Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kizlar simdi dr dan ciktik. Ense kalinligi 1.4 mm hersey yolunda dedi dr. cinsiyetide buyuk ihtimalle kiz dedi. Hatta bacak arasi bos bisey gozukmuyo buyuk ihtimalle kiz dedi. Sizcede oylemi?
cnm sanırım kız gerçekten hiçbir cıkıntı gözükmüyo :)) ikimizin günleri aynı gibi seninde 12+4 mü bugün :) banada kız dedı doktor :) bebişin kaç cm cıktı :)

benimde içime kızım olacakmış gibi doğuyor bir kaç gündür. Zaten bazı arkadaşlarımda erkek olsa kendisini gösterirdi diyorlar. geçen hafta doktora gittiğimde cinsiyet henüz belli değil demişti. bakalım ay sonu belli olacak bizimde kısmetse. kız erkek farketmez benim için sağlıklı olsunda Allahın izniyle

Kizlar simdi dr dan ciktik. Ense kalinligi 1.4 mm hersey yolunda dedi dr. cinsiyetide buyuk ihtimalle kiz dedi. Hatta bacak arasi bos bisey gozukmuyo buyuk ihtimalle kiz dedi. Sizcede oylemi?
Doktor daha iyi anlar tabi ama oradaki beyaz sey ne bacak arasında Benm böyle foto vermediler ama önden bacakları açıkken bomboş görünüyor hayırlısı olsun Hakkında sağlıklı olsun öncelikle

Aayy maşallah ne kadar güzel poz vermiş, havalardan belli zaten kız olduuğu, minnnoş minnoş durmuş, her halinden belli

Doktor daha iyi anlar tabi ama oradaki beyaz sey ne bacak arasında Benm böyle foto vermediler ama önden bacakları açıkken bomboş görünüyor hayırlısı olsun Hakkında sağlıklı olsun öncelikle
O beyaz şey kemik oluyor galiba. Bugün eşim hiç aklıma gelmeyecek bir soruyu sordu doktora. Usg de ki daha beyaz bölümler kemikler dedi. O pozisyonda baya belli oluyor erkek olunca. Bence de kız olacak resimde.

O beyaz şey kemik oluyor galiba. Bugün eşim hiç aklıma gelmeyecek bir soruyu sordu doktora. Usg de ki daha beyaz bölümler kemikler dedi. O pozisyonda baya belli oluyor erkek olunca. Bence de kız olacak resimde.
Tenleri cok şeffaf bebişlerin kemik görünüyor demekki cok anlamıyorum bu resimlerden :) erkek olsa daha belirgin oluyor sanırım görmeyince

Masallah Can'ım gözün aydın ya cok tatlı :) bizde cumartesi gideceğiz iyice büyümüş oluyor inslalah öğrenebiliriz cinsiyeti :)

Tenleri cok şeffaf bebişlerin kemik görünüyor demekki cok anlamıyorum bu resimlerden :) erkek olsa daha belirgin oluyor sanırım görmeyince
Resmin haftasını tam bilmiyorum ama bacak boyundan 12-13 hafta gibi geldi bana. Erkeğin cidden belirgin oluyor. Hatta bak sana internette 13. Haftada belli olan fotoğrafları atıyorum. İlk ikisi kız, son ikisi oğlan.

hayırlısı olsun herşeyin yolunda olmasına çok sevindim, cinsiyet konusunda bişi anlayamıyorum maalesef.

Öyle galiba canım. 13-14. Hafta arasındayım. Doktorlar da galiba içinde bulunduğun haftayı değil de bir sonrakini söylüyorlar sanırım.

Şöyle düşün benim ultrason ölçülerine göre 21 Eylül tahmini doğum tarihi. Buna göre şu an 12. hafta içindeyim. çarşamba günü Allah' ın izniyle 12. yi tamamlayıp 13. haftama başlıyorum. yani 13+0 oluyorum. Sen benden 10 gün kadar önde olduğuna göre şu an 14. haftanın içindesin sanırım canım.

Bende kontrolden geldiim çok şükürrr iyiydi bebişş ama wc yemek ihtiyacı hariç kalkmak yasak progestana dewam birde pipiyi gördük ama haftaya söyleyelim dedii bakalımm saglıklıı olsunn daa

Süper, gözün aydın tatlım. Sağlık olsun birazcık daha yatarsın, bebiş güzel güzel büyüsün de.

cnm sanırım kız gerçekten hiçbir cıkıntı gözükmüyo :)) ikimizin günleri aynı gibi seninde 12+4 mü bugün :) banada kız dedı doktor :) bebişin kaç cm cıktı :)
selam canım evet benımde 12+4 ama birgun önden gidiyomus bızımkı yanı 12+5 olmusuz.. ben şimdi bir ay daha nası beklıcem ya kesinleşmesi için cok vakit var ama buyuk ıhtımalle kız dedi.. hayırlısı olur inşallah hepimiz için

Ya kent bana da cok uzak ama dr um oraya gecince onda devam etmek icin gidiorum cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…