Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ben varım günde 3 tane serbest ama içmiyorum 3 tanenin serbest olduğunu bilmek hoşuma gidiyor sadece

hic sigara kullanmadim hayatimda (gece ortamlarda vs icilenleri saymiyorum. bi de final zamani arkadaslarla paylastiklarimi) ama esim 5 sene once birakti ve icen biri icin ne demek oldugunu cok iyi anliyorum..

gebelige ragmen icmeye devam eden o kadar cok kisi tanidim ki tebrik ediyorum cok..

Ben varım günde 3 tane serbest ama içmiyorum 3 tanenin serbest olduğunu bilmek hoşuma gidiyor sadece
Vahim birşey anlatayım, Dr.a kontrole gittiğimde bir hamile daha vardı 16 haftalık ve küllük gibi kokuyordu, doktor onu içiri alırken sigarayı hala bırakmadın mı dedi, alışkanlık!!!! bırakamıyorm yarım pakete devam dedi ve dr.un gözleri afalladı ve benimde. maalesef çok bencil ve duyarsız anne adayları da var.

Ilk biraktigimda zorlandım sonra ağzıma surmedim ki tiksinmistim sonraları bu aralar canım istiyor resmen şöyle keyifle içmeyi Ki asla içmem kızımda da icmedim emzirme dönemi bitene kadar sonra başladım bunda hiç baslamicam allah kısmet ederse emzirme de bitse icmicem artık.
Sen ne düşünüyorsun istiomu peki canın

Üniversite döneminde bir ara içmedim değil ama içtikten sonra kokusundan hep tiksinmişimdir. Sanırım bu yüzden ilerlemeden kestim. Şimdi dışarı çıktığımda önümde yanımda yürüyen biri sigara dumanı üflese, üzerine saldırasım geliyor, öyle kan sıçrıyor beynime bi anda. O pis dumanı solumak bile vicdan azabı çekmeme sebep, Eşim babam hatta kayınpederim bile yanımda içmiyor müsade etmiyorum. içilen odaya asla girmiyorum, sağlığın ötesinde müthiş tiksiniyorum kokusundan...

Kizlar geldik biz doktordan..ikili test snuclari da gayet iyi cikti..artik zeka testi yapmicam onumuzdeki ay sadece buyumusmu diye bakicaz dedi :)))) bi de kesin kizmis ♡
Hadi gözün aydın canım testler için. Cinsiyet içinde turnayı gözünden wurmussun tebrik ederim
Oğlum olursa kızına talibim

Kizlar geldik biz doktordan..ikili test snuclari da gayet iyi cikti..artik zeka testi yapmicam onumuzdeki ay sadece buyumusmu diye bakicaz dedi :)))) bi de kesin kizmis ♡
Maşallah canım miniğine kesin kızmı dedi bu haftalarda genelde kesin konuşmaz doktorlar

Kokusunda dumanında bende durmuyorum maalesef benimde çewrem kullanıyor buda benim başa dönmeme sebep olucak yine ama bu sefer olmasın istiyorum

peki ya şimdi durum ne ?
Ogrendigim an biraktim cok sukur ama baslarda cok zorlandim ruyalarima bile girdi :) hala arada canim istiyor istemiyor desem yalan olur dogum ve emzirme donemi sonrasi o sigarayi yakisimin hayalini bile kuruyorum

Reactions: Ebt
Ben ayda maximum 2 paket içiyordum çoğu gün içmez dertliysem kahve ve arkadaş varsa veya arkadaş dertliyse illa bi tane yakardım. 10 senedir böyle ayda 2. Paketi nadir alırım ,alırdım yani
İlk hamilelikte hamile olduğumu bilmeden tiksindim 3 yıla yakın içmedim sonra işe başlayınca hadi tek tek başladım
Şimdi içmiyorum çok da aramıyorum bazen çok kızdığım sinirlendiğim bişey oluyor o Zaman arar oluyorum psikolojik bağımlıyım galiba.

Ogrendigim an biraktim cok sukur ama baslarda cok zorlandim ruyalarima bile girdi :) hala arada canim istiyor istemiyor desem yalan olur dogum ve emzirme donemi sonrasi o sigarayi yakisimin hayalini bile kuruyorum
lanet olası pislik kendini unutturmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…