- 17 Eylül 2014
- 2.516
- 2.120
- 133
Canim doktorum bunun farkinda degildi ben sorduktan sonra Aa evet dedi burdaki doktorlar malesef hic iyi degil bu konularda sagolsun tecrubeli insanlar sayesinde en azindan nedenini ogrndim kanamalarimin 2 evladimi kaybettim hicbir nedenini bılmedencanim insallah plesenta yukari cekilir. anlatmistir doktorun mutlaka bu haftalardan itibaren bebek yavas yavas yukariya cekilecek. haliyle plasentanin da yerlesimi degisecek. yaklasik 24. haftaya kadar yeri degisebiliyor.
yine ayni noktadayiz. niye kanamani paylastin demedi kimse burdaki yazilarla. tabi ki paylasacaksin ben de sana yazdim zaten bir arkadasin cevabi uzerine o yerlesme kanamasi olabilir mi demisti ben de hayir plesenta yer degistiriyor belki onunla ilgilidir demistim, keza olmaya da bilirdi. burda hatali olan pek cok kisinin evhamlanmasi ve senin icin duydugu uzuntuyle birlikte evhamini, ic sikintisini elde tutulur bi gerekce yokken buraya aktarmalari baska bir arkadasin da belirttigi gibi.
yoksa hicbirimiz celik zirhtan yapilmadik agriycaz da kaniycaz da bunu soyleyecgiz de. ama gelen cevaplarin niteligi cok onemli.
senin durumunda plesentanin onde oldugu bilgisini bilmen aslinda dusundugun kadar iyi birsey degil. cunku bu gebelikte risk tasiyan durumlardan biri. doktorun bunu zaten gordu ve biliyordu. o arkadasin soyledigi icin sen bunu doktorundan sorarak ogrendin. bunu bilmek durumun uzerinde hicbir etkin olmayacagi gercegini degistirmeyecek. tevekkul edip bekleyecegiz. sadece bu nedenle forumlari okuyup plesenta onde, plesenta yerlesimi asagida gibi bircok sey okuyup kotu hikayeleri goreceksin. simdi tekrar dusun bu bilgi sana iyilik mi yapti sence?
Teyzesi bugün doktora gittim kıpır kıpırdı:) sen de git de cinsiyet öğren artık. Benimki geç belli olacak bari yeğenimi öğreneyimCanimsin
Hayırlı olsun canım, eğer ben de doğru şeyi görüyor doğru şeyi yorumluyorsam ben de kız nubu görüyorumAllah izin verirse bir eylül annesi de ben olacağım :)) Yarın ikili testimiz var kızlar dualarınızı eksik etmeyin çok heyecanlıyım. Belki cinsiyet tahmini de olur, sizinle paylaşırım. Herşeyden önemlisi sağlık nasip etsin Rabbim, hepimize... Hepimizin evlatlarına...Bu 1 hafta önce devlet hastanesinden aldığım ultrason fotosu. Burda çok net değil ama, nub teorisini incelediğim kadarıyla kız nubu gibi geldi. Anlayan yada tahmin yürütecek olan varsa bekliyorum :)
Süper haber,gözünüz aydın, darısı bizlere inşallahdoktorum aradiii.. ikilimiz cikmis... bilmemkacbin biseyde 1 dedi :)
cok cok dusuk bir risk amniyosentez vs hicbiseye gerek yok dedi. 25-30 mart arasi omurgasina ben bakicam o zaman gorusuruz didi
düşük belli bulamasan bile, beli hamile pantolonuna benzeyen pantolonlar olur genelde orada. yaza doğru iyice artar, ben de bakmayı düşünüyorum, hatta aynı mağazaya :) bakarsın karşılaşıp henüz olmayan göbüşleri tokuştururuz :)
Canım hepimize hayırlı olur inşallah. Valla doktordan daha çok doktor olduk 3 aylık sürede :))) kızlarrrrrr başka yorum yok mu nub için :))))))))Hayırlı olsun canım, eğer ben de doğru şeyi görüyor doğru şeyi yorumluyorsam ben de kız nubu görüyorum
Teyzesi bugün doktora gittim kıpır kıpırdı:) sen de git de cinsiyet öğren artık. Benimki geç belli olacak bari yeğenimi öğreneyim
bulursun büyük ihtimalle sağlık ocaklarına temin ediyorlarmış geneldeCanım yarın bende medikallere bakmayı dusunuyorum inş bulabilirim
Amin canım inşallah, bizimki tahminler, oyalanmalar işte, vakit geçiriyoruzCanım hepimize hayırlı olur inşallah. Valla doktordan daha çok doktor olduk 3 aylık sürede :))) kızlarrrrrr başka yorum yok mu nub için :))))))))
inşallah inşallah sağol allah razı olsun birazdan gidicem eşimi bekliyorum herşey yolundadır da şöyle rahat bir nefes alırım inşallahcabucak gecsin insallah canim.. bebis iyi olsun da agri sizi hep olacak ara ara..
Canım çok anlamiyorum ama erkek gibi geldi banaAllah izin verirse bir eylül annesi de ben olacağım :)) Yarın ikili testimiz var kızlar dualarınızı eksik etmeyin çok heyecanlıyım. Belki cinsiyet tahmini de olur, sizinle paylaşırım. Herşeyden önemlisi sağlık nasip etsin Rabbim, hepimize... Hepimizin evlatlarına...Bu 1 hafta önce devlet hastanesinden aldığım ultrason fotosu. Burda çok net değil ama, nub teorisini incelediğim kadarıyla kız nubu gibi geldi. Anlayan yada tahmin yürütecek olan varsa bekliyorum :)
Hoşgeldin balım nasıl sinSlm kızlar ben geldim
iyiyim cnm sen :)Hoşgeldin balım nasıl sin
Allah Korusun cnm yat hiç kalkma ,çok şükür bebek iyiymişaz önce geldik doktordan bebeğim gayet iyiydi çok şükür kolu bacağı kıpır kıpırdı allahım korusun onu rahim aşağıda dedi bu bakan doktor yatman kalkmaman lazım dedi allah korusun erken dönem düşüğe neden olabilir ileriki dönemde erken doğuma neden olur dedi kendi doktorumu aradım aynı zamanda perinatolog yarın gidicez onun içinde muayene edicek beni inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırım ve bebeğimi sağlıcakla alabilirim kucağıma
yatıcam valla eşim abarttığımı falan düşünüyordu sanırım hareket edince ağrım var derken doktorun dediklerini duyunca özür dilediAllah Korusun cnm yat hiç kalkma ,çok şükür bebek iyiymiş
Canım sürekli yat. İnşallah bisey olmazaz önce geldik doktordan bebeğim gayet iyiydi çok şükür kolu bacağı kıpır kıpırdı allahım korusun onu rahim aşağıda dedi bu bakan doktor yatman kalkmaman lazım dedi allah korusun erken dönem düşüğe neden olabilir ileriki dönemde erken doğuma neden olur dedi kendi doktorumu aradım aynı zamanda perinatolog yarın gidicez onun içinde muayene edicek beni inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırım ve bebeğimi sağlıcakla alabilirim kucağıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?