Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canım ya çok teşekkür ederim ilgin alakan için, kayınvalidem geldi, bulantılarım da fazla diye, yemek ütü temizliğe filan yardımcı oluyordu, şimdi ruhen de o destek olur inşallah, o da hasta, sabah ağlamayayım onu da kötü etkilemeyeyim derken dayanamadım ben ağladıkça o da çok kötü oldu. Hormonlardan herhalde biraz fazla geldi bu ayrılık, ama çok sağol desteğini hissediyorum

Gözün aydın güzel haberler almışsın bir kız haberi daha geldiii Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bana da erkek derlerdi ama kız olacak büyük ihtimal cok memnunum kız olduğu icin sağlıklı olması en önemlisi :)

Amin canım çok teşekkürler. Sen de sağlıklıca kucağına al inşallah. Benim bütün belirtiler, nublar, ramziler, tatlı aşermeler vs hepsi erkeğe çıkıyordu ama ters köşe olduk. :)) Bir tek çin takvimi tuttu. :)

Yaaaaaa çoook sevindim, sağlıkla gelsin inşallaahhh... Darısı başımaaaa, darısı başımaaa, darısı başımaaa

Gözün aydın, hayırlı olsun prensesiniz, kaçıncı haftandasın, bu haftalarda bizlerde görülen çıkıntılar, cinsiyet ayrımı olarak yorumlanmamalı dedi tecrübeli arkadaşlar, kaçıncı haftada artık bacak arasında bir şey görmeyi bekledi doktorun?

Allah kavuştursun canım, birazcık uzunmuş ama bak geldiğinde bebiş kocaman olcak :) benim eşim de çok seyahat ediyor, özlem girince araya onun da farklı bir güzelliği var ağlama sen.

kızlarrr bugün benmde randevum vardı 2 hafta önce erkek tahmini yürütmşlerdi bu hafta başka bır doktor kız dedı hangisine inanacagımı şaşirdim en iyisi 16. haftayı beklemek netleşinceye kadar ama bu doktor kemik yapısına göre yorum yaptı hayırlısı olsn benımde kızım olur belki :)

Gözün aydın canımcım

geçenlerde bir tanıdığımız doğum yaptı her şey pembeydi ve doğumda şok pipi çıktı :) Arabası bile pembe yani düşün. O yüzden şimdilerde yanılması çok normal.

hayırlı olsun canım, allah sağlıklı ömür versin, kaçıncı haftandasın bugun?

Allah kavuştursun canım, birazcık uzunmuş ama bak geldiğinde bebiş kocaman olcak :) benim eşim de çok seyahat ediyor, özlem girince araya onun da farklı bir güzelliği var ağlama sen.
Çok sağol mysteriouss'um, amin inşallah. Doğru söylüyorsun aslında özlemlerin de güzel yönleri var, bizim 1,5 yıl flört dönemi de ayrı şehirlerde geçince, ayrılık limitimiz dolmuş hissediyoruz artık, hormonlar da sağolsun üzerine düşenden fazlasını yapıyorlar dayanacağız artık. öperim hepinizi de minik kuzularınızı da.

geçenlerde bir tanıdığımız doğum yaptı her şey pembeydi ve doğumda şok pipi çıktı :) Arabası bile pembe yani düşün. O yüzden şimdilerde yanılması çok normal.
haklisin cnm 2 haftalık bebeğe yorum yapıyolar sonucta biraz büyüsün bakalım miniğim kız erkek ıkısıde evlat :)

Gözün aydın canım
Dikkat et hemen kapıyolar burada kızları kaynanalar

maşallah miniğine... 29 şubatta 5 cm di benim minik 11+5 görünüyordu ultrasonda ayy çok özledim yaa yine gitsem keşke, valla bağımlılık yapıyor
4 martta 12 haftalıktı, 5,5 cm göründü bizim kuzucuk da, ben de çok özlüyorum, doğduktan sonra insan nasıl bırakır da işe gider diye dert aldı beni.

Biz eşimle 13 senedir beraberiz. Bunun içinde 1 yıl yurtdışı eğitimi ve 6 ay askerlik özlemle geçen zamanlardı. 3 hafta tabi kısa değil ama sen de yalnız yapılacak şeyler bulup onlardan keyif al mesela. bak hatırla hamiş olmaya çalışırken kaaaç haftalar geçti. 3 haftacık mı geçmeyecek. Ben de seni de minişini de kocaman öpüyorum.

maşallah miniğine... 29 şubatta 5 cm di benim minik 11+5 görünüyordu ultrasonda ayy çok özledim yaa yine gitsem keşke, valla bağımlılık yapıyor
kesinliklee... biz videoyada cektık ultrasondayken şimdi sürekli onu izliyorum kacıncı izleyişim bilmiyorum :))))))) maşallah senin bebişinde boylu mu olck bilmiyorum benm arkadsın bebeği 12+2 günlükken 5 cm cıktı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…