İlk gebeliğim olduğu için ve zaten aşırı heyecanlı ve tezcanlı bir yapım olduğu için bebek hazırlıklarına çok erken başladım, bilen bilir, 7-8 haftalar da almaya başlamıştım. Biliyorum çok erken, biliyorum hediye de gelecek, biliyorum çok da hızlı büyüyorlar ama bu idrakların hiçbiri bir işe yaramıyor
biraz da ekonomik olsun diye sezon biterken ki indirimleri kovaladım açıkçası bedenlerine çok da aldırış etmeden beğendiklerimi aldım, ekte size de hazırladığım listemi gönderiyorum ,excel olarak atamadım, painte foto olarak taşıdım yaklaştırınca okunuyor bende, umarım açılıyordur. Net değilse parçalara bölüp de gönderebilirim, belki faydası olur benim gibi çaylak anne adaylarına. Listenin ilk kısmı dediğim gibi benim denk geldikçe aldıklarım, aşağılara indikçe de genel ihtiyaç listesi oluşturmaya çalıştım.
Evde bir tane araç var ve yeni bir şehirdeyiz, genelde eşimle beraber gidiyoruz gideceğimiz yerlere, burada arkadaşlarım filan yok beraber çıkıp halledebileceğim, son günlerimde de çarşı pazar dolaşıp, tüm alışverişi halletmek istemiyorum, zaten eşimde migren var kapalı avmde en fazla 2 saat tutabiliyorum, onun için fırsat buldukça almak makul geliyor, şimdiden 13 hafta bitiyor, zaman nasıl geçiyor belli değil zaten.