ben de yazılanları hep okuyorum burdayım bütün gün hemde nerdeyse, bişey olmadıkça yazmıyorum okuması daha zevlki geliyor bana Allahım sağlıcakla kızını kucağına almayı nasip eder inşallah
cevap verilmemesini sana yapılan bişey olarak algılama sakın yazan çok oluyor gerçekten arada kaynıyor mesela yazdığın benimde gözümden kaçmış yanlış anlama yani olurmu :)
Yanlış anlama yokda ondan öncede bel ağrısıyla ilgili yazmış tim bi kişi sağolsun cevap vermişti hep yanlış zamanda yazıyorum demekki :) amin hepimiz sağ salim alalım inşallah
Kızartmalar, az pişmiş etler, gazlı içecekler, sakatatlar vs canım. Ben aslında zararını bildiğim halde yemeye devam ettim. Özellikle sushi ve kolaya abandım diyebilirim. O sebeple sıfırdan düzenleyeceğim yeme içmemi. Siz eminim zaten çoğunu yemiyorsunuzdur. :)
doktordan doktora değişebiliyor sanırım ben istemeden vermişti doktorum sağolsun bişey olursa ararsın diye :):)
bel ağrısı bende çekiyorum hatta bi kaç gündür şiddetli birde bende fıtık var bol bol dinleniyorum napim uzanıyorum arada oturyorum ama genelde yatıyorum seninde imkanın varsa uzan bol bol
Ne güzel ya bende doktorumu seviyorum ilgili ama bilemedim iste doktorum ozeldeydi devlete gidince ına gitmek istedim 4 yıl önce dusugum olduğunda ona gitmiştim bana yakin hastaneye gelince bi memnun oldum :) sonumuzda hayrolsun inşallah
doktordan doktora değişebiliyor sanırım ben istemeden vermişti doktorum sağolsun bişey olursa ararsın diye :):)
bel ağrısı bende çekiyorum hatta bi kaç gündür şiddetli birde bende fıtık var bol bol dinleniyorum napim uzanıyorum arada oturyorum ama genelde yatıyorum seninde imkanın varsa uzan bol bol
Bugün ilaç yazdırmak için kendi doktorum dışında bir doktora gideceğim bebislerimi göreceğim insaallah 1 haftada nasıl da ozledim Bakalim memnun kalırsam bu doktora da devam edeceğim yedekte bulunsun
Bize dua edin güzel anneler sağlıklı haberleriyle doneyim
Bugün ilaç yazdırmak için kendi doktorum dışında bir doktora gideceğim bebislerimi göreceğim insaallah 1 haftada nasıl da ozledim Bakalim memnun kalırsam bu doktora da devam edeceğim yedekte bulunsun
Bende cinaiyet ogrenmek icin baska bir doktora gitmistim hem doktorun tutumu hem cihazlarin daha kaliteli olmasi hemde ucretinin daha makul olmasi sonucu degistirdim doktorumu eve cok yakin
Kızartmalar, az pişmiş etler, gazlı içecekler, sakatatlar vs canım. Ben aslında zararını bildiğim halde yemeye devam ettim. Özellikle sushi ve kolaya abandım diyebilirim. O sebeple sıfırdan düzenleyeceğim yeme içmemi. Siz eminim zaten çoğunu yemiyorsunuzdur. :)
merhaba ilk başta ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA AMAYI NASİP ETSİN BENDE 13 HAFTALIĞIM VE YARIN DİKİŞ ATILACAK BANADA ÇOK KORKUYORUM 8 AY ÖNCE İKİZ BEBEKLERİMİ KAYBETTİM .(ŞUANDADA ÇOK KORKUYORUM
canim serklaj artik cok yapilan bi uygulama olmaya basladi. saglikla doguruyor anneler bu sayede. hic endiselenme sen elinden geleni yapiyorsun. allah da bosa cikarmayacaktir emeklerini.. yarin cok kolay ve guzel bir gun olsun senin icin...
Amin cnm inşallah çok agrilarim var sırtım belim ortopedi doktoru vitamin verdi kendi doktoruma soramadim internette baktım gebelikte pek onerilmiyo apikobal diye bi ilaç kullansam mi bilemedim
bak ben okumustum bunu ama vitamin hakkinda gercekten hicbir fikrim yok. yanlis da yonlendirmek istemem.. doktoruna tekrar bi sor istersen kategorisi c kullanmam gerektigi konusunda emin misiniz diye..
devlet bazen insani sasirtabiliyor. annemin goz doktoruna annemin operasyonu ile ilgili bisi sormak icin aradim gecenlerde golcuk devlet hastanesini. asistan hemsire `su an uygun diil` dedi; `beklerim ben telefonda randevusu bitene kadar` dedim. adam hastasi cikinca geldi telefona kisaca anlattim durumu sorumu sordum gayet guzel cevap verdi. bi dene sansini bence bazen istisnalar olabiliyor :)