Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Canim next to me cok guzel bir urun ama kullanim suresi ve fiyat kiyaslamasi yapinca bende sinifta kaldi acikcasi.

Ben oglumda mothercarein ahsap besigini kullandim sallanabilen. Cok da memnundum ama simdi dusununce aslinda o bile gereksiz geliyor. Ama ilk hevesse al bisiler insanin icinde kalmasin hicbisi diye dusunuyorum.

Gecen ay ihtiyaci olan bi arkadasa bebek hediyesi park yatak aldik. Yatagin on kismi asagi inebiliyordu anne yatagina yaklassin diye. 300kusur de bi fiyatti. Oyle bisi daha kullanisli olur sanirim. Ama ben kilcigim biraz park yatak konusunda da gracco ya da chicco disinda bi kac sevdigim marka var sadece. Digerleri guven vermiyo hic :/ Bakalim benim minigi nereye sigdiricas :)))

tekme attı kuzucum attı hissettim cok net ne gaz ne baloncuk ne pırtlama vurdu bildiğin ayyyh ben burdayım anne dedi

bende aynısını düşünüyorum üstelik taşıma kolaylığı çok güzel.yan tarafı kapandığı için normal beşik gibide kullanılıyor.sallama olmadan geceleri uyur diyosan bu ozaman :)
Uyur umuyorum yani ben sallamadım ilkini
Ama durmaz uyumaz bir Bebek değildi
Bazen Bebek ne yapsan durmuyor o Zaman sallıyor anneler bebeğe yazık durumundan ziyade ben sallayamam adım üstünde tembel anneyim ben
Hahahhaha çok güldüm kendime

'Bebek sallamaya alismaz, zaten anne karninda sivi icinde surekli anne hareketiyle bi devinime aliskin oldugu icin sallama sadece o guven duygusunu hatirlattigindan sakinlesir' der tracy hogg. Ki ben oglumu slingde tasirken de o yuzden rahatladigini dusunurdum hep :))

Sen ne kadar tembellik etsen de o hep gobusun icini ariyor olacak ilk aylar :))

ama iste senin dedigin kucaga alip kendi vucudunda hareketlerini hissettirmek baska, birde besikte ayakta carsafta sallama baska.. ve cocuk cidden alisiyor buna.. ben hic sallamadim kizimi besik fln hep sabitti ustelik kolicti valla canimizi cikartiyodu :) mesela eltim de sallamaya alistirdi geceleri esiyle karsilikli carsaf salliyolardi, sonra buyuyunce ayaga gectiler.. 4 yasinda fln biraktirabildi sallanmayi sanirim..
ama bunlarin hepsi tercih meselesi, emzik kullanmak gibi.. neticede anne bizleriz. kendi cocugumuzu kimsenin lafiyla yetistirmicez karar bizim

Herkesin kendi secimi oluyor katiliyorum ama o bahsettigin siddetli sallanmalar cidden zararli minicik beyin ve kilcal damarlar icin. En nacizane sallanacaksa bile siddetlisinden sakinmak gerektigini soyleyebilirim simdiden.

Benim esim cok yufka yureklidir saolsun. 7.ayda uyku egitimi vermek istedigimde reddetti ve sonrasinda oglumuzu 20 ay o sallayarak uyuttu. 27. Ayda yatagi degisince bi onceki gece babasini sallanmak icin 3 kere ayaga diken bocuk 'bundan sonra bu yatakta kendin uyuyacaksin cunku bu yeni yatagin artik babayi tasiyamaz, sadece senin yatman icin' dedigimizde misil misil uyudu. Aslinda her sarta alismaya bizden cok daha hazir oluyorlar ama eziyetleri bize iste :))

14 hafta bitti insallah..turkiye hastanesi figen hanm..istanblda..sen hangi sehirdesin

Canum benim kızıma 12. Haftada erkek dediler sonrasında göstermedi bebiş doğdu kız. Doğum yapar yapmaz cinsiyeti sordum ebeler şaşırdı bilmiyor musun dediler. Pazartesi randevum var ne derse desin inanmam artık

herkese meraba, yeni üye oldum aranıza yeni katıldım :) 12 haftalığız biz de..Erzurumda yaşıyorum. Rabbim hepimizi kurtarsın sağlıcakla inşallah.
Hoşgeldin canım. Sana biley sorcaktım bende karstayım görev dolayısıyla ama gebeligim biraz sorunlu geçiyo şifa hastanesinde heyet raporu kolay alınabiliyo diye duydum bilgin varmı? Malum burda özel hastane yok

bu durum nasil oluyor hep merak ettim :/
erkek diye herseyini oyle hazirliyorsun tabii kendinide
o dugu nasil bi duygu? bide en bastan tekrar kiz hazirligimi yaptiniz?

o beşikte 6 aydan fazla yatamaz cnm 1 yıllık bişey düşünüyorsan başka bişey bakman gerek.
Arkadaşım bundan kullanıyor, 15 aylık bebeği hala bunda yatıyor canım, e bebekte de gördüm canlı canlı çok küçük bir beşik değil ama uzun süreli kullanamayacağı kesin.

Ben de merak ettim Arada hiç mi başka dr görmedi yani
Yada doktor yüzdeli mi konustu net mi kız dedi oğlan oldu.
Devlet hastanesi çok üstünkörü bakıyor ve cihazlar çok eski. Acaba ondan mı
Heryerde okuyoruz iyi bir doktor dikkatli bir göz uygun pozisyonda iyi bir cihazla büyük oranda belirleyebilir diyorlar demek ki her Zaman değil

benım kardeşimede 9 aty erkek dediler ama ozamanın sartları ile şimdiki aynı olmamalı die düşünüyorum +

ben de merak ediim :)) ama 12. haftadan sonra hic bi kontrolde mi gostermez yahuu. en gec 23. haftada yapilan detayli usg de bakilmadik hicbiyerini birakmiyolar. oglumun kolunun golgesi kalbe dusuyo ve net goremedi karincik kulakciklari diye 1,5 saat ugrastiklarini hatirliyorum net goruntuyu almak icin. ki cinsiyet gibi onemli bi konuyu pas gecmeleri enteresan olmus

Arkadaşım bundan kullanıyor, 15 aylık bebeği hala bunda yatıyor canım, e bebekte de gördüm canlı canlı çok küçük bir beşik değil ama uzun süreli kullanamayacağı kesin.
Benim herkesten duydugum bu besiklerin 6 aydan cok kullanilmadigi mesele buyuklugu degil cocuk ayaklandigi zaman hic guvenli olmuyormus asagi dusme tehlikesi basliyormus. Ayni seyi e bebekteki saticiya sordum o da evet dogru dedi. Bende begeniyorum ama 6 aylik kullanilacagini bilerek alacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…