Herkese merhaba inşallah herkes iyidir kızlar. Canım çok sıkkın Karam hastalandı iki gündür kusuyor ve ishal ve hiç birşey yemiyor Dün geceden beri veteriner veteriner gezdik. Ve teşhis konuldu. Kanlı ishal dediler benim minik bebeğime ve yaşama olasılığı %50 yari yarıya. Çok üzgünüm ağlıyorum her an. Tedavi olucaz hergün sabah akşam serum takılacak inşallah atlatır ne olur duanizi eksik etmeyin içim çok acıyor karamında canı
canim bu ara o kadar cok ev hayvani alan arkadasimin basina benzer durumlar geldi ki. cok zor bir surec. insallah atlatir karam bu durumu. cok gecmis olsun
Kızlar tek tek alıntıyamadım gençlik hastalığı yok sadece kanlı ishal dendi. Ya veterinerde birakacaktik ama orda kalması daha kötü olur piskolojikmen en azından sewgimizide alsın sefkatimizden eksik olmasın yerinden ayrilmasin öyle karar werdik. Beni annesi sanıyor kokuma göğsüme yatıyor. Zaten dün çok ağladı hiç inmedi kucagimdan ya okadar muhtaç ki Sabah akşam götürüp getirmeyi onun dışında ewde kalmasını istedik. Insanlara bulaşma riski kesinlikle yok ve hijyene çok dikkat ediyoruz. Dua ediorum sizde edin kuyruk sallicak hali yok ya
Kızlar tek tek alıntıyamadım gençlik hastalığı yok sadece kanlı ishal dendi. Ya veterinerde birakacaktik ama orda kalması daha kötü olur piskolojikmen en azından sewgimizide alsın sefkatimizden eksik olmasın yerinden ayrilmasin öyle karar werdik. Beni annesi sanıyor kokuma göğsüme yatıyor. Zaten dün çok ağladı hiç inmedi kucagimdan ya okadar muhtaç ki Sabah akşam götürüp getirmeyi onun dışında ewde kalmasını istedik. Insanlara bulaşma riski kesinlikle yok ve hijyene çok dikkat ediyoruz. Dua ediorum sizde edin kuyruk sallicak hali yok ya
Yok canım bulaşıcı birşey değil. Su içmesi lazım bol bol. Hoş serum zaten takviye yapıyordur. Dirençliyse yener merak etme. Vitamin desteğide varsa serumda iyi. Onu bir sorun veterinere. En azından daha dinç olur kıyamam. Köpek çiftliklerinde çok oluyor bu gibi durumlar
sweet-73
bugün yazarım sana demiştim ,benim hemşirem rapor almış tel doktor çıkıo geçen seferde o cvp vermişti bu yüzden hemşireden kesin teyit almadan sanada yazmak istemedim... Umarım ağrısız sızısız geçer bi solukda
Yok canim ya bi ögrenemedim doktoru aradim kibarca gelme bosuna dedi bana belli olmaz dedi baska bi doktor buldum haftaya gidicem bi hafta daha buyumus olur e artik belli olur seninki ne canim cinsiyeti:))
Senin belli olması lazım canm bu haftada kesin olmasada tahminde bulunabilirdi doktorun emin ol gideceğin diğer doktor söyleyecektir cinsiyeti insan çok merak ediyor ben 13 haftada büyük ihtimalle erkek dedi 16 haftada kesinleşti
esin de durumun farkinda ve sana destekse tavrinizda bir yanlis gormuyorum canim. onemli olan sizin kendi aileniz icin dayanisma hainde olmaniz. esinle ters dusmedigin surece sorun yok..
Esimin tavrı benimkinden sert tartıştklarında baya kırıcı şeyler söylemiş kaynanam duyduklarım haricinde o yüzden galiba eşim kesinlikle geri adım atma diye sürekli uyarıyo beni
canim cok gecmis olsun. antibiyotik kullnamakla ilgili hic endisen olmasin. doktorun soylemis zaten. bir an once temizlensin insallah kanindaki iltihap. saglik versin rabbim sana da minik kuzularina da..[/QUOTE]
sağol canım bugun cok moralim bozuldu ( bebıslerımı koruyup kollayamıyorum
Arkadaşlar yazmıştım yine bel ağrım var diye kendi doktorum bebekte bi sıkıntı gözükmüyor dedi dinlen dedi tahliller istedi onlarda da bise çıkmadı sonra ben ortapediye gittim sırtım da çok ağriyor çünkü apikobal diye vitamin verdi doktoruma soramadim c kategorisi diyo hamilelikte pek onerilmiyo galiba aranızda kullanan var mı.
sweet-73
bugün yazarım sana demiştim ,benim hemşirem rapor almış tel doktor çıkıo geçen seferde o cvp vermişti bu yüzden hemşireden kesin teyit almadan sanada yazmak istemedim... Umarım ağrısız sızısız geçer bi solukda
Yok canım bulaşıcı birşey değil. Su içmesi lazım bol bol. Hoş serum zaten takviye yapıyordur. Dirençliyse yener merak etme. Vitamin desteğide varsa serumda iyi. Onu bir sorun veterinere. En azından daha dinç olur kıyamam. Köpek çiftliklerinde çok oluyor bu gibi durumlar
Ne içiyor ne yiyor bugün veterinerin bize tavsiye ettiği mamayi da aldık ama yok yemedi. Ağzını kilitledi resmen su damlatmama bile izin vermiyor bugün canını çok acittilar bize de küstü galiba hiç muhatap olmuyor resmen benimle bile. Zaten zayıfzayif di aldığımız insan telefonlarımız a bakmıyor bile allah bilir hangi şartlarda nasıl bakıldı. Rabbim onun yanına bırakmasın inşallah insan bile deil yavruyu ne hale getirmişler bide yalan dolanla bakamiyoruz diyip aşı yaptırdık sadece onun ücretini istiyoruz dedi. Hey allahım insan kesip öldürenler war anladık da buda bi can Ya.... Cilekkokusu12345
teşekkür ederim canım ayrıca diğer yorum yapan arkadaşlar olbey ajenjo başka aklıma gelmeyen warsa sağolun kızlar. Duanizi eksik etmeyin...
canim bu ara o kadar cok ev hayvani alan arkadasimin basina benzer durumlar geldi ki. cok zor bir surec. insallah atlatir karam bu durumu. cok gecmis olsun
Ne içiyor ne yiyor bugün veterinerin bize tavsiye ettiği mamayi da aldık ama yok yemedi. Ağzını kilitledi resmen su damlatmama bile izin vermiyor bugün canını çok acittilar bize de küstü galiba hiç muhatap olmuyor resmen benimle bile. Zaten zayıfzayif di aldığımız insan telefonlarımız a bakmıyor bile allah bilir hangi şartlarda nasıl bakıldı. Rabbim onun yanına bırakmasın inşallah insan bile deil yavruyu ne hale getirmişler bide yalan dolanla bakamiyoruz diyip aşı yaptırdık sadece onun ücretini istiyoruz dedi. Hey allahım insan kesip öldürenler war anladık da buda bi can Ya.... Cilekkokusu12345
teşekkür ederim canım ayrıca diğer yorum yapan arkadaşlar olbey ajenjo başka aklıma gelmeyen warsa sağolun kızlar. Duanizi eksik etmeyin...
Oda canli ya Allah bile derki siz benim yarattiklarima merhamet gosterinki bende size gostereyim, ,, bir bebekden ne farki varki insallah rabbim yardimcisi olurda aci cekmez toparlanir biran önce
aaaaa olur mu oyle sey canim yaaa o ne bicim soz.. duymamis olayim. sen onlari en iyi kollayip gozetecek kisisin ki sana nasib oldular. tamam moralin bozuk ama sakin kendini suclayacak seyler dusunme lutfen. en muhtesem bebislerin en muhtesem anneleriyiz hepimiz :))
canim iki kedi ve bi kopek bu ara yeni alindiktan sonra bakildiklari evde hastalandilar. kedilerin birinde amip yumurtalari, digerinde FIP virus vardi. kediler malesef cok da dayanikli olmuyorlar. ikisi de ciftlikten gelmis bu hastaliklarla. kopekte de bi virusten bahsedilyordu ama hatirlamiyorum cok bilgim olmadigi icin. en son veteriner klinigine biraktilar evdeki cocuklari cok etkileniyor diye. umarim karam sureci sorunsuz atlatir