Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
canım yarı travel chıcoo lıte way ıkı parca sı var ve bebek arabasının koltugu katlanıyor uzerıne puset konuyo ben bunu aldım tam travel da uc parca var hepsı ayrı ayrı takılıyor chıcoo trıo ve concord a bakabılırırsın ama hem daha pahalı ve ucuncu parcası pek kullanılmıyor araba cok agar ılerıde mutlaka baston almak gerekır

Heeey çok güzel bu. Doktor ve hastaneden memnun kaldın mı peki? Şartları vs konuşabildin mi?
Doktorumun Alsancak' taki muayenehanesine gittim tatlım. İnanılmaz tatlı bir bey, arkadaşımın dediği kadar varmış. En çok korktuğum cape' teki doktorum kadar rahat olup olmayacağıydı. Ondan bile relax çıktı adam. Adam yememem gerekenleri, içeriklerinin bebeğe etkilerini sayınca hepsini yediğimi farkettim. Biraz o canımı sıktı ama bundan sonra dikkat edeceğim.
Aa ama en güzel haber normal doğum yapabilme ihtimalim varmış. Kalça çıkıklı doğduğumdan bahsetmiştim. Tedavim yıllar önce oldu ama cape' teki doktorum normali istemiyordu. Bu doktor daha önce kalça çıkıklı hastaya normal doğum yaptırmış ve hiç sıkıntı olmamış. 38. Haftada çatının durumuna göre karar verelim, sen şuan kendini %70 normale hazırla dedi. Dedim gel öpecem seni alnının ortasından.

Doğum şartlarını pek konuşmadık canım erken olduğu için. Temmuzda gelince konuşacağız ama ben arkadaşımdan biliyorum. Doktorun egepol ve kent hastanesi ile anlaşması var. Egepol için o sezeryan 5bin tl vermişti. İçinde özel odası özel ebesi hemşiresi filan vardı. Baya memnundu. Prenses gibi hissediyordum diyordu. Aynı şartlar için allahsız kent hastanesi 7bin istemiş geçtiğimiz aralık ayı için. Eşim de eve yakın diye kent olsun, gelen gidene sıkıntı olmasın diyor ama para çok geldi bana açıkçası çok gerek görmüyorum. Ama sanırım her halukarda velet için kesenin ağzını biraz fazla açacağız. Kısmet artık bakalım, sağlıkla gelsin de.

Dogru diyosun canim esimi ikna edebilirsem bugun gidicem insallah yazarim sonucu :)))Allah tamamina erdirsin canim masallahh

Kizlarr bugun cinsiyete gitme ihtimalim var esim uyansin ikna edicem insallah yazarim sonucu dua edin gidebiliym belli olsun artik bebisimin cinsiyeti

Birde şu hastane çıkışına henüz karar veremedim kaç parça almalı 2 setmi olmalı bilemiyorum,ama kendimiz için 2 gecelik seti şart sanırım burda yazılanları okuyunca R rhyildiz
Canım hastane çıkışları için çok acele etme. Geçen düşünüyordum en azından bir parça bir şey alayım dursun kenarda diye ama sonra 2 set hediye geldi. :) Daha bit kadar bebeğe düşün bir de bunun son günleri, doğumdan sonrası var. Ben de İzmir' de olacağım son aylarda, çok sıcak oluyor haklısın ama çok fazla kıyafetle de uğraşmak istemiyorum şimdiden.

Çok geçmiş olsun canım. İnş iyileşir biran önce. Neden olmuş peki?

Çok olumlu geçmiş randevun, sevindim. İçin rahat dönersin artık.
Neleri yememek lazımmış? Biz de öğrenelim. Ben de kesin yiyorumdur.

Saol canim benim hepimize saglikli hamilelik ve dogum diliyorum aramizda 10 gun var:)))
Amin canım inşallah, daha önce de yazmıştım buraya 26 eylül doğumlu hayatımda 3 tanıdığım insan var, 3 terazi burcu, 1 tanesi çok ama çok kıymetliydi hala da öyledir, diğer ikisi ise gerçekten enteresan karakterler, o yüzden 26 eylül görünce bir çarpar gözüme, ilk hamile kaldım, eylül doğumu olacağını hesapladım ay olarak, bir an yoksaaaa dedimm, hesaplattım, sata göre 20 eylül çıkmıştı, benim bu bebiş durur durur 26 sında doğar demiştim, sonra usgye göre 16 wylüle kaydı, bakalım ne zaman gelecek minnoşlar. Sülalede de 40 haftayı dolduran yok, 35-38 aralığında genelde.

Tamam canim senide aramizda gormek bizi mutlu edecektir rabbim tez zamanda hayirli evlatlar versin sana

Hayirlisi olsun canim benimde sata gore 3ekimdi ugs ye gore 26 eylul oldu ben iki dogum yaptim ikiside 37 haftalik oldu bakalim hepimizin hakkinda hayirlisi olsun cnm:)))

Merhaba kizlar nasilsiniz bugun havalr guzellesiyo ohhh cok guzel yuruyus yapamiyordum soguktan artik aksamlari yapicam

Günaydın arkadaslar bende daha cinsiyeti ogrenemedim 18 nisanda randevum ikili testte daha küçük dedi dr bende ustelemedim. En geç ben öğreneceğim. Haftaya burdaki devlet hastanesine gidip sansimi deneyecegim belki söyler dr.

arkadaşlar merhaba. ben nezamandır giremiyodum. ama sizlere bişey sormam lazım. Bugün öğleden sonra doktor randevusu var ama dakikalar bile geçmiyo. Bizim ikili test çok iyi çıktığı için ben üçlü istemedim ama doktor en azından üçlü içindeki AFP (Alfa protein testi) yapalım dedi tamam dedim. Şimdi sonuç çıkmış doktorla konuşamadık ama baktığımızda AFP (MoM) 20 yazıyo anlamadım, farklı birimdemi yazıyolar test sonucunu acaba... MoM değeri 2,5 en fazla diyo ve millet 3,5-4 çıktığında bile eyvah biz napçaz demiş... bukadar yüksek olabilir mi yaptıran var mı? bide 15+3 te yaptı bu testi.

herkese günaydın

çok kilo vermiş, hiç mi birşey yiyememiş?
hiç olmadı ünlü hamburger ve pizza zincirleri mevcut çinde
büyük ihtimalle ülkenin içine sinen kokudan yiyememiştir. yoksa meyvesi , sebzesi çok iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…