Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
İyiyiz canim cok sukur. Bebisler de sagliklilar masaallah. Cinsiyetleri kız ve erkek olarak tescillendi. Haftalariyla da uyumlular. Rabbim daim etin hepimizin mutluluğunu. Sen nasılsın kuzucuk nasıl?
Ben çokşükür iyiyim daha önce yazmıştım aksamalrim var yürümemde diye bugün iyiyim senin adına sevindim bi kız bi erkek gonlundeki olmuş ne güzel
Maşallah

aynısı bendede var canım, benim dr.um kemik gelişimi safhalarnda olur dedi, kandaki kalsiyumumada baktı. doktorun en iyi yorumu yapar sana canım
Gecen hafta yoktu canım kontrolde ama yeni çıktı e 3 hafta sonra gidicem hastaneye o zamana kadar da geçer heralde çünkü bugün bayagi iyiyim bir sorun yok sukur

İnşallah fıtık falan değildir ama bugün iyiyim canım bir sorun yok

Selam kızlar buraya yazmasam da takip ediyorum... 15+4 günlük hamileyim bugün doktorum cinsiyeti için kıza benziyor ama 1 ay sonra yeniden bakalım dedi.

Selam kızlar buraya yazmasam da takip ediyorum... 15+4 günlük hamileyim bugün doktorum cinsiyeti için kıza benziyor ama 1 ay sonra yeniden bakalım dedi.
Rabbim cumlemin kalbine gore versin canim gonlundeki neydi kacinci bebis:))

Rabbim cumlemin kalbine gore versin canim gonlundeki neydi kacinci bebis:))

Amin inşallah canım.. Kısmetse ilk bebeğim olacak daha önce bir düşüğüm var.. Rüyamda erkek görmüştüm iki defa... sağlıklı olsunda cinsiyeti hiç farketmez. Eşim kız çocuklarını çok seviyor :)

Aynen canim haklisin saglikli hayirli olsunda ikiside evlat benim iki kiz var iki cicegim:)) bunu erkek istiyorum Allah nasip ederse :))

ıyı aksamlar annısler nasılsınız ben kızıma ek gıdaya baslamıstım alerjı yapmış yedıgı bısey kızardı sırtı onunla ugrastık daha da gecmedı hala emzırmeye devam edıyorum ama ben cok yoruluyorumm

canım ben gecen sene cok arastırdım chıcco lıte way yarı travel en ıyıyısı anneler ıcın cok pıratık hafıf kullanması cok rahat tam travel bebek arabaları cok agar oluyor bıde port baby cok kullanılmıyor

kizlarda hep duyuyorum bu degisme durumunu. ben de her gidisimde bekliyorum acaba degisir mi diye ama hala degismedi :)) saglikla gelsin canim senin kuzucun da cinsiyeti hic muhim diil

biz 4 kiz kardesiz. kiza kiz lazim derim hep ben. benim kizimin yuksek ihtimal kardesi olmayacak ama senin kizin adina cok sevindim. saglikla gelsin minik prensesin

Canm hoşgeldin aramıza çoğumuz cinsiyeti öğrendik sen daha öğrenememişsin galiba
Yok canim ya bi ögrenemedim doktoru aradim kibarca gelme bosuna dedi bana belli olmaz dedi baska bi doktor buldum haftaya gidicem bi hafta daha buyumus olur e artik belli olur seninki ne canim cinsiyeti:))

esin de durumun farkinda ve sana destekse tavrinizda bir yanlis gormuyorum canim. onemli olan sizin kendi aileniz icin dayanisma hainde olmaniz. esinle ters dusmedigin surece sorun yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…