Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlar biz geldik minnoşumla randevumuz vardı,

Bizim ufaklık bir hafta gerideyken 1 hafta öne geçmiş, gelişimi çok iyi dedi, 53 mm olmuş ufaklık, 12 haftayı tamamlamış, 13. haftaya başlamış, kolu bacağı kıpır kıpırdı, 2li testimiz vardı, ölçümlerimiz şükürler olsun çok iyi çıktı, kan sonucumuz 10 gün sonra çıkacak,inşallah o da iyi çıkar, cinsiyet için bir çıkıntı görüyorum dedi gülerek, ama 4 hafta sonra kesin söyleyeyim dedi

Canim papp a kaç sonuc kagidini paylasir misin

hanfendi25 canim arkadasin bahsettigi magnesi calsine. oglumun kabizlik probleminde kullanmistik. doktoruna danisarak ilac degistirebilirsin. magnorm kullanmistim gecen hamileligimde bana tadi cok kotu gelmemisti. muadilmidir sor istersen olmadi onu kullanirsin

oooo masallah masallah.. bu eylul bebisleri pek aceleci buyumek icin :)) cok sevindim herseyin yolunda olmasina..

sanki bamya var gibi

hayırlısı olsun , önemli olan sağlıklı olması canım :)

selamlar ve hayırlı cumalar herkese bugün tedavimi yapan doktoruma kontrole gittim ce endişe edicek bir durum olmadığını herşeyin yolunda gittiğini stres yapmamamı ciddi sayılacak sorun olmadığını söyledi içim rahatladı resmen yine dikkat et dinlen ve ilişki yasak dedi ama olsun o kadar olur :)
bebeğimin yeni fotoğrafını aldık belki bundan olur cinsiyet tahmini sata göre 11+0 usg ye göre 11+4 :)

Eklentiler

• P_20160304_120536_1_p.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 236
oooo masallah masallah.. bu eylul bebisleri pek aceleci buyumek icin :)) cok sevindim herseyin yolunda olmasina..
Teşekkür ederim canım yaaa, bugün ayrı bir mutluyum böyle, babamız da ağladı doktor anlattıkça, bir tuhaf hallerdeyiz anlayacağın eşim 3 hafta yurt dışında olacak, o gelince tekrar kontrol var artık, şimdiden özledim, Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza aldırsın inşallah.

sanki bamya var gibi

hayırlısı olsun , önemli olan sağlıklı olması canım :)
Canım benim teşekkür ederim, hepimizinki inşallah. gördün mü bamyayı gerçekten, babası da doktor söylemeden ben görmüştüm filan dedi, acaba dedim şartlandı mı adam kendi kendine, kafamda deli sorular

ayyy cok sevindim canim.. dun yazmistin yarin kendi doktoruma gidecegim diye. uyaninca baktim hemen yazmismi acaba kacta gidecek diye.. haberler super.. dinlenmeye devam :)) masllah kuzuna

oyyy babasi nasi ozler simdi minigini.. allah kavustursun canim, saglikla gidip gelsin esin.

Ayy bir oğlan dahaa
Hayırlı olsun

Hayırlı olsuuun. Ben tam anlamıyorum ama buda oğlan gibi geldi bana

Masallah canim gözün aydin inşallah ssonuclarda güzel cikar

Sana da hayirli cumalar canim insallah her sey daha da iyi olacak dinlen biraz canim maşallah bebisine de onden gidiyor

Sana da hayirli cumalar canim insallah her sey daha da iyi olacak dinlen biraz canim maşallah bebisine de onden gidiyor
tesekkur ederim canım sağol allah razı olsun rabbim hepimizin bebeklerini kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)
evet önden gidiyor maşallah eşimde diyor ne acelesi varsa:) sağlıklı olsunda önden gitsin önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…