Eşimi havaalına bıraktık, sabahtan bu yana iki gözüm 2 çeşme, bebeğim de üzülmesin diye ağlamak istemiyorum ama kendime engel olamıyorum, 3 hafta ayrıyız, nasıl geçecek bilmiyorum Allah kimseyi sevdiğinden ayrı koymasın.
Eşimi havaalına bıraktık, sabahtan bu yana iki gözüm 2 çeşme, bebeğim de üzülmesin diye ağlamak istemiyorum ama kendime engel olamıyorum, 3 hafta ayrıyız, nasıl geçecek bilmiyorum Allah kimseyi sevdiğinden ayrı koymasın.
Ben iş yerime daha hamile olduğumu söylemedim. Ama izine ayrılırkende sanki geri gelecekmiş gibi yapacağım ama izinim bitince gelip haklarımı alıp çıkacağım Allahın izniyle.
33 yaşındayım daha çalışmıcam Allah nasip ederse ikinciyi de düşünüyoruz. Çok arası olmayacak yani. Daha biri halletmeden plan yapmak doğru değil tabi ama istiyoruz napalım :) Bunlar hep hayal Rabbim ne gösterir bilmiyorum . Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin
Benim hamile olduğum biliniyor, şuana kadar 5 gün ve 3 gün olmak üzere ayrı ayrı toplamda 8 gün rapor aldım diye hemen laf söz olmaya başladı, hemen uyardılar falan. Hayır anlamıyorum ki üst solunum yolu enfeksiyonu oldum ve ilaç kullanamıyorum haliyle doktor dinleneceksin ki iyileşesin diyor, ne yapabilirim ben bu durumda? Kaldı ki grip olalı 3 hafta oldu hala sprey kullanıyorum burnum açılsın da rahat nefes alabileyim diye geçmek bilmiyor. çok mantıksız insanlar gerçekten. Bende doğumdan sonra çalışmayı düşünmüyorum uzun bir süre, çocuğumu kendim büyütmek her anına şahit olmak istiyorum Allahın izniyle. Rabbim gönlümüze göre versin
Selam benimdr 7. Haftamda kanamam oldu kırmızı hemen hastaneye gittik kese ile plesentala arasında kanama var dedi proluton depo uç hafta hafta da bir dedi zaten tüp bebek olduğu için günde 1*2 Prensesten iğne oluyordum ona da devam dedi ayrıca çalıştığım için 40 gün rapor verdi gecen hafta kontrole gittim içerideki kanama bitmil dedi gayet iyi dedi bu perşembede ikili tarana teste gideceğiz Allah'ıma şükürler oldun sende elinden geleni yap Can'ım Allah'ın izni ile hiç bir şey olamaz
Çok teşekküürr ederiimm canımm destegin içinn bugun leke yada kanama yok çok şükürr yatıyorum kontrolde var bugun inşallah bebekte iyidir de rahatlarız artık hepimize Rabbim sag salim kavusmayı nasip etsin
sinemnur
aaa altı ay asker bekledim ben canım uzme kendini de bebegini de lutfen saglik olsun 3 hafta dedigin gelir gecer sen yipratma kendini bu donemlerdeki stres uykusuzluk huysuzluk olarak bebeginden cikar sonra huzurlu olmaliyiz bu donemlerde kafanı dağıtacak birseyler bulabilirsin
Ailenden kimse yokmu canım.3 haftalığına ailenden biri yanına gelse ruhen rahatlatır aslında seni. Yada sen ne iş yapıyosun bilmiyorum ama sen izne çıkıp hava değişimi yapabilirsin. Üzme kendini yapabileceğim bişey olursa lütfen çekinme konyalı olarak yanındayım.
sinemnur
aaa altı ay asker bekledim ben canım uzme kendini de bebegini de lutfen saglik olsun 3 hafta dedigin gelir gecer sen yipratma kendini bu donemlerdeki stres uykusuzluk huysuzluk olarak bebeginden cikar sonra huzurlu olmaliyiz bu donemlerde kafanı dağıtacak birseyler bulabilirsin
Çok teşekkür ederim desteğiniz için kızlar, ben de 6 ay asker yolu bekledim, ama o zaman bekardık, hamile değildim, bu kadar duygusal değildim belki, o da çok zordu ama bunda dakikalar geçmiyor gibi geliyor. Çok sağolun ama uzakta da olsanız iyi ki varsınız işe vereceğim artık kendimi, en iyi öyle zaman geçecektir.
Evet canıım az evvel geldik hastaneden. Gönlümden geçen oldu şükürler olsun "Kız" ım geliyor. :) Doktor %80 ihtimal verdi ama bu zamana kadar bacak arasında bir şey görmemiz gerekiyordu dedi. :)) İkili tarama da güzel çıktı, risk grubunun oldukça altındaymışım. İnanasım gelmedi yahuu herkes oğlun olacak derken doktora bir daha bakabilir miyiz dedim.