Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Günaydın kızlar Karam sabah yanına geldiğimde kuyruk sallayarak kucağıma geldi ve hiç inmek istemedi barıştı galiba düne göre iyiydi sanki ama hastalık dewam ediyor hala.
Eşim veterinere götürdü gündüzleri orda kalicak gece bizimle. Iyileseceine çok umutluyum

Karam dan en son görüntü..

Eklentiler

• 20160331_093235.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 68
  • 20160331_093313.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 76
R rootstock canım aslında düşününce haklısın ama akrabam annem babam dısında yok,eşimin ailesininde benden hoşlanmışlığı yok ki bunları burda yazmak istemiorum kadın bana bugüne kadar bişey bile almadı,kızıda hamile aynı haftalarda neyi var neyi yoksa ona yapcak,varsa ümit arkadaşlarımızdan onlarda sorarak alır kanımca ki soruyorlar birde ben cok pinpiriğim öle herkesin aldıgını beğenen biri deilim paketlerdeki zıbınları hariç toplu satılan zaten 9 aylık neyi var neyi yoksa indirimlerden hepsini aldım ha aldım dediğimde en fazla 2/3 en gerekli parçalar tulum esofman altı belki yelek ceket üst vs...english home dan yün yorgan ve yastık birde nevresim seti...zaten dahada fazla bişey almam eşim kameraman bi çok fotoğrafımızı çekicek o yüzdende biraz süslü püslü şeyler aldım... Neyse bugün berbat bi güne uyandım,sizlerinki güzel olsun...ayıldıgım anda kendimi sokağa atıcam

maşallah
ağzını burnunu yerim ben onun

canım 6 yasında bı oglusum var bıde 6 aylık kızım sen emzırıyormusun yada emmıyorsa nasıl bıraktı
Ayyy maşallah Allah sana bağışlasn evlatlarini benim kızım doğduğundan beri emmeye meyilli bir bebek değildi zorla veriyordum hamile olduğumu öğrenince hemen bıraktım hiç zor olmadı sen halen emziriyorum musun canm

Canim normal bunlari dusunmen bende kimyasal icerikli deterjan kullanmayi biraktim oglumdan sonra amway loc genel temizlik biberon icin bulasik deterjanini camasirini kullandim hep bide ersag guzel organik onunda genel temizligi falan iyi onlardan kullanmayi tercih ediyorum hep

merhaba ilk başta ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA AMAYI NASİP ETSİN BENDE 13 HAFTALIĞIM VE YARIN DİKİŞ ATILACAK BANADA ÇOK KORKUYORUM 8 AY ÖNCE İKİZ BEBEKLERİMİ KAYBETTİM .(ŞUANDADA ÇOK KORKUYORUM

dun gece soru sordum kimse de görmedi galiba yada bi fikri olan yok gerçekten :) ben yazılanları hep okuyorum kayıplara çok üzüldüm allah kimseye yaşatmasın karamin hastalığı geçsin gitsin inşallah.ağrılar geçsin ağrısız güzel sağlıklı hamilelik geçirelim inşallah sağ salim doğdun bebisler 2.5 yasında oğlum var 2 eylül doğumlu simdi allah nasip ederse kızım olacak eylül gözüküyor ama muhtemelen ağustos bende sizleri okuyarak vakit geçiriyorum... Sizde arada benim yazdiklarima cevap verirseniz belki araniza girmek daha kolay olur

Hayirl olsun kizin saglikla gelsin insallah,,Canim bazen arada kayniyor gidiyor sorular malesef sorun neydi tam olarak

merhaba ilk başta ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA AMAYI NASİP ETSİN BENDE 13 HAFTALIĞIM VE YARIN DİKİŞ ATILACAK BANADA ÇOK KORKUYORUM 8 AY ÖNCE İKİZ BEBEKLERİMİ KAYBETTİM .(ŞUANDADA ÇOK KORKUYORUM
Canim korkma burda bi arkadasada dikis atilmisdi, ,, allahin izniyle atlatirsin insallah rabbim yardimcin olsun saglikla bebegini kucagina alirsin insallah

Çok olumlu geçmiş randevun, sevindim. İçin rahat dönersin artık.
Neleri yememek lazımmış? Biz de öğrenelim. Ben de kesin yiyorumdur.
Kızartmalar, az pişmiş etler, gazlı içecekler, sakatatlar vs canım. Ben aslında zararını bildiğim halde yemeye devam ettim. Özellikle sushi ve kolaya abandım diyebilirim. O sebeple sıfırdan düzenleyeceğim yeme içmemi. Siz eminim zaten çoğunu yemiyorsunuzdur. :)

ben de yazılanları hep okuyorum burdayım bütün gün hemde nerdeyse, bişey olmadıkça yazmıyorum okuması daha zevlki geliyor bana Allahım sağlıcakla kızını kucağına almayı nasip eder inşallah
cevap verilmemesini sana yapılan bişey olarak algılama sakın yazan çok oluyor gerçekten arada kaynıyor mesela yazdığın benimde gözümden kaçmış yanlış anlama yani olurmu :)

Hayirl olsun kizin saglikla gelsin insallah,,Canim bazen arada kayniyor gidiyor sorular malesef sorun neydi tam olarak
Amin cnm inşallah çok agrilarim var sırtım belim ortopedi doktoru vitamin verdi kendi doktoruma soramadim internette baktım gebelikte pek onerilmiyo apikobal diye bi ilaç kullansam mi bilemedim

et türü yiyemiyorum hamile kaldığımdan beri kola da içmiyorum ama kızartma yiyorum valla canım çok istiyor biber kabak bide bol yoğurtlu olunca oh ohh :):) o kadarcık kızartmanın zararı olmaz herhalde ya diğerlerini yemiyorum içmiyorum nede olsa

Amin cnm inşallah çok agrilarim var sırtım belim ortopedi doktoru vitamin verdi kendi doktoruma soramadim internette baktım gebelikte pek onerilmiyo apikobal diye bi ilaç kullansam mi bilemedim

gitmesende arayıp danışabilirsin doktoruna ben öyle yapıyorum hep başka doktor bişey dedimi önce ona danışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…