teşekkür ederim cnm
hic sigara kullanmadim hayatimda (gece ortamlarda vs icilenleri saymiyorum. bi de final zamani arkadaslarla paylastiklarimi) ama esim 5 sene once birakti ve icen biri icin ne demek oldugunu cok iyi anliyorum..
gebelige ragmen icmeye devam eden o kadar cok kisi tanidim ki tebrik ediyorum cok..
küllük gibi kokuyorsa yarım paketten de çok içiyordur o kanımca... belkide hastahane kapısında içip içeri girmiştir o da bir ihtimal tabi... benim eşim de çok azalttı o da günde 5 tane içiyor içince kokusu bana geliyor rahatsız oluyorum. kötü bir alışkanlık ama tercih tabi.Vahim birşey anlatayım, Dr.a kontrole gittiğimde bir hamile daha vardı 16 haftalık ve küllük gibi kokuyordu, doktor onu içiri alırken sigarayı hala bırakmadın mı dedi, alışkanlık!!!! bırakamıyorm yarım pakete devam dedi ve dr.un gözleri afalladı ve benimde. maalesef çok bencil ve duyarsız anne adayları da var.
Ilk biraktigimda zorlandım sonra ağzıma surmedim ki tiksinmistim sonraları bu aralar canım istiyor resmen şöyle keyifle içmeyiKi asla içmem kızımda da icmedim emzirme dönemi bitene kadar sonra başladım bunda hiç baslamicam allah kısmet ederse emzirme de bitse icmicem artık.
Sen ne düşünüyorsun istiomu peki canın
geçen kadıköyde bir magazanın önünde arkadaşımı bekliyordum. kapı önünde bir sürü insan sıgara içiyor dumanları öylesine iğrenç bişey ki ben de çok sinir oldum karşı tarafa geçtim. dumanı kaçana gelirmiş zaten....Üniversite döneminde bir ara içmedim değil ama içtikten sonra kokusundan hep tiksinmişimdir. Sanırım bu yüzden ilerlemeden kestim. Şimdi dışarı çıktığımda önümde yanımda yürüyen biri sigara dumanı üflese, üzerine saldırasım geliyor, öyle kan sıçrıyor beynime bi anda. O pis dumanı solumak bile vicdan azabı çekmeme sebep, Eşim babam hatta kayınpederim bile yanımda içmiyor müsade etmiyorum. içilen odaya asla girmiyorum, sağlığın ötesinde müthiş tiksiniyorum kokusundan...
hoşgeldin aramızaherkese meraba, yeni üye oldum aranıza yeni katıldım :) 12 haftalığız biz de..Erzurumda yaşıyorum. Rabbim hepimizi kurtarsın sağlıcakla inşallah.
Eşimle ilk eğitim araştırma hastanesine gitmiştik, tam da dediğiniz gibi, kadın erkek iç içe, oturacak yer yok, tam bir karmaşaydı, sonra bir daha gitmedik zaten, ama özeldeki hastanedemizde alanlar çok iyi kullanılmış, hizmet çok iyi organize edilmiş, ortamdaki diğer hastaların eşlerinin varlığından rahatsızlık duymaya imkan yok.cok katiliyorum ama bence zaten kendi hastanemde gordugum duzenlemedeki bir incelik tum hastanelerde olmali diye dusunuyorum. gittigim hastanede sadece iki serviste bekleme lobisi ve muayene odalarinin bulundugu koridor ayri bir kapiyla birbirinden ayrilmis durumda. biri kadin dogum digeri de psikiyatri servisi. muayene koridorunda tartilip vs oyle iceri aliniyoruz. o koridora hostes haber vermeden kimse gecmiyor.
sen yazana kadar detay olarak dusunmemistim herhalde yerlesim boyle diye cok ustelememisim ama cidden baska katlarda boyle bi alan yok. belli ki ozellikle yapilmis.
Benim 868Canim papp a kaç sonuc kagidini paylasir misin
Sevin sevin, hayatı boyunca kabızlık çekmeyen, ağzına tatlı koymayan, dışarıda tatlı yediği anda fellik fellik wc arayan ben, hamile kaldığımdan beri kabızlık şikayetindeyin, ishal olduğum günleri özlüyorumBu arada demir ilacı milleti kabız ediyor benim aksini yaptı
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Hoşgeldin, hayırlı olsun bebişinherkese meraba, yeni üye oldum aranıza yeni katıldım :) 12 haftalığız biz de..Erzurumda yaşıyorum. Rabbim hepimizi kurtarsın sağlıcakla inşallah.
Pembe daha iyi gibi sallama işine alışmasın bebeler karşıyım. Sana kolaylık olur pembe hem yanında hem ezdimmi bebeği telaşı yokmerhaba annişler ;
sizce bu iki anne yanı beşikten hangisi daha kullanışlıdır.pembe olan da sallama olayı yok ama fonksiyonları oldukça fazla.beyazda yan tarafı açılmıyor ama sallanma olayı var.fikir verirseniz çok sevinirim.
Arkadaşımla bir kac gün war sadece aramızda çok sık görüşüyoruz o devam ediyor ben bıraktım mesela.. Ama ona çok baskı yapıyorum ve bu yüzden ciddi anlamda ona karşı saygım kalmadı kızıyorum hep. Bence bilincinde olmak çok güzel çok buyuk güç oluyor insana.teşekkür ederim cnm
küllük gibi kokuyorsa yarım paketten de çok içiyordur o kanımca... belkide hastahane kapısında içip içeri girmiştir o da bir ihtimal tabi... benim eşim de çok azalttı o da günde 5 tane içiyor içince kokusu bana geliyor rahatsız oluyorum. kötü bir alışkanlık ama tercih tabi.
bazen istiyor ama dedim ya 3 taneye kadar hakkım olduğunu bilmek hoşuma gidiyor kendi kendime şöyle diyorum çok istesem içerim orada duruyor. çünkü şöyle bir durum var yasak moduna girsem çok strese gireceğimi biliyorum ve canım daha çok isteyecek. Zaten bikaç hafta önce bir kere yakayım dedim ikinci fırtı çekemeden midem bulandı 2 saat yediklerimi çıkardım bu saatten sonra tam bir sigarayı yaksam bile bitirebileceğimi sanmıyorum. Ama içen hamileler var Bir istatistik okumuştum gebelik öncesi sigara içen annelerin yüzde sekseni içmeye devam ediyormuş tabi azaltarak ancak toplum baskısı yüzünden bunu gizli yapıyorlarmış.
Bence soldaki chicco daha kullanışlı duruyor ama, gece elim çarpar mı filan diye tedirgin de olurum ben herhalde, herkes çok az kullanılıyor dese de sepet beşikten vazgeçemiyorum, yatak odamız çok büyük değil, ilk yıl yanımızda idare etmesi için küçük ebatlı bir beşik tercih edeceğiz, muhtemelen şöyle bir şey olacakmerhaba annişler ;
sizce bu iki anne yanı beşikten hangisi daha kullanışlıdır.pembe olan da sallama olayı yok ama fonksiyonları oldukça fazla.beyazda yan tarafı açılmıyor ama sallanma olayı var.fikir verirseniz çok sevinirim.
Ben de hepinizi tebrik ediyorum kızlar, minnoşlarımızı Allah koruyor ama bizlere emanetArkadaşımla bir kac gün war sadece aramızda çok sık görüşüyoruz o devam ediyor ben bıraktım mesela.. Ama ona çok baskı yapıyorum ve bu yüzden ciddi anlamda ona karşı saygım kalmadı kızıyorum hep. Bence bilincinde olmak çok güzel çok buyuk güç oluyor insana.
Rabbime şükürler olsun benimle birlikte bırakıp içmeyen herkesi o güzel idaresi için kutluyorum tebrik ediorum
Aslında baskı yapman iyi bişey değil benim bir arkadaşım geçen yıl doğum yaptı günde beş adet içiyordu ben de ona içme fln dedim çok üstüne gitmeden. bana dediği şey şu oldu ' herkes dünya sağlık örgütü kesildi başıma bu benim evladım benden daha mı çok düşünecek insanlar ne yapayım içmeyince çok strese giriyorum doktorum strese girmemdense içmeme izin verdi' fln dedi. içen insanlar muhtemelen böyle düşünüyor sen içme dedikçe o daha çok içecek en iyisi oluruna birakmak.Arkadaşımla bir kac gün war sadece aramızda çok sık görüşüyoruz o devam ediyor ben bıraktım mesela.. Ama ona çok baskı yapıyorum ve bu yüzden ciddi anlamda ona karşı saygım kalmadı kızıyorum hep. Bence bilincinde olmak çok güzel çok buyuk güç oluyor insana.
Rabbime şükürler olsun benimle birlikte bırakıp içmeyen herkesi o güzel idaresi için kutluyorum tebrik ediorum
o beşikte 6 aydan fazla yatamaz cnm 1 yıllık bişey düşünüyorsan başka bişey bakman gerek.Bence soldaki chicco daha kullanışlı duruyor ama, gece elim çarpar mı filan diye tedirgin de olurum ben herhalde, herkes çok az kullanılıyor dese de sepet beşikten vazgeçemiyorum, yatak odamız çok büyük değil, ilk yıl yanımızda idare etmesi için küçük ebatlı bir beşik tercih edeceğiz, muhtemelen şöyle bir şey olacak
Kesin kiz dedi gecen haftadan beri kiz diyo kesin valla :)) insallah değişmez :))Maşallah canım miniğine kesin kızmı dedi bu haftalarda genelde kesin konuşmaz doktorlar
bende aynısını düşünüyorum üstelik taşıma kolaylığı çok güzel.yan tarafı kapandığı için normal beşik gibide kullanılıyor.sallama olmadan geceleri uyur diyosan bu ozaman :)Pembe daha iyi gibi sallama işine alışmasın bebeler karşıyım. Sana kolaylık olur pembe hem yanında hem ezdimmi bebeği telaşı yok
yan tarafı kapanabiliyor.ben taşıma kolaylığı için bu tarz beşikler bakıyorum. Kayınvaldeme, anneme gittiğim zaman rahatlıkla taşıyabileyim diye.bende bu beşikleri seviyorum ama süsten çok kullanışlı pratik olmasını istiyorum.iş yaparkende yanıma getirebileyim diyorum.tecrübeli anneler daha iyi bilir tabi.Bence soldaki chicco daha kullanışlı duruyor ama, gece elim çarpar mı filan diye tedirgin de olurum ben herhalde, herkes çok az kullanılıyor dese de sepet beşikten vazgeçemiyorum, yatak odamız çok büyük değil, ilk yıl yanımızda idare etmesi için küçük ebatlı bir beşik tercih edeceğiz, muhtemelen şöyle bir şey olacak
Içim el wermiyor ya kaçak içiyor bide.Aslında baskı yapman iyi bişey değil benim bir arkadaşım geçen yıl doğum yaptı günde beş adet içiyordu ben de ona içme fln dedim çok üstüne gitmeden. bana dediği şey şu oldu ' herkes dünya sağlık örgütü kesildi başıma bu benim evladım benden daha mı çok düşünecek insanlar ne yapayım içmeyince çok strese giriyorum doktorum strese girmemdense içmeme izin verdi' fln dedi. içen insanlar muhtemelen böyle düşünüyor sen içme dedikçe o daha çok içecek en iyisi oluruna birakmak.
herkes bizim kadar nefsine sahip olamıyor maalesef...Içim el wermiyor ya kaçak içiyor bide.
Hayatta surmem ağzıma normalde bile böyleyken asla.... Param yoksa da hiç içmem arkadaş kaçak nedir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?