Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Merhaba kızlar
Bende gittim bugün kontrole
Bebiş iyi, hafif dışarda bir kanama bölgesi var dedi tekrardan idrar tahlili yaptırdım yine monurol verdi üstüne birde progesteron tarzı iğne yapıldı.tekrardan 3 günde çıkan bir tahlil verdi.
Fakat moralim çok bozuldu.her gittiğimde bir tahlile giriyorum her tarafım delik deşik oldu dünya kadar masrafıda cabası.
En son istediklerini yaptırmadan çıktım geldim eve, ikili sonuçlarıda iyi çıktı.
Yok anlamıyorum bir pelvis aşağıda diyor bir idrar yolu enfeksiyonu diyor.
Daha önce hiç düşüğüm yok, sapa sağlam bir kız dünyaya getirdim, eşimle herhangi bir kan uyuşmazlığı yada sağlık sorunumuz olmadı ki,yıllarca Çin gibi pis bir memlekette yaşadık.bu gebelik süpriz gebelik oldu, biliyorsunuz daha öncede bahsettiğim gibi hiç başka çocuk planım olmadı.anlamıyorum bu kadar yapılan tahlilde adam akıllı birşey çıkmamışken neden hala tahlil üstüne tahlil istiyor.
Rahat bir gebelik geçirmem gerekirken her daim stres

Birde cinsiyet için 20. Haftaya kadar kesinlik bekleyecekmişim. Aranızda en geç ben öğrenicem muhtemelen kesin sonucu.

Allah kolaylık versin sabır versin canm psikolojini cok iyi anlıyorum yasadık birebir ama ben kaybetmiştim bebeklerimi Allah sana yaşatmasın kimseye yaşatmasın.
Anlattığına göre sonuc da alamıyor doktorun farklı bir doktora görün bir de o baksın konus anlat Senn stresin bebeğini de etkiler..

En güzeli de pozitif olmasi canim medstari bana da dediler ama orasi bana uzak vitaleye gidiyim diyorum bende hayırlısı bakalim :)

eveeet :))ustte bacak var onun altinda beyaz parlak bi pipi var :))

pipi iki bacak arasında solda yukarı doğru tek görünen bir bacağı ortada pipi var alttada bir bacağı tam erkek hemde maşallah diyelim

Ayy annesinin kuzusuu:) carsamba ikili test sonuclarimizi gostermeye gidecegiz 14+3 olacagiz tekrar bakar da kesinlestirir insallah :)

Benim doktorum bu haftalarda kesinlikle belli olmaz dedi kendisi ünlü bir perinatalog bu arada...

Aynen öyle canım zor çalışma ortamında. Ben hamile kalmadan önce çalışıcam diyordum ama hamile kalınca değişti fikrim. Rabbim muhtaç etmesin çocuğuma kendim bakıcam
Senin gibi annelere ihtiyaci var bu memleketin
Kizlar simdi dr dan ciktik. Ense kalinligi 1.4 mm hersey yolunda dedi dr. cinsiyetide buyuk ihtimalle kiz dedi. Hatta bacak arasi bos bisey gozukmuyo buyuk ihtimalle kiz dedi. Sizcede oylemi?
Ayhhhh evet evet kiz bu popişi var pipisi yokben de aynindan istiyorum

Cnm zaten 15. Haftadasin bu haftada yapilan tahmin dogrudur oglun hayirli olsun
Yok canim ya bu 12+3 ultrasonu doktor buyuk ihtimalle erkek ama kesin konusmak icin erken demisti carsamba umutluyum ama bakalim :)
Testislerini bile gordum maşallah canım oglun bambaşka aşkın geliyor hayirli olsun
Tesekkur ederim fotoyu algilayamayan bir benim sanirim :) Ya onceden hep kizim olsun isterdim ama simdi oglum olmasini o kadar cok istiyorumkii sebepsiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…