Ben hastaneyi arayıp odasına bağlanıp ulaştım tlfnu yoktu bende. Aynen muayene etmeden verdi ama sürecimi biliyor. Senin sürecin Nasıl bilmiyorum sen bilirsin kullanıyorsan da inş sorun olmaz cnm ben yatarken yapıyorum en rahat o şekilde oluyor sonra hic ayağa kalkmıyorum sabah kadar iyi oluyor :)İşin kötüsü doktora telefonla ulaşamıyorum. Zaten doktorumu ve hastaneyi değiştricem ikili test sonucumu aldıktan sonra. Çok kararsız kaldım kullanıp kullanmamakta. Ama bak senin doktorun da muayene etmeden vermiş. Bende de aynı şekilde sarı yeşilimsi akıntı oluyo. Kaşıntım olmuştu bi iki gün. Geçti bugün yok kaşıntım. Bi de nasıl koydun o fitili yaa ben beceremedim dün gece. Dik mi yatay mı koymak daha rahat olur
Cnm izmirdesin galiba hangi hast gidiosun
Evsann arkadasimizda farkli bir doktorda sorun yasadi o hastahanede bir de ona sor istersen bir de dusuk aksami hastahane ilgili de sorun yasadim oda olmadigindan kurtajdan yarim saat sonra cikartmaya calistilar ki 1 gunluk ucret odemistim arti hasta haklarina göre hasta kendini iyi hissetmeden cikmama hakki var bizden parayi alir almaz kovmaktan beter ettiler.. gelip gidip kapıları çaldılar telefonla taciz ettiler çok rezil bir hastahane....gecen hafta ufak bir kanamayla memoriala gittim adamlar el ustunde tuttular 24 saat boyunca kontrol edildim risk ortadan kalktığı halde 24 saat boyunca tuttular...yasanacak yasaniyor kesinlikle ona katiliyorum. ama bazi seyler var ki sanirim biraz secim onemli. dogumda yenidogan yogun bakim bunlardan biri mesela.
kizkardesimden 3 ay sonra dogum yapacak arkadasi kendisinden once dogum yapinca 24 haftalik dogmus 800gr bebegin yasayabilmesi suphesiz allahin takdiri ama sebepleri hazirlayan da o. hastanenin yenidogan yogun bakimi olmasaydi sanmiyorum ki bebegin oyle bir sansi olsun. o nedenle listeme aldiklarimda elimden geldigince dikkat etmeye calistim..
canim hastaneleri arastirirken senin kotu tecrubeni de okudum. doktor cidden fazla dikkatsiz davranmis ve hastaeden ayrilma hikayesi seninle ilgili olmasa da hic hos degil. onyargini kesinlikle anliyorum ama yani sira cok da olumlu yorum okuyunca kisinin ozensizligi ve kisilik bozuklugu kurumdaki diger doktorlarin itibarini etkiler mi diye dusundum. henuz gitmedim belki gidince bende de birseyler oturmayacak ama en azindan sans vermek istediklerim arasinda cunku evime yakin :/
Yatarak yaptım zaten ama hepsini itemedim yaa kullanmaya karar verdim ama. Dün gece beceremedim. Bu arada ben doktora o şekilde de ulaşamıyorum.Ben hastaneyi arayıp odasına bağlanıp ulaştım tlfnu yoktu bende. Aynen muayene etmeden verdi ama sürecimi biliyor. Senin sürecin Nasıl bilmiyorum sen bilirsin kullanıyorsan da inş sorun olmaz cnm ben yatarken yapıyorum en rahat o şekilde oluyor sonra hic ayağa kalkmıyorum sabah kadar iyi oluyor :)
Evsann arkadasimizda farkli bir doktorda sorun yasadi o hastahanede bir de ona sor istersen bir de dusuk aksami hastahane ilgili de sorun yasadim oda olmadigindan kurtajdan yarim saat sonra cikartmaya calistilar ki 1 gunluk ucret odemistim arti hasta haklarina göre hasta kendini iyi hissetmeden cikmama hakki var bizden parayi alir almaz kovmaktan beter ettiler.. gelip gidip kapıları çaldılar telefonla taciz ettiler çok rezil bir hastahane....gecen hafta ufak bir kanamayla memoriala gittim adamlar el ustunde tuttular 24 saat boyunca kontrol edildim risk ortadan kalktığı halde 24 saat boyunca tuttular...
Yatıp bacaklarını kendine dogru iyice çek fazla detaya girmek istemiyorum da itmelisin Biraz yoksa geri çıkıyorYatarak yaptım zaten ama hepsini itemedim yaa kullanmaya karar verdim ama. Dün gece beceremedim. Bu arada ben doktora o şekilde de ulaşamıyorum.
Bende karataşa gidiyorum hatta baya güveniyorum ailemden riskli doğum yapanlar hep karataşa gitmişti. Birde ücreti öğrenince daha çok sevdim 1200 liraymış. Yeni paket sistemi yapmışlar içinde doğum sonrası bakımlar vs olan (hatta bölgesel zayıflama kuaför albüm süsleme psikolog diyetisyen gibi) onun fiyatını daha belirlememişler ama gözüm onlardaEvetönce karataşa gidiyordum ama şimdi özel dr gidiyorum. Hoş benim dr yarım gün karataşta çalışıyormuş. Hastane güzel sevdim
Canim medipole şema ovaliya randevu aldım doğum fiyatlarını bilmiyorum gidince gorusucemAnladim canim...
Listem o kadar kabarik ki insallah onlara sira gelmeden biri icime siner(
Acibadem kozyatagi
Kadikoy sifa
Memorial atasehir
Medipol kosuyolu
Central kozyatagi
Medicalpark goztepe
Bunlardan onercegi doktor olan var mi acaba???
Kızlar dualarıniza ihtiyacım varKanamam var 2 gündür düşük tehlikem varmış çok kötüyüm Rabbim benim ve bebeğim hakkında hayirlisinı versin bu zor günleri atlatıriz inşallah
Canim medipole şema ovaliya randevu aldım doğum fiyatlarını bilmiyorum gidince gorusucem
demir ilaci ben de de tam tersini yapti cok pis kabiz olurdum simdi rahat cikiyorumBu arada demir ilacı milleti kabız ediyor benim aksini yaptı
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Rabbim esirgesin canim. Hemen kötü düşünme birçok arkadaş kanama yaşadı şimdi çok iyiler. Dualarimiz seninle...Kızlar dualarıniza ihtiyacım varKanamam var 2 gündür düşük tehlikem varmış çok kötüyüm Rabbim benim ve bebeğim hakkında hayirlisinı versin bu zor günleri atlatıriz inşallah
bayildim bunaBence soldaki chicco daha kullanışlı duruyor ama, gece elim çarpar mı filan diye tedirgin de olurum ben herhalde, herkes çok az kullanılıyor dese de sepet beşikten vazgeçemiyorum, yatak odamız çok büyük değil, ilk yıl yanımızda idare etmesi için küçük ebatlı bir beşik tercih edeceğiz, muhtemelen şöyle bir şey olacak
merhaba cnm bn egepol gokap tokac memnunumSonunda bizimde cinsiyetimiz belli oldu sanırım bu ay nadir olan kız annelerinin arasına girdim bende doktor değişikliğini cidden düşünüyoruz ilk izmir medicalde doğumu düşünürken suan egepolde olabilir die düşünüoruzDIPTISDIPTIS Arkadasım dün levent beye gittik biz memnun kaldık kocamla,dediğin gibi mesafeli bi adam ama benim kendi doktorundan katkat iyi olduguna inanıorum.ne sorun varsa hepsini cevapladı 1,5 saat kaldık yanında ilgiliydi baya sayesinde cinsiyetimizde belli oldu.2 li tarama testiyle alakalı kendi doktorun ense kalınlıgını sölediğine göre uygun olmayab bi pozisyonda ölçmüş kendi tekrar baktı çok şükür bi sorunumuz yok,ayrıca kendi doktorumun verdiği ilaçları bıraktırdı 9/59 arasında olması gerekn d vitaminim 20 çıktıgı halde d vitamini birde demir ilacı kullanıodum. Levent bey sadece elevit kullanmamı istedi tüm hamilelik boyunca... Bu arada nub teorisine göre @SLVESTER arkdasımın tahminş doğru çıktı kesedeki konumuna göre olan teoride tutmadı...
Ben de çok beğeniyorum, uzun ömürlü kullanılamayack olsa da, ilk bebek hevesimizle alacağızbayildim buna
Canım kendini yorma sakın, dinlen güzelce, Rabbim yardımcınız olsun inşallah, duamdasınız.Kızlar dualarıniza ihtiyacım varKanamam var 2 gündür düşük tehlikem varmış çok kötüyüm Rabbim benim ve bebeğim hakkında hayirlisinı versin bu zor günleri atlatıriz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?