Yanlış anlama yokda ondan öncede bel ağrısıyla ilgili yazmış tim bi kişi sağolsun cevap vermişti hep yanlış zamanda yazıyorum demekki :) amin hepimiz sağ salim alalım inşallah
et türü yiyemiyorum hamile kaldığımdan beri kola da içmiyorum ama kızartma yiyorum valla canım çok istiyor biber kabak bide bol yoğurtlu olunca oh ohh :):) o kadarcık kızartmanın zararı olmaz herhalde ya diğerlerini yemiyorum içmiyorum nede olsa
bak ben okumustum bunu ama vitamin hakkinda gercekten hicbir fikrim yok. yanlis da yonlendirmek istemem.. doktoruna tekrar bi sor istersen kategorisi c kullanmam gerektigi konusunda emin misiniz diye..
Canim normal bunlari dusunmen bende kimyasal icerikli deterjan kullanmayi biraktim oglumdan sonra amway loc genel temizlik biberon icin bulasik deterjanini camasirini kullandim hep bide ersag guzel organik onunda genel temizligi falan iyi onlardan kullanmayi tercih ediyorum hep
çok kilo vermiş, hiç mi birşey yiyememiş?
hiç olmadı ünlü hamburger ve pizza zincirleri mevcut çinde
büyük ihtimalle ülkenin içine sinen kokudan yiyememiştir. yoksa meyvesi , sebzesi çok iyidir.
Aynen öyle, bütün şehir yanık soya yağı gibi kokuyor diyor, ilk hafta zaten zehirlendi ve sadece starbucks sandviç yemişti, bir de tüm gün toplantıları vardı, firma tercihindeki restoranlarda yemek zorunda kaldı yani yiyemedi
hahahhahaha ilahi yaaaa... ne guldum anlatamam :)) biz gayet guleryuzluyuz ama ilk 8 ay niyeyse bizimkinin yuzu pek gulmedi. dengeliyolar galiba aileyi
hahahhahaha ilahi yaaaa... ne guldum anlatamam :)) biz gayet guleryuzluyuz ama ilk 8 ay niyeyse bizimkinin yuzu pek gulmedi. dengeliyolar galiba aileyi
umarım bizide dengeleyecek bir güleryüz gelir ilk yıllarımızda ikimizde kendimize bakmadan karşıdakine ne oldu suratın niye asık diye sorardık şimdi alıştık galiba
canım yarı travel chıcoo lıte way ıkı parca sı var ve bebek arabasının koltugu katlanıyor uzerıne puset konuyo ben bunu aldım tam travel da uc parca var hepsı ayrı ayrı takılıyor chıcoo trıo ve concord a bakabılırırsın ama hem daha pahalı ve ucuncu parcası pek kullanılmıyor araba cok agar ılerıde mutlaka baston almak gerekır
Doktorumun Alsancak' taki muayenehanesine gittim tatlım. İnanılmaz tatlı bir bey, arkadaşımın dediği kadar varmış. En çok korktuğum cape' teki doktorum kadar rahat olup olmayacağıydı. Ondan bile relax çıktı adam. Adam yememem gerekenleri, içeriklerinin bebeğe etkilerini sayınca hepsini yediğimi farkettim. Biraz o canımı sıktı ama bundan sonra dikkat edeceğim.
Aa ama en güzel haber normal doğum yapabilme ihtimalim varmış. Kalça çıkıklı doğduğumdan bahsetmiştim. Tedavim yıllar önce oldu ama cape' teki doktorum normali istemiyordu. Bu doktor daha önce kalça çıkıklı hastaya normal doğum yaptırmış ve hiç sıkıntı olmamış. 38. Haftada çatının durumuna göre karar verelim, sen şuan kendini %70 normale hazırla dedi. Dedim gel öpecem seni alnının ortasından.
Doğum şartlarını pek konuşmadık canım erken olduğu için. Temmuzda gelince konuşacağız ama ben arkadaşımdan biliyorum. Doktorun egepol ve kent hastanesi ile anlaşması var. Egepol için o sezeryan 5bin tl vermişti. İçinde özel odası özel ebesi hemşiresi filan vardı. Baya memnundu. Prenses gibi hissediyordum diyordu. Aynı şartlar için allahsız kent hastanesi 7bin istemiş geçtiğimiz aralık ayı için. Eşim de eve yakın diye kent olsun, gelen gidene sıkıntı olmasın diyor ama para çok geldi bana açıkçası çok gerek görmüyorum. Ama sanırım her halukarda velet için kesenin ağzını biraz fazla açacağız. Kısmet artık bakalım, sağlıkla gelsin de.
Kizlar araba alacaklara bi tavsiyem var arka tekerlege cok dikkat edin kücuk olanlar cok cabuk kiriliyor benim arka tekerlek büyük on kücuk du arka tekerleginde dugmesine basinca cikiyordu arabalara girmediginde cikartabiliyordum
dun gece soru sordum kimse de görmedi galiba yada bi fikri olan yok gerçekten :) ben yazılanları hep okuyorum kayıplara çok üzüldüm allah kimseye yaşatmasın karamin hastalığı geçsin gitsin inşallah.ağrılar geçsin ağrısız güzel sağlıklı hamilelik geçirelim inşallah sağ salim doğdun bebisler 2.5 yasında oğlum var 2 eylül doğumlu simdi allah nasip ederse kızım olacak eylül gözüküyor ama muhtemelen ağustos bende sizleri okuyarak vakit geçiriyorum... Sizde arada benim yazdiklarima cevap verirseniz belki araniza girmek daha kolay olur