Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Geçmis olsun canım yat sürekli doktorun dediginde cıkma.

Evet canım cinsiyet belli olsun, ayaklı tulumlardan daha çok alacağım. ama kısa kollu badiler de sanki içine giydirilir gibi düşündüm. ne dersiniz deneyimli anneler?
Ben kısa kolludan daha çok uzun kollu alma taraftarıyım çünkü önümüz kış ve bebekler üsür diye uzun kollu daha cok tercih ettik oglumda oda eylul dogumlu

Aynı durumdayız canım demir ilacını ikiye çıkarttı doktorum iştah açılması yaşıyorum annemler yemek yetistiremiyoruz diyo akşam alıyorum ama sabah kalknca gene aynı şekilde yiyorum 8 öğün yemek yedigimi biliyorum

Sen kendini iyi hissetsen bile bebeğin senin dinlenmene ihtiyacı olabilir. Artık iki kişilik düşünmeliyiz . Geçmiş olsun :)

Evet ama çoğu kez hamile olduğumu bile unutuyorum bir kere ayakkabının tekini çıkarmadan tek ayakla zıplayarak eve girmiştim, karnıma kramp girince bebek olduğunu hatırladım..

gecmis olsun canim. nolur yat dinlen kendini yorma. su an hicbirsey sizin sagliginizdan daha onemli degil

Evet canım cinsiyet belli olsun, ayaklı tulumlardan daha çok alacağım. ama kısa kollu badiler de sanki içine giydirilir gibi düşündüm. ne dersiniz deneyimli anneler?

deneyimli anne olarak cevap veriyorum. 0-3leri kisa kollu almayin. biraz minik dogarsa elini kolunu kircam diye acaip tirsiyosun giydirirken.

burda h&mde de gormustum tepeden diinde onu acilarak giydirilen badiler var onlardan bulursan uzun kollu bile alabilirsin en rahati onlar aslinda. ama cit cit olayi yakarsa falan diye hep cok temkinli kullandim ben onlari.

:)))) allah hayirlisini versin canim.. ama bisi diim mi yuzuk kiz demisti

emzirme konusunda trdeki ekol kesinlikle tomristir. bybo (bebek yapim bakim onarim) ister bloguna bakin ister facebook grubuna uye olun mutlaka tomrisin emzirme notlarini okuyun. benim oglumda yoktu bu notlar ama kizkardesimde cok faydalandik. kimbilir belki benim kuzum da beni daha cok emerdi (

Son düzenleme:
ayy öğrencek çoook şeyımız var amma daha var su streslı donemlerı atlatalımda kendımı eğitime adıcam :))

doktor demiri kahvaltidan yarim saat once ac karnina aldiriyo. oyle olunca da ustune bisiler yemis (hatta mumkunse c vitaminli) oluyorum ve o nedenle aciktirmiyor hic :))

Son düzenleme:
İngiltere' nin Next diye bir markası var. Şu an Trükiye2 ye 85 TL üzeri alışverişlerde kargo ücreti almıyor. Oradan aldım. Ben de 1 hafta olsu ama özledim bile. İki hafta daha sabretmem gerek :)

nextin bedenlerine dikkat yalniz. biraz minnos oluyorlar. cartersin kaliplariyla ayni mesela burdaki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…