Bizimkiler deniz aşırı planlar yapıyor sonra gözler göbeğimde birleşiyorBende geçen gün Vialand' daki tema parka gitmek için bir heves atıldım ortaya, sonra hamile olduğumu hatırlayıp sönük bir şekilde geri oturdum
VAJİNAL BAKTI CANIM YARIN BENİMDE DEĞERİM YAKLAŞIK 4000 OLUR DİYE TAHMİN EDİYORUM DÜN 1660TI ÇÜNKÜ GÖRSEKTE RAHATLASAK YABen ölçüm yaptırmadım ama bir önceki ölçüme göre(5 gün önce 552 idi) 6 bin küsur diye tahmin ederek doktorum karından usg ile baktı, 12 mmlik, 4+2 haftalık, sata göre 7-9 günlük geç döllenmeyle keseyi görmüştü, keseyi görünce de betahcg ölçtürmedi, gerek yok dedi, senin karından mı vajinal mi kontrol, içini ferah tut, hayırlısıyla görürsün, 2 gün sonra görülür muhtemelen.
lc den internetten mi aldın? ben de mağazadan mı alayım netten mi alayım bilemedim. nette daha mı ucuz ya da daha mı çok çeşit var?Gebe markasına hemen bakıyorum, Defacto internete de bakayım, mağazasında hiçbir şey bulamadım, ben normalde 36-38 giyiyorum, lcwdan 38 beden aldım o çok güzeldi, bugün de diğer 3 tane 38 bedenim geldi, onlar da iyi duruyor, zaten boyfriend mom jeansler bol kesim olduğu için bacak kesimi sıkıntı yapmıyor göbek de malum lastikli, beden çok problem olmuyor. Aynen ben de normal kotlarımın otururken bel kısmından çok rahatsızım. yoksa ayakta problem yok.
tatil planlarından bahsetsem, yuh bu kadar mı denk gelir dersiniz.Bizimkiler deniz aşırı planlar yapıyor sonra gözler göbeğimde birleşiyornapalım bizim hevesler seneye bahara kalır, bebişimiz kucağımız da gideriz istediğimiz her yere, birisi hayallere daldı
Rica ederim canım, trendyoldaki mothercareden ve chicco indirimlerini yakaladım ,sonuna kadar değerlendirdim ben de, h&m baby listemde, zara baby listemde, hatta 2 parça netten buldum aldım, koton baby aldım, e bebek, civilim, bebek caddesi, babymall sayfalarından aldım. pierre cardin normalde sevmesem de tulumları çok güzel geldi, mamas papas oyuncaklarından aldım 2 tane, eşime yurtdışından oyuncak siparişi verdim bolca, mamas papas ve next yurdışı alışverişini cinsiyet öğrendikten sonra da bıraktım, çizgilerini çok beğendim ama bebeklerin az giydiği düşünülünce uzun giyebileceği ve cinsiyetine özgü renkler olsun istedim. english home ara ara giriyor bakalım, yakalayabilirsem o da aklımda.sinemnur teşekkür ederim valla ilk oldugu için acaip tecrübesiz durumdaım herseyi yeniden keşfediyor gibiyiz yavaş yavaş kıyafetleri almaya başladım bende english home indirim vardı bebek kıyafetlerinde ne yazıki o zaman cinsiyet konusunda çok erken oldugu için gönlümden geçen mavili şeyler aldım ama kız bebeğede gayet güzel olur birde teendyolda güzel indirimler var mothercare ve chicco nun gayet hesaplı zıbınları var birde h&m den 2 tane yeni doğan zıbını aldım cvb da baya geç oldu ama
Ben ilk aldığımı mağazasından çok uyguna 17,95 e aldım ve çok beğendim, ne kot, ne kanvas ne keten...lc den internetten mi aldın? ben de mağazadan mı alayım netten mi alayım bilemedim. nette daha mı ucuz ya da daha mı çok çeşit var?
Cherrymelon Guney Afrika markasi canim soylemeyi unutmusum.Ayyy pijama altı mı dedin, şimdi giyip, şöyle ayaklarımı uzatıp yatsam, ohh misss...şimdi evde olmak vardıçalışmayanlar evin tadını çıkartsın, söyleyeyim feci kıskanıyorum defactoya da baktım kuzucuk ya, düzgün bir şey bulamadım, h&m'in tek mağazası var bulunduğum yerde, hafta sonu oraya bakayım, zaten h&m baby bölümü de bakılacak listemde, inşallah oradan bulurum güzel üstler altlar, her gün dışarı çıkınca zor, yazlık salaş bluzlarla daha kolay işimiz sanırım ama alt bulmak sıkıntı işte. Gebe ve cherrymelon da bakayım bir.
İNŞALLAH ERKEN BAKMIŞIZDIR CANIM YAA YARIN 4000 FALAN OLUR BU ŞEKİLDE ARTARSA O ZAMAN GÖREBİLİR MİYİZ BİLMİYORUM YA BİDE BENİM ADET GÜNÜM CUMAYDI SİZ KAÇ GÜN GECİKİNCE KESEYİ GÖRDÜNÜZ BENİM BUGÜN ADETİMİN 6. GÜNÜ NORMALDEcanım biraz erken 2000'li değerler. Ben gittiğimde Bhcg değerim 13104 idi. Doktor karından baktı keseyi gördü, kalp atışları da oluşmuştu ama dinleyememiştik.
Moral bozmak yok.... Biz de eşimle gezmeyi çok seviyoruz, her fırsatı da değerlendirelim isteriz ama eminim ki bebekli gezmelerimiz de çok eğlenceli olacak...tatil planlarından bahsetsem, yuh bu kadar mı denk gelir dersiniz.
şimdi şöyle ki ben rizeliyim ve her yaz mutlaka rizeye gitmem lazım 1 hafta da olsa, geçen yaz yeni evlenmiştim gidemedim şuan burnumda tütüyor. eşim erzincanlı, oraya da gidemedik. marmara adasına gitmiştik yaz ortası birde nisanda balayımız muğladaydık başka tatil yok. Gel gelelim bu sene 6 haziran ramazan, ben tutamasamda eşim oruçlu olacak, o yüzden haziranın tamamı yok diyelim tatil için. temmuzda ben araba ile yolculuk yapamam o yüzden temmuz ağustos da yok, geriye bir tek mayıs kalıyor, mayıs rizede 1. sürüm çay zamanı demek, çay zamanı rizeye gidilmeeezzzbizim planımız önce erzincan ordan bir çiftin daha biza katılmasıyla rize, artvin, gürcistan sonra erzincan istanbul idi. Ben bu kadar talihsiz bir yaz planı görmedim duymadım bilmiyorum
Burada demişsin canım tahmin etmiştim, yurt dışında olduğunu biliyorumCherrymelon Guney Afrika markasi canim soylemeyi unutmusum.
Görürsünüz Allahın izniyle endişe etme daha erken, çok iyi anlıyoruz seni çok değil daha 8-10 hafta önce aynı durumdaydık bak 13. haftalara geldik, içini ferah tut, dua et...VAJİNAL BAKTI CANIM YARIN BENİMDE DEĞERİM YAKLAŞIK 4000 OLUR DİYE TAHMİN EDİYORUM DÜN 1660TI ÇÜNKÜ GÖRSEKTE RAHATLASAK YA
ZATEN DUA ETMEKTEN BAŞKA BİR ŞEY GELMİYO ELDEN RABBİM KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN HAMİLELİK ONU HİSSETMESEN BİLE ÇOK GÜZEL Bİ DUYGUGörürsünüz Allahın izniyle endişe etme daha erken, çok iyi anlıyoruz seni çok değil daha 8-10 hafta önce aynı durumdaydık bak 13. haftalara geldik, içini ferah tut, dua et...
ben de dün üye oldum lc nin sitesine,yarın işten erken çıkıp avm ye gideceğim mağazalarda bulamazsam netten alayım diyorum hiçbir kıyafet olmuyor işte elbisede giyemiyorum, zor durumdayım anlayacağın:) ilk hamilelikten kalma 2 kadife taytım 1-2 gömleğim var onlarla takılıyorum buara :)Ben ilk aldığımı mağazasından çok uyguna 17,95 e aldım ve çok beğendim, ne kot, ne kanvas ne keten...
ince kalıp gibi kot kumaş ve kesimi de çizmeyle çok iyi oldu... sonra 3 mağazasını dolaştım, yok yok yok...
netten baktım 59,95 e aldım , istersen link atayım
Canım 6 gün geçtiği halde değerin buysa muhtemelen geç döllenme olmuştur hiç endişe etme, benimki erken döllenmeydi, erken yumurtlamışım yani, benim hesabıma göre de adet bitiminin 4. günü hamile kalmışım zaten. O yüzden de ben adet olacağım gün evdeki idrar testinde çift çizgiyi gördüm, adetimin 6. günü de değelerim 13 binlerdeydi keseyi karından gördük. Heyecanını ve sabırsızlığını çok iyi anlıyorum çünkü ben acil acil gezip nöbetçi kadın doğumcu arayıp ultrasonla muayene ettirdim kendimiİNŞALLAH ERKEN BAKMIŞIZDIR CANIM YAA YARIN 4000 FALAN OLUR BU ŞEKİLDE ARTARSA O ZAMAN GÖREBİLİR MİYİZ BİLMİYORUM YA BİDE BENİM ADET GÜNÜM CUMAYDI SİZ KAÇ GÜN GECİKİNCE KESEYİ GÖRDÜNÜZ BENİM BUGÜN ADETİMİN 6. GÜNÜ NORMALDE
http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Hamile-Kot-Pantolon/2479597/483826ben de dün üye oldum lc nin sitesine,yarın işten erken çıkıp avm ye gideceğim mağazalarda bulamazsam netten alayım diyorum hiçbir kıyafet olmuyor işte elbisede giyemiyorum, zor durumdayım anlayacağın:) ilk hamilelikten kalma 2 kadife taytım 1-2 gömleğim var onlarla takılıyorum buara :)
Cnm benim 3668 di değerim ancak vajinal gorunduVAJİNAL BAKTI CANIM YARIN BENİMDE DEĞERİM YAKLAŞIK 4000 OLUR DİYE TAHMİN EDİYORUM DÜN 1660TI ÇÜNKÜ GÖRSEKTE RAHATLASAK YA
çok güzel canım güle güle kullan ben de bakayım yarın bulamazsam netten alırım:)http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Hamile-Kot-Pantolon/2479597/483826
http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Hamile-Kot-Pantolon/2479597/483825
http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Hamile-Kot-Pantolon/2426056/471521
ben bu üçünü aldım bir tane de siyah yazlık sipariş verdim.
bende lcw.boyfriend aldım...çok rahatGebe markası var canım. çok hoş şeyler oluyor orada. Lcw gibi Defacto' nun da hamile kreasyonu var, internetten yazlık ürünlerine baktım tiril tiril incecik pantolonlar yapmışlar beğendimbende lcw nın hamile kotlarından boyfriend olanları beğendim ama kaç beden alacağımı bilemiyorum. Hamileliğimin başından beri 3 kilo verdim. pantolonlarım bol geldiği halde iş yerinde sürekli masa başı oturunca bel kısmı göbeğimin tam ortasına geliyo ağrı yapıyo, gaz nedeniyle şişmiş oluyorum çünkü, kaç beden alayım diye bilmediğm için şimdiye kadar da alamadım
ay bunlar ne kadar güzelmiş altları normal kot.çok beğendim güle güle giy bak bende alıyım bunlardan hiç bilmiyodum bu tarz kot olduğunu orda :) hiç dikkatimi çekmedi demekki şimdiye kadar:)algıda seçicilik bu galibahttp://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Hamile-Kot-Pantolon/2479597/483826
http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Hamile-Kot-Pantolon/2479597/483825
http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Hamile-Kot-Pantolon/2426056/471521
ben bu üçünü aldım bir tane de siyah yazlık sipariş verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?