Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlar bugün ben de doktordan geldim bebişimi gördüm çok şükür :) ikili testim yapıldı ama sonucu 20gün sonra çıkarmış başka bi ile gönderiliyomuş zaten bi dahaki randevum da 4hafta sonra
ikili test nasıl yapılıyor cnm sadece kandan mı vajinal ultasonla mı yapılıyor biraz anlatır mısın 12 martta benim var meraktayım

Canım ya hayırlı evlat olur inşallah, ben bu konuda hiç iyi değilim, anladığımı düşünmüyorum ama sanki kız gibi, daha iyi olan arkadaşlar yorum yapacaktır
Kız mııııııııı, kııızzza benziyo mu dediiiinnnnnnn bana kız diyene Allah ne muradı varsa versin ay inşallah kızdır, anlayan arkadaşlar bir baksa tam süper olur

Şu hareketleri o kadar merak ediyorum ki :) siz tecrübeli anneler belki daha çabuk anlıyorsunuzdur :)

canim insallah plesenta yukari cekilir. anlatmistir doktorun mutlaka bu haftalardan itibaren bebek yavas yavas yukariya cekilecek. haliyle plasentanin da yerlesimi degisecek. yaklasik 24. haftaya kadar yeri degisebiliyor.

yine ayni noktadayiz. niye kanamani paylastin demedi kimse burdaki yazilarla. tabi ki paylasacaksin ben de sana yazdim zaten bir arkadasin cevabi uzerine o yerlesme kanamasi olabilir mi demisti ben de hayir plesenta yer degistiriyor belki onunla ilgilidir demistim, keza olmaya da bilirdi. burda hatali olan pek cok kisinin evhamlanmasi ve senin icin duydugu uzuntuyle birlikte evhamini, ic sikintisini elde tutulur bi gerekce yokken buraya aktarmalari baska bir arkadasin da belirttigi gibi.

yoksa hicbirimiz celik zirhtan yapilmadik agriycaz da kaniycaz da bunu soyleyecgiz de. ama gelen cevaplarin niteligi cok onemli.

senin durumunda plesentanin onde oldugu bilgisini bilmen aslinda dusundugun kadar iyi birsey degil. cunku bu gebelikte risk tasiyan durumlardan biri. doktorun bunu zaten gordu ve biliyordu. o arkadasin soyledigi icin sen bunu doktorundan sorarak ogrendin. bunu bilmek durumun uzerinde hicbir etkin olmayacagi gercegini degistirmeyecek. tevekkul edip bekleyecegiz. sadece bu nedenle forumlari okuyup plesenta onde, plesenta yerlesimi asagida gibi bircok sey okuyup kotu hikayeleri goreceksin. simdi tekrar dusun bu bilgi sana iyilik mi yapti sence?

tatlım bi oxxo ya bak istersen, hamilelik pantolonu olmayan ama belleri çok rahat günlük pantolonlar olabiliyor

Hayırlı olsuuun. eğer kızsa listeme ekleyeceğim dünür listesi yapıyorum

Koca kafalı bir oğlan gibi duruyorrr

Canım senin üzerinden benzer mesajlara yazıyorum; olumsuzlukları paylaşmayın sonucu çıkmış ama sabahtan yazılan mesajlardaki anlatılmak istenen bu değildi. En azından ben bunu yazmak istemedim. Tabi ki başımıza geleni yazıyoruz, paylaşıyoruz. Örneğin ben en başlarda değer takibimi kendi isteğimle değil, mecburen yaptım ve çıkan sonuçları paylaşma sebebim de sadece bilgilendirmeydi. Kaldıki onu okuyan bir arkadaş beni başka sayfada birine söylemiş, o da aynı umutsuz durumundan şimdi bebeğini bekler duruma geldi. Bahsettiğimiz yanlışlık yazılan bir şeyi herkes kendi üzerinde aramaya başlıyor ve olumsuz bir hava oluşuyor. Hepimizin hamileliği başka derken de bunu kastettim zaten.

Kızlar kilo durumlarınız nasıl yürüyüş yapıyor musunuz
Ben 3 kilo verdim alamadım daha ama bulantılar geçince yicem doya doya yediğimden tat almıyorum hic bu arada ben kız hissettim senin bebişi hayırlısı olsun Hakkı'nda Allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…