Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
günaydın kızlar
Benimde kontrolum var bugün , birde ikilinin kan sonuçlarını alıcam
Hakkımızda Hayırlısı

ohh masallah.. bugun 3. kontrol haberisin... herkes bebisleri gorecek bugun ne guzel. ben kismetse mevcut doktoruma haftaya pazartesi gidicem. bugun diger alternatiflerden de randevu ayarlamam lazim :)) guzel haberlerle gel canim sen de...

aslinda isyerinde klimali ortam daha rahat degil midir ki.. tabi ki yay otur durumu olmaz ama ben ofis calisani olarak iste olmayi yazin her zaman evde olmaya tercih ettim :))

ohh masallah.. bugun 3. kontrol haberisin... herkes bebisleri gorecek bugun ne guzel. ben kismetse mevcut doktoruma haftaya pazartesi gidicem. bugun diger alternatiflerden de randevu ayarlamam lazim :)) guzel haberlerle gel canim sen de...

teşekkür ederim canım
ama benim fark ettiyseniz hemen hemen her hafta kontrolum var , şu akıntı meselesinden dolayı.
sanada kolay gelsin canım , listeni gördüm baya kalabalıktı :)

Canim merhaba bende antalyadayim doktorun kim. Doktorumu degistirmek istiyorum bulamadim bi doktor. Senin doktorun nasil merak ettim de yaziyim dedim
medstar da ayhan yılmaz ben hiç araştırmadım eve yakın diye gitmiştim 2014 te frekanslar tuttu şimdi hamile olunca yine koştum gittim. eşimde her kontrolde benimle geliyor. onuda olaya dahil ediyor, ultrason sırasında çağırıyor onada anlatıyor. ağzımız kulaklarda çıkıyoruz her kontrol sonrası, bebeği görmek mutlu etsede pozitif yaklaşımıyla da bizi rahatlatıyor.

Arkadaslar hepinizeeee çooooook teşekkürlerr sadece wc ihtiyacı için kalkıyorum şükür şuan bişeyim yok bel agrısı var sadece umarım leke gören bütüüüün arkadaslarımda normale dönerler biran önce bugun 15. 00 de dr kontrolu var umarım bebişte iyidirdr atlatmış olurum şu kotu günlerıı

Ben 13 haftalıkım benim göbeğim çok var şiş bir mide ve karın gaz problemi yaşıyorum bende. Daha karnımın şişliği bebek değil yani doktor öyle dedi. Hamile kalmadan öncede gaz sıkıntısı yaşardım hamilelikte arttı. Az da yesem çokta yesem karnım şişiyor. Anca uyandığımda karnım düzleşiyor. Şikayeti olanlara Allah yardım etsin. Bende aynı şeyi düşünüyorum. Kullanmadığım izinlerimde var. Eşimle aynı yerde çalışıyorum iyi olursam gelicem diyorum ama çok büyürse karnım öyle de etrafta dolanmayı istemiyorum kararsızım yani yaşayıp göreceğiz hayırlısıyla

İNşaalllah canım geçmiş olsun iyi haberler al inşaalllah

Bende 32. haftadan sonra o koca göbekle nasıl gelip giderim acaba diye düşünüyorum. çok erken başladım bu düşüncelere çok

pass inşallahhh canımm inşallahh.. Kontrolu olan bütüün arkadaslarr iyi haberle döneriz inşallahh.. Birde acaba cinsiyetini öğrenebilirmiyim kii

Benimde kronik gastritim var zaten. ne yesem gaz yapardı şişerdim. ilaçlarım vardı kullanınca iyi olurdum, ama ilaç da içemediğimizden şuan nefes bile zor alıyorum şişince. Sabah uyanınca çok rahatım sanki kuş gibiyim. ama işe gelince hemen şişmeye başlıyorum malesef benimde kullanmadığım izinlerim var ama 14 gününü doğumdan sonraya saklamak istiyorum. 6 günüm kalıyor geriye onu da mayısta karnım büyümeden tatil yapmak istiyorum, tatilden kastım memleketim, eşimin memleketi akraba ziyareti gezmek vs. malüm haziranda ramazan başlıyor o zaman gidemeyiz bir yere... Allahım bizlere sağlıklı sıhhatli hamilelik nasip etsin de, ilerleyen aylar halimiz çıkar ortaya zaten değil mi

Selam benimdr 7. Haftamda kanamam oldu kırmızı hemen hastaneye gittik kese ile plesentala arasında kanama var dedi proluton depo uç hafta hafta da bir dedi zaten tüp bebek olduğu için günde 1*2 Prensesten iğne oluyordum ona da devam dedi ayrıca çalıştığım için 40 gün rapor verdi gecen hafta kontrole gittim içerideki kanama bitmil dedi gayet iyi dedi bu perşembede ikili tarana teste gideceğiz Allah'ıma şükürler oldun sende elinden geleni yap Can'ım Allah'ın izni ile hiç bir şey olamaz

Gunaydin hamisler malesef benimde bulantilar aksamlari cok kötü oluyor ve kusmaktan cok kötü oluyorum ustunede ara kanamam oluyor yarin bende gidicem doktora ama burda gec söylüyorlar diye cinsiyetini hic merak etmiyorum doktorum 20.haftadan önce soylemez off turkiyede olsam ogrenmisdim

pass inşallahhh canımm inşallahh.. Kontrolu olan bütüün arkadaslarr iyi haberle döneriz inşallahh.. Birde acaba cinsiyetini öğrenebilirmiyim kii
Bizim cinsiyet belli oldu gibi :) cumartesi kontrolüm vardı. Doktor ilk başta daha erken dedi sonra baktı ben bile gördüm yani. Orda bişey görülüyor ama kesin demeyelim bir dahakine kesinleşir dedi.

Ben iş yerime daha hamile olduğumu söylemedim. Ama izine ayrılırkende sanki geri gelecekmiş gibi yapacağım ama izinim bitince gelip haklarımı alıp çıkacağım Allahın izniyle.
33 yaşındayım daha çalışmıcam Allah nasip ederse ikinciyi de düşünüyoruz. Çok arası olmayacak yani. Daha biri halletmeden plan yapmak doğru değil tabi ama istiyoruz napalım :) Bunlar hep hayal Rabbim ne gösterir bilmiyorum . Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin

kizlar bu bulantiyla nasil bas ettiniz uykumdan uyaniyorum yaa uyku haram oldu duz yatamiyorum aninda ogurtu ayakta uyuyo gibiyim serum alanlar varmis ne kadar kotu olmak gerekiyo acaba
Ben hic istifra etmedim ama kokular tiksinmeler iştahsızlık halsizlik çoktu serum cok rahatlattı kötü oldukça alıyorum doktor izniyle tabi sen de danış doktoruna boşuna çekme inş iyi olursun

kızlar ya fikri olana varmı bilmiyorumda hamilelikte tüy sarartıcı kullanan varmı zararlı mı szce ?

Maalesef gerçekler ama, hamilelik süresinde taşeron da çalışıyor olsanız, işinize son verme hakları yok biliyorsunuz değil mi, iş kanunun ilgili kaçıncı maddesi ezberimde yok ama, çalışanlar iş mahkemeleriyle uğraşmaktan ne kadar çekiniyorsa işverenler iş mahkemesine düşmekten kat be kat korkuyor.
Çok geçmiş olsun, Allah bugün güzel haberler duyursun inşallah...

aslinda isyerinde klimali ortam daha rahat degil midir ki.. tabi ki yay otur durumu olmaz ama ben ofis calisani olarak iste olmayi yazin her zaman evde olmaya tercih ettim :))

Evde klima çok şükür canım :) hatta panjurları da kapatınca iyice serin oluyor :) Yol fazla olduğu için zorlanır mıyız bilemiyorum, eğer zorlanmazsam ben de 37 ye kadar devam ederim Allah' ın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…