Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bende geçen gün Vialand' daki tema parka gitmek için bir heves atıldım ortaya, sonra hamile olduğumu hatırlayıp sönük bir şekilde geri oturdum
Bizimkiler deniz aşırı planlar yapıyor sonra gözler göbeğimde birleşiyor napalım bizim hevesler seneye bahara kalır, bebişimiz kucağımız da gideriz istediğimiz her yere, birisi hayallere daldı

VAJİNAL BAKTI CANIM YARIN BENİMDE DEĞERİM YAKLAŞIK 4000 OLUR DİYE TAHMİN EDİYORUM DÜN 1660TI ÇÜNKÜ GÖRSEKTE RAHATLASAK YA

lc den internetten mi aldın? ben de mağazadan mı alayım netten mi alayım bilemedim. nette daha mı ucuz ya da daha mı çok çeşit var?

Bizimkiler deniz aşırı planlar yapıyor sonra gözler göbeğimde birleşiyor napalım bizim hevesler seneye bahara kalır, bebişimiz kucağımız da gideriz istediğimiz her yere, birisi hayallere daldı
tatil planlarından bahsetsem, yuh bu kadar mı denk gelir dersiniz.
şimdi şöyle ki ben rizeliyim ve her yaz mutlaka rizeye gitmem lazım 1 hafta da olsa, geçen yaz yeni evlenmiştim gidemedim şuan burnumda tütüyor. eşim erzincanlı, oraya da gidemedik. marmara adasına gitmiştik yaz ortası birde nisanda balayımız muğladaydık başka tatil yok. Gel gelelim bu sene 6 haziran ramazan, ben tutamasamda eşim oruçlu olacak, o yüzden haziranın tamamı yok diyelim tatil için. temmuzda ben araba ile yolculuk yapamam o yüzden temmuz ağustos da yok, geriye bir tek mayıs kalıyor, mayıs rizede 1. sürüm çay zamanı demek, çay zamanı rizeye gidilmeeezzz bizim planımız önce erzincan ordan bir çiftin daha biza katılmasıyla rize, artvin, gürcistan sonra erzincan istanbul idi. Ben bu kadar talihsiz bir yaz planı görmedim duymadım bilmiyorum

Rica ederim canım, trendyoldaki mothercareden ve chicco indirimlerini yakaladım ,sonuna kadar değerlendirdim ben de, h&m baby listemde, zara baby listemde, hatta 2 parça netten buldum aldım, koton baby aldım, e bebek, civilim, bebek caddesi, babymall sayfalarından aldım. pierre cardin normalde sevmesem de tulumları çok güzel geldi, mamas papas oyuncaklarından aldım 2 tane, eşime yurtdışından oyuncak siparişi verdim bolca, mamas papas ve next yurdışı alışverişini cinsiyet öğrendikten sonra da bıraktım, çizgilerini çok beğendim ama bebeklerin az giydiği düşünülünce uzun giyebileceği ve cinsiyetine özgü renkler olsun istedim. english home ara ara giriyor bakalım, yakalayabilirsem o da aklımda.

lc den internetten mi aldın? ben de mağazadan mı alayım netten mi alayım bilemedim. nette daha mı ucuz ya da daha mı çok çeşit var?
Ben ilk aldığımı mağazasından çok uyguna 17,95 e aldım ve çok beğendim, ne kot, ne kanvas ne keten...
ince kalıp gibi kot kumaş ve kesimi de çizmeyle çok iyi oldu... sonra 3 mağazasını dolaştım, yok yok yok...
netten baktım 59,95 e aldım , istersen link atayım

Cherrymelon Guney Afrika markasi canim soylemeyi unutmusum.

canım biraz erken 2000'li değerler. Ben gittiğimde Bhcg değerim 13104 idi. Doktor karından baktı keseyi gördü, kalp atışları da oluşmuştu ama dinleyememiştik.
İNŞALLAH ERKEN BAKMIŞIZDIR CANIM YAA YARIN 4000 FALAN OLUR BU ŞEKİLDE ARTARSA O ZAMAN GÖREBİLİR MİYİZ BİLMİYORUM YA BİDE BENİM ADET GÜNÜM CUMAYDI SİZ KAÇ GÜN GECİKİNCE KESEYİ GÖRDÜNÜZ BENİM BUGÜN ADETİMİN 6. GÜNÜ NORMALDE

Moral bozmak yok.... Biz de eşimle gezmeyi çok seviyoruz, her fırsatı da değerlendirelim isteriz ama eminim ki bebekli gezmelerimiz de çok eğlenceli olacak...
Ben de Karabüklüyüm, batı karadenizli, senin yanında Karadenizliliğimiz sayılmaz yani, eş durumundan Balıkesirli olduk gerçi artık

VAJİNAL BAKTI CANIM YARIN BENİMDE DEĞERİM YAKLAŞIK 4000 OLUR DİYE TAHMİN EDİYORUM DÜN 1660TI ÇÜNKÜ GÖRSEKTE RAHATLASAK YA
Görürsünüz Allahın izniyle endişe etme daha erken, çok iyi anlıyoruz seni çok değil daha 8-10 hafta önce aynı durumdaydık bak 13. haftalara geldik, içini ferah tut, dua et...

Görürsünüz Allahın izniyle endişe etme daha erken, çok iyi anlıyoruz seni çok değil daha 8-10 hafta önce aynı durumdaydık bak 13. haftalara geldik, içini ferah tut, dua et...
ZATEN DUA ETMEKTEN BAŞKA BİR ŞEY GELMİYO ELDEN RABBİM KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN HAMİLELİK ONU HİSSETMESEN BİLE ÇOK GÜZEL Bİ DUYGU

ben de dün üye oldum lc nin sitesine,yarın işten erken çıkıp avm ye gideceğim mağazalarda bulamazsam netten alayım diyorum hiçbir kıyafet olmuyor işte elbisede giyemiyorum, zor durumdayım anlayacağın:) ilk hamilelikten kalma 2 kadife taytım 1-2 gömleğim var onlarla takılıyorum buara :)

Canım 6 gün geçtiği halde değerin buysa muhtemelen geç döllenme olmuştur hiç endişe etme, benimki erken döllenmeydi, erken yumurtlamışım yani, benim hesabıma göre de adet bitiminin 4. günü hamile kalmışım zaten. O yüzden de ben adet olacağım gün evdeki idrar testinde çift çizgiyi gördüm, adetimin 6. günü de değelerim 13 binlerdeydi keseyi karından gördük. Heyecanını ve sabırsızlığını çok iyi anlıyorum çünkü ben acil acil gezip nöbetçi kadın doğumcu arayıp ultrasonla muayene ettirdim kendimi

http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Hamile-Kot-Pantolon/2479597/483826
http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Hamile-Kot-Pantolon/2479597/483825
http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Hamile-Kot-Pantolon/2426056/471521

ben bu üçünü aldım bir tane de siyah yazlık sipariş verdim.

bende lcw.boyfriend aldım...çok rahat

ay bunlar ne kadar güzelmiş altları normal kot.çok beğendim güle güle giy bak bende alıyım bunlardan hiç bilmiyodum bu tarz kot olduğunu orda :) hiç dikkatimi çekmedi demekki şimdiye kadar:)algıda seçicilik bu galiba

kızlar benim de cuma randevum çok heyecanliyim..nedense korkuyorum kötü haber almaktan çok şükür bir skntim yok ama ne bilim telaş oluyor insanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…