Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Teşekkür ederim canım, o zaman sen liteway plusla bu iş tamam diyorsun, peki liteway plus duo diye bir şey var, o nedir, o konuda da beni aydınlatırsan ben kararımı verdim sanırsam.

duosunu bilmiyorum canim. plus vardi gecen sene sadece 2 renk biri kirmizi biri siyah. bu sene duosunu da mi cikarmislar. yarin detayli bakarim istersen :)) litewayin pek cok cesidi vardi ama plusin duosunu yeni duydum :))

8. ay konularina gelmissin bile :)) ben yer temizliginde cok uzun sure loc ve sivi arapsabunu donusumlu kullandim. camasirsuyu iyi durulanmama ihtimaline karsi hic kullanmadim.

kozmetiklerde de minik boylarla basla. mesela oglumun egzemasi vardi sebamedle baslamistik mustelaya gecmemiz gerekti. bebek yonlendirecek seni zaten panik yapma. ilkten duru suyla bile yikarsin nolcak ki tozda toprakta mi yuvarlaniyo :))

Son düzenleme:

Üzülecek birşey yok canım,burası bir paylaşım alanı değil mi?herkes fikrini tecrübesini söylüyor.

Teşekkür ederim canım, şimdiden bir şeyler şekillenmeye başladı sayenizde. Çok şükür bitiyor ayrılık, Çinde 5 yl yaşayan arkadaş sen miydin canım ya karıştırdım mı yoksa?

ay ben kavusma kismini nasil atlamisim yahii.. hadi gozun aydin. saglimen gelsin insallah esin.. olacaksa hep boyle hayirli ayriliklar olsun. tercihen olmasin tabiii

Canim konu sadece deterjan olayi degil ben bugün ne tavsiye etsem tam tersi cevap aldim. Soylediklerimde aksi ispat edilmeye calisiliyor ben buna üzüldüm sadece. Herkesin fikri kendine özür dilenecek de bir durum yok koca kadinlariz burda. Sen kendini benim yerime koy ne soylesen öyle değil böyle denilse uzulmez misin. Ayakli tulum konusuna gelince benim kizim hep ayaklarini topladi tulumun icine kullanamadik ilk etapta. Dedim ya tecrube ettikçe ogrenecek arkadaslar ve herkes kendi dogrusunu kendisi bulacak

Ne zaman sayfa değiştirmeye kalksam konunun üzerindeki ankette ' üçüzlerim olucak ' şıkkını işaretliyorum, bu bir işaret olabilir mi bana acaba
Bir gidiyorum kontrole doktor bana arkada 2 tane daha varmış diyormuş birde
Cıvıttım gece gece, hadi iyi geceler :)

sinemnur demek geliyor eşin, sağ salim gelsin inşallah canım.

zaten bu konuda hemfikiriz. ben de ring_ring arkadasimizin mesajina da yazdim tecrube biryere kadar diye. bebek yolu gosterecek zaten annelere. ayni seyi soyluyoruz esasen ama niye sana karsi soyluyormusuz gibi olmus anlamadim. farkli ornekler versek de sonucta hepmiz ayni yere geliyoruz. uzme kendini bosuna

Bizde (göçmenim bu arada) herşeyini tam yapma, herşeyi tam olanın ömrü kısa olurmuş derler :)
Doğduğunda da beraber gezip heveslenip alacağın şey çok olucak :)

Bu arada Çin de yaşayan bendim :)
Eveet buldum seni ay Allah korusun canım, Rabbim hepsine hayırlı güzel ömürler versin inşallah. Ya canımcım sen çinde naptın beş sene, ne yedin ne içtin kuzum ya, benim kocam ki damağı çok açıktır yeni tatlara filan, çekinmeden atar ağzına, dener filan, adamcağız 1 ayda 7,8 kg verdi, işin kötü tarafı ben alırken onun vermesi

duosunu bilmiyorum canim. plus vardi gecen sene sadece 2 renk biri kirmizi biri siyah. bu sene duosunu da mi cikarmislar. yarin detayli bakarim istersen :)) litewayin pek cok cesidi vardi ama plusin duosunu yeni duydum :))
Seni de o kadar uğraştırdım canım ya, daha fazla yorulma benim için, ben adamakıllı bakayım bir, bir de mağazada canlı canlı bakayım, sonucu yazarım buraya

8. ay konularina gelmissin bile :)) ben yer temizliginde cok uzun sure loc ve sivi arapsabunu donusumlu kullandim. camasirsuyu iyi durulanmama ihtimaline karsi hic kullanmadim.
8. Ayda mıyım şimdi, iyi çok iyi, ben emekleme dönemi zannettim, korktuğum kadar kötü değil durumum ayy bşr saniye doğumdan sonfaki 8. Ay mı, hamileliğin 8. Ayı mıTamam süper o zaman, zaten normalde de loc kullanıyorum.

kozmetiklerde de minik boylarla basla. mesela oglumun egzemasi vardi sebamedle baslamistik mustelaya gecmemiz gerekti. bebek yonlendirecek seni zaten panik yapma. ilkten duru suyla bile yikarsin nolcak ki tozda toprakta mi yuvarlaniyo :))
Hahaha doğru söylüyorsun, toz toprak mı görüyorlar, arkadaş bebeğini (oturabiliyordu) lavoboda 2 tas suyla yıkıyordu, mis gibi oluyordu

ay ben kavusma kismini nasil atlamisim yahii.. hadi gozun aydin. saglimen gelsin insallah esin.. olacaksa hep boyle hayirli ayriliklar olsun. tercihen olmasin tabiii
Çok sağol canımcım, inşallah bir daha ayrılmayalım hiç, zor geldi gerçekten, bir de bulantıların en şiddetli döneminde naz yapamadım adama ona da yanıyorum

Hahaha az önce de bana oldu, ekranı kaydırırken üçüzlere basmışım, ayyy napıyorum ben diye yerimde doğruldum, neys ki daha oylamaya katıl butonu varmış, yalnız değilsin kuzum çok sağol bu arada, dubai üzerinden geliyor, saat 2 de dubai uçağına binecek, biz de portta canı sıkılmasın diye uzaktan destek ekibi olarak ayaktayız hala, iyi gecelerrr...

Teşekkür ederim canım, o zaman sen liteway plusla bu iş tamam diyorsun, peki liteway plus duo diye bir şey var, o nedir, o konuda da beni aydınlatırsan ben kararımı verdim sanırsam.
canım ben lıteway plus duo baston degıl bıde gecen sene ben bakmak ıstemıstım bulamadık cok tercıh edılmedıgı ıcın getırmemısler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…