Bak tam kaynana edasıyla sinsi sinsi hareket ediyorum görüyormusunBu kız kıtlığında kaptın erkenden seni uyanık seniii
yalniz rekabet kizisiyor ona gore :)) kizlar az olunca...
Oof en gıcık olduğum şey.ben pek hoş görmüyorum kızlar erkeklerin devamlı kontrollere gelmesini
özel muayenesi olan kadın doğum doktorlarında pek fark edilen bir durum olmuyordur eminim ama hastanelerde kadın doğum katında kadın kadar erkek olması abes duruyor. çünkü sadece eşi olun hamileler gelmiyor oraya.
bir kaç hafta önceki kontrolümde kadın doğum bölümünde hamilelerin hemen hemen hepsinin eşleri yanındaydı. oturacak yer yoktu.
kızın teki geldi zor yürüyor belli sıkıntılı bir durum var, kimse yer vermedi kızcağıza geçti başka bir bölüme oturdu ve ortamdan o kadar sıkıntılı bakışları vardı ki anlatamam.
başka bir hamile kadın kontrolde iken sevgili hostesi sayesinde kapı açıldı ve içeriden doktorun 'ilişki yasak' söylevini tüm koridor duydu.
ben acil bir durum olmadıkça erkeklerin zırt pırt hamile kontrollerine götürülmesini hoş karşılamıyorum.
hangisini kullanıyorsun canım?Bu arada demir ilacı milleti kabız ediyor benim aksini yaptı
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Canım sonuç kağıdımı almadım. Telefonla öğrendim.Canim papp a kaç sonuc kagidini paylasir misin
Beni de wc manyağı yaptı. :)Bu arada demir ilacı milleti kabız ediyor benim aksini yaptı
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
gynoferon Kullanıyorumhangisini kullanıyorsun canım?
Kabızlıktan iyidir ya. İlacı kullanana kadar çok fenaydı. Şimdi rahatladımBeni de wc manyağı yaptı. :)
Bazıları gerçekten saygısız oluyor haklısın. Ben de ilk çocuk diye sanırım her şeyi eşimle paylaşmak istiyorum. İlk randevuda trafikte kalmıs gelememişti, bebeği göremedi diye çok üzülmüştük. Onun ultrasonda bebeği görünceki mutluluğu çok güzel bir duygu. Niye bilmiyorum ama insana yalnız olmadığını hissettiriyor. Ondan da bir parça olduğunu anlıyorsun.ben pek hoş görmüyorum kızlar erkeklerin devamlı kontrollere gelmesini
özel muayenesi olan kadın doğum doktorlarında pek fark edilen bir durum olmuyordur eminim ama hastanelerde kadın doğum katında kadın kadar erkek olması abes duruyor. çünkü sadece eşi olun hamileler gelmiyor oraya.
bir kaç hafta önceki kontrolümde kadın doğum bölümünde hamilelerin hemen hemen hepsinin eşleri yanındaydı. oturacak yer yoktu.
kızın teki geldi zor yürüyor belli sıkıntılı bir durum var, kimse yer vermedi kızcağıza geçti başka bir bölüme oturdu ve ortamdan o kadar sıkıntılı bakışları vardı ki anlatamam.
başka bir hamile kadın kontrolde iken sevgili hostesi sayesinde kapı açıldı ve içeriden doktorun 'ilişki yasak' söylevini tüm koridor duydu.
ben acil bir durum olmadıkça erkeklerin zırt pırt hamile kontrollerine götürülmesini hoş karşılamıyorum.
ben pek hoş görmüyorum kızlar erkeklerin devamlı kontrollere gelmesini
Canm öyle bir şikayetim yoktu aslında var ama doktora soylememistim doktor nden vermiş bilmiyorum eşine aldığı ilacida kullandım kızımda doğumdan sonra kabızlık olmuştu o tozu meyvesuyuna katp icmiştimHe bir de şimdi eşime magnezyum içerikli toz bir ilaç verdi doktor. Kabızlık problemi vardı, magvital değil ama prospektüsünde magnezyum olduğu yazıyor. Toz halinde bir ölçek suya karıştırılıp içiliyor, şurup şişesi gibi cam bir şişede, magvital gibi şase değilhanfendi25
Maşallah canım, Allah herkese aile saadeti versin. Eşim de erkek yeğenine çok düşkün, çünkü yeğeni amca diye arkasından saatlerce ağlar filan, bağları kuvvetli...
Önceki gün eltim üzeri kapalı sipariş verdi eşime, 5 kez filan aşırı yüksek sesle altını çize çize söyleyince anlamak zorunda kaldık"oğlum da arabalı yatak istiyor amcası, oğlum da arabalı yatak diye tutturdu amcası......" amcasıdır yani, ben ço kdengelerine karışmak istemem, karışmıyorum da , sadece pozitif yönde karışmaya özen gösteriyorum, en azından yeğenlerine rutin aylık sigorta ödemesini filan istedim eşimden, ama böyle ısmarlama siparişler gelince de sinir oluyorum, hiç ağzımı açmadım, akşam eşim hiç yapmadığı halde eleştiri yaptı, " kalktı bana sipariş geçiyor, benim kendi çocuğum olacak, ona gelecek hazırlamak zorundayım dedi" ne yalan söyleyeyim çok hoşuma gitti
Bilmem ki canım, belki tahlil sonuçlarına bakıp vermiştir. Bu olaya da ayrı sinir oluyorum, doktor bir ilaç yazıyorsa reçeteye neden yazdığını ne için kullanmak gerektiği açıklasın istiyorum. Benim ilk gittiğim doktor benden tahlil istedi, ne tahlili olduğunu bile söylemedi sonra baktım ki Rubella Toxoplazma vs. istemiş, çok kızmıştım.Canm öyle bir şikayetim yoktu aslında var ama doktora soylememistim doktor nden vermiş bilmiyorum eşine aldığı ilacida kullandım kızımda doğumdan sonra kabızlık olmuştu o tozu meyvesuyuna katp icmiştim
Oof e
n gıcık olduğum şey.
Otobüste dolmuşta hastanede vs vs çok yapıyorlar bunu bizim bazı öküzler.
Bazıları gerçekten saygısız oluyor haklısın. Ben de ilk çocuk diye sanırım her şeyi eşimle paylaşmak istiyorum. İlk randevuda trafikte kalmıs gelememişti, bebeği göremedi diye çok üzülmüştük. Onun ultrasonda bebeği görünceki mutluluğu çok güzel bir duygu. Niye bilmiyorum ama insana yalnız olmadığını hissettiriyor. Ondan da bir parça olduğunu anlıyorsun.
cok katiliyorum ama bence zaten kendi hastanemde gordugum duzenlemedeki bir incelik tum hastanelerde olmali diye dusunuyorum. gittigim hastanede sadece iki serviste bekleme lobisi ve muayene odalarinin bulundugu koridor ayri bir kapiyla birbirinden ayrilmis durumda. biri kadin dogum digeri de psikiyatri servisi. muayene koridorunda tartilip vs oyle iceri aliniyoruz. o koridora hostes haber vermeden kimse gecmiyor.
sen yazana kadar detay olarak dusunmemistim herhalde yerlesim boyle diye cok ustelememisim ama cidden baska katlarda boyle bi alan yok. belli ki ozellikle yapilmis.
canım merhaba benim kizimında ense kakınlığı çok yüksek çıkmıştı.karnımdan sıvı aldırdım falan.çok şükür sağlıklı doğdu.hemen kötü düşünme bende kendimi harabetmiştim ama sağlıklı doğdu çok şükür.Öyle ama canim gel de bunu bana anlat çok üzgünüm ve korkuyorum sağol desteğin için kimse bu korkuyu yasamasin
Aynen canm en iyisi değiştirmek gerçekten bildiğin limon tadı çok kötü oluyorum içene kadarhanfendi25 canim arkadasin bahsettigi magnesi calsine. oglumun kabizlik probleminde kullanmistik. doktoruna danisarak ilac degistirebilirsin. magnorm kullanmistim gecen hamileligimde bana tadi cok kotu gelmemisti. muadilmidir sor istersen olmadi onu kullanirsin
Ben varım günde 3 tane serbest ama içmiyorum 3 tanenin serbest olduğunu bilmek hoşuma gidiyor sadeceSigara kullanıp da gebeligini öğrenince bırakan lar warmi benim gibi ?
Evet canm arayıp soracam ama belki ard arda doğum yapcam çünkü yedi ay önce kızım dünyaya geldi bu hamilelik sufriz oldu kızımda da bu doktora gidiyordum ben çok istemeden vücudumn ihtiyacı olduğunu da düşünmüş olabilir arayıp öğrenecez artıkBilmem ki canım, belki tahlil sonuçlarına bakıp vermiştir. Bu olaya da ayrı sinir oluyorum, doktor bir ilaç yazıyorsa reçeteye neden yazdığını ne için kullanmak gerektiği açıklasın istiyorum. Benim ilk gittiğim doktor benden tahlil istedi, ne tahlili olduğunu bile söylemedi sonra baktım ki Rubella Toxoplazma vs. istemiş, çok kızmıştım.İstersen bir telefon et sor, ne için kullanmam gerektiğini merak ediyorum de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?