Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bence benimkine bakıp haline şükretmelisin. seninki çok şirin duruyor tek bi yerde benim göbek, bel, sırt allah ne verdiyse şişiyor. 17+3 deyim henüz.
ay çok tatlı niye öyle diyosun, ben de senin haftanda öyle olacam zaten kaçarı yok. seninki kız diye biliyorum, kızlarda karın daha yaygın olur filan diyolar doğruysa.

benim hamileliğin ilk zamanları deli gibi kaşınıyodu , ben mustelanın nemlendirici ve rahatlatıcı kremini aldım . Onu kullandığımdan beri çok az kaşınıyor hatta kaşınmıyor
Deneyeyim bende Can'ım ya çok fenayım İnsalah ise yarar
Evet büyüttükleri geriliyor ve catlayacak sanirim bu kaşıntılar o yüzden

İnşllah canım ya, sabahtan beri kaç defa baktım fotosuna, hareketleri gözümün önünden gitmiyor bebişimin , artık renkli cici zamanı evet, geçen hafta aldım bir şeyler, turunculu filan, yarın yüjlerim fotolarını ama artık maviler de gelsin biraz

Kizim 3 bucuk kilo dogdu masallah:) doktorumda cok sasirdi oda bukadarini beklemiyordu

ay çok tatlı niye öyle diyosun, ben de senin haftanda öyle olacam zaten kaçarı yok. seninki kız diye biliyorum, kızlarda karın daha yaygın olur filan diyolar doğruysa.
Evet canım kız. Öyle bir genelleme var kızlar yanlara doğru büyüyor diye. Ama çok yakın arkadaşım kızına hamileyken karnı o kadar dikti ki, doğuma giderken kafa kaburgada ayaklar göbeğin diğer ucundaydı. Herkes doğana kadar kızım diye sevme diyordu. Bünyeden bünyeye çok değişiyor anlayacağın.

bende geçen hafta olmuştu o ağrılar ve batmalar canım, çok korkmuştum ama bu hafta gitcem diye sabredip gitmemiştim doktora. bi deniyim diyip bikaç gün ilaçlarımı bırakmıştım epey geçmişti ağrılar. bugün doktora sordum, demir hapı filan yaparmış öyle dedi o da, biraz tokken ikindide al demiri dedi. her türlü bu haftalarda kasık ağrısı olur yazıyor nette. ama yine de gerek görüyorsan doktoruna danış tatlım, için rahat etsin.
ben bi de oturduğum, yattığım yerden kalkarken ilk çok zorluk yaşıyorum. tutuluyorum böyle 8-9 aylık gibi elim belimde penguen gibi yürüyorum eşim de arkamdan gülme krizine giriyor tabi. sonra açılıyor vücudum 15 km yürüsem bişi olmuyor ama. ödem bende de çok olur, bol su iç canım.

Evet Canim yaa ayni yerde dün benimde agrim vardi bi agri saplaniyordu birden cok sasirdim bugün azaldi ama

Off bende oyleyim ya oturdummu kalkamiyorum artik hertarafim tutuluyor sanki kalkarken cok zorlaniyorum

Kizim 3 bucuk kilo dogdu masallah:) doktorumda cok sasirdi oda bukadarini beklemiyordu
maşallah kızına da sana da. yine de dikkat et vitaminlerine kan değerlerine filan, bebiş senin depondan alırmış zaten ama senin sağlığın da önemli canım. çok nadir bulunur herhalde hamileliğinde senin kadar az kilo alan.

bizim sonraki randevu 5 mayıs canım, senin de mi öyle, 6. Aya kadar göstermiyorsa kızdır diyen çok duydum ama doktorun da baştan beri erkek tahmini yapıyorsa erkektir herhalde, Allah sağlıklı versin de gerisinin önemi yok zaten. Ben de en çok miniş elleriyle ayaklarına bayılıyorum, güzel dilekleein için de teşekkür ederiz canım.

Bu hamileliğimde baslarda aldim kusma devri baslayinca verdim gobek desen almis basini gidiyor esim bu kesin ikiz diyor cunku aliskin degil adam bukadar gobege

Evet Canim hep benim depodan Aldi dogum sonrasi cok sorun yasadim vücudum cok direncsiz olmusdu

evet ben de duydum aslında. pek de belirleyici değilmiş karın şekli. bilimsel olarak da öyle bişi yok deniyor. kızın için de tebrik ederim canım, zaten pek az kızımız var forumda, kıymetlimiz onlar. sağlıkla mutlulukla gelsin yuvanıza...

evet canım randevu son anda alıyorum ama bir ay sonra gel dedi yani 5 mayıs oluyor. kız olsa da çok sevinirim ben aslında eşimle hep kız diye tutturmuştuk, rüyamda emzirmiştim hatta tatlı bi kız bebeği, kesin kız olcak diyodum en başta. sonra erkek diye içime doğdu, doktor da onayladı. yine de hiç belli olmaz. her şeye hazırım.
eller, ayaklar, burnuş, yanaklarrr,, ayy bitmezkii... ben sanırım bebeğimi aşeriyorum fena halde.

Canm bende kızımda 6 kilo aldım sadece kızın 3 buçuk doğdu suyudur eşidir derken doğumdan hemen sonea eski kiloma dönmustum ama bu sefer nasıl olur bilemem şimdilik 1 kilo almışım devamını görecez

Bence benimkine bakıp haline şükretmelisin. seninki çok şirin duruyor tek bi yerde benim göbek, bel, sırt allah ne verdiyse şişiyor. 17+3 deyim henüz.
Maşallah canm senin bebiş ben burdayım diyo bende göbek çıktı diyecemde benim doğumdan sonraki göbeğimi eritemeden hamile kaldığım için aynı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…