rus takvimi erkek diyor bana da, ayrıca iki kere de bıçağa oturdum. Kesin erkek olacak bilinci yerleşti bana artık, seni gördükçe bi ümit yeşeriyor içimde oğlum da olsa evlat herşeyden öte tabiki ama ilk bebeğim kız olsun çok isterim

sağol canım, evet internetten sipariş verdim. 10 güne sonra filan gelir herhalde :) yok yok dur büyüsünler biraz daha.
Siyah beyaz olanı çok beğendim bende, hangi sayfadan aldın? Yok zaten büyüsünler de gelsinler, zaman geçmiyor hiç, neredeyse 3 hafta olacak görmedim bebişimi

geçmişler olsun, yat dinlen geçecektir canım. ve moralini yüksek tut olur mu?

çok geçmiş olsun, mutlaka moralini yüksek tut, sağlıklıysa miniğin seni bırakmayacak emin ol buna. Ayaklarını 30 cm kadar yüksekte tut ve sürekli yat 2-3 gün. İşin de evin de şuan ondan daha değerli değil ki annesi bolca dinlen hemen geçsin kanaman inşaallah

Benim iron man anaciginin demir depolarini son hizla somurmeye devam ediyor. Ilaci gunde ikiye cikardik, cay kahve vs. gibi demir emilimini azaltan seyleri de hayatimdan cikardim. Demir alan anneler, sizde de istah acilmasi oluyor mu? Aldigim anda buzdolabinin onunde buluyorum kendimi. En son baktim olmuyor yatmadan once almaya basladim. Gece karin gurultuma uyandim yemin ederim. :)

Evet "saniyede 4 bebekte" hemen anne göğsüne bırakıyorlar ve o kokuyu alıyor. Senin hikayenin aynısı eltimin ilk çocuğunda oldu, akciğerlerinde su kaldığı için bakım odasına aldılar, göğsüne konulmadı ve hiç ememdi, 2. çocuğu sezaryen olduğu için koymamışlar o da hiç emmedi, tesadüf mü derken bu yazıyı okudum, ben de Allahtan başka bir acil durum gelişmezse inşallah göğsüme basmak isterim.

Siyah beyaz olanı çok beğendim bende, hangi sayfadan aldın? Yok zaten büyüsünler de gelsinler, zaman geçmiyor hiç, neredeyse 3 hafta olacak görmedim bebişimi

İngiltere' nin Next diye bir markası var. Şu an Trükiye2 ye 85 TL üzeri alışverişlerde kargo ücreti almıyor. Oradan aldım. Ben de 1 hafta olsu ama özledim bile. İki hafta daha sabretmem gerek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…