Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Yanlış anlama yokda ondan öncede bel ağrısıyla ilgili yazmış tim bi kişi sağolsun cevap vermişti hep yanlış zamanda yazıyorum demekki :) amin hepimiz sağ salim alalım inşallah
Canim o agrilar khamilelikte oluyor malesef benim doktorumun ve cogu doktorunda onerdigi tek sey Magnesium ,,, bol bol dinlen insallah gecer

Bende et yiyemiyorum malesef, ,, off kabak dedinde canim kabak dolmasi cekti sarmisakli yogurtlu

bak ben okumustum bunu ama vitamin hakkinda gercekten hicbir fikrim yok. yanlis da yonlendirmek istemem.. doktoruna tekrar bi sor istersen kategorisi c kullanmam gerektigi konusunda emin misiniz diye..

Canim o agrilar khamilelikte oluyor malesef benim doktorumun ve cogu doktorunda onerdigi tek sey Magnesium ,,, bol bol dinlen insallah gecer

Teşekkürler arkadaşlar

Canım teşekkür ederim tavsiyen için, amway ürünlerini kullanıyorum ama ersag hiç duymamıştım, ona da bakayım.

Aynen öyle, bütün şehir yanık soya yağı gibi kokuyor diyor, ilk hafta zaten zehirlendi ve sadece starbucks sandviç yemişti, bir de tüm gün toplantıları vardı, firma tercihindeki restoranlarda yemek zorunda kaldı yani yiyemedi

hahahhahaha ilahi yaaaa... ne guldum anlatamam :)) biz gayet guleryuzluyuz ama ilk 8 ay niyeyse bizimkinin yuzu pek gulmedi. dengeliyolar galiba aileyi
umarım bizide dengeleyecek bir güleryüz gelir ilk yıllarımızda ikimizde kendimize bakmadan karşıdakine ne oldu suratın niye asık diye sorardık şimdi alıştık galiba

canım ben lıteway plus duo baston degıl bıde gecen sene ben bakmak ıstemıstım bulamadık cok tercıh edılmedıgı ıcın getırmemısler
İnternette satışı var canım, ondan merak ettim.
www.hepsiburada.com/chicco-lite-way-complete-baston-bebek-arabasi-red-p-AILECHI04079322700?magaza=Bebek%20Market&wt_gl=cpc.nelk.abo.pla&gclid=CLnL4tXn6ssCFekp0wodhc4Pgg

www.hepsiburada.com/chicco-duo-lite-way-plus-keyfit-seyahat-sistem-bebek-arabasi-fire-p-AILECHI06079395190?magaza=Bebek%20Ve%20Sa%C4%9Fl%C4%B1k&wt_gl=cpc.nelk.abo.pla&gclid=CJmS6ZPp6ssCFQcUGwodz2EJ5Q

m.n11.com/chicco-lite-way-plus-travel-sistem-bebek-arabasi-night-P92428207?cid=604001&gclid=CN6L05nq6ssCFcG6GwodBDkB0w&gclsrc=aw.ds

m.n11.com/chicco-lite-way-plus-puset-P93516575?cid=604001&gclid=CIfztM_q6ssCFaoy0wodHJIJQQ&gclsrc=aw.ds

Chicco lite way alacağız sanırım da, plus puset mi, travel mi, duo mu ona karar vereceğiz inşallah.

Canım yaa sana zahmet aldığın modelin linkini atar mısın, bu araba alışverişi minnoşa cici almaya benzemiyor hiç

Gözün aydın canım,içine sinmesine çok sevindinim, doktorun neleri yeme dedi merak ettim bizlere de bilgi olsun.

Kizlar araba alacaklara bi tavsiyem var arka tekerlege cok dikkat edin kücuk olanlar cok cabuk kiriliyor benim arka tekerlek büyük on kücuk du arka tekerleginde dugmesine basinca cikiyordu arabalara girmediginde cikartabiliyordum

Ilk linktekinden kullanmisdim almanyada almisdim tabi pek kullanisli degildi bana göre

Maalesef canım benim fikrim yok, yardmcı olmak isterdim yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…