Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kesinlikle öyle daha erkeeennnn.....

Merhana arkadaşlar, benim ilk bebegimde 14. Haftada erkek demişti dr. 18 haftada kız oldugunu ögrendik :) şimdi 18 den önce sormam cinsiyer diyorum. Az daha bekleyın alişveriş için.

Kızıma aldıgım yatagı hiç kullanmadan kaldırdım burada :) çunku gece yanımda yattı hep. 3 yaşında yeniden yatak aldık :)

Sonunda bizimde cinsiyetimiz belli oldu sanırım bu ay nadir olan kız annelerinin arasına girdim bende doktor değişikliğini cidden düşünüyoruz ilk izmir medicalde doğumu düşünürken suan egepolde olabilir die düşünüoruz DIPTISDIPTIS Arkadasım dün levent beye gittik biz memnun kaldık kocamla,dediğin gibi mesafeli bi adam ama benim kendi doktorundan katkat iyi olduguna inanıorum.ne sorun varsa hepsini cevapladı 1,5 saat kaldık yanında ilgiliydi baya sayesinde cinsiyetimizde belli oldu.2 li tarama testiyle alakalı kendi doktorun ense kalınlıgını sölediğine göre uygun olmayab bi pozisyonda ölçmüş kendi tekrar baktı çok şükür bi sorunumuz yok,ayrıca kendi doktorumun verdiği ilaçları bıraktırdı 9/59 arasında olması gerekn d vitaminim 20 çıktıgı halde d vitamini birde demir ilacı kullanıodum. Levent bey sadece elevit kullanmamı istedi tüm hamilelik boyunca... Bu arada nub teorisine göre @SLVESTER arkdasımın tahminş doğru çıktı kesedeki konumuna göre olan teoride tutmadı...

Super bisey mis tesekkur ederim.markasi nedir.cok ugrastiriyorum sizi kusura bakmayin.

Benim kullandigim snuggle nest'ti ama eminim pek cok marka vardir. 4 sene once trde yoktu bu tarz urunler ben amerikadan almistim. Ama simdi ara ara rastliyorum

Arkadaslar yaaaa... Kafami cok karistiran bir durum var. su an hastanedeyiz senelik goz muayenesi icin gelmistik oglumla. Hasta yatistan da sezeryan dogum icin fiyat bilgisi alalim dedim.

10.800tl fiyat cikardilar 4000 tlsini sigortam karsiliyor ama ben hastanemi cok sevmeme ve guvenmeme ragmn su an ciddi tereddutler icindeyim. Cunku sigorta sirketimin %100 odedigi liv hospital gibi, central hospital gibi bir suru hastane var. bakinca 6000 lira bizi sarsmaz ama ev alma asamasinda acaba cok mu fuzuli bir para olur diye dusunuyorum. Sonucta su an ev konusunda durumumuz net degil

doktoruma guveniyorum ama iyi referans alacagim bi doktor da bulabilir miyim diye dusunuyorum bu hastanelerin birinden. Degistireceksem bir an once karar vermem gerekiyor. Ne yapsam ki?

Ne güzel cinsiyetler öğreniliyor yavaş yavaş darısı öğrenemeyenlere inşallah:) kızlar sarı akıntım ve hafif kaşıntım var mantar mı oldum acaba

Ne güzel cinsiyetler öğreniliyor yavaş yavaş darısı öğrenemeyenlere inşallah:) kızlar sarı akıntım ve hafif kaşıntım var mantar mı oldum acaba
Benm de sarı yeşilimsi akıntım vardı fitile başladım doktoruna sor mutlaka o sana yardımcı olur ihmal etmemek lazım

Selam millet. Doktordan geldik sonunda cinsiyetimizi öğrendik. İkinci kızımız geliyor Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Gözün aydın canim hayirli olsun inşallah. Cok sanslisin artik sirtin yere gelmez cok sevindim. Benimde bi kizim var bakalim bu ne olacak anca nisanda belli olur

Gözün aydın canim hayirli olsun inşallah sag salim kucagina alirsin. Ben daha ozele gitmedim 15 martta egepole gidicem bülent beye. Çok övdüler inşallah memnun kalırım. Zaten her hastane uzak bana. Medikali düşünmüştüm memnun kalmayan arkadaslar var bir de cok pahali geldi bana. 2.cocuk olunca zaten çoğu seyi biliyoruz. Senin ilk gebelik galiba onun icin icine sinmesi gerekli

16. Haftada kesinlesiyor cinsiyet benimde 2li testte erkek demislerdi birde insan alistiriyor kendini 16.haftada kiz dediler bi tuhaf olmustuk. Yani bu haftalarda yanilma cok oluyor kizlar.

Gözün aydın canim hayirli olsun inşallah. Cok sanslisin artik sirtin yere gelmez cok sevindim. Benimde bi kizim var bakalim bu ne olacak anca nisanda belli olur
Çok teşekkür ederim canım. Ben çok isterdim bir ablam ya da kız kardeşim olsun ama yok. Şükür yavrumun bir kız kardeşi olacak. Torunlarımın teyzeleri olacak Rabbim ömür verirse. Benim yavrularımın ne halası var ne teyzesi maalesef. Sadece amca ve dayı. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

Selam kızlar
Kahverengi akıntısı hala devam eden var mı benim gibi?
Bu hafta durmuş gibiydi, dün gece yine kasık ağrısından sonra koyu bir akıntı geldi şimdi de ara ara çok az devam ediyor sanki, hiçte öyle fazla ayakta kaldığım yok ama bitmiyor nedense.
Pelvis biraz aşağıda yukarı toplanacak dedi doktor ama dedigim gibi insan panik oluyor biraz

canim ya ozel sigorta yaptirip bir de uzerine yarıdan fazlasini vermek cok zor gelir, zaten su zamana kadar bir o kadar da sigorta masraflari olmustur..
Bence de tam karsilayan bir hastanede dogumunu yap, olmadi doktorunu kabul ediyorsa dogum için cagirirsin daha ucuza gelebilir.. 6000 sarsmayabilir ama havaya giden para olucak onun yerine iki cocuguna da fuzuli diyip almadigin seyleri alabilirsin :) yada bir tatile cikarsiniz 3-4 gunlugune :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…