Kizlar simdi dr dan ciktik. Ense kalinligi 1.4 mm hersey yolunda dedi dr. cinsiyetide buyuk ihtimalle kiz dedi. Hatta bacak arasi bos bisey gozukmuyo buyuk ihtimalle kiz dedi. Sizcede oylemi?
cnm sanırım kız gerçekten hiçbir cıkıntı gözükmüyo :)) ikimizin günleri aynı gibi seninde 12+4 mü bugün :) banada kız dedı doktor :) bebişin kaç cm cıktı :)
benimde içime kızım olacakmış gibi doğuyor bir kaç gündür. Zaten bazı arkadaşlarımda erkek olsa kendisini gösterirdi diyorlar. geçen hafta doktora gittiğimde cinsiyet henüz belli değil demişti. bakalım ay sonu belli olacak bizimde kısmetse. kız erkek farketmez benim için sağlıklı olsunda Allahın izniyle
Kizlar simdi dr dan ciktik. Ense kalinligi 1.4 mm hersey yolunda dedi dr. cinsiyetide buyuk ihtimalle kiz dedi. Hatta bacak arasi bos bisey gozukmuyo buyuk ihtimalle kiz dedi. Sizcede oylemi?
Doktor daha iyi anlar tabi ama oradaki beyaz sey ne bacak arasında Benm böyle foto vermediler ama önden bacakları açıkken bomboş görünüyor hayırlısı olsun Hakkında sağlıklı olsun öncelikle
Doktor daha iyi anlar tabi ama oradaki beyaz sey ne bacak arasında Benm böyle foto vermediler ama önden bacakları açıkken bomboş görünüyor hayırlısı olsun Hakkında sağlıklı olsun öncelikle
O beyaz şey kemik oluyor galiba. Bugün eşim hiç aklıma gelmeyecek bir soruyu sordu doktora. Usg de ki daha beyaz bölümler kemikler dedi. O pozisyonda baya belli oluyor erkek olunca. Bence de kız olacak resimde.
O beyaz şey kemik oluyor galiba. Bugün eşim hiç aklıma gelmeyecek bir soruyu sordu doktora. Usg de ki daha beyaz bölümler kemikler dedi. O pozisyonda baya belli oluyor erkek olunca. Bence de kız olacak resimde.
Resmin haftasını tam bilmiyorum ama bacak boyundan 12-13 hafta gibi geldi bana. Erkeğin cidden belirgin oluyor. Hatta bak sana internette 13. Haftada belli olan fotoğrafları atıyorum. İlk ikisi kız, son ikisi oğlan.
Bende kontrolden geldiim çok şükürrr iyiydi bebişş ama wc yemek ihtiyacı hariç kalkmak yasak progestana dewam birde pipiyi gördük ama haftaya söyleyelim dedii bakalımm saglıklıı olsunn daa
Şöyle düşün benim ultrason ölçülerine göre 21 Eylül tahmini doğum tarihi. Buna göre şu an 12. hafta içindeyim. çarşamba günü Allah' ın izniyle 12. yi tamamlayıp 13. haftama başlıyorum. yani 13+0 oluyorum. Sen benden 10 gün kadar önde olduğuna göre şu an 14. haftanın içindesin sanırım canım.
Bende kontrolden geldiim çok şükürrr iyiydi bebişş ama wc yemek ihtiyacı hariç kalkmak yasak progestana dewam birde pipiyi gördük ama haftaya söyleyelim dedii bakalımm saglıklıı olsunn daa
cnm sanırım kız gerçekten hiçbir cıkıntı gözükmüyo :)) ikimizin günleri aynı gibi seninde 12+4 mü bugün :) banada kız dedı doktor :) bebişin kaç cm cıktı :)
selam canım evet benımde 12+4 ama birgun önden gidiyomus bızımkı yanı 12+5 olmusuz.. ben şimdi bir ay daha nası beklıcem ya kesinleşmesi için cok vakit var ama buyuk ıhtımalle kız dedi.. hayırlısı olur inşallah hepimiz için
Dr bana aç al ve en az 2 saat süt ve süt ürünü kullanma dedi. Etkisini azaltıyormuş sanırım. Sabah benimde mide fena oluyor. Birde düşün önce tiroid ilacı alıyorum aç üstüne 2 saat bekleyip demiri alıyorum. 2 saatte onu bekliyorum
Ahmet kılyara gidiyorum ben. İlgisinden ve tecrübesinden memnun kaldım. Pimpirikli hamileler için ideal bir dr
Kenti bende çok istedim ama çok ters kalıyor bana yeri.