Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ben memnun kalmadim leke kaldigi icin de kullanmadim. Herkesin memnuniyeti farklidir ben sadece önerdim ve dikkat edersen siz yazdiginizda da mudahale etmedim. Ben begenmedim cesit cesit deterjan kim neyi almak isterse alabilir ben fikrimi soyledim. Ben dalin dedigim icin pisman oldum acikcasi buna karsi cikan 2.kisisin. Demek ki bende tecrubemi soylemeyeyim bundan sonra. Ne soylesem ters tepki aliyorum ve üzüldüm acikcasi. Ben memnuniyetimi paylastim sadece ve kimsenin soyledigini yok oyle degil boyleydi demedim. Amacim kirmak degil yalnizca üzüldüğümü belirtmek istiyorum

Teşekkür ederim canım, o zaman sen liteway plusla bu iş tamam diyorsun, peki liteway plus duo diye bir şey var, o nedir, o konuda da beni aydınlatırsan ben kararımı verdim sanırsam.

Ayyy kafam karışıyor, şimdi plus mı travel mı diye ikiye indirmiştim seçenekleri(plus duo diye bir alt seçenek sanırım daha var ki takılmak istemiyorum) bir de yarı travel tam travel mı çıktı, nasıl araştıracağım peki model filan adı nedir?

Canim ben oglumda amwayin bebek deterjanini kullanmistim tavsiye ederim. Sampuanlarda en iyi sebamed unibaby de kullanmistim. Alirken parabensiz olmasina dikkat et sadece
Teşekkür ederim canım çok sağol tavsiyen için, bir de böyle panikli evhamlı aşırı pimpirik bir anne olmak istemem ama mesleğim gereği de fazla el yıkıyorum biraz fazla titiz olmak zorundayım, bu alışkanlığımı da evde de bırakamıyorum, gerçekten evde yerleri filan bebek varken başka dezenfektanlarla filan silmek gerekir mi, özellikle emekleme döneminde mi geçerli o, ayy ben yine hızlı kaptırdım

aynen katiliyorum. tecrube bir yere kadar fikir verebilir isin asli kurallari bebeklerimiz koyuyor :)) her konuda esnek olmak lazim..

Aynen öyle :)
Neler neler yapmıycam dedimde, kapak etti bana zillim :))

Çok üzüldüm canım, çok geçmiş olsun.
Arkadaşların dediği gibi vitamin serum ilaç takviyesini ihmal etmeyin.yememesine de takılma, sonuçta biz bile böyle durumlarda iştahtan kesiliyoruz ve onların dili olmadığı için şuramda ağrı var diyemiyorlar.umarım hemen toparlar yoksa özellikle kızın çok etkilenebillir.
2 ay depresyona girdiğimi bilirim ben kedilerimden mecburen ayrıldığımda.

Bir ben mi kaldım cinsiyet öğrenemeyen
5 Nisan da randevumuz

Bende varım
20. Hafta ayrıntılıya kadarda pek umudum yok kesin öğrenmek adına.

Oda canli ya Allah bile derki siz benim yarattiklarima merhamet gosterinki bende size gostereyim, ,, bir bebekden ne farki varki insallah rabbim yardimcisi olurda aci cekmez toparlanir biran önce
Inşallah canım inşallah benim umudum war allahım boşuna karşıma çıkarmadı onu ben böyle hamileyken. O can olayım die onu bana emanet etti inşallah allahım onu bana beni ona can eder ayakta kalır.
Yarın Sabah daha iyi olma umuduyla

Evin temizliği şuan nasılsa öyle devam etmelisin benim bildiğim
Sadece herşeyi ağızlarına götürdükleri anal bir dönem var,işte o zamanlar biraz dikkatli olmak gerekiyor.

O zaman vakti gelince sebamed banyo ürünleri alınacak, deterjan grubunda da denemelik küçük boylarla doğru tercih denenerek bulunacak, bizim minnoşun kaka muhteviyatını bilemiyoruz çünkü farklı tecrübeler var.
Ya bugün zekamdan şüphe ettim yemin ederim liteway plus oto koltuğu takılıyor demişsin ok, peki baston pusete de takılması iyi demişsin, o halde liteway plusla liteway bastonun farkı yok mu? Bugün beni idare edin, tam 4 haftadır kocişim çinde ve şimdi dönüş yolunda, heyecan dorukta yani

Kızım da ketum oldu ya ben o çok üzülecek sandım sadece hasta o kadarını biliyor üzüldüm anne diyor ben ağlıyorum ya anne a bartiosun iyileşir diyor. Aslında çok etkilenecek bi yapı war kizimda ama suan pek oralı görünmüyor durumunda pek farkında deil ciddiyetini de bilmiyor...
Sağol canım inşallah iyi olur inşallah..

Çok zormus ya gerçekten bebeğinin hastalanadigini düşünsene onu yaşatmak için elinden geleni yaparsın ya iyilessin die inan hiç farkı yokmus
Inşallah canım inşallah sorunsuz atlatiriz.

Lite way a takilmiyor canim sadece plus a takiliyor. Zaten cok var doguma kadar arastirir karar verirsin. Chicco diye gidip baska da alip cikabilirsin canim. Gözün aydın bu arada bak zaman nasil hizli cikti sonunda kavusuyorsunuz

Gecmis olsun canim cok üzüldüm insallah bir an once iyilesir

Canim bu araba da cok guzel eger ayni tarz araba ariyorsan chicco urbana da bakabilirsin arkadasim gecen ay e bebek ten 650 ye almis indirimliymis istanbuldan almis. Araba alacaksan indirimi takip et yari fiyatina bulursun

O modeli de inceleyim bir, teşekkürler tatlım.

Lite way a takilmiyor canim sadece plus a takiliyor. Zaten cok var doguma kadar arastirir karar verirsin. Chicco diye gidip baska da alip cikabilirsin canim. Gözün aydın bu arada bak zaman nasil hizli cikti sonunda kavusuyorsunuz
Teşekkür ederim canım, şimdiden bir şeyler şekillenmeye başladı sayenizde. Çok şükür bitiyor ayrılık, Çinde 5 yl yaşayan arkadaş sen miydin canım ya karıştırdım mı yoksa?

Doğru söylüyorsun ayaklı tulumları çok beğeniyorum mesela, bebek güzel gerinemiyor, hızlı uzuyor ömürsüz oluyor diyen var, çok derli toplu oluyor, çorabını çıkardı, sırtı açıldı derdi yok diyen var, tecrübeler başka başka, bize de pencere açıyor ama, alırken hepsini göz önünde bulunduruyoruz iyi oluyor.

Bizde (göçmenim bu arada) herşeyini tam yapma, herşeyi tam olanın ömrü kısa olurmuş derler :)
Doğduğunda da beraber gezip heveslenip alacağın şey çok olucak :)

Bu arada Çin de yaşayan bendim :)

uzulmeni alinmani hic anlamadim acikcasi, zaten boyle bi niyetle de yazmadim. ben sadece leke sorunu bende olmadi yazdim urune sans vermek isteyen arkadaslar olabilir diye.. yani kisisel bisi soz konusu diil ki..

yine de istemeden uzduysem ozur dilerim tabi ama bu deterjanla ilgili bir yorum uzulmene hic gerek yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…