ay çok tatlı niye öyle diyosun, ben de senin haftanda öyle olacam zaten kaçarı yok. seninki kız diye biliyorum, kızlarda karın daha yaygın olur filan diyolar doğruysa.Bence benimkine bakıp haline şükretmelisin.seninki çok şirin duruyor tek bi yerde benim göbek, bel, sırt allah ne verdiyse şişiyor. 17+3 deyim henüz.
Deneyeyim bende Can'ım ya çok fenayım İnsalah ise yararbenim hamileliğin ilk zamanları deli gibi kaşınıyodu , ben mustelanın nemlendirici ve rahatlatıcı kremini aldım . Onu kullandığımdan beri çok az kaşınıyor hatta kaşınmıyor
Evet büyüttükleri geriliyor ve catlayacak sanirim bu kaşıntılar o yüzdenBenim de son günlerde karnımda ve göğsümde çok kaşınma oluyor. Özellikle hamile pantolonlarına geçtikten sonra oldu. Vücut çatlamaya başlıyor sanırım önlemini almak gerek. Ben lierac kullanıyordum göbek için ama kaşıntıyı çok azalttığını söyleyemem. Vücut yağlarıyla göbeği ve göğsü ovalamak daha etkili olur bence. Body shop un çok güzel body butterları var tavsiye ederim canım.
bekliyoruz canım. varsın şişsin göbişler, yeter ki rahat etsin bebişler, değil mi amaAyyy yarin bende cekip sizinle paylasicam moral oldu sizleri boyle gormek :))
İnşllah canım ya, sabahtan beri kaç defa baktım fotosuna, hareketleri gözümün önünden gitmiyor bebişimin , artık renkli cici zamanı evet, geçen hafta aldım bir şeyler, turunculu filan, yarın yüjlerim fotolarını ama artık maviler de gelsin birazmaşallah size bundan sonrası su gibi akar gider bi bakmışsın kucağında.birazda mavi renkli zıbınlar al bebişe.baktım hep sade renkler sarı krem çok açık renkler almışsın renklendir cıvıl cıvıl olsun bebiş.
Kizim 3 bucuk kilo dogdu masallah:) doktorumda cok sasirdi oda bukadarini beklemiyorduben de bunu soracaktım, önceden de dedin ya 4 kilo diye nasıl ama yani millet 20 kilo alıyo, hiç mi bişi yemedin kıızzz?
kızın kaç kilo doğmuştu canım? valla ben hiç bulantım olmadığı için çok kilo alırım diye korktum hep. normalde de midesi sağlam biriyim. ilk üç ay tam tersi iştahlıydım ben. şimdi normale döndüm çok şükür. 2.5 kilo almışım bile. bu 3 de olabilir de çaktırma, 2.5 daha iyi duruyo. ama vücuduma kilo aldığımı hissetmiyorum henüz. basende ödem oluyor sanırım ordan az bişi şiştim. çatlarım ben o kesin. lierac kullanıyorum ama bence boşuna.
Evet canım kız. Öyle bir genelleme var kızlar yanlara doğru büyüyor diye. Ama çok yakın arkadaşım kızına hamileyken karnı o kadar dikti ki, doğuma giderken kafa kaburgada ayaklar göbeğin diğer ucundaydı. Herkes doğana kadar kızım diye sevme diyordu.ay çok tatlı niye öyle diyosun, ben de senin haftanda öyle olacam zaten kaçarı yok. seninki kız diye biliyorum, kızlarda karın daha yaygın olur filan diyolar doğruysa.
bende geçen hafta olmuştu o ağrılar ve batmalar canım, çok korkmuştum ama bu hafta gitcem diye sabredip gitmemiştim doktora. bi deniyim diyip bikaç gün ilaçlarımı bırakmıştım epey geçmişti ağrılar. bugün doktora sordum, demir hapı filan yaparmış öyle dedi o da, biraz tokken ikindide al demiri dedi. her türlü bu haftalarda kasık ağrısı olur yazıyor nette. ama yine de gerek görüyorsan doktoruna danış tatlım, için rahat etsin.Ne guzel yaaa keske bende hic kilo almasam ne guzelmolur ama benim bide òdem yapiyor vucudum(oglumda cok olmustu 6yada7.ada tuzu neredeyse hic tuketmemistim dr.oyle demisti ve o ay bebek yine normal kilo aldi ama ben 4kilo vermistim :// bunsada daha erkenden basladi arada goz altlarim falan sisiyor yuzuklerim skiyor (
bide aklima gelmisken sorayim :)) benim nasil desem vajina cevresi bacakla birlesme yeri surei agriyor sanki baski var orda yururken yatarken hep oluyor 1-2gundur sizlerdede var mi?boyle bisey
bide ani harekette egilip kalkarken karin ust tarafima biran bicak batiyor gibi oluyor acaba kaslar gevsiyor ondan mi?
boyle devam ederse dr.a erken gidecegim galiba
Evet Canim yaa ayni yerde dün benimde agrim vardi bi agri saplaniyordu birden cok sasirdim bugün azaldi amaNe guzel yaaa keske bende hic kilo almasam ne guzelmolur ama benim bide òdem yapiyor vucudum(oglumda cok olmustu 6yada7.ada tuzu neredeyse hic tuketmemistim dr.oyle demisti ve o ay bebek yine normal kilo aldi ama ben 4kilo vermistim :// bunsada daha erkenden basladi arada goz altlarim falan sisiyor yuzuklerim skiyor (
bide aklima gelmisken sorayim :)) benim nasil desem vajina cevresi bacakla birlesme yeri surei agriyor sanki baski var orda yururken yatarken hep oluyor 1-2gundur sizlerdede var mi?boyle bisey
bide ani harekette egilip kalkarken karin ust tarafima biran bicak batiyor gibi oluyor acaba kaslar gevsiyor ondan mi?
boyle devam ederse dr.a erken gidecegim galiba
Off bende oyleyim ya oturdummu kalkamiyorum artik hertarafim tutuluyor sanki kalkarken cok zorlaniyorumbende geçen hafta olmuştu o ağrılar ve batmalar canım, çok korkmuştum ama bu hafta gitcem diye sabredip gitmemiştim doktora. bi deniyim diyip bikaç gün ilaçlarımı bırakmıştım epey geçmişti ağrılar. bugün doktora sordum, demir hapı filan yaparmış öyle dedi o da, biraz tokken ikindide al demiri dedi. her türlü bu haftalarda kasık ağrısı olur yazıyor nette. ama yine de gerek görüyorsan doktoruna danış tatlım, için rahat etsin.
ben bi de oturduğum, yattığım yerden kalkarken ilk çok zorluk yaşıyorum. tutuluyorum böyle 8-9 aylık gibi elim belimde penguen gibi yürüyorum eşim de arkamdan gülme krizine giriyor tabi. sonra açılıyor vücudum 15 km yürüsem bişi olmuyor ama. ödem bende de çok olur, bol su iç canım.
maşallah kızına da sana da. yine de dikkat et vitaminlerine kan değerlerine filan, bebiş senin depondan alırmış zaten ama senin sağlığın da önemli canım. çok nadir bulunur herhalde hamileliğinde senin kadar az kilo alan.Kizim 3 bucuk kilo dogdu masallah:) doktorumda cok sasirdi oda bukadarini beklemiyordu
çok iyimiş battaniyenin fiyatı, güle güle kullan tatlı oğluşunla canım. çoraplarda rekor kırmışsın bence, ay ama çok tatlılar, bunları giyecek minicik ayakları düşündükçe eriyorum zaten. babaannenizin ellerine sağlık, güle güle giysin inşallah. ben bi dahaki ultrasonda kendim göbek atacam ki bizimki de atsın artık kesinleşsin yaaa..
Bu hamileliğimde baslarda aldim kusma devri baslayinca verdim gobek desen almis basini gidiyormaşallah kızına da sana da. yine de dikkat et vitaminlerine kan değerlerine filan, bebiş senin depondan alırmış zaten ama senin sağlığın da önemli canım. çok nadir bulunur herhalde hamileliğinde senin kadar az kilo alan.
Evet Canim hep benim depodan Aldi dogum sonrasi cok sorun yasadim vücudum cok direncsiz olmusdumaşallah kızına da sana da. yine de dikkat et vitaminlerine kan değerlerine filan, bebiş senin depondan alırmış zaten ama senin sağlığın da önemli canım. çok nadir bulunur herhalde hamileliğinde senin kadar az kilo alan.
evet ben de duydum aslında. pek de belirleyici değilmiş karın şekli. bilimsel olarak da öyle bişi yok deniyor. kızın için de tebrik ederim canım, zaten pek az kızımız var forumda, kıymetlimiz onlar. sağlıkla mutlulukla gelsin yuvanıza...Evet canım kız. Öyle bir genelleme var kızlar yanlara doğru büyüyor diye. Ama çok yakın arkadaşım kızına hamileyken karnı o kadar dikti ki, doğuma giderken kafa kaburgada ayaklar göbeğin diğer ucundaydı. Herkes doğana kadar kızım diye sevme diyordu.Bünyeden bünyeye çok değişiyor anlayacağın.
evet canım randevu son anda alıyorum ama bir ay sonra gel dedi yani 5 mayıs oluyor. kız olsa da çok sevinirim ben aslında eşimle hep kız diye tutturmuştuk, rüyamda emzirmiştim hatta tatlı bi kız bebeği, kesin kız olcak diyodum en başta. sonra erkek diye içime doğdu, doktor da onayladı. yine de hiç belli olmaz. her şeye hazırım.bizim sonraki randevu 5 mayıs canım, senin de mi öyle, 6. Aya kadar göstermiyorsa kızdır diyen çok duydum ama doktorun da baştan beri erkek tahmini yapıyorsa erkektir herhalde, Allah sağlıklı versin de gerisinin önemi yok zaten. Ben de en çok miniş elleriyle ayaklarına bayılıyorum, güzel dilekleein için de teşekkür ederiz canım.
Amin teşekkürler canım bilmukabeleevet ben de duydum aslında. pek de belirleyici değilmiş karın şekli. bilimsel olarak da öyle bişi yok deniyor. kızın için de tebrik ederim canım, zaten pek az kızımız var forumda, kıymetlimiz onlar. sağlıkla mutlulukla gelsin yuvanıza...
Canm bende kızımda 6 kilo aldım sadece kızın 3 buçuk doğdu suyudur eşidir derken doğumdan hemen sonea eski kiloma dönmustum ama bu sefer nasıl olur bilemem şimdilik 1 kilo almışım devamını görecezben de bunu soracaktım, önceden de dedin ya 4 kilo diye nasıl ama yani millet 20 kilo alıyo, hiç mi bişi yemedin kıızzz?
kızın kaç kilo doğmuştu canım? valla ben hiç bulantım olmadığı için çok kilo alırım diye korktum hep. normalde de midesi sağlam biriyim. ilk üç ay tam tersi iştahlıydım ben. şimdi normale döndüm çok şükür. 2.5 kilo almışım bile. bu 3 de olabilir de çaktırma, 2.5 daha iyi duruyo. ama vücuduma kilo aldığımı hissetmiyorum henüz. basende ödem oluyor sanırım ordan az bişi şiştim. çatlarım ben o kesin. lierac kullanıyorum ama bence boşuna.
Maşallah canm senin bebiş ben burdayım diyo bende göbek çıktı diyecemde benim doğumdan sonraki göbeğimi eritemeden hamile kaldığım için aynı gibiBence benimkine bakıp haline şükretmelisin.seninki çok şirin duruyor tek bi yerde benim göbek, bel, sırt allah ne verdiyse şişiyor. 17+3 deyim henüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?