bende şimdiden araştırıyorum liste yapıp 7.aydan sonra listemi almak istiyorum.şimdi vaktim varken araştırıyorum.oyun parkını eltim sağolsun verdi.ama ben küçük yer kaplamayan bir şey almak istiyorum.fiyat olarak chicco biraz pahalı 700 tl
Park yatagin varsa kaylayip goturulecek birsey dusunmene gerek yok aslinda. Kullanimina bak o zaman dedigin gibi. Bi de yatak diil ama anne yataginda kullanim icin nestler var. ben su modeli kullandik oglumda. Ilk zamanlar sezeryanda cok rahat ettim. Belki extra boyle bisi dusunebilirsin
besik konusuna gelince iki cocuk buyutmus biri olarak kesinlikle iyi sallanan bi besik alin ve ic hacmi buyuk olsun.ben sallamaya alustirmam demeyin bazen bebekler sussun diye caresiz kaliyosunuz ve istemesenizde salliyosunuz.mobilya olan besikler rahat sallanmiyor.ben kucuk besiklerden kullandim.sonra 1 yasinda da karyola yani yataklardan kullandim.3 yasinda da kendi odalarinda uyudular.
Park yatagin varsa kaylayip goturulecek birsey dusunmene gerek yok aslinda. Kullanimina bak o zaman dedigin gibi. Bi de yatak diil ama anne yataginda kullanim icin nestler var. ben su modeli kullandik oglumda. Ilk zamanlar sezeryanda cok rahat ettim. Belki extra boyle bisi dusunebilirsin
gunaydin kizlar bizede doktor 12+5 te buyuk olasilik erkek dedi.iki kizim var bu arada :)fotografta verdi.gerci ben bisey anlamadim fotodan.burda kiz dedi erkek cikti erkek dedi kiz cikti msjlarini gorunce kafam karisti.heveslenmesemmi?bidahaki randevumuz 10 gun sonra
sen ne hissediyorsun?
Ayrıca bu erkek dedi kız çıktılar doğana kadar var başına gelen burda hep okuyorum dert etme. Gönlündeki gibi olur umarım hayırlısısyla
bu durum nasil oluyor hep merak ettim :/
erkek diye herseyini oyle hazirliyorsun tabii kendinide
o dugu nasil bi duygu? bide en bastan tekrar kiz hazirligimi yaptiniz?
Cinsiyet öncesi beyaz turuncu yeşil tonları hazırlık yapmıştık beşiğimiz turuncuydu ikinci de kullanır diye ortak renk almıştık bir sürü erkek örgü bekliyo hala kıyafetlerin uydurduğunu giydiriyordum olmayanı hediye falan götürdüm. Herşeyi doğunca alındı kıyafetlerin artık. Böylece atlattık yusuf emirimiz doğunca Hira nur oldu
sen ne hissediyorsun?
Ayrıca bu erkek dedi kız çıktılar doğana kadar var başına gelen burda hep okuyorum dert etme. Gönlündeki gibi olur umarım hayırlısısyla
insallah tesekkur ederim.ben ultrasonda pipiyi gordukten sonra erkek hissediyorumda:)dedigim gibi yorumlardan sonra emin olamadim.kordon olabilirmi doktorun gordugu falan filan.bakalim 10 gun sonra ogreniicez hayirlisiyla.
Evt canim aynen oyle. Ama toplanip minik canta gibi oluyor portatif bisi. Bebek donmeye baslayana kadar anne yataginda kullanimi guvenli. Bu da yaklasik 3-4 ay ediyor. Ezerim korkusu olmadan yaninda yatirabiliyorsun
bu durum nasil oluyor hep merak ettim :/
erkek diye herseyini oyle hazirliyorsun tabii kendinide
o dugu nasil bi duygu? bide en bastan tekrar kiz hazirligimi yaptiniz?
Cinsiyet öncesi beyaz turuncu yeşil tonları hazırlık yapmıştık beşiğimiz turuncuydu ikinci de kullanır diye ortak renk almıştık bir sürü erkek örgü bekliyo hala kıyafetlerin uydurduğunu giydiriyordum olmayanı hediye falan götürdüm. Herşeyi doğunca alındı kıyafetlerin artık. Böylece atlattık yusuf emirimiz doğunca Hira nur oldu
Ben de merak ettim Arada hiç mi başka dr görmedi yani
Yada doktor yüzdeli mi konustu net mi kız dedi oğlan oldu.
Devlet hastanesi çok üstünkörü bakıyor ve cihazlar çok eski. Acaba ondan mı
Heryerde okuyoruz iyi bir doktor dikkatli bir göz uygun pozisyonda iyi bir cihazla büyük oranda belirleyebilir diyorlar demek ki her Zaman değil
Canım ben özelde de devlette de aynı şeyi duydum belli bir aya kadar erkek dediler sonra totosunu döndü falan bir de baş çevresi küçük çıkıyordu doktorlar.genellikle ona odaklandı galiba ben özele doydum bu arada hiç bir işlemimi güvenmem asla. En sancılı anımda benim acıma duyarsız kalıp sadece parasını kazanmayı.düşünen bir hastaneye rastladım bir de bebek ölüyor falan dediler. Halbuki kuzumun bir şeyi yokmuş. Neyse bizim maceramız böyleydi ilkinde bakalım minik tospiğimiz ne olucak bu kez
Amin cnm insallah insan merak ediyor valla herkes ogrenince erkenden benide heyecan sariyor; ) senin dedigin gibi yapayim 16. Haftada gidip kendim anlamaya calisayim; )
insallah tesekkur ederim.ben ultrasonda pipiyi gordukten sonra erkek hissediyorumda:)dedigim gibi yorumlardan sonra emin olamadim.kordon olabilirmi doktorun gordugu falan filan.bakalim 10 gun sonra ogreniicez hayirlisiyla.
sen ne hissediyorsun?
Valla ben bu topikte cinsiyet konusunda soktayim. Geçen kayipli gebeligimde 14.haftadaydim topik içinden 2 kişinin ancak cinsiyeti belli olmuştu. Burada 12 haftada herkese erkek demişler bu sebeble bence kimse kendini odaklamasin bu erkeklerin bir kısmı muhakkak kıza dönecek benim etrafımdaki erkek anneleri 15. Haftada fln öğrendiler cinsiyeti.... Bu erken tahminler iyi degil bence insan alişir degisince de bocalar