Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bence çok düşünme. Şuan İstanbul'da evler o kadar pahalı ki, alma aşamasında o 6000 tl çok komik bir rakam olarak kalacak. O yüzden içine sinen yerde doğum yap.

Benim de 10. haftaya kadar devam etti ama yok artık. En son doktora gittiğinde mi söyledi bu pelviks durumunu? Riskli birşey görseydi söylerdi herhalde. Stres yapma, inş en kısa zamanda yerine geçer.

Benim de 10. haftaya kadar devam etti ama yok artık. En son doktora gittiğinde mi söyledi bu pelviks durumunu? Riskli birşey görseydi söylerdi herhalde. Stres yapma, inş en kısa zamanda yerine geçer.
Teşekkür ederim canım
En son salı günü 2 liye girdim o zaman dedi doktor pelvis biraz aşağıda diye çokta iplemiyor gibiydi ama ilişki harici bir yasak vermedi , pazartesi sonuç göstermeye gidicem 2 linin sonuçlarını o zaman kadar artmaz inşallah
Birde kızım var 4.5 yaşında onunla ilgileniyorum ama çokta hareket etmemeye çalışıyorum
Sağ kasık ağrım olduktan hemen sonra muhakkak bir akıntı geliyor

Çok sevindim senin adına
Kendini iyi hissettiğin bir dr ile devam etmen çok mantıklı bir karar olur. Bebeğinde kızmış dünür adayları listesine aldım

Bilemedim canım ama benim gözümde ciddi bir mebla. Maddi durumdan sıkıntın yoksa içine sinen yerde ol. Ben kendi bütçemle 6000 versem çok ciddi sarsılırım
Selam millet. Doktordan geldik sonunda cinsiyetimizi öğrendik. İkinci kızımız geliyor Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Hayırlı olsuuun kızlar artıyor

Canım bu bütün hamileliğin boyunca devam edecek birşey mi? Bebekle alakalı olumsuz bir durum yaratmıyorsa sıkıntı olmaz ama seninde yüreğini hoplatıyor.

Canım bu bütün hamileliğin boyunca devam edecek birşey mi? Bebekle alakalı olumsuz bir durum yaratmıyorsa sıkıntı olmaz ama seninde yüreğini hoplatıyor.

Bende sordum onu
27. Haftaya kadar devam edebilir dedi doktor
Ama çoğunlukla araştırdığıma göre 20. Haftadan sonra büyük çoğunluğunda pelvis yukarı toplanıyormuş, %20 gibi bir olasılıkta aşağıda devam ediyormuş, işte o zaman anne için bile tehlikeli bir durummuş.
Haa birde bu kasık ağrısı ve akıntıların pelvis yukarı çıkarken oluşması gibi bir durum var. Ben iyi düşünüp yukarı çıktığı ihtimali üzerinde duruyorum,gönül öyle istiyor :)

Ya aslinda dusuncesizce bi cumle kurmusum :) 6000 lira kim olursa olsun az bi miktar degil. Ama hani bazi seylerde gozumuz gormuyor ya o anlamda hani baska bi yerde icim rahat etmez desem esim niye demez. Ama iste buna gerek var mi onu bilemiyorum. Ben gazi beyle basladim ve baska bir tecrubem olmadi o nedenle yeni bi deneyim urkutuyor.

Ote yandan medical prk goztepede mehtap hanimdi galiba ve centralda fatma hanim hakkinda da olumlu yorumlar okudum. Medicana, ASM de olabilecekler arasinda. Liv uzak zaten istemem oglumdan o kadar uzakta olmak. Diger bi komedi bu doktor arastirdigim iki hastanenin katilimsiz sez ucretleri benim yeditepeye odeyecegimin 2/3si.

Yakin zamanda iki doktoru da bi gormek istiyorum sanirim. Fazla ilerlemeden haftalar :/

Ya ben de eczaneden aldım o fitili ama doktoruma sormadan. Muayene olmaktan korkuyorum
Canm ben arayıp söyledim ilaç verdi hemen ara sor ben de muayene olmadım ama akıntı ve kaşıntı mantar veya veya enfeksiyon belirtisi. Hamilelikte de sık oluyor ara sor bence sormadan da kullanma derim

Aynen diğer 2 doktoru ve en önemlisi hastaneyi araştırmak lazım. Çok ciddi rakamlar verip (10-15 bin) rezillik çekenleride çok duydum.
Çocuk yoğun bakımı olmayan hastane bile var burada. Çınarlı hastanesi çok meşhur burada ama küvez için ege üniversitesi hastanesine gönderiyorlar. Evlere şenlik.
Oda süslemesi ıvır zıvır vs içine koyup bazen aşırı çıkarıyorlar fiyatları. Acıbadem bu konuda cidden king
Son haftalarda vazgeçip dr değiştirmekte olmazen güzeli şimdiden 2 doktoruda deneyimlemek.

Evet onu bende okumuştum. Dediğin gibi bebeğin sağlıklı olduktan sonra bazı problemlere olumlu yaklaşmaya çalışmak en iyisi. Doktorun tecrübeliyse ve güvenin varsa sıkıntı yok.

Ya hanımlar bişe
Canım mebla yüksek sağlıklı bir gebelik için eğer zor bi durum olsaydı bebeğin ve senin sağlığını etkileyecek O zaman warsa ew bile sat bunun için ama onun dışında hemen hemen her doktor her hastane aynı şartlarda doğum yaptırıyor
Şahsen benim doktorum dewlet hastanesinde hem çok güzel ilgileniyor hem çok iyi bi dr her soruma tek tek cvp weriyor jinekolojide olsa bile bakıyor bana 10bin de werseler onu bırakmam 5krs da odemiorum

Cnm izmirdesin galiba hangi hast gidiosun

Kentte 8/9 bin dediler bize de
Omg dedim 5 falan sanıyordum
sağlık sigortamızın doğum limiti yokmuş. Ne olsa ödeyecekmiş. Buna rağmen çok fazla geldi bana
Ben ilk doğumumda Ege sağlık hastanesinde çok çekmiştim çok rezildi orası küvez yok yenidoğan yoğun bakım yok 9eylül devlete yolladılar erken doğum nefes alamama haliyle Ambulansla en iyi ihtimal 30 dk yol yani
Kaderinde varsa çekmek illa çekiyorsun
Ben hastayken kötü muameleden çok korkarım öğrenciyken cebimde 5 kuruş para yokken gözüm mikrop kapsa dahi özele giderdim. Sabahın köründe devlet hastanesine git sıraya gir öğle arası yok represant girdi yok sonuç gösterenler bir de alaka yok ilgi yok ağlardım bana biri ters bişey dese
O zaman internet yok randevu yok şikayet Hakkı yok falan

Korkumdan doğum illa özelde olsun dedim orda da paramızla reZil olduk yani
Oçok korktuğum devlet hastanesine de el mecbur eşşek gibi gittim
Bebeğin kuveZi alarm veriyor hemşire odasına koşuyorum yetişin bişey ters oldu ki o alarm çalıyor hemşire sağa sola baka baka yaylana yaylana yürüdü 5 metre peşimden
koşmadı bile
Bazen bir saniye nefessiz kalsa kaç beyin hücresi ölebilir saniyeler önemli ama insanlıktan nasibini almamışa denk gelirsen böyle
Mesai arkadaşları ile sohbet etme , yemek yeme, çay içme Hakkı varmış yeni doğan yoğun bakım hemşiresi söyledi bana bunu. Yaa dedim biz de ölelim minicik Bebek nefes alamasın sen de sohbet et' çay iç.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın devleti özeli yok. İyi yazılar yaZsın hepimize.

Kızlar doğum fiyatları ne kadar pahalı şok oldum yanlış anlamadiysam 4 bin5 binden bahseden arkadaşlardan olmuş ben 7 ay önce özelde doğum yaptm herşey çok güzeldi temiz ilgi kızım da bir hafta kuvez de kaldı o toplam 800 TL ededik hastaneye o hastanede sezeryanin fiyatı bin prenses doğumda bin

Centrala gitmeni hic tavsiye etmem

Canim hastahaneden hastahaneye degisiyor ucuz özellerde var 10 15 bine yapan yerler de var herkes butcesine gore secimini yapiyor. Tabi arada da hizmet farki memnuniyet farki mutlaka oluyor.

16. Haftada kesinlesiyor cinsiyet benimde 2li testte erkek demislerdi birde insan alistiriyor kendini 16.haftada kiz dediler bi tuhaf olmustuk. Yani bu haftalarda yanilma cok oluyor kizlar.
Kesinlikle katiliyorum benim etrafimdaki gebeler en az 15 16 haftalarinda ogrendiler ve cinsiyetleri erkekti... kizlarda da 17 18 i bulani da var 15 16 da ogrenende...

Sen yeditepe ye mi gidiyordun? Yeditepe diye hatirliyorum...O saydigin hastahaneleri bence hic yeditepeyle kiyaslama ben olsam gozumu karartir guvendigim yerde yapardim. Diger saydigin hastahaneler sgk anlasmali hastahane olduklari icin ucuzlar hizmet ve doktor kaliteleri de iyi degil en azindan central icin bunu rahatlikla soyleyebilirim. O hastahanede ben de cok kotu deneyim yasadim ve kotu deneyim yasayan bu forum icinde de birsuru kisiyle karsilastim.

yasanacak yasaniyor kesinlikle ona katiliyorum. ama bazi seyler var ki sanirim biraz secim onemli. dogumda yenidogan yogun bakim bunlardan biri mesela.

kizkardesimden 3 ay sonra dogum yapacak arkadasi kendisinden once dogum yapinca 24 haftalik dogmus 800gr bebegin yasayabilmesi suphesiz allahin takdiri ama sebepleri hazirlayan da o. hastanenin yenidogan yogun bakimi olmasaydi sanmiyorum ki bebegin oyle bir sansi olsun. o nedenle listeme aldiklarimda elimden geldigince dikkat etmeye calistim..

canim hastaneleri arastirirken senin kotu tecrubeni de okudum. doktor cidden fazla dikkatsiz davranmis ve hastaeden ayrilma hikayesi seninle ilgili olmasa da hic hos degil. onyargini kesinlikle anliyorum ama yani sira cok da olumlu yorum okuyunca kisinin ozensizligi ve kisilik bozuklugu kurumdaki diger doktorlarin itibarini etkiler mi diye dusundum. henuz gitmedim belki gidince bende de birseyler oturmayacak ama en azindan sans vermek istediklerim arasinda cunku evime yakin :/

Canm ben arayıp söyledim ilaç verdi hemen ara sor ben de muayene olmadım ama akıntı ve kaşıntı mantar veya veya enfeksiyon belirtisi. Hamilelikte de sık oluyor ara sor bence sormadan da kullanma derim
İşin kötüsü doktora telefonla ulaşamıyorum. Zaten doktorumu ve hastaneyi değiştricem ikili test sonucumu aldıktan sonra. Çok kararsız kaldım kullanıp kullanmamakta. Ama bak senin doktorun da muayene etmeden vermiş. Bende de aynı şekilde sarı yeşilimsi akıntı oluyo. Kaşıntım olmuştu bi iki gün. Geçti bugün yok kaşıntım. Bi de nasıl koydun o fitili yaa ben beceremedim dün gece. Dik mi yatay mı koymak daha rahat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…