Gözün aydın, cinsiyet için bir yorum yaptı mı doktorun?Kızlar bugün ben de doktordan geldim bebişimi gördüm çok şükür :) ikili testim yapıldı ama sonucu 20gün sonra çıkarmış başka bi ile gönderiliyomuşzaten bi dahaki randevum da 4hafta sonra
Canım ben senin bebişin son halini gördüğümü hatırlayamadım, nubu nasıldı?
allah iyiligini versin ne guldum sana yine
ya sen bu pozitif enerjiyle ne gelirse gelsin cok eglenir cok mutlu olursun zaten :)
bakacagin yeri bilmen lazim erkek icin :))
ben ogluma hep en cesitli ve en tarzimiza uygun kiyafetleri oshkosh, carters ve nextten buluyordum. bir de debenhamsin markalarindan J by Jasper Conran ve Bluezoo hem tarz hem esprili seyler satiyor. varsa yakinlarda bakmani kesinlikle oneririm..
Yok yaa daha çok erken dedi. Foto atayım bi bakın:)Gözün aydın, cinsiyet için bir yorum yaptı mı doktorun?
Kızlar bugün ben de doktordan geldim bebişimi gördüm çok şükür :) ikili testim yapıldı ama sonucu 20gün sonra çıkarmış başka bi ile gönderiliyomuşzaten bi dahaki randevum da 4hafta sonra
benim kadın doğum doktorum bu sitedeki hamilelik forumları için, "oralarda herkes kadın doğumcu herkes ebe ve hepsi pratikte yaşamış gibi bizden daha doktorlar demişti gülerekherkes yaşadığını yazar ama kimsenin kimseyi yazdığı iyi veya kötü deneyimler için eleştirmeye hakkı yok, sonuçta kimse kimsenin beynini yıkamıyor zorla bir şey yaptırmıyor, iyi yada kötü yazılan deneyimi beğenmiyorsanız okur geçersiniz arkadaşlar mesele haline getirmeye gerek yok yazın geçin ya da hiç girmeyin :)
Bu sitenin amaci iyi kötü herseyimizi paylaşmak rahatsiz olan etkilenen girmez bukadar basit, ,,,, benim plesentam asagidaymis egerki bu sorununu yasayanlar yazmasaydi böyle biseyden haber im bile olmazdi, ,,,,, iyi kötü herseyi paylasicazki tercube kazanicaz
Yani aynen öyle, hayatta hep iyi şeyler olmadığı gibi hep kötü şeylerde olmuyor, hoşumuza gitmiyor diye eleştirmeye gerek yok, okuyup geçeriz yada hiç girmeyiz, ne bu böyle kötü şeyleri yazanlara tepki anlamdım gitti, hamileyiz ve hepimizin iyi kötü paylaşmamız normal kafaya takmayın hiçbişeyi kızlar keyfinize bakın:)
Maalesef yasanmadan empati kurulamiyor cnm... gene de kimse yasamasin...
Arkadaşlar şimdi bir kaç paylaşım okudumda ; sölemek istediğim bir kaç şey var iznizle...
biraz sitem etmişssiniz olumsuz paylaşım yapan tedirgin arkadaşlar için ... Hiç kimse olumsuz birşey yaşamak paylaşmak istemez.. Ben daha evvel çok topikte yazıstım .. Tedavi sürecim ve sonrasın tedavıye baslıcak arkadaslara moral motıve olmak ıcın cok paylaşımd abulundum . çünkü burda benımde yüzümü güldüren arkadaşlar cok rahatlatıyordu içimi bende başka arkadaşlara yapmak ıstedım yaptım ve hala yapıyorum.. bu 3 uncu gebeliğim 2 kaybım var.. Korkularım deli dizgin , ilk kanamam da yıne yavrularım gidiyor dedim.. 3 gün önce hiç birşey yoktu içim huzursuz oldu sebepsiz dedim bişemi olduda böle hıssedıyorum dun doktora gıttım işte.... Şimdi sölemek istediğim şeu şu, demissiziz bu dönemi özlıceksın tadını cıkarın hepımız böle olsun isteriz.. Ama malesef olmuyor herzaman psıkolojımız musaıt olmayabılıyor.. nasıl güzel haberlerimizde sevinç kaplıyor yuregımızı bazen de bırımızın moralı bozuldugunda biz yukseltmelıyız sitem etmek yerıne.. evet kimi topi,k cok eğlencelı olabiliyor Allahta bozmasın olumsuzluk yasanmayınca daimde oluyor. Ama birbirimizi motıve etmelıyız. Sitem etmeyın oyuzden lütfen... İnşallah hep güzel haberler duyarız her doktora gıttıgımızde olumlu haberler alırızda üzülmeyız.. taze anneyız yasıyıp öğrenıcez...
Yok cnm yaa henüz belli değil dur foto atayım beğenecek misin boncuğumuGözün aydın
Potansiyel dünür arayışında olarak soruyorum cinsiyet için birşeyler çıtlattı mı dr
Kızlar bugün ben de doktordan geldim bebişimi gördüm çok şükür :) ikili testim yapıldı ama sonucu 20gün sonra çıkarmış başka bi ile gönderiliyomuşzaten bi dahaki randevum da 4hafta sonra
aynen öyle. Ben de eskiden farklı konusurdum ama deneyimler insanı değiştiriyor. Boşver gel su içelimMaalesef yasanmadan empati kurulamiyor cnm... gene de kimse yasamasin...
Yok cnm yaa henüz belli değil dur foto atayım beğenecek misin boncuğumuGözün aydın
Potansiyel dünür arayışında olarak soruyorum cinsiyet için birşeyler çıtlattı mı dr
At hadi bekliyoruzYok yaa daha çok erken dedi. Foto atayım bi bakın:)
Benim hep kanamam var ve doktor doktor gezdim normal dediler baska bir gruptan arkadasim yazdi onunda bir arkadasinin basina gelmis plesentada cok asagidaymis ben bunu duyunca extra doktora sordum ve gercekten plesentam asagidaymis ve erken doguma sebep oluyormussevgili arkadaslar,
bu konuda mesaj yazanlardan biri olarak kendi adima sunu soyleyebilirim ki:
- sorun yasayan arkadaslar bunu yazmasin gibi bir beklentim yok. sorusu olan sorsun degisiklik gozlemleyen yazsin. ama tutup da kimse ona sehir efsanesi hikayeler oyle olursa boyle olur. ben bebegimi kaybettim kesin belirtisi sudur diye grubun tamamini alt ust edecek seyler yazmasin. ilk zamanlarda buna benzer yiginla paylasim okudum gormezden gelip gectim.
- biri bir problem paylastigi zaman kendi bilissel surecim sunu yapiyor. bununla ilgili bir sey yasadim mi / okudum mu/ yasayana sahit oldum mu.. sonra sunu da sorguluyorum bu konudaki tecrubem arkadasin gonlunu ferahlatacak mi yoksa kotu bir hikayemiydi.. sonra eger kotu bir hikayeyse bu konuyu paylassam arkadasin bunun onlemi icin yapabilecegi doktoruna sorabilecegi kullanabilecegi birsey var mi yoksa bunu zaman mi birakmasi gerkiyor. eger burda cikan cevap olumluysa paylasiyorum. verecegim bilgide olumsuz baska bir yon olmamasina dikkat ediyorum cunku paylasmayan bir baska arkadas kendi belirtisiyle o olumsuz yon arasinda bag kurabilir.
- onunde sonunda hicbirimiz hekim degiliz. dua istek ve istirakleri iyi dilek ve temnniler hepimiz icin ortak. ama doktora danismadan burda kimsenin yorum yapamacagi evhamlari paylasmak bana degisik geliyor. gunde bin kere dusunuyorum acaba kalbi atiyor mudur diye. gogus kafesimin alt kisminda yirtik gibi bir agri olusmaya basladi. sizde de oluyor mu diye sorabilirim. ama kimsede olmuyorsa da burada panikleyip felaket senaryolarimi burada kurmak zorunda degilim. gercek bir ferahlama istiyorsam doktorumla gorusurum. yok zilyon tane olasilik uzerine burdaki herkesin de kendini dinlemesini suphe etmesini saglamak ne bana ne onlara birsey kazandirmaz.
- benimle birlikte cevap yazan herkesin yazisi bu panikleme surecini kendi icimizde kontrol edebilmek adina daha sakin hamilelikler gecirmemiz temennisi uzerineydi. burdan kimse kotuyu paylasmasin mi cikarimi yapmak cok dogru degil diye dusunuyorum. isteyen istedigini yazar isteyen istedigini okur ama yazarken kimleri ne sekilde etkileyeceginizi dusunerek yazmak hepimizin iyiligine olur diye dusunuyorum.
amacim ben mukemmelim, bu kadar da dusunceliyim ahan da boyle dusunup boyle yaziyorum diye ders vermek degil. sadece bazi cevaplarda olan ve olabilecek ihmalleri anlatmak icin uzun uzadiya yazdim. kotuyu de iyiyi de birlikte yasayacagiz ama yersiz endiseler ve o endiseleri korukleyen cevaplari minimal duzeyde tutabilsek keske..
Hepimizinki sağlıkla gelsin inşallah canım güzel dileklerin için çol teşekkürler:)hayirli haberler gelsin canim.. surec uzun ama saglik haberini almak icin bazen biraz sabir gerekebiliyor.. surecin tamami sabir sinavi gibi zaten.. saglikla buyusun minik kuzun
Biz doktordan geldiiiiiiiiikkkkkçok iyiymişiz, ikili test istemediğimi söyledim, doktorum sadece ende kalınlığına ve burun kemiğine baktı çok güzel bir sıkıntı yok dedi çoook sevindim sat ile uyumlu değil zıpır yine önde çıktı takvimimi değiştirmem gerek cinsiyeti ile ilgili tahminde bulunmadı 14. Haftada net söylerim dedi amaa randevum 1 ay sonraa sanırım o kadar dayanamam bu arada içerde parti yapıyo resmen böyle bir hareketlilik yok kime çekmişse Allahım heeep böyle güzel haberler almayı nasip etsiiinn bizlere
Canım ya hayırlı evlat olur inşallah, ben bu konuda hiç iyi değilim, anladığımı düşünmüyorum ama sanki kız gibi, daha iyi olan arkadaşlar yorum yapacaktır
Benim de 12+5 de çağırdı cinsiyeti söylerim dedi de ben pek ihtimal vermiyordum erken değil mi? İlkinde 17. Haftada söylemiştiGittim %90 kız olacak haberini aldım geldim canım
inşallah canımm hep ettiğim duammhahahhaha.. ne guzel anlatmissin.. masallah kuzuya... hep guzel haberlerimiz artarak cogalsin insallah canimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?