Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlar bugün ben de doktordan geldim bebişimi gördüm çok şükür :) ikili testim yapıldı ama sonucu 20gün sonra çıkarmış başka bi ile gönderiliyomuş zaten bi dahaki randevum da 4hafta sonra

merak etme tatlım, bak ne güzel bebişi görmüşsün, çok şükür büyümüş iyimiş. İkili testte tertemiz gelecektir.

gözün aydın, ne güzel haberler :)

Bebitomun cinsiyetine bakar mısınnnn @SLVESTER Çoocuuum çok utanmış yüzünü kapatmış yavrum aşağılar foraa

Eklentiler

• image.jpeg
    42,2 KB · Görüntüleme: 11
Kız mııııııııı, kııızzza benziyo mu dediiiinnnnnnn bana kız diyene Allah ne muradı varsa versin ay inşallah kızdır, anlayan arkadaşlar bir baksa tam süper olur
Bu nub topiğine atsana fotoğrafı tecrübeli arkadaşlar var orda sanki kız gibi Allah gönlüne göre versin cok tatlı görünüyor bebişin maşallah

doktorum aradiii.. ikilimiz cikmis... bilmemkacbin biseyde 1 dedi :)

cok cok dusuk bir risk amniyosentez vs hicbiseye gerek yok dedi. 25-30 mart arasi omurgasina ben bakicam o zaman gorusuruz didi
Süppeerrr annesiii kırk bin kere maşallah kuzunaa, misss gibi haberler gelsin ooohhh

simdi dusuk belleri listeledim. hepsi super skiny :)) yine de yarin bi kozyatagindakine bakarim.. saol canim

düşük belli bulamasan bile, beli hamile pantolonuna benzeyen pantolonlar olur genelde orada. yaza doğru iyice artar, ben de bakmayı düşünüyorum, hatta aynı mağazaya :) bakarsın karşılaşıp henüz olmayan göbüşleri tokuştururuz :)

doktorum aradiii.. ikilimiz cikmis... bilmemkacbin biseyde 1 dedi :)

cok cok dusuk bir risk amniyosentez vs hicbiseye gerek yok dedi. 25-30 mart arasi omurgasina ben bakicam o zaman gorusuruz didi

ohhh süper süper süper :) güzel haberlerde acaip bir pozitiflik geliyor içime, çok sevindim canım. Darısı bizlere inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…