Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
kızlar herkese selam!! sabah doktordaydım pıtırcığım iyi kıpır kıpır 200gram olmuş 17+2 çıktı normalde 16+2 olacaktı doktor iyi dedi veee cinsiyet kesin kız dedi:) çok mutluyum hep hayalim yaşları yakın 2 kızım olsundu rabbim inşallah bana bunu nasib edecek, ne kadar şükür etsem ne kadar dua etsem başıma gelen bu mucizeleri ödeyemem hamd olsun allaha bana bu bebeklerin annesi olma şansını verdi.... :) hepinizin gönlüne göre sağlıklı bebişleri olsun inşallah

demek ki kadına baskı yapıyor yazık ben çok üzülüyorum yaşlılara psikolojik baskı yapanlara, tavrını belli et ama bence çok uzatma sana anlatamadığı şeyler olabilir.

Iyi yapmissin canim icin rahat olsun işine geldigi gibi davraniyor. Kizindan cekiniyor bence. Benim kv ayni kizlarinin yaninda yüzüme bakmiyor adam yerine koymuyor beni. Tepkini göstermen iyi olmus ama karsina al konus böyle yapmaya devam ederse olacaklari söyle

R rhyildiz hadi ya teşekkür ederim daha dikkat kesileyim bare o kadar takip ediyorum görmedim eşimde girelim demişti hafta sonu e bebek şimdi bakmadıgıma pişman oldum bizim cinsiyet belli o yüzden kışlıklardaki indirim bitmeden baya bi aldım çok uygun oldu o yüzden app nında ki indirimlermi acaba e bebekdeki yoksa mağazaya özelmi acaba yaza kalmadan almam lazım benimde izmir sıcağında dolanmak zor oluyor

Gözün aydın canim hayirli olsun inşallah kızın. Daha da sirtin yere gelmez cok sanslisin. Benim de bir kizim var bakalim bunun cinsiyeti belli degil daha. Kiz cocugu bir baska oluyor gercekten cok sevindim senin adina

doğru bence tavrında bir sorun yok böyle devam ettirebilirsen ne ala sana bazen büyüklerin de hatasının farkına varması gerekiyor

Gözün aydın canim hayirli olsun inşallah kızın. Daha da sirtin yere gelmez cok sanslisin. Benim de bir kizim var bakalim bunun cinsiyeti belli degil daha. Kiz cocugu bir baska oluyor gercekten cok sevindim senin adina
çok saol canım , allah sağlıkla doğmalarını nasib etsin inşallah :))

Bende izmir focadayim canim. Optimuma gitmistik e bebek de indirim vardi canim. Zaten reklamlarda da vardi e bebek de indirim var diye. Gercekten çoğu sey indirimdeydi. Zibinlar 2 li takimlar sampuanlar pamuklu battaniyeler ucuzdu. Besiklerde de indirim vardi. Bir tek arabalar indirimde degildi. Takip etmek gerekli. Bizim cinsiyet belli olunca alicam artik. Ama kiz olursa fazla bisey almam kizimin çoğu seyi duruyor. Yeni bi hastane çıkışı alirim zibin falan alirim.

Aaa ee yakınmışız bende bostanlıda oturuyorum yazın yazlığa kaçıcam bende haziran olmadan toplamaya bakıyorum ne var ne yoksa,kemeraltına 2/3 kere gittim büyük mağazalarla aralarında pek fark yok kaliteli mallarda ayrıca aklıma gelmişken internette daha cok kampanya oluyor,english home dan yıkanabilir yün yorgan ve yastık aldım 75 tl geldi %50 indirimden gerçi sana gerek yoktur bebek varmış başka Optimumda zaten cok güzel mağazalar var kotonkids de yeni doğanlar için güzel şeyler var... Sen yazdıkca içim eridi bu indirimi nasıl kaçırdım die 1 örgü 2 pamuklu battaniye aldım en azından bitanede başka bişey alırdım bu arada kipada f&f marka artık satmıyorlar ama başka ve aynı kalitede olan markanın zıbınları piyasaya göre ucuz ve %100 cotton beyaz renkleride var cinsiyetiniz belli olana kadar en azından Allah gönlüne göre versin

Birde şu hastane çıkışına henüz karar veremedim kaç parça almalı 2 setmi olmalı bilemiyorum,ama kendimiz için 2 gecelik seti şart sanırım burda yazılanları okuyunca R rhyildiz
Canim ben kizimda 1 set aldim onu da hastanede kullandim. Ama ikili takimlar iyi oluyor bir de ayaksiz takimlar cok kullanisli oluyor ilk dogdugunda ayaklarini hep topluyorlar onun icin patikler iyi oluyor. Ayak bilegine kadar olan patikler var ondan bolca al ayakli tulumun uzerine giydirirsin. Bir de pamuklu ince battaniyeler cok lazim oluyor. Ikili takimlarin düğmeli olmasina dikkat et kullanisli oluyor. Deterjan olarak ben dalin sivi kullandim harikaydi hic leke birakmiyor. Dalan roxy var hic iyi degil kaka lekelerini iyi cikarmiyor. Fermuarli battaniye vardi bende onu da cok kullandim hafif kalin guzeldi disarda iyi oluyor. Aklima geldikce yazarim yine.

demek ki kadına baskı yapıyor yazık ben çok üzülüyorum yaşlılara psikolojik baskı yapanlara, tavrını belli et ama bence çok uzatma sana anlatamadığı şeyler olabilir.
Kaynanam çok yaşlı değil 50 yoktur ama kızının lafıyla bize tavır alması çok yanlış geliyo ayrıca esimede aynı tavrı alıyor ben fazla muhattap olmadığım için yüzüme birşey konuşmaz pek ama görümcem evdeyken eşim kaynanama gitti herzeman ki gibi alt üstlü oturduğum çok net duydum eşimle tartıştılar eşime sen karina çok değer veriyorum yeter falan dediğini duydum şok oldum ilk defa duydum daha öncede söylüyormuş ama eşim anlatmazdi bu sefer kulaklarmla duydum onu bu kadar şımartma değer verme ev işlerinde niye yardım ediyorsun falan dedi esimde seni ilgilendirmez anne bu konular dedi ben sana karşı bir sagsizligini gormuyorum dedi yani esimide bana karşı doldurmaya çalıştı

R rhyildiz valla süpersin unuturum die ekran fotosu cektim cevremde daha önce bebeği olan kimse yok sülalecek hepimiz bu sene doğum yapcaz insan ne yapcaını şaşırıyor valla bayraklıdaki e bebek gitmiştim dediğin gibi baya büyük bugünde kipadaki e bebek ve mavibahçedeki bi kaç mağazaya bakcam indirim die die öldüm valla ama banada iyi oluo egzersiz niyetine

Canım benim her ailede oluyo böyle şeyler sen mesafeni koru tavrını belli et saygısızlık yapma yeter, eşin de görüyormuş zaten olanları bak..
oğulları çok kıymetli oluyor bilinen birşey bu gelinleriyle paylaşmak bile onlar için can sıkıcıyken bir de hamilesin ilgiler senin üzerinde daha sonra çocuğunla ilgilenecek herkes, bu sefer de bir takım hastalık bahaneleri beni ihmal ettin oğlum bahaneleri bulacak..
sen içini ferah tut zaten duygusal bir dönemden geçiyorsun kendini de eşinle ilişkini de yıpratma herkes seni biliyor nasılsa kimseyi mutlu etmek zorunda değilsin, her zamanki sevecenliğinle, mutlu mutlu bebişinle dolaş ortalıkta :)

Konuştum defalarca ama düzelmiyo inşallah tavr yapmamž onu doğruya götürür

Canim kipada joker var orasi biraz küçük. Bir de bez fazla alma bazi bezler cocuklara pisik yapabiliyor. Prima premium care harika kizimda kullandim bittikce aldim kilo alimi hizli oluyor. E bebek te poposunu silmek icin pamuklar var ilk etapta güzel oluyor. Fazla kiyafet te alma. Kilo ve boy olarak ileride olabiliyor ve aldigin şeyler elinde kaliyor. Zaten evde sikilacaksin bol bol gezip kafa dagitmak isteyeceksin. Yazdan kayisi ve erik dolaba koyabilirsin ya da konservesini yaptir dogumdan sonra cok lazim oluyor. Kabiz olmaman lazim. Doguma kadar daha cooook yazarim

oooooo o zaman tehlikeli demek ki görümcen ateşliyor kaynananı dolduruyor, çok kötü mesafeli olmaya devam et hiç samimi olmaya gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…