Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
bilmem ki nasıl olur boyu. Anne baba ortalama sınırlarda. Anne 170 baba 181. Ortaya karışık bişey çıkar inşallah

güya bizde videoaya çekecektik. eşim çekicem demişti, taa ki oynayan elleri kolları görene kadar gördüğümüz an kitlendiğimiz an oldu ve sadece o anın tadını çıkarabildik

Teşekkür ederim canım. 13. Haftaya girdik bugün. İki hafta önce doktor ikili tarama için perinatoloğa yönlendirmişti beni. Cinsiyeti sormamıştık zaten popoyu dönmüş yatıyordu. :) Bugün bacak arasına birkaç kez baktı, çıkıntı göremedi. Zaten ilk başta 10-15 dk bacaklarını kitleyince birbirine aha dedim kız bu :) Normalde erkekte bir çıkıntı görmemiz gerekiyordu bu pozisyonda dedi.

sat tarihinle hesaplanan haftan ile ultrason haftan uyuşuyor mu canım?

Nasıl iyi geldiniz anlatamam seviyorum iyi niyetli kadınların dayanışmasını

Ne güzel prenses geliyor, her şeyi çok keyifli oluyor o pamuk şekerlerin, cicileri, tokaları, halleri, nazları Biz de cuma günü 13. haftaya başladık, doktorum bir çıkıntı var dedi bakalım 16. haftaya kesin söyleyecek, bana da bir allahın kulu kız demiyor, eşim de ben gördüm erkek diyor, Rabbim hepimizin evlatlarına sağlıklı ömür versin.

Bizde de annemler, arkadaşlar, tanıdık tanımadık herkes erkek yorumunda bulundu. Ben ve eşimin gönlünden kız geçiyordu ama erkeğe de çok hazırlamıştık kendimizi. Sadece kayınvalidem gece rüyasında kız görmüş. Nasıl etkilenmişse hiç ultrasona girmeyin ben gördüm kızımı dedi. :) İnancı kuvvetlidir, acaba mı demedik değil. :) Nitekim onca erkekçiden sonra tek kazanan taraf o oldu.

Bana da bugün ultrason cd sini verdi doktor. Türkiye' de var mı bilmiyorum ama harika bir olay gerçekten. Aynı ekranda tıpa tıp izliyorsun. :)

güya bizde videoaya çekecektik. eşim çekicem demişti, taa ki oynayan elleri kolları görene kadar gördüğümüz an kitlendiğimiz an oldu ve sadece o anın tadını çıkarabildik
ya nasıl hareket ediyolardı demi mucizem ya yerım ben onun elini ayagını ultrasona gırmeden öksür cok daha hareketleniyo uyuyosa uyanıyo :)

Bana da bugün ultrason cd sini verdi doktor. Türkiye' de var mı bilmiyorum ama harika bir olay gerçekten. Aynı ekranda tıpa tıp izliyorsun. :)
yaa gerçekten mi hiç duymadım böyle bişey ama cok ıyı fıkır,, türkiyede yok sanırımm resım dahi zor veriyolar burda :))))))) ne şanslısın ya sürekli izlersin şimdi sen onu :)

Aynen öyle canım zor çalışma ortamında. Ben hamile kalmadan önce çalışıcam diyordum ama hamile kalınca değişti fikrim. Rabbim muhtaç etmesin çocuğuma kendim bakıcam

Kizlar simdi dr dan ciktik. Ense kalinligi 1.4 mm hersey yolunda dedi dr. cinsiyetide buyuk ihtimalle kiz dedi. Hatta bacak arasi bos bisey gozukmuyo buyuk ihtimalle kiz dedi. Sizcede oylemi?

Eklentiler

• 20160307_152531.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 227
  • 20160307_152504.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 214
Kizlar simdi dr dan ciktik. Ense kalinligi 1.4 mm hersey yolunda dedi dr. cinsiyetide buyuk ihtimalle kiz dedi. Hatta bacak arasi bos bisey gozukmuyo buyuk ihtimalle kiz dedi. Sizcede oylemi?
genelde 14. haftadan önce tam net bişey söylemezler tam net bilgiyi 14 haftadan sonra alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…