kızlar herkese selam!! sabah doktordaydım pıtırcığım iyi kıpır kıpır 200gram olmuş 17+2 çıktı normalde 16+2 olacaktı doktor iyi dedi veee cinsiyet kesin kız dedi:) çok mutluyum hep hayalim yaşları yakın 2 kızım olsundu rabbim inşallah bana bunu nasib edecek, ne kadar şükür etsem ne kadar dua etsem başıma gelen bu mucizeleri ödeyemem hamd olsun allaha bana bu bebeklerin annesi olma şansını verdi.... :) hepinizin gönlüne göre sağlıklı bebişleri olsun inşallah
Masallah canim gozun aydin saglikla kucagina almak nasip etsin rabbim benimde iki kizim var muhtesem bisey onlari verene sukurler olsunn bunuda artik erkek olsun istiyorum bende Allah nasip ederse cumlemizin gonlune gore versin insallahh:))
Kızlar dün konuşulduğu için biraz bakayım dedim, sizlerin dediği markaları yazdım listeme ama bu konuda tamamen fikirsizim, fonksiyon olunca eşim ilgilenecektir konuyla, aylar süren araştırmaların sonucunda alınacak eminim ama sonuçta ben de süreceğim için bakayım dedim. chicco liteway denmiş sanırım en çok, lite way baston ya da lite way plus konusunu anlayamadım, lite way plus olunca oto koltuğu da adapte oluyor, tek fark bu değil mi? bir de chicco lite way plus travel ve chicco lite way duo var, ay ben işin içinden çıkamadım yaaa
liteway plus oto koltuguyla birlikte satiliyor ve evet ilk 6 ay bebek arabasinin sirt kismini yatirip onu takiyorsun o sekilde kullaniliyor. baska herhangi bir trawel system alisan (mesela linkte gonderdigin gibi) sonunda mutlaka bir baston puset ihtiyacin olacagindan ikinci kez alisveris yapman gerekir.
chicconun diger travel system modelleri icin de bu yazdigim gecerli. bildiim kadariyla baston pusete arac koltugu takilan tek model liteway plus. bir de eskiden maclaren techno xlr vardi ama guvenlik acigi nedeniyle piyasadan kalkti.
Kızlar tekrar selam.. Bugün doktora gideceğimden bahsetmiştim. Bebek iyi maşallah. 16+5 günlüğüz. Gelişimi normal seviyede ilerliyor. Kız olduğumuz da kesinleşti. :)
Canim kundak degil alttan citcitli ve fermuari var kalin biraz disarda cok rahat oluyor canim kis bebekleri olacaklar. Surekli evde tikilmayacagiz. Kundaklar evde cok kullaniliyor ince oluyot 3 tane vardi bende. Yünlü battaniye almış kv hic kullanmadim cok büyük oluyor ama fermuarlilar guzel bi bak istersen
ben o battaniyelerden hic kullanmadim. gerci disari da hep pusette cikti battaniyeyle de nasil sigar hayal edemedim. oglumun soyle ayicikli bi astronotvari dis giyim tulumu vardi hep onu kullandik.
Canim ben sebamed kullandim zaten bayagi gidiyor. Deterjan sivi olmali dalini tek gecerim bu konuda. Roxy aldim kaka lekesini cikarmadi direkt çöpü boyladi. Disarisi icin aldigin battaniye tulum cok guzel benim dedigim de bunun fermuarlisi ayni sey yani. Cok kullanisli gercekten. Liteway plus a oto koltugu takiliyor tek farki bu. Ilk 6 ay oto koltugu rahat oluyor baston pusete takilmasi da iyi. Cok da tutuluyor diger arabalara gore uygun. Daha da iyileri var fakat fiyatlari pahali butcenize hangisi uygunsa onu alin canim.
biz hep dalan roxy kullandik oglumda ama hic kaka lekesi problemiyle karsilasmadim. hatta yikamadan sonra direk kurutmaya atardim leke kalsa sabitlenir kurutmada hic cikmaz. ama su an oglumun tulum ve badileri 3. kusaktir giyiliyor kuzenleri tarafindan.
Kızlar kanimda iltihap çok yüksek çıktı. 5 gundur oksuruklu idim. Bugün antibiyotik verdi doktorum (( enfeksiyonun bebekleri etkilemesinden daha az etkilenmiş antibiyotik. Cocuklarima daha şimdiden anlamıyorum ( etkilenmezler DİE çok korkuyorum: ((( sağlıklı sihatli kucagimiza alabilcekmiyiz
canim cok gecmis olsun. antibiyotik kullnamakla ilgili hic endisen olmasin. doktorun soylemis zaten. bir an once temizlensin insallah kanindaki iltihap. saglik versin rabbim sana da minik kuzularina da..
herkes neyi çok kullandıysa onu öneriyor.
kaka lekeli altları ben hayatta beyaz sabunla yıkamadan makinaya atmadım mesela.
kızım çok hareketli bir bebek olduğu içinde patik çorap hep ayağından çıktı.hiç kullanamadım, en rahatı ayaklı tulumlardı.yine çok hareketli olduğu için uyku tulumu kullanmadık , ne zaman giydirmeye kalksam kıyametti kopardı.
birazda bebeğin kendisi belirliyor bazı şeyleri , hayallerdeki gibi olmuyor çoğunlukla.o yüzden tavsiyem çok eşya almayın.
Amin inşallah canım.. Kısmetse ilk bebeğim olacak daha önce bir düşüğüm var.. Rüyamda erkek görmüştüm iki defa... sağlıklı olsunda cinsiyeti hiç farketmez. Eşim kız çocuklarını çok seviyor :)
ıyı aksamlar annısler nasılsınız ben kızıma ek gıdaya baslamıstım alerjı yapmış yedıgı bısey kızardı sırtı onunla ugrastık daha da gecmedı hala emzırmeye devam edıyorum ama ben cok yoruluyorumm
Kızlar tekrar selam.. Bugün doktora gideceğimden bahsetmiştim. Bebek iyi maşallah. 16+5 günlüğüz. Gelişimi normal seviyede ilerliyor. Kız olduğumuz da kesinleşti. :)
Günaydın anneler gece 3 rüya ile uyandım sabah rüya yüzünden ağladım esimle bosanıyorduk ruyamda esimi ağlayarak uyandirdim babamız şaşırdı hatta noldu sana sen bu kadar duygusal değildin diyor bu rüya görmeler ne zaman bitecek acaba? Birde benim ellerimde kaşıntı başladı acaba devit3 mü yan etki yaptı diye düşünüyorum yapabilir mi
ah o rüyalar, sorma canım, ben de bir süredir gece boyu 3-4 kez uyanıyorum kötü kötü rüyalarla. uyuyup dinlenmiş olacağıma yorgun uyanıyorum sabah. oysa ki hamilelikten önce hiç görmezdim böyle ya da hatırlamazdım bile hiçbirini. gece el kol uyuşmaları, dönerken kasılmalar, sanki 300 kiloymuşum gibi hissetmeler... bir de eşime zaten düşkündüm şimdi sülük gibi yapıştım. bi nefes aldırmıyorum anlayacağınız.
Herkese merhaba inşallah herkes iyidir kızlar. Canım çok sıkkın Karam hastalandı iki gündür kusuyor ve ishal ve hiç birşey yemiyor Dün geceden beri veteriner veteriner gezdik. Ve teşhis konuldu. Kanlı ishal dediler benim minik bebeğime ve yaşama olasılığı %50 yari yarıya. Çok üzgünüm ağlıyorum her an. Tedavi olucaz hergün sabah akşam serum takılacak inşallah atlatır ne olur duanizi eksik etmeyin içim çok acıyor karamında canı
Herkese merhaba inşallah herkes iyidir kızlar. Canım çok sıkkın Karam hastalandı iki gündür kusuyor ve ishal ve hiç birşey yemiyor Dün geceden beri veteriner veteriner gezdik. Ve teşhis konuldu. Kanlı ishal dediler benim minik bebeğime ve yaşama olasılığı %50 yari yarıya. Çok üzgünüm ağlıyorum her an. Tedavi olucaz hergün sabah akşam serum takılacak inşallah atlatır ne olur duanizi eksik etmeyin içim çok acıyor karamında canı
Ayyy inanmiyorum yaa off cok üzüldüm canim ya neden olmuski ? Off kiyamam ya daha minicik bisey insallah düzelir ya insallah aci cekmez canim sen dikkat et genede fazla temasda bulunma gercekten ne diyecegimi bilmiyorum fotosunu gormusdum bakima muhtac bir bebek gibiydi
Gençlik hastalığıysa pek şansı olmuyor canım. Yıllarca baktığım için biliyorum ama sadece ishal noktasındaysa iyi bakım ve tedaviyle düzeliyor. Köpeği aldığınız yerden bulaşmış bir hastalık bu gençlik hastalığı. Lanet gitsin çok kötü oluyor. Mümkün mertebe tedavi boyunca veterinerde kalsın. Olurda sonu kötü olursa sende evdekilerde çok üzülürsünüz gözünüzün önündeyken.