Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Maşallah canımm cok sevindim senin adına bir erkek daha geliyor sanırım hayırlısı olsun senin tuttu mı peki tahminler erkek mi demişlerdi kız mı

Çeşit çeşit baba var sinemnur sizin baba bildiğin duygusal ama illa dr ne dese ben zaten görüyorum havası oluyor ister istemez babalarda
Düşünsenize çocuk onun da çocuğu ama bizim bedenimizde doktora gidiyoruz öyle onlara müdehale yok kendilerini bir tuhaf hissediyorlar bizim hamile olduğumuz Zaman'da
Çok ilgili eşler rahat babalara dönebiliyor Bebek doğunca
Bir de istikrarsızlar var bir öyle bir böyle babalar. Biz anneliği öğreniyor okuyor araştırıyoruz da babalar eğitimli eğitimsiz olsun babalarından gördüğü babalığı yapıyor anne baba eğitimlerine açık değiller. Ben bir seminere gidiyorum pozitif anne baba diye eşim sen git bana anlat diyor anlatırken de Maximum 3 cümle Hakkı'm var onlarda kısa cümleler. Benden dinlemeye dahi takati yok. Nasıl öğrenecek hatalarını değiştirecek bilemem

Geleneksel ailelerde hele bu işler çok zor. Benim eşim doktora gelirken bile ilk başta tereddüt etti; dediğin gibi babadan ne görüyorlarsa o :)

İnsanları genelde 2 kategoriye ayırıyorum,
1- Gördüğü hatalardan, yaşadığı olumsuzluklardan beslenip, "ben çektim o da çeksin" mantığında olan insanlar
2- Gördüğü hataları, yaşadığı olumsuzluklardan ders alıp, "ben çektim başkası çekmesin" mantığında olanlar.

Ben eşimi 2.kategoride görüyorum genelde., kendi babasında gördüğü olumsuzluklardan hiç beslenmeyen, hayatından negatif ne varsa çıkaran bir adamdır. İnşallah iyi bir baba olacağı inancındayım.
canım senin de eşin eminim yönlendirmeyle değiştirir hatalarını, erkekler biraz yoğrulmaya ihtiyaç duyuyorlar, ama çok çaktırmadan yoğurma tabii

DIPTISDIPTIS öyle canim ama tam kendimi hazırlıyorum değişince de ister istemez sinir oluyo insan
sweet-73 bende soranlara 11 mart da öğrenirim dedim o gün telefonum susmaz artık benim tek tek anlat işin yoksa

Maşallah canımm cok sevindim senin adına bir erkek daha geliyor sanırım hayırlısı olsun senin tuttu mı peki tahminler erkek mi demişlerdi kız mı
Çok teşekkür ederim canımmm, amin hepimizinki inşallah,Çin ve rus takvimi erkek diyordu, etrafımdaki herkes erkek diyordu, rüyasını gören en az 3 kişi erkek diyordu, nub teorisi erkek dedi, ama Ramzi teorisi kız demişti, doktor yanılmıyorsa Ramzi harici tahminler doğru:)

Güzeller merhaba. Sanırım çoğumuz 12.haftalardayız, o civarlarda cinsiyet tahmini almışız :) yalnız bu haftalarda erkek bebeklerde de, kız bebeklerde de çıkıntı mevcut. her çıkıntıyı pipi sanmasak iyi olabilir :))))))))))))))) Arkadaşımda da, bende de çıkıntı var. Ama doktor bana erkeğe benziyor, arkadaşıma da hem kıza hem erkeğe benziyor yorumu yapmış. Önemli olan çıkıntının birkaç hafta sonra ileri kaçıp kaçmaması sanırım :)))))))

Canım esim ilgili Allah razı olsun ben doktora gelme desemde geliyor girmek istiyor içeri hoşuma gitmiyor değil açıkçası bide bebise çok düşkün onla konuşuyor. Ama teyzemden yengemlerden gördüğüm kadarıyla baba biraz geç olunuyor annelik gibi değil çocuğun yüzünü gorunce hissediyorlar benim yengem teyzem hep öyle dedi dusunun teyzemi kontrole diye doğuma biz goturmustuk eşi daha sonra geldi ve bebeği kucağına alınca değişti hareketleri.

Konu babalar mı
Wallahi bizim babamız tek çeşit işi nedeniyle pek ilgilenemiyor kızıyla bugün bütün raporu aldı benden :))
Kontrolü elden bırakmaz herşeyini bilecek asla ihmal edilmeyecek dersleri iyi olucak beslenmesi düzgün temizliği bakımı tam olucak
Yani allahtan ayniyiz su konularda yoksa hiç anlasamazdik
Okul dönüşü görmüyor allahtan erkek gibi saç baş dağınık pantalon düşük bel ayakkabı bagciklari çözülmüş :) baba gelene kadar toparlaniyoruz

benim esim cok yardimci ama egitilmeye musait degil :)) hayir yapiyosun eyvallah da bari ilmiyle yap su isleri. iki satir okuyacak diye odu kopuyor. neyse en azindan yardimci oluyor her daim cocuklar konusunda buna sukur.

bebegi kucaklayinca bile olmuyorlar aslinda. biz de bebegi kucaklayinca anne olmuyoruz esasen :)) ben lohusaligimda cok uzuluyordum ben mi hissetmiyorum niye boyle ruhsuzum diye. ama net olan bisi var ki bazi insanlar daha dogurmadan anne gibi yasiyor belki cok iyi kurguluyorlar kendilerini. ama benim anne olusum kesinlikle 8. aydan sonra basladi. demek ki benim icimde duygular oyle pat diye olusmuyor iyi kotu birseyler yasamam biriktirmem gerekiyormus.

esim icin de ayni sey gecerliydi. ama o 4. ay civariydi saniyorum onun baba olusunu hisettigim. belki oncesinde de ikimiz icin oglumuz o kadar kiymetliydi (cok sukur kiymeti sinanancak kadar buyuk bir sorun hastalik vs yasamadik bebekliginde) ama gercekten bazi seylerin oturmasi icin zaman gerekiyor.

sinemnur Canıımmm gözün aydııınnn nasıl seviniyorum böyle mesajlar okuyunca belli değill Hep böyle devam etsin topiğimiz inşallah. Miniklerimize Maşaallaaahhh
Canım yaaa çok teşekkür ederim, hep böyle güzel haberler verelim inşallah, benim de içim kıpır kıpır anlatamam, maşallah kuzucuklara

Maşallah canım, Allah herkese aile saadeti versin. Eşim de erkek yeğenine çok düşkün, çünkü yeğeni amca diye arkasından saatlerce ağlar filan, bağları kuvvetli...
Önceki gün eltim üzeri kapalı sipariş verdi eşime, 5 kez filan aşırı yüksek sesle altını çize çize söyleyince anlamak zorunda kaldık"oğlum da arabalı yatak istiyor amcası, oğlum da arabalı yatak diye tutturdu amcası......" amcasıdır yani, ben ço kdengelerine karışmak istemem, karışmıyorum da , sadece pozitif yönde karışmaya özen gösteriyorum, en azından yeğenlerine rutin aylık sigorta ödemesini filan istedim eşimden, ama böyle ısmarlama siparişler gelince de sinir oluyorum, hiç ağzımı açmadım, akşam eşim hiç yapmadığı halde eleştiri yaptı, " kalktı bana sipariş geçiyor, benim kendi çocuğum olacak, ona gelecek hazırlamak zorundayım dedi" ne yalan söyleyeyim çok hoşuma gitti

Herkes farklı tabiki sonuçta anne bebeği karnında iken koruyup kollamaya başlıyor sevdiğimiz bazı yiyecek içecekleri icemiyoruz zarar verebilir düşüncesiyle örneğin asitli icecekler sigara ( sigara hiç icmedim ) bu da bir annelik duygusu bebeği ultrasonda görürken bile bir tuhaf oluyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…