- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
Yok canım burda değil başka bir sitede 6 haftalık fotoda kese konumuna gore yorum yapmışlardı erkek diyeHayırlı, uğurlu olsun, gözün aydın, Ramziye göre cinsiyet yorumu yapılmış mıydı?
ikili test nasıl yapılıyor cnm sadece kandan mı vajinal ultasonla mı yapılıyor biraz anlatır mısın 12 martta benim var meraktayımKızlar bugün ben de doktordan geldim bebişimi gördüm çok şükür :) ikili testim yapıldı ama sonucu 20gün sonra çıkarmış başka bi ile gönderiliyomuşzaten bi dahaki randevum da 4hafta sonra
Kız mııııııııı, kııızzza benziyo mu dediiiinnnnnnnCanım ya hayırlı evlat olur inşallah, ben bu konuda hiç iyi değilim, anladığımı düşünmüyorum ama sanki kız gibi, daha iyi olan arkadaşlar yorum yapacaktır
Bu konuda çok haklısın. Ben oğlumda dahil olduğum forumu sabah kalkar kalkmaz heyecanla okurdum sohbet muhabbet eğlence harikaydı herkez çok pozitifdi. Buraya da en başında aynı heyecanla başladım ama o kadar çok negatif elektrik aldım ki bazen günlerce okumuyorum. Çünkü kötü etkilendim. Önümüzde çok zaman var gibi duruyor ama zaman öyle hızlı akıp gidiyor ki şimdi stresle geçirdiğiniz hamileliginizi çok çok özleyeceksiniz. Hatta sırf aynı duyguları tatmak doya doya tadını çıkarmak için tekrar anne olmak isteyeceksiniz. Ben bikaç gündür meleğimin hareketlerini hissediyorum. Kendimi çok güzel çok özel mükemmel hissediyorum. Aklımın bi köşesi seneye bu zamanlar olarak işliyor. Seneye bu zamanlar 6 aylık olacak yerde sürünecek vs. Havalar ısınıyor mis gibi havalarda gelsin ailecek akşam yürüyüşleri. Icim kıpır kıpır. Sakın strese teslim olmayın sadece mutlu olun yeğenlerimi üzmeyin
Benim hep kanamam var ve doktor doktor gezdim normal dediler baska bir gruptan arkadasim yazdi onunda bir arkadasinin basina gelmis plesentada cok asagidaymis ben bunu duyunca extra doktora sordum ve gercekten plesentam asagidaymis ve erken doguma sebep oluyormuseskilerle kiyaslamayin burayi cunku eskiden bukadar riskli degildi hamilelikler bukadar Hormon almiyorduk, ,,,,,,,,,, burda güzel güzel sevinclerimizi paylastigimiz gibi edisrlerimizi korkularimizida paylasabiliriz ,,,,, bana cok normal geliyor ben senelerdir bu topklerdeyim kizim 5 yasinda ona hamilykende takipteydim Eski hesabimla
ben de giymeye basladim. diger dusuk belleri fermuari yarim kapatip kemer destegiyle idare ediyordum ki birinin fermuarini bozgum. ben hamile pantolonu istemiyorum. simdi geldim disardan dusuk bel pantolon buliim bi beden buyuk alsam yeter diyodum ki resmen kiran girmis.
onceden bebekle egil kalk kicim basim dagilmasin diye yuksek arardim bulamazdim simdi de dusuk yok piyasada.. terslik bende mi bilemiyorum ama sinir olmus vaziyette dondum eve
Biz doktordan geldiiiiiiiiikkkkkçok iyiymişiz, ikili test istemediğimi söyledim, doktorum sadece ende kalınlığına ve burun kemiğine baktı çok güzel bir sıkıntı yok dedi çoook sevindim sat ile uyumlu değil zıpır yine önde çıktı takvimimi değiştirmem gerek cinsiyeti ile ilgili tahminde bulunmadı 14. Haftada net söylerim dedi amaa randevum 1 ay sonraa sanırım o kadar dayanamam bu arada içerde parti yapıyo resmen böyle bir hareketlilik yok kime çekmişse Allahım heeep böyle güzel haberler almayı nasip etsiiinn bizlere
tatlım bi oxxo ya bak istersen, hamilelik pantolonu olmayan ama belleri çok rahat günlük pantolonlar olabiliyor
Benim de 12+5 de çağırdı cinsiyeti söylerim dedi de ben pek ihtimal vermiyordum erken değil mi? İlkinde 17. Haftada söylemişti
Hayırlı olsuuun.eğer kızsa listeme ekleyeceğim dünür listesi yapıyorum
Koca kafalı bir oğlan gibi duruyorrr
Allah seniHayırlı olsuuun.eğer kızsa listeme ekleyeceğim dünür listesi yapıyorum
Kızlar bana da cinsiyet tahminiiiiii:)
Arkadaşlar şimdi bir kaç paylaşım okudumda ; sölemek istediğim bir kaç şey var iznizle...
biraz sitem etmişssiniz olumsuz paylaşım yapan tedirgin arkadaşlar için ... Hiç kimse olumsuz birşey yaşamak paylaşmak istemez.. Ben daha evvel çok topikte yazıstım .. Tedavi sürecim ve sonrasın tedavıye baslıcak arkadaslara moral motıve olmak ıcın cok paylaşımd abulundum . çünkü burda benımde yüzümü güldüren arkadaşlar cok rahatlatıyordu içimi bende başka arkadaşlara yapmak ıstedım yaptım ve hala yapıyorum.. bu 3 uncu gebeliğim 2 kaybım var.. Korkularım deli dizgin , ilk kanamam da yıne yavrularım gidiyor dedim.. 3 gün önce hiç birşey yoktu içim huzursuz oldu sebepsiz dedim bişemi olduda böle hıssedıyorum dun doktora gıttım işte.... Şimdi sölemek istediğim şeu şu, demissiziz bu dönemi özlıceksın tadını cıkarın hepımız böle olsun isteriz.. Ama malesef olmuyor herzaman psıkolojımız musaıt olmayabılıyor.. nasıl güzel haberlerimizde sevinç kaplıyor yuregımızı bazen de bırımızın moralı bozuldugunda biz yukseltmelıyız sitem etmek yerıne.. evet kimi topi,k cok eğlencelı olabiliyor Allahta bozmasın olumsuzluk yasanmayınca daimde oluyor. Ama birbirimizi motıve etmelıyız. Sitem etmeyın oyuzden lütfen... İnşallah hep güzel haberler duyarız her doktora gıttıgımızde olumlu haberler alırızda üzülmeyız.. taze anneyız yasıyıp öğrenıcez...
Ben 3 kilo verdim alamadım daha ama bulantılar geçince yicem doya doya yediğimden tat almıyorum hicKızlar kilo durumlarınız nasıl yürüyüş yapıyor musunuz
erkek benceKızlar bana da cinsiyet tahminiiiiii:)
Yaa oğluş mu acabaHayırlı olsuuun.eğer kızsa listeme ekleyeceğim dünür listesi yapıyorum
En baş sırada sen varsın ama olurda pipili çıkarsa diye alternatifleri değerlendiriyorumlisteye eklendim mi bakiiimmm :)))
Yaa oğluş mu acabaHayırlı olsuuun.eğer kızsa listeme ekleyeceğim dünür listesi yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?