Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bugün randevumuz var inş sağlıklı haberini alırız
İnşallah sağlıklı haberlerini al
Gör bakalım miniği ekranda insan bakmalara doyamıyor o minik ellere parmaklara hani videoya aldırıp randevuyu derbinin ardından 90 dakika Erman Toroğlu ile İbrahim büyüka gibi tekrar tekrar ileri geri sarıp izleyesim var.

bende şimdiden araştırıyorum liste yapıp 7.aydan sonra listemi almak istiyorum.şimdi vaktim varken araştırıyorum.oyun parkını eltim sağolsun verdi.ama ben küçük yer kaplamayan bir şey almak istiyorum.fiyat olarak chicco biraz pahalı 700 tl

gunaydin kizlar bizede doktor 12+5 te buyuk olasilik erkek dedi.iki kizim var bu arada :)fotografta verdi.gerci ben bisey anlamadim fotodan.burda kiz dedi erkek cikti erkek dedi kiz cikti msjlarini gorunce kafam karisti.heveslenmesemmi?bidahaki randevumuz 10 gun sonra

Insallah bebegin erkekdir canim; ) hayirli saglikli salih bir evlat olsun inşallah

Kizlar besik konusu acilmis ben de fikir vermek istedim bence bebegin annenin yaninda yatmasi sart 2 yasa kadar o yuzden kenari cikarilabilen buyuk ahsap besikleri tavsiye ederim yataktan tarafı cikarirsiniz bebek ayaklaninca geri takarsiniz 3 4 yasina kadar da rahar yatar sonra akli erince bi cocuk odasi sectirirsiniz o zamana kadar odasini ayirmak isterseniz de besigiyle ayirirsiniz mesela memeden ayirinca bu alti aylik yataklar tamam cok hos gorunuyor ama israf yani bence

Ayy masallah iki kizi tutturmussun sen ne guzel. 3u de kiz olursa kaymakli olur, erkek olursa baska bi lezzet olur. Her turlu sanslisin. Saglikla gelsin minik kuzun

besik konusuna gelince iki cocuk buyutmus biri olarak kesinlikle iyi sallanan bi besik alin ve ic hacmi buyuk olsun.ben sallamaya alustirmam demeyin bazen bebekler sussun diye caresiz kaliyosunuz ve istemesenizde salliyosunuz.mobilya olan besikler rahat sallanmiyor.ben kucuk besiklerden kullandim.sonra 1 yasinda da karyola yani yataklardan kullandim.3 yasinda da kendi odalarinda uyudular.

Ya yurtdışından arkadaşım gelcek ve istemem gerekenler var ama ben cinsiyetini bilmiyorum napcam ya

Ayy masallah iki kizi tutturmussun sen ne guzel. 3u de kiz olursa kaymakli olur, erkek olursa baska bi lezzet olur. Her turlu sanslisin. Saglikla gelsin minik kuzun
evet aslinda ben tam bir kiz hastasiyim.iki kizim oldugu icin cok sansliyim.bu sefer de esimin gonlu olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…