Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlar bugün ben de doktordan geldim bebişimi gördüm çok şükür :) ikili testim yapıldı ama sonucu 20gün sonra çıkarmış başka bi ile gönderiliyomuş zaten bi dahaki randevum da 4hafta sonra

Canım ben senin bebişin son halini gördüğümü hatırlayamadım, nubu nasıldı?

Pipili ve nub koymuştum ama çok gerilerde kaldı yeniden koyayım

allah iyiligini versin ne guldum sana yine

ya sen bu pozitif enerjiyle ne gelirse gelsin cok eglenir cok mutlu olursun zaten :)

Ya aslında haftasonu evde yaşadığım bazı şeylerden dolayı çok canım sıkkın hatta 1 haftalığına tek başıma tatile çıkıcam uzaklaşmak için herkesten ama düzelmeyecek hiçbirşey yok bu hayatta. Deliliğe vuruyorum bu yüzden çok eğleniyorum içime atmayı çok sevmem. Hatırlarsan kısa bir dönem plansız olduğu için bebekle alakalı sıkıntı yaşadım hatta halada bazı şeyleri oturtamadım ama mükemmel olmak zorunda değilim bebişimi pipili yada pipisin istiyorum birde güzel ciciler gördüm jokerde ama çok ciddi rakamları vardı. 155 liraya kıyafetmi olur ayol ebay üzerinden didikliyorum. Dr kesin pipi desin hemen sipariş geçicem. Trde sadece çizgili papyonlu deniz temalı atlı develi dinolu şeyler var
Kurukafalı zıbın aradım tırım tırım

Kızlar bugün ben de doktordan geldim bebişimi gördüm çok şükür :) ikili testim yapıldı ama sonucu 20gün sonra çıkarmış başka bi ile gönderiliyomuş zaten bi dahaki randevum da 4hafta sonra

Gözün aydın
Potansiyel dünür arayışında olarak soruyorum cinsiyet için birşeyler çıtlattı mı dr

Maalesef yasanmadan empati kurulamiyor cnm... gene de kimse yasamasin...

sevgili arkadaslar,

bu konuda mesaj yazanlardan biri olarak kendi adima sunu soyleyebilirim ki:

- sorun yasayan arkadaslar bunu yazmasin gibi bir beklentim yok. sorusu olan sorsun degisiklik gozlemleyen yazsin. ama tutup da kimse ona sehir efsanesi hikayeler oyle olursa boyle olur. ben bebegimi kaybettim kesin belirtisi sudur diye grubun tamamini alt ust edecek seyler yazmasin. ilk zamanlarda buna benzer yiginla paylasim okudum gormezden gelip gectim.

- biri bir problem paylastigi zaman kendi bilissel surecim sunu yapiyor. bununla ilgili bir sey yasadim mi / okudum mu/ yasayana sahit oldum mu.. sonra sunu da sorguluyorum bu konudaki tecrubem arkadasin gonlunu ferahlatacak mi yoksa kotu bir hikayemiydi.. sonra eger kotu bir hikayeyse bu konuyu paylassam arkadasin bunun onlemi icin yapabilecegi doktoruna sorabilecegi kullanabilecegi birsey var mi yoksa bunu zaman mi birakmasi gerkiyor. eger burda cikan cevap olumluysa paylasiyorum. verecegim bilgide olumsuz baska bir yon olmamasina dikkat ediyorum cunku paylasmayan bir baska arkadas kendi belirtisiyle o olumsuz yon arasinda bag kurabilir.

- onunde sonunda hicbirimiz hekim degiliz. dua istek ve istirakleri iyi dilek ve temnniler hepimiz icin ortak. ama doktora danismadan burda kimsenin yorum yapamacagi evhamlari paylasmak bana degisik geliyor. gunde bin kere dusunuyorum acaba kalbi atiyor mudur diye. gogus kafesimin alt kisminda yirtik gibi bir agri olusmaya basladi. sizde de oluyor mu diye sorabilirim. ama kimsede olmuyorsa da burada panikleyip felaket senaryolarimi burada kurmak zorunda degilim. gercek bir ferahlama istiyorsam doktorumla gorusurum. yok zilyon tane olasilik uzerine burdaki herkesin de kendini dinlemesini suphe etmesini saglamak ne bana ne onlara birsey kazandirmaz.

- benimle birlikte cevap yazan herkesin yazisi bu panikleme surecini kendi icimizde kontrol edebilmek adina daha sakin hamilelikler gecirmemiz temennisi uzerineydi. burdan kimse kotuyu paylasmasin mi cikarimi yapmak cok dogru degil diye dusunuyorum. isteyen istedigini yazar isteyen istedigini okur ama yazarken kimleri ne sekilde etkileyeceginizi dusunerek yazmak hepimizin iyiligine olur diye dusunuyorum.

amacim ben mukemmelim, bu kadar da dusunceliyim ahan da boyle dusunup boyle yaziyorum diye ders vermek degil. sadece bazi cevaplarda olan ve olabilecek ihmalleri anlatmak icin uzun uzadiya yazdim. kotuyu de iyiyi de birlikte yasayacagiz ama yersiz endiseler ve o endiseleri korukleyen cevaplari minimal duzeyde tutabilsek keske..

hayirli haberler gelsin canim.. surec uzun ama saglik haberini almak icin bazen biraz sabir gerekebiliyor.. surecin tamami sabir sinavi gibi zaten.. saglikla buyusun minik kuzun

Biz doktordan geldiiiiiiiiikkkkk çok iyiymişiz, ikili test istemediğimi söyledim, doktorum sadece ende kalınlığına ve burun kemiğine baktı çok güzel bir sıkıntı yok dedi çoook sevindim sat ile uyumlu değil zıpır yine önde çıktı takvimimi değiştirmem gerek cinsiyeti ile ilgili tahminde bulunmadı 14. Haftada net söylerim dedi amaa randevum 1 ay sonraa sanırım o kadar dayanamam bu arada içerde parti yapıyo resmen böyle bir hareketlilik yok kime çekmişse Allahım heeep böyle güzel haberler almayı nasip etsiiinn bizlere

Benim hep kanamam var ve doktor doktor gezdim normal dediler baska bir gruptan arkadasim yazdi onunda bir arkadasinin basina gelmis plesentada cok asagidaymis ben bunu duyunca extra doktora sordum ve gercekten plesentam asagidaymis ve erken doguma sebep oluyormus eskilerle kiyaslamayin burayi cunku eskiden bukadar riskli degildi hamilelikler bukadar Hormon almiyorduk, ,,,,,,,,,, burda güzel güzel sevinclerimizi paylastigimiz gibi edisrlerimizi korkularimizida paylasabiliriz ,,,,, bana cok normal geliyor ben senelerdir bu topklerdeyim kizim 5 yasinda ona hamilykende takipteydim Eski hesabimla

hahahhaha.. ne guzel anlatmissin.. masallah kuzuya... hep guzel haberlerimiz artarak cogalsin insallah canimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…