Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canim doktorum bunun farkinda degildi ben sorduktan sonra Aa evet dedi burdaki doktorlar malesef hic iyi degil bu konularda sagolsun tecrubeli insanlar sayesinde en azindan nedenini ogrndim kanamalarimin 2 evladimi kaybettim hicbir nedenini bılmeden en azindan nedenini bilsem ona göre dikkat ederdim

Allah izin verirse bir eylül annesi de ben olacağım :)) Yarın ikili testimiz var kızlar dualarınızı eksik etmeyin çok heyecanlıyım. Belki cinsiyet tahmini de olur, sizinle paylaşırım. Herşeyden önemlisi sağlık nasip etsin Rabbim, hepimize... Hepimizin evlatlarına...Bu 1 hafta önce devlet hastanesinden aldığım ultrason fotosu. Burda çok net değil ama, nub teorisini incelediğim kadarıyla kız nubu gibi geldi. Anlayan yada tahmin yürütecek olan varsa bekliyorum :)

Eklentiler

• 20160224_095245.jpg
    52,8 KB · Görüntüleme: 27
Hayırlı olsun canım, eğer ben de doğru şeyi görüyor doğru şeyi yorumluyorsam ben de kız nubu görüyorum

Hayırlı olsun canım, eğer ben de doğru şeyi görüyor doğru şeyi yorumluyorsam ben de kız nubu görüyorum
Canım hepimize hayırlı olur inşallah. Valla doktordan daha çok doktor olduk 3 aylık sürede :))) kızlarrrrrr başka yorum yok mu nub için :))))))))

Canım çok anlamiyorum ama erkek gibi geldi bana

az önce geldik doktordan bebeğim gayet iyiydi çok şükür kolu bacağı kıpır kıpırdı allahım korusun onu rahim aşağıda dedi bu bakan doktor yatman kalkmaman lazım dedi allah korusun erken dönem düşüğe neden olabilir ileriki dönemde erken doğuma neden olur dedi kendi doktorumu aradım aynı zamanda perinatolog yarın gidicez onun içinde muayene edicek beni inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırım ve bebeğimi sağlıcakla alabilirim kucağıma

Allah Korusun cnm yat hiç kalkma ,çok şükür bebek iyiymiş

Allah Korusun cnm yat hiç kalkma ,çok şükür bebek iyiymiş
yatıcam valla eşim abarttığımı falan düşünüyordu sanırım hareket edince ağrım var derken doktorun dediklerini duyunca özür diledi sırf dün ona sinirimden iş yaptım bu hale geldim neyse şimdi diyor bana dersin ben yaparım bebeğim sağlıklı olsun inşallah gerisi önemli değil 9 ay da yatarım

Canım sürekli yat. İnşallah bisey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…