Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
biz 4 kiz kardesiz. kiza kiz lazim derim hep ben. benim kizimin yuksek ihtimal kardesi olmayacak ama senin kizin adina cok sevindim. saglikla gelsin minik prensesin
Canim kusura bakma ozel degilse neden kardesi olmayacak kizinin neden oyle dedin

Masallah canim gozun aydin saglikla kucagina almak nasip etsin rabbim benimde iki kizim var muhtesem bisey onlari verene sukurler olsunn bunuda artik erkek olsun istiyorum bende Allah nasip ederse cumlemizin gonlune gore versin insallahh:))

liteway plus oto koltuguyla birlikte satiliyor ve evet ilk 6 ay bebek arabasinin sirt kismini yatirip onu takiyorsun o sekilde kullaniliyor. baska herhangi bir trawel system alisan (mesela linkte gonderdigin gibi) sonunda mutlaka bir baston puset ihtiyacin olacagindan ikinci kez alisveris yapman gerekir.

chicconun diger travel system modelleri icin de bu yazdigim gecerli. bildiim kadariyla baston pusete arac koltugu takilan tek model liteway plus. bir de eskiden maclaren techno xlr vardi ama guvenlik acigi nedeniyle piyasadan kalkti.

ben o battaniyelerden hic kullanmadim. gerci disari da hep pusette cikti battaniyeyle de nasil sigar hayal edemedim. oglumun soyle ayicikli bi astronotvari dis giyim tulumu vardi hep onu kullandik.

biz hep dalan roxy kullandik oglumda ama hic kaka lekesi problemiyle karsilasmadim. hatta yikamadan sonra direk kurutmaya atardim leke kalsa sabitlenir kurutmada hic cikmaz. ama su an oglumun tulum ve badileri 3. kusaktir giyiliyor kuzenleri tarafindan.

[/QUOTE]

canim cok gecmis olsun. antibiyotik kullnamakla ilgili hic endisen olmasin. doktorun soylemis zaten. bir an once temizlensin insallah kanindaki iltihap. saglik versin rabbim sana da minik kuzularina da..

aynen katiliyorum. tecrube bir yere kadar fikir verebilir isin asli kurallari bebeklerimiz koyuyor :)) her konuda esnek olmak lazim..

saglikla gelsin canim minigin.. hayirlisi neyse o olsun insallah

cok zor canim ufaklik verken hamilelik. allah sana guc kuvvet versin..

Kızlar tekrar selam.. Bugün doktora gideceğimden bahsetmiştim. Bebek iyi maşallah. 16+5 günlüğüz. Gelişimi normal seviyede ilerliyor. Kız olduğumuz da kesinleşti. :)

hadi gozun aydin canimmm :)) senden haber var mi diye bakayim demistim. cok sevindim :))

ikinci bebegimiz olacak cunku.

oglum var bir tane. 3.yu simdilik dusunmuyoruz ama kismet tabi ki. o nedenle kizkardesi olmayacak gibi gorunuyor minigimin..
Ayy bende bi sorun var sandim canim aman oyle olsun:))belki ilerde bi sevmelik yaparsin bunlari buyutunce hayirlisi olsun

ah o rüyalar, sorma canım, ben de bir süredir gece boyu 3-4 kez uyanıyorum kötü kötü rüyalarla. uyuyup dinlenmiş olacağıma yorgun uyanıyorum sabah. oysa ki hamilelikten önce hiç görmezdim böyle ya da hatırlamazdım bile hiçbirini. gece el kol uyuşmaları, dönerken kasılmalar, sanki 300 kiloymuşum gibi hissetmeler... bir de eşime zaten düşkündüm şimdi sülük gibi yapıştım. bi nefes aldırmıyorum anlayacağınız.

Herkese merhaba inşallah herkes iyidir kızlar.
Canım çok sıkkın Karam hastalandı iki gündür kusuyor ve ishal ve hiç birşey yemiyor Dün geceden beri veteriner veteriner gezdik. Ve teşhis konuldu. Kanlı ishal dediler benim minik bebeğime ve yaşama olasılığı %50 yari yarıya. Çok üzgünüm ağlıyorum her an.
Tedavi olucaz hergün sabah akşam serum takılacak inşallah atlatır ne olur duanizi eksik etmeyin içim çok acıyor karamında canı

Ayyy inanmiyorum yaa off cok üzüldüm canim ya neden olmuski ? Off kiyamam ya daha minicik bisey insallah düzelir ya insallah aci cekmez canim sen dikkat et genede fazla temasda bulunma gercekten ne diyecegimi bilmiyorum fotosunu gormusdum bakima muhtac bir bebek gibiydi

geçmiş olsun canım, ama umudunu kesme sakın. dualarım miniğin için.

Kızlar tekrar selam.. Bugün doktora gideceğimden bahsetmiştim. Bebek iyi maşallah. 16+5 günlüğüz. Gelişimi normal seviyede ilerliyor. Kız olduğumuz da kesinleşti. :)

Heeey çok güzel bu. Doktor ve hastaneden memnun kaldın mı peki? Şartları vs konuşabildin mi?

Son düzenleme:

Gençlik hastalığıysa pek şansı olmuyor canım. Yıllarca baktığım için biliyorum ama sadece ishal noktasındaysa iyi bakım ve tedaviyle düzeliyor. Köpeği aldığınız yerden bulaşmış bir hastalık bu gençlik hastalığı. Lanet gitsin çok kötü oluyor. Mümkün mertebe tedavi boyunca veterinerde kalsın. Olurda sonu kötü olursa sende evdekilerde çok üzülürsünüz gözünüzün önündeyken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…