Ailenden kimse yokmu canım.3 haftalığına ailenden biri yanına gelse ruhen rahatlatır aslında seni. Yada sen ne iş yapıyosun bilmiyorum ama sen izne çıkıp hava değişimi yapabilirsin. Üzme kendini yapabileceğim bişey olursa lütfen çekinme konyalı olarak yanındayım.
Canım ya çok teşekkür ederim ilgin alakan için, kayınvalidem geldi, bulantılarım da fazla diye, yemek ütü temizliğe filan yardımcı oluyordu, şimdi ruhen de o destek olur inşallah, o da hasta, sabah ağlamayayım onu da kötü etkilemeyeyim derken dayanamadım ben ağladıkça o da çok kötü oldu. Hormonlardan herhalde biraz fazla geldi bu ayrılık, ama çok sağol desteğini hissediyorum
Evet canıım az evvel geldik hastaneden. Gönlümden geçen oldu şükürler olsun "Kız" ım geliyor. :) Doktor %80 ihtimal verdi ama bu zamana kadar bacak arasında bir şey görmemiz gerekiyordu dedi. :)) İkili tarama da güzel çıktı, risk grubunun oldukça altındaymışım. İnanasım gelmedi yahuu herkes oğlun olacak derken doktora bir daha bakabilir miyiz dedim.
Gözün aydın güzel haberler almışsın bir kız haberi daha geldiii Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bana da erkek derlerdi ama kız olacak büyük ihtimal cok memnunum kız olduğu icin sağlıklı olması en önemlisi :)
Gözün aydın güzel haberler almışsın bir kız haberi daha geldiii Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bana da erkek derlerdi ama kız olacak büyük ihtimal cok memnunum kız olduğu icin sağlıklı olması en önemlisi :)
Amin canım çok teşekkürler. Sen de sağlıklıca kucağına al inşallah. Benim bütün belirtiler, nublar, ramziler, tatlı aşermeler vs hepsi erkeğe çıkıyordu ama ters köşe olduk. :)) Bir tek çin takvimi tuttu. :)
Evet canıım az evvel geldik hastaneden. Gönlümden geçen oldu şükürler olsun "Kız" ım geliyor. :) Doktor %80 ihtimal verdi ama bu zamana kadar bacak arasında bir şey görmemiz gerekiyordu dedi. :)) İkili tarama da güzel çıktı, risk grubunun oldukça altındaymışım. İnanasım gelmedi yahuu herkes oğlun olacak derken doktora bir daha bakabilir miyiz dedim.
Gözün aydın, hayırlı olsun prensesiniz, kaçıncı haftandasın, bu haftalarda bizlerde görülen çıkıntılar, cinsiyet ayrımı olarak yorumlanmamalı dedi tecrübeli arkadaşlar, kaçıncı haftada artık bacak arasında bir şey görmeyi bekledi doktorun?
Eşimi havaalına bıraktık, sabahtan bu yana iki gözüm 2 çeşme, bebeğim de üzülmesin diye ağlamak istemiyorum ama kendime engel olamıyorum, 3 hafta ayrıyız, nasıl geçecek bilmiyorum Allah kimseyi sevdiğinden ayrı koymasın.
Allah kavuştursun canım, birazcık uzunmuş ama bak geldiğinde bebiş kocaman olcak :) benim eşim de çok seyahat ediyor, özlem girince araya onun da farklı bir güzelliği var ağlama sen.
kızlarrr bugün benmde randevum vardı 2 hafta önce erkek tahmini yürütmşlerdi bu hafta başka bır doktor kız dedı hangisine inanacagımı şaşirdim en iyisi 16. haftayı beklemek netleşinceye kadar ama bu doktor kemik yapısına göre yorum yaptı hayırlısı olsn benımde kızım olur belki :)
kızlarrr bugün benmde randevum vardı 2 hafta önce erkek tahmini yürütmşlerdi bu hafta başka bır doktor kız dedı hangisine inanacagımı şaşirdim en iyisi 16. haftayı beklemek netleşinceye kadar ama bu doktor kemik yapısına göre yorum yaptı hayırlısı olsn benımde kızım olur belki :)
geçenlerde bir tanıdığımız doğum yaptı her şey pembeydi ve doğumda şok pipi çıktı :) Arabası bile pembe yani düşün. O yüzden şimdilerde yanılması çok normal.
Allah kavuştursun canım, birazcık uzunmuş ama bak geldiğinde bebiş kocaman olcak :) benim eşim de çok seyahat ediyor, özlem girince araya onun da farklı bir güzelliği var ağlama sen.
Çok sağol mysteriouss'um, amin inşallah. Doğru söylüyorsun aslında özlemlerin de güzel yönleri var, bizim 1,5 yıl flört dönemi de ayrı şehirlerde geçince, ayrılık limitimiz dolmuş hissediyoruz artık, hormonlar da sağolsun üzerine düşenden fazlasını yapıyorlar dayanacağız artık. öperim hepinizi de minik kuzularınızı da.
geçenlerde bir tanıdığımız doğum yaptı her şey pembeydi ve doğumda şok pipi çıktı :) Arabası bile pembe yani düşün. O yüzden şimdilerde yanılması çok normal.
Çok sağol mysteriouss'um, amin inşallah. Doğru söylüyorsun aslında özlemlerin de güzel yönleri var, bizim 1,5 yıl flört dönemi de ayrı şehirlerde geçince, ayrılık limitimiz dolmuş hissediyoruz artık, hormonlar da sağolsun üzerine düşenden fazlasını yapıyorlar dayanacağız artık. öperim hepinizi de minik kuzularınızı da.
Biz eşimle 13 senedir beraberiz. Bunun içinde 1 yıl yurtdışı eğitimi ve 6 ay askerlik özlemle geçen zamanlardı. 3 hafta tabi kısa değil ama sen de yalnız yapılacak şeyler bulup onlardan keyif al mesela. bak hatırla hamiş olmaya çalışırken kaaaç haftalar geçti. 3 haftacık mı geçmeyecek. Ben de seni de minişini de kocaman öpüyorum.
kesinliklee... biz videoyada cektık ultrasondayken şimdi sürekli onu izliyorum kacıncı izleyişim bilmiyorum :))))))) maşallah senin bebişinde boylu mu olck bilmiyorum benm arkadsın bebeği 12+2 günlükken 5 cm cıktı :)