Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ben hastaneyi arayıp odasına bağlanıp ulaştım tlfnu yoktu bende. Aynen muayene etmeden verdi ama sürecimi biliyor. Senin sürecin Nasıl bilmiyorum sen bilirsin kullanıyorsan da inş sorun olmaz cnm ben yatarken yapıyorum en rahat o şekilde oluyor sonra hic ayağa kalkmıyorum sabah kadar iyi oluyor :)

R rhyildiz canım çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla mutlulukla alcaz kucagımıza.ben medicale senelerdir bi umutla indirirmimiz var die heveslendim ama doğumda etkisi yokmuş sadece kontrollerde var biraz etkisi ama 3800 içinde hem foto hem süsleme var 1 gecede yatış.egepolde de gittiğim doktor 4000 alcak dışardan geldiği için ondada foto dahilmiş ama süsleme varmı bilemedim. Medicalde inanılmaz sıra oluo herkesi kabul ediyorlar ama o kadar kısa oluyorki ben yavrumu hiç görmemişim gibi oluodum sürekli çektiklerimize bakıodum dün uzun uzun içime sindi elini ayaklarını gördüm ya onları öpceğim günü resmen hayalettim,başka bi duygu sahiden.yani aslında benim doktordan soğumamın sebebideyumurtalıklarımın 2sininde çalışıp çalışmadıgını sordum bana biri çalışıyor bebğin oluoyr daha ne istiyosun gibi abes bi cvp vermesi sonucta bu organ yaaa yani çalışıp çalışmadıgını bilmek benim en büyük hakkım benim hasta haklarım die bişey var ve ne sorsam adam gibi cvp vermek zorundasın 15 dak muayne zamanı vs almanyada senelerce yasadım böle bişey ne gördüm ne yaşadım Türkiyedede işlerini düzgün ve layığıyla yapan insanlarda var ama bulmak lazım ne yazıkki

Evsann arkadasimizda farkli bir doktorda sorun yasadi o hastahanede bir de ona sor istersen bir de dusuk aksami hastahane ilgili de sorun yasadim oda olmadigindan kurtajdan yarim saat sonra cikartmaya calistilar ki 1 gunluk ucret odemistim arti hasta haklarina göre hasta kendini iyi hissetmeden cikmama hakki var bizden parayi alir almaz kovmaktan beter ettiler.. gelip gidip kapıları çaldılar telefonla taciz ettiler çok rezil bir hastahane....gecen hafta ufak bir kanamayla memoriala gittim adamlar el ustunde tuttular 24 saat boyunca kontrol edildim risk ortadan kalktığı halde 24 saat boyunca tuttular...

Yatarak yaptım zaten ama hepsini itemedim yaa kullanmaya karar verdim ama. Dün gece beceremedim. Bu arada ben doktora o şekilde de ulaşamıyorum.

Anladim canim...

Listem o kadar kabarik ki insallah onlara sira gelmeden biri icime siner (

Acibadem kozyatagi
Kadikoy sifa
Memorial atasehir
Medipol kosuyolu
Central kozyatagi
Medicalpark goztepe

Bunlardan onercegi doktor olan var mi acaba???

Yatarak yaptım zaten ama hepsini itemedim yaa kullanmaya karar verdim ama. Dün gece beceremedim. Bu arada ben doktora o şekilde de ulaşamıyorum.
Yatıp bacaklarını kendine dogru iyice çek fazla detaya girmek istemiyorum da itmelisin Biraz yoksa geri çıkıyor

Evet önce karataşa gidiyordum ama şimdi özel dr gidiyorum. Hoş benim dr yarım gün karataşta çalışıyormuş. Hastane güzel sevdim
Bende karataşa gidiyorum hatta baya güveniyorum ailemden riskli doğum yapanlar hep karataşa gitmişti. Birde ücreti öğrenince daha çok sevdim 1200 liraymış. Yeni paket sistemi yapmışlar içinde doğum sonrası bakımlar vs olan (hatta bölgesel zayıflama kuaför albüm süsleme psikolog diyetisyen gibi) onun fiyatını daha belirlememişler ama gözüm onlarda

Anladim canim...

Listem o kadar kabarik ki insallah onlara sira gelmeden biri icime siner (

Acibadem kozyatagi
Kadikoy sifa
Memorial atasehir
Medipol kosuyolu
Central kozyatagi
Medicalpark goztepe

Bunlardan onercegi doktor olan var mi acaba???
Canim medipole şema ovaliya randevu aldım doğum fiyatlarını bilmiyorum gidince gorusucem

Kızlar dualarıniza ihtiyacım var Kanamam var 2 gündür düşük tehlikem varmış çok kötüyüm Rabbim benim ve bebeğim hakkında hayirlisinı versin bu zor günleri atlatıriz inşallah

Kızlar dualarıniza ihtiyacım var Kanamam var 2 gündür düşük tehlikem varmış çok kötüyüm Rabbim benim ve bebeğim hakkında hayirlisinı versin bu zor günleri atlatıriz inşallah

Canim cok uzuldum neyden kaynaklaniyormus bu tehlike soylediler mi peki? Bu haftalarda bebekler yukari cekildigi icin plesentda kanama olabiliyor diye konusmustuk daha once. Insallah senin kanamam da bebegi etkilemeyen turden biseydir. Dua ediyorum cok allah minik kuzunu sana bagislasin.

Canim medipole şema ovaliya randevu aldım doğum fiyatlarını bilmiyorum gidince gorusucem

Gidince doktor hakkinda gozlemlerini paylasir misin benimle de?? Gerci ptesi hepsinden dogum icin fiyat almam gerekiyor. Bakalim ne cikacak..

Neyse tek derdimiz bu olsun, arkadasin mesajiyla kendime geldim. Bunlar kucuk meseleler rabbim hepimizin bebeklerine ve bize saglik versin. Gerisi hallolur insallah

Bu arada demir ilacı milleti kabız ediyor benim aksini yaptı
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
demir ilaci ben de de tam tersini yapti cok pis kabiz olurdum simdi rahat cikiyorumama yan etkileri cok fazla butun gun kusma ogurtu halsizlik mide bulantisi icmiycem bugun esim istemiyo doktora sorcaz bakalim daha onceden hic bu belirtileri yasamamistim ilacla ters geldim bi de elevit var onu da biraktim

Rabbim esirgesin canim. Hemen kötü düşünme birçok arkadaş kanama yaşadı şimdi çok iyiler. Dualarimiz seninle...

bayildim buna

Sağolun kızlar içerde kanama yok dedi bebeğin kalp atışını da duydum iğne ve gün de 3 doz progestan kullanıyorum iki gündür ağlamaktan helak oldum adet ağrısı gibi ağrım var kanama da renk değiştirerek devam ediyo açık Pembe koyu kahve bi kere kırmızı hersey allahtan nasipse kalır bebeğim benimle ama çok zormus Rabbim kimseyi sinamasin evladıyla

merhaba cnm bn egepol gokap tokac memnunum

Canım kendini yorma sakın, dinlen güzelce, Rabbim yardımcınız olsun inşallah, duamdasınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…