Ben memnun kalmadim leke kaldigi icin de kullanmadim. Herkesin memnuniyeti farklidir ben sadece önerdim ve dikkat edersen siz yazdiginizda da mudahale etmedim. Ben begenmedim cesit cesit deterjan kim neyi almak isterse alabilir ben fikrimi soyledim. Ben dalin dedigim icin pisman oldum acikcasi buna karsi cikan 2.kisisin. Demek ki bende tecrubemi soylemeyeyim bundan sonra. Ne soylesem ters tepki aliyorum ve üzüldüm acikcasi. Ben memnuniyetimi paylastim sadece ve kimsenin soyledigini yok oyle degil boyleydi demedim. Amacim kirmak degil yalnizca üzüldüğümü belirtmek istiyorumbiz hep dalan roxy kullandik oglumda ama hic kaka lekesi problemiyle karsilasmadim. hatta yikamadan sonra direk kurutmaya atardim leke kalsa sabitlenir kurutmada hic cikmaz. ama su an oglumun tulum ve badileri 3. kusaktir giyiliyor kuzenleri tarafindan.
Teşekkür ederim canım, o zaman sen liteway plusla bu iş tamam diyorsun, peki liteway plus duo diye bir şey var, o nedir, o konuda da beni aydınlatırsan ben kararımı verdim sanırsam.liteway plus oto koltuguyla birlikte satiliyor ve evet ilk 6 ay bebek arabasinin sirt kismini yatirip onu takiyorsun o sekilde kullaniliyor. baska herhangi bir trawel system alisan (mesela linkte gonderdigin gibi) sonunda mutlaka bir baston puset ihtiyacin olacagindan ikinci kez alisveris yapman gerekir.
chicconun diger travel system modelleri icin de bu yazdigim gecerli. bildiim kadariyla baston pusete arac koltugu takilan tek model liteway plus. bir de eskiden maclaren techno xlr vardi ama guvenlik acigi nedeniyle piyasadan kalkti.
Ayyy kafam karışıyor, şimdi plus mı travel mı diye ikiye indirmiştim seçenekleri(plus duo diye bir alt seçenek sanırım daha var ki takılmak istemiyorum) bir de yarı travel tam travel mı çıktı, nasıl araştıracağım peki model filan adı nedir?canım ben gecen sene cok arastırdım chıcco lıte way yarı travel en ıyıyısı anneler ıcın cok pıratık hafıf kullanması cok rahat tam travel bebek arabaları cok agar oluyor bıde port baby cok kullanılmıyor
Teşekkür ederim canım çok sağol tavsiyen için, bir de böyle panikli evhamlı aşırı pimpirik bir anne olmak istemem ama mesleğim gereği de fazla el yıkıyorum biraz fazla titiz olmak zorundayım, bu alışkanlığımı da evde de bırakamıyorum, gerçekten evde yerleri filan bebek varken başka dezenfektanlarla filan silmek gerekir mi, özellikle emekleme döneminde mi geçerli o, ayy ben yine hızlı kaptırdımCanim ben oglumda amwayin bebek deterjanini kullanmistim tavsiye ederim. Sampuanlarda en iyi sebamed unibaby de kullanmistim. Alirken parabensiz olmasina dikkat et sadece
aynen katiliyorum. tecrube bir yere kadar fikir verebilir isin asli kurallari bebeklerimiz koyuyor :)) her konuda esnek olmak lazim..
Herkese merhaba inşallah herkes iyidir kızlar.
Canım çok sıkkın Karam hastalandı iki gündür kusuyor ve ishal ve hiç birşey yemiyor Dün geceden beri veteriner veteriner gezdik. Ve teşhis konuldu. Kanlı ishal dediler benim minik bebeğime ve yaşama olasılığı %50 yari yarıya. Çok üzgünüm ağlıyorum her an.
Tedavi olucaz hergün sabah akşam serum takılacak inşallah atlatır ne olur duanizi eksik etmeyin içim çok acıyor karamında canı
Bir ben mi kaldım cinsiyet öğrenemeyen
5 Nisan da randevumuz
Inşallah canım inşallah benim umudum war allahım boşuna karşıma çıkarmadı onu ben böyle hamileyken. O can olayım die onu bana emanet etti inşallah allahım onu bana beni ona can eder ayakta kalır.Oda canli ya Allah bile derki siz benim yarattiklarima merhamet gosterinki bende size gostereyim, ,, bir bebekden ne farki varki insallah rabbim yardimcisi olurda aci cekmez toparlanir biran önce
Teşekkür ederim canım çok sağol tavsiyen için, bir de böyle panikli evhamlı aşırı pimpirik bir anne olmak istemem ama mesleğim gereği de fazla el yıkıyorum biraz fazla titiz olmak zorundayım, bu alışkanlığımı da evde de bırakamıyorum, gerçekten evde yerleri filan bebek varken başka dezenfektanlarla filan silmek gerekir mi, özellikle emekleme döneminde mi geçerli o, ayy ben yine hızlı kaptırdım
O zaman vakti gelince sebamed banyo ürünleri alınacak, deterjan grubunda da denemelik küçük boylarla doğru tercih denenerek bulunacak, bizim minnoşun kaka muhteviyatını bilemiyoruz çünküCanim ben sebamed kullandim zaten bayagi gidiyor. Deterjan sivi olmali dalini tek gecerim bu konuda. Roxy aldim kaka lekesini cikarmadi direkt çöpü boyladi. Disarisi icin aldigin battaniye tulum cok guzel benim dedigim de bunun fermuarlisi ayni sey yani. Cok kullanisli gercekten. Liteway plus a oto koltugu takiliyor tek farki bu. Ilk 6 ay oto koltugu rahat oluyor baston pusete takilmasi da iyi. Cok da tutuluyor diger arabalara gore uygun. Daha da iyileri var fakat fiyatlari pahali butcenize hangisi uygunsa onu alin canim.
Kızım da ketum oldu ya ben o çok üzülecek sandım sadece hasta o kadarını biliyor üzüldüm anne diyor ben ağlıyorum ya anne a bartiosun iyileşir diyor. Aslında çok etkilenecek bi yapı war kizimda ama suan pek oralı görünmüyor durumunda pek farkında deil ciddiyetini de bilmiyor...Aynen öyle :)
Neler neler yapmıycam dedimde, kapak etti bana zillim :))
Çok üzüldüm canım, çok geçmiş olsun.
Arkadaşların dediği gibi vitamin serum ilaç takviyesini ihmal etmeyin.yememesine de takılma, sonuçta biz bile böyle durumlarda iştahtan kesiliyoruz ve onların dili olmadığı için şuramda ağrı var diyemiyorlar.umarım hemen toparlar yoksa özellikle kızın çok etkilenebillir.
2 ay depresyona girdiğimi bilirim ben kedilerimden mecburen ayrıldığımda.
Bende varım
20. Hafta ayrıntılıya kadarda pek umudum yok kesin öğrenmek adına.
Çok zormus ya gerçekten bebeğinin hastalanadigini düşünsene onu yaşatmak için elinden geleni yaparsın ya iyilessin die inan hiç farkı yokmuscanim iki kedi ve bi kopek bu ara yeni alindiktan sonra bakildiklari evde hastalandilar. kedilerin birinde amip yumurtalari, digerinde FIP virus vardi. kediler malesef cok da dayanikli olmuyorlar. ikisi de ciftlikten gelmis bu hastaliklarla. kopekte de bi virusten bahsedilyordu ama hatirlamiyorum cok bilgim olmadigi icin. en son veteriner klinigine biraktilar evdeki cocuklari cok etkileniyor diye. umarim karam sureci sorunsuz atlatir
Lite way a takilmiyor canim sadece plus a takiliyor. Zaten cok var doguma kadar arastirir karar verirsin. Chicco diye gidip baska da alip cikabilirsin canim. Gözün aydın bu arada bak zaman nasil hizli cikti sonunda kavusuyorsunuzO zaman vakti gelince sebamed banyo ürünleri alınacak, deterjan grubunda da denemelik küçük boylarla doğru tercih denenerek bulunacak, bizim minnoşun kaka muhteviyatını bilemiyoruz çünküfarklı tecrübeler var.
Ya bugün zekamdan şüphe ettim yemin ederimliteway plus oto koltuğu takılıyor demişsin ok, peki baston pusete de takılması iyi demişsin, o halde liteway plusla liteway bastonun farkı yok mu? Bugün beni idare edin, tam 4 haftadır kocişim çinde ve şimdi dönüş yolunda, heyecan dorukta yani
Gecmis olsun canim cok üzüldüm insallah bir an once iyilesirKızım da ketum oldu ya ben o çok üzülecek sandım sadece hasta o kadarını biliyor üzüldüm anne diyor ben ağlıyorum ya anne a bartiosun iyileşir diyor. Aslında çok etkilenecek bi yapı war kizimda ama suan pek oralı görünmüyor durumunda pek farkında deil ciddiyetini de bilmiyor...
Sağol canım inşallah iyi olur inşallah..
Canim bu araba da cok guzel eger ayni tarz araba ariyorsan chicco urbana da bakabilirsin arkadasim gecen ay e bebek ten 650 ye almis indirimliymis istanbuldan almis. Araba alacaksan indirimi takip et yari fiyatina bulursun
Teşekkür ederim canım, şimdiden bir şeyler şekillenmeye başladı sayenizde. Çok şükür bitiyor ayrılık, Çinde 5 yl yaşayan arkadaş sen miydin canım ya karıştırdım mı yoksa?Lite way a takilmiyor canim sadece plus a takiliyor. Zaten cok var doguma kadar arastirir karar verirsin. Chicco diye gidip baska da alip cikabilirsin canim. Gözün aydın bu arada bak zaman nasil hizli cikti sonunda kavusuyorsunuz
Yok canim ben degilim son ayriliginiz olsun inşallahTeşekkür ederim canım, şimdiden bir şeyler şekillenmeye başladı sayenizde. Çok şükür bitiyor ayrılık, Çinde 5 yl yaşayan arkadaş sen miydin canım ya karıştırdım mı yoksa?
Doğru söylüyorsun ayaklı tulumları çok beğeniyorum mesela, bebek güzel gerinemiyor, hızlı uzuyor ömürsüz oluyor diyen var, çok derli toplu oluyor, çorabını çıkardı, sırtı açıldı derdi yok diyen var, tecrübeler başka başka, bize de pencere açıyor ama, alırken hepsini göz önünde bulunduruyoruz iyi oluyor.herkes neyi çok kullandıysa onu öneriyor.
kaka lekeli altları ben hayatta beyaz sabunla yıkamadan makinaya atmadım mesela.
kızım çok hareketli bir bebek olduğu içinde patik çorap hep ayağından çıktı.hiç kullanamadım, en rahatı ayaklı tulumlardı.yine çok hareketli olduğu için uyku tulumu kullanmadık , ne zaman giydirmeye kalksam kıyametti kopardı.
birazda bebeğin kendisi belirliyor bazı şeyleri , hayallerdeki gibi olmuyor çoğunlukla.o yüzden tavsiyem çok eşya almayın.
Gel canım gel sokul şöyleHanimlaarr benide alın araniza
Doğru söylüyorsun ayaklı tulumları çok beğeniyorum mesela, bebek güzel gerinemiyor, hızlı uzuyor ömürsüz oluyor diyen var, çok derli toplu oluyor, çorabını çıkardı, sırtı açıldı derdi yok diyen var, tecrübeler başka başka, bize de pencere açıyor ama, alırken hepsini göz önünde bulunduruyoruz iyi oluyor.
Oyy yerim ben bunu, nasıl güzel maşallahben o battaniyelerden hic kullanmadim. gerci disari da hep pusette cikti battaniyeyle de nasil sigar hayal edemedim. oglumun soyle ayicikli bi astronotvari dis giyim tulumu vardi hep onu kullandik.
Eki Görüntüle 1805696
Ben memnun kalmadim leke kaldigi icin de kullanmadim. Herkesin memnuniyeti farklidir ben sadece önerdim ve dikkat edersen siz yazdiginizda da mudahale etmedim. Ben begenmedim cesit cesit deterjan kim neyi almak isterse alabilir ben fikrimi soyledim. Ben dalin dedigim icin pisman oldum acikcasi buna karsi cikan 2.kisisin. Demek ki bende tecrubemi soylemeyeyim bundan sonra. Ne soylesem ters tepki aliyorum ve üzüldüm acikcasi. Ben memnuniyetimi paylastim sadece ve kimsenin soyledigini yok oyle degil boyleydi demedim. Amacim kirmak degil yalnizca üzüldüğümü belirtmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?