Hamilelikte kaçınılmaz durum sanırım canım, bende de çıktı, bol su içiyorum, 4 mart kontrolünde tekrar bakılacak, geçmiş olsun.kızlar idrarda enfeksiyon cıktı benım yaa başka böyle olan var mı
Geçmis olsun canım yat sürekli doktorun dediginde cıkma.Merhaba, dün gece hafif kanamam oldu. O kadarcık kanama için doktora gitmezdim ama çarpıntım da olduğu için sabah işe gitmeden önce hastaneye gittim. Doktor ultrasonla baktı, kanama devam edebilecek gibi dedi, bir hafta rapor verdi, iğneye başladı, aslında kanamanın miktarına bakmadan çok da göz ardı etmemek lazımmış, bana kalsa bir kaç damla kanamayı önemsemezdim raporu bile ben istemiyorum dediğim halde doktor gebeliğin devamı için bir hafta yatman lazım dedi
Ben kısa kolludan daha çok uzun kollu alma taraftarıyım çünkü önümüz kış ve bebekler üsür diye uzun kollu daha cok tercih ettik oglumda oda eylul dogumluEvet canım cinsiyet belli olsun, ayaklı tulumlardan daha çok alacağım. ama kısa kollu badiler de sanki içine giydirilir gibi düşündüm. ne dersiniz deneyimli anneler?
lacivertliye bayildimben yine cartersdan bisiler bakmaya basladim. sanirim esim icin kotu haber :))
ama su toto yenmez mi yaaaa
hele su lacivertliye bayildim
Aynı durumdayız canım demir ilacını ikiye çıkarttı doktorum iştah açılması yaşıyorum annemler yemek yetistiremiyoruz diyo akşam alıyorum ama sabah kalknca gene aynı şekilde yiyorum 8 öğün yemek yedigimi biliyorumBenim iron man anaciginin demir depolarini son hizla somurmeye devam ediyor. Ilaci gunde ikiye cikardik, cay kahve vs. gibi demir emilimini azaltan seyleri de hayatimdan cikardim. Demir alan anneler, sizde de istah acilmasi oluyor mu? Aldigim anda buzdolabinin onunde buluyorum kendimi. En son baktim olmuyor yatmadan once almaya basladim. Gece karin gurultuma uyandim yemin ederim. :)
Sen kendini iyi hissetsen bile bebeğin senin dinlenmene ihtiyacı olabilir. Artık iki kişilik düşünmeliyiz . Geçmiş olsun :)
Merhaba, dün gece hafif kanamam oldu. O kadarcık kanama için doktora gitmezdim ama çarpıntım da olduğu için sabah işe gitmeden önce hastaneye gittim. Doktor ultrasonla baktı, kanama devam edebilecek gibi dedi, bir hafta rapor verdi, iğneye başladı, aslında kanamanın miktarına bakmadan çok da göz ardı etmemek lazımmış, bana kalsa bir kaç damla kanamayı önemsemezdim raporu bile ben istemiyorum dediğim halde doktor gebeliğin devamı için bir hafta yatman lazım dedi
Bir de ramzi yorumu ne yapılmıştı onu da ekleseler daha da şahane olacakşu cinsiyetı bellı olan kızlar bı cin takvımı durumunuzu da paylassanız ne guzel olucek
Bunlar b,ir harika dostummm
benım su nuba ıkı kısı baktı ıkız bırı su bırı bu demdıle ryawwBir de ramzi yorumu ne yapılmıştı onu da ekleseler daha da şahane olacak
Evet canım cinsiyet belli olsun, ayaklı tulumlardan daha çok alacağım. ama kısa kollu badiler de sanki içine giydirilir gibi düşündüm. ne dersiniz deneyimli anneler?
Çin rus takvimi kız diyodu 6. Haftada bakılan usg ile erkek yorumu yapmışlardı banaEn erken öğrenenlerden biryim sanırım bebeğimiz %90 KIZ mış doktorumuz pek yanılmıyormuş duyduğmuza göre :)
benim ümidim de sensin canımçin takvimi rus takvimi erkek diyor bana da, ayrıca iki kere de bıçağa oturdum. Kesin erkek olacak bilinci yerleşti bana artık, seni gördükçe bi ümit yeşeriyor içimde oğlum da olsa evlat herşeyden öte tabiki ama ilk bebeğim kız olsun çok isterim
Ben anlasam yorum yapacağım ama hiç anlamıyorum şeker yabenım su nuba ıkı kısı baktı ıkız bırı su bırı bu demdıle ryaww
National people kanalında saniyede 4 Bebek diye bir program var dünyanın her yerinden doğumları gösteriyorlar. Avrupa'da daha yaygın doğar doğmaz anne göğsüne koymak bebeği.
İlk gebeliğimde erken doğdu nefes alamadı morarmaya başladı kızım apar topar odadan çıkardılar ambulans başka hastane yani ten temasımız 30 saat sonra olabildi. Bu sebeple mi bilmem hiç emmedi kızım ben sağarak sadece anne sütüyle besledim ama göğsümden hiç emmedi. Ben pompayı emzirdim o biberonu emdi
Hep içimde acı kalmıştır doğar doğmaz görememek bebeğimi hiç emzirememek.
Bu sefer Allah nasip ederse diyeceğim doktora doğunca bir göreyim bir göğsüme yatsın sonra alın göbeğini kesin solunumunu açın acil birşey olmazsa o bağı kurabilmek isterim.
ayy öğrencek çoook şeyımız var amma daha var su streslı donemlerı atlatalımda kendımı eğitime adıcam :))emzirme konusunda trdeki ekol kesinlikle tomristir. bybo (bebek yapim bakim onarim) ister bloguna bakin ister facebook grubuna uye olun mutlaka tomrisin emzirme notlariniokuyun. benim oglumda yoktu bu notlar ama kizkardesimde cok faydalandik. kimbilir belki benim kuzum da beni daha cok emerdi(
yaaaaa demee:)))) allah hayirlisini versin canim.. ama bisi diim mi yuzuk kiz demisti
Çok sekerler kız fikrine tamamiyle alısmısın bakıyorum:)
Benim iron man anaciginin demir depolarini son hizla somurmeye devam ediyor. Ilaci gunde ikiye cikardik, cay kahve vs. gibi demir emilimini azaltan seyleri de hayatimdan cikardim. Demir alan anneler, sizde de istah acilmasi oluyor mu? Aldigim anda buzdolabinin onunde buluyorum kendimi. En son baktim olmuyor yatmadan once almaya basladim. Gece karin gurultuma uyandim yemin ederim. :)
İngiltere' nin Next diye bir markası var. Şu an Trükiye2 ye 85 TL üzeri alışverişlerde kargo ücreti almıyor. Oradan aldım. Ben de 1 hafta olsu ama özledim bile. İki hafta daha sabretmem gerek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?