Canım kucuklugumden beri tuz yemem hiç sevmem aramam da hatta o yüzden hiç odemim olmadı gören sadece karnın var diyor sanirsam bana krem alerji yaptı şuan kaşıntı hiç yokdevit olabilir tabi bi sor ama baska ihtimaller de mevcut...
tuz konusuna biraz dikkat etmeye calis canim. odemin de belirtisi olabilir kasinti. ya da gebelik urtikeri diye birsey de olabiliyor hormonlarla alakali. bu donem dengeler alt ust oluyor malesef ama gececek hepsi.
Ben de onu soracaktım, fermuarlı battaniye dediğin bu hazır kundak formundaki şeyler mi, çıtçıtlı filan var, onlar mı kullanışlı yoksa ana kucağı mı bilemedim ben de .Canim ben kizimda 1 set aldim onu da hastanede kullandim. Ama ikili takimlar iyi oluyor bir de ayaksiz takimlar cok kullanisli oluyor ilk dogdugunda ayaklarini hep topluyorlar onun icin patikler iyi oluyor. Ayak bilegine kadar olan patikler var ondan bolca al ayakli tulumun uzerine giydirirsin. Bir de pamuklu ince battaniyeler cok lazim oluyor. Ikili takimlarin düğmeli olmasina dikkat et kullanisli oluyor. Deterjan olarak ben dalin sivi kullandim harikaydi hic leke birakmiyor. Dalan roxy var hic iyi degil kaka lekelerini iyi cikarmiyor. Fermuarli battaniye vardi bende onu da cok kullandim hafif kalin guzeldi disarda iyi oluyor. Aklima geldikce yazarim yine.
Canim kundak degil alttan citcitli ve fermuari var kalin biraz disarda cok rahat oluyor canim kis bebekleri olacaklar. Surekli evde tikilmayacagiz. Kundaklar evde cok kullaniliyor ince oluyot 3 tane vardi bende. Yünlü battaniye almış kv hic kullanmadim cok büyük oluyor ama fermuarlilar guzel bi bak istersenBen de onu soracaktım, fermuarlı battaniye dediğin bu hazır kundak formundaki şeyler mi, çıtçıtlı filan var, onlar mı kullanışlı yoksa ana kucağı mı bilemedim ben de .
Ev için 3 tane ince kundak var zaten, ben dışarısı için böyle bir şey aldım da bir tane ondan sordum canım , senin dediğin robotlar ,uyku tulumları gibi mi, bir foto atar mısın, hayal edemedim nasıl bir şey...Canim kundak degil alttan citcitli ve fermuari var kalin biraz disarda cok rahat oluyor canim kis bebekleri olacaklar. Surekli evde tikilmayacagiz. Kundaklar evde cok kullaniliyor ince oluyot 3 tane vardi bende. Yünlü battaniye almış kv hic kullanmadim cok büyük oluyor ama fermuarlilar guzel bi bak istersen
Bir de bak daha önce deterjan yumuşatıcı sormuştum, 3 kişi filan dalan roxy demişti, onu yazmıştım listeme, sen de iyi değil diyorsun... bir de şampuan, vücut yağı, pişik kreminde filan dalin, jhonson's gibi market ürünlerini tavsiye etmiyorlar, eczane grubundan sebamed baby, mustela gibi öneriler var, deterjanda dalin kullanmışsın, şampuan, krem filan ne kullanmıştın.Canim ben kizimda 1 set aldim onu da hastanede kullandim. Ama ikili takimlar iyi oluyor bir de ayaksiz takimlar cok kullanisli oluyor ilk dogdugunda ayaklarini hep topluyorlar onun icin patikler iyi oluyor. Ayak bilegine kadar olan patikler var ondan bolca al ayakli tulumun uzerine giydirirsin. Bir de pamuklu ince battaniyeler cok lazim oluyor. Ikili takimlarin düğmeli olmasina dikkat et kullanisli oluyor. Deterjan olarak ben dalin sivi kullandim harikaydi hic leke birakmiyor. Dalan roxy var hic iyi degil kaka lekelerini iyi cikarmiyor. Fermuarli battaniye vardi bende onu da cok kullandim hafif kalin guzeldi disarda iyi oluyor. Aklima geldikce yazarim yine.
Canim ben oglumda amwayin bebek deterjanini kullanmistim tavsiye ederim. Sampuanlarda en iyi sebamed unibaby de kullanmistim. Alirken parabensiz olmasina dikkat et sadeceBir de bak daha önce deterjan yumuşatıcı sormuştum, 3 kişi filan dalan roxy demişti, onu yazmıştım listeme, sen de iyi değil diyorsun... bir de şampuan, vücut yağı, pişik kreminde filan dalin, jhonson's gibi market ürünlerini tavsiye etmiyorlar, eczane grubundan sebamed baby, mustela gibi öneriler var, deterjanda dalin kullanmışsın, şampuan, krem filan ne kullanmıştın.
Canim ben sebamed kullandim zaten bayagi gidiyor. Deterjan sivi olmali dalini tek gecerim bu konuda. Roxy aldim kaka lekesini cikarmadi direkt çöpü boyladi. Disarisi icin aldigin battaniye tulum cok guzel benim dedigim de bunun fermuarlisi ayni sey yani. Cok kullanisli gercekten. Liteway plus a oto koltugu takiliyor tek farki bu. Ilk 6 ay oto koltugu rahat oluyor baston pusete takilmasi da iyi. Cok da tutuluyor diger arabalara gore uygun. Daha da iyileri var fakat fiyatlari pahali butcenize hangisi uygunsa onu alin canim.Bir de bak daha önce deterjan yumuşatıcı sormuştum, 3 kişi filan dalan roxy demişti, onu yazmıştım listeme, sen de iyi değil diyorsun... bir de şampuan, vücut yağı, pişik kreminde filan dalin, jhonson's gibi market ürünlerini tavsiye etmiyorlar, eczane grubundan sebamed baby, mustela gibi öneriler var, deterjanda dalin kullanmışsın, şampuan, krem filan ne kullanmıştın.
Canim bu araba da cok guzel eger ayni tarz araba ariyorsan chicco urbana da bakabilirsin arkadasim gecen ay e bebek ten 650 ye almis indirimliymis istanbuldan almis. Araba alacaksan indirimi takip et yari fiyatina bulursunhttp://urun.n11.com/cift-yonlu-bebe...na-3in1-travel-sistem-bebek-arabasi-P15726295
Kızlar dün konuşulduğu için biraz bakayım dedim, sizlerin dediği markaları yazdım listeme ama bu konuda tamamen fikirsizim, fonksiyon olunca eşim ilgilenecektir konuyla, aylar süren araştırmaların sonucunda alınacak eminim amasonuçta ben de süreceğim için bakayım dedim. chicco liteway denmiş sanırım en çok, lite way baston ya da lite way plus konusunu anlayamadım, lite way plus olunca oto koltuğu da adapte oluyor, tek fark bu değil mi? bir de chicco lite way plus travel ve chicco lite way duo var, ay ben işin içinden çıkamadım yaaa
http://urun.n11.com/cift-yonlu-bebe...na-3in1-travel-sistem-bebek-arabasi-P15726295
bu güzelmiş işte bu olmaz mı ki
Canim ben lierac kullandim ama catladim vücut tipiyle alakali bir de karnim cok büyüktü kizimda her uerim catladi. Lierac ya ra mustela alabilirsin. Lakin catlamaya meyilliyse ne yaparsan yap catlarsin. Benim denemedigim bisey kalmadiMerhaba kızlar ben Kasım anneleri deyim sizin göbüşler belli olmuştur iyice fikrinizi almak istedim. Çatlak kremi öneriniz varmı.? Vücudumuza sürdüğümüzde yağlımsı yapısı çok olmasın. Huylanıyorum birde yaz hamilesiyiz sıcakta vıcık vıcık ıyy kötü hissediyorum ama yumuşatıcı tarzında bi krem önerin bana lütfen.
[/QUOTE]Kızlar kanimda iltihap çok yüksek çıktı. 5 gundur oksuruklu idim. Bugün antibiyotik verdi doktorum(( enfeksiyonun bebekleri etkilemesinden daha az etkilenmiş antibiyotik. Cocuklarima daha şimdiden anlamıyorum ( etkilenmezler DİE çok korkuyorum: ((( sağlıklı sihatli kucagimiza alabilcekmiyiz
Sağol canım teşekkür ediyorumCanim ben lierac kullandim ama catladim vücut tipiyle alakali bir de karnim cok büyüktü kizimda her uerim catladi. Lierac ya ra mustela alabilirsin. Lakin catlamaya meyilliyse ne yaparsan yap catlarsin. Benim denemedigim bisey kalmadi
Bir de bak daha önce deterjan yumuşatıcı sormuştum, 3 kişi filan dalan roxy demişti, onu yazmıştım listeme, sen de iyi değil diyorsun... bir de şampuan, vücut yağı, pişik kreminde filan dalin, jhonson's gibi market ürünlerini tavsiye etmiyorlar, eczane grubundan sebamed baby, mustela gibi öneriler var, deterjanda dalin kullanmışsın, şampuan, krem filan ne kullanmıştın.
Insan tecrube etmeden neyin iyi olduguna karar veremiyor tabi. Herkesin tavsiyesi farkli bende tabi yikamadan atmiyordum ona ragmen lekeleri iyi cikarmiyordu. Artik kendisi tecrube edindikce almali cogu seyi. Fazla esya konusunda katiliyorum sana canim. Gercekten her cocuk farkliherkes neyi çok kullandıysa onu öneriyor.
kaka lekeli altları ben hayatta beyaz sabunla yıkamadan makinaya atmadım mesela.
kızım çok hareketli bir bebek olduğu içinde patik çorap hep ayağından çıktı.hiç kullanamadım, en rahatı ayaklı tulumlardı.yine çok hareketli olduğu için uyku tulumu kullanmadık , ne zaman giydirmeye kalksam kıyametti kopardı.
birazda bebeğin kendisi belirliyor bazı şeyleri , hayallerdeki gibi olmuyor çoğunlukla.o yüzden tavsiyem çok eşya almayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?