Can'ım sen iyi kilo şehrine sahipsin benim kullandığım hormonlar sayesinde ben akıllara zarar kilo aldım 5 kilo be yapacagım bilmem hormonları kestim inşallah bundan sonra böyle kilo alışım olmaz umarım :))
Günaydin hanımlargece o kadar kötü bir rüya gördüm ki sabah kalkar kalmaz oğlumun kalp atışını dinledim. Rüyamda oğluma birşey oluyordu herşeyin başkasına veriyorduk karnında yok diyorlardı Allah kimseye yasatmasın. Şu rüyalar da bitsin artık
Amin. Hamilelikten dolayı gördüğüm rüyalar saçma sapan. Geçen gene yazmıştım eşimle bosaniyorduk rüyamda hatta kalktim ağladım etkisinde kalınıyor maalesef...günaydın :) rüyalar terse çıkarmış Allah hepsini korusun
Ahhh şu saçma rüyalar ne zaman bitecek bende de çok oluyor malesefki canm takma rüya sonuçta sağlıkla bebişlerimizi alacaz kucağımıza inşallahGünaydin hanımlargece o kadar kötü bir rüya gördüm ki sabah kalkar kalmaz oğlumun kalp atışını dinledim. Rüyamda oğluma birşey oluyordu herşeyin başkasına veriyorduk karnında yok diyorlardı Allah kimseye yasatmasın. Şu rüyalar da bitsin artık
Günaydın kızlar dün akşamdan beri sol kasığıma iğne batar gibi ara ara sancı giriyo normalde hiç ağrım olmzdı çok sık değil ama olunca korkuyorum sizde de aynı durum varmı rahim genişlemesi dio nette öylemidir sizce
İnşallah canım.Ahhh şu saçma rüyalar ne zaman bitecek bende de çok oluyor malesefki canm takma rüya sonuçta sağlıkla bebişlerimizi alacaz kucağımıza inşallah
Canim seni korkutmayi asla istemem ama benimde 20 gun once ayni senin gibi yatarken oturdugum uerden kalkerken bicak saplanir gibi sancilarim oluyordu dayanamayip doktoru aradim hemen gel bakalim dedi. Bebek baya rahim agzina inmis dogum sancilarinin hafifini yasamissin ve kasilmalarin olmus dedi. 15Gun rapor verdi sadece lavabo icin kalkacaksin dedi. Progeston ve igne verdi. Simdi biraz daha iyiyim ama isi birakmak zorunda kaldim tekrar ayni sikintiyi yasamamak icin. Istersen doktoruna danis canim. Cok gecmis olsunNe guzel yaaa keske bende hic kilo almasam ne guzelmolur ama benim bide òdem yapiyor vucudum(oglumda cok olmustu 6yada7.ada tuzu neredeyse hic tuketmemistim dr.oyle demisti ve o ay bebek yine normal kilo aldi ama ben 4kilo vermistim :// bunsada daha erkenden basladi arada goz altlarim falan sisiyor yuzuklerim skiyor (
bide aklima gelmisken sorayim :)) benim nasil desem vajina cevresi bacakla birlesme yeri surei agriyor sanki baski var orda yururken yatarken hep oluyor 1-2gundur sizlerdede var mi?boyle bisey
bide ani harekette egilip kalkarken karin ust tarafima biran bicak batiyor gibi oluyor acaba kaslar gevsiyor ondan mi?
boyle devam ederse dr.a erken gidecegim galiba
Hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağımızda göstersin inşallah hepimizin yavrularınıKızlarrrrr günaydııınn biraz uzak kaldım sizkerden ama şükür iyiyiz cinsiyetimiz kesinleştiii erkek bebekmiş
Ay ben bile gördüm sanki pipişi :) Hayırlı uğurlu olsun canım.
Gozun aydin Kafasindan belli canim erkek
biz de bu sabah gittik kontrolümüze. doktor bey bebeğin organlarını tek tek gösterdi, sağlıklı, hiç bi sorun görünmüyor dedi çok şükür. cinsiyete 11+5 de erkek demişti. şimdi yine erkek dedi ama yüzde yüz kesinleştiremedik. geçen kıpır kıpırdı bu sefer uyuyor gibiydi hiç kımıldamadı. doktorum da kımıldamaya zorlamadı. bi dahaki ay kesinleşir dedi. ben normalde çok tatlı severim süt yogurt vs sevmem. hamileliğimden beri tam tersi oldu. süt ayran yogurt peynir acayip saldırıyorum ama tatlı sevmiyorum. bizimkisi kımıldasın diye çikolata yemiştim muayeneden önce o mu uyuttu bebeğimi diyorum şimdi, çünkü dün süt içerken kımıl kımıldı karnımda. tüh dedim süt içip girseymişim muayeneye .
bir de ben yaptırmayı düşünmüyordum ama dörtlü test için ikna etti beni, kan verip geldim hadi bakalım. başka dörtlü test yaptırmış olan var mı aranızda?
bu da son görüntümüz. 16+1im, ağırlığına 143 gr dedi doktorum. normal mi kızlar?
Eki Görüntüle 1809071
erkek bence de canım. bugün ben de dörtlü test verdim. hadi bakalım güzel çıkar sonuçlarımız inşallah. sabırsızlanıyorum sonuçlar için yine. ikili yaptırmış mıydın? ikilide risk benim en düşük çıkmıştı, dörtlüyü düşünmüyordum ama doktor bey ikna etti, ben de vardır bi bildiği dedim. şimdi iyi mi yaptım kötü mü yaptım diye düşünüp duruyorum.
Ya aslinda benim niyetim okul sezonunda olsaydi dogum okulda arkadaslariyla parti yaptirmakti. Yaza doguma yakin acikhavada dusunuyorum yapmayi.
Oy maşallah çok tatlı bir bebeğe benziyor bu yüzde vermelere karşıyım ama sanki 13 /14 hafta sonrası büyük olasılık değişmiyor. Kizımda da değişmemişti bu sefer erkek olduğu için daha erken öğrendik ilk yüzde 80 demişti dr 17 . Hafta 100 dedi.
Ben nedense doğana kadar 100 diyemem :))
ama bu gün ilk papyonunu aldım
bugün yine ultrasonu göbeğimin baya altında yaptı doktor, yani göbek deliğin altında. peki bebek orada madem, neden karnım göbek deliği ve etrafında bu kadar büyüdü acaba. yani sonuçta bebek küçücük daha, içerde nasıl bi oluşum var da karnım bu kadar büyüdü çözemedim ve biraz korkuyorum. doktora da çok sordum ama normal dedi. şimdi 16 başındayım daha. deneyimli anneler bilir, böyle koca karnım hep büyümeye devam mı edicek yoksa ilerleyen haftalarda biraz yavaşlar mı büyümesi? çünkü yavaşlamazsa ben big bang gibi patlayacam valla. annem de uzakta ama telefondan gösterdiğim kadarıyla kızım bu ne dedi korkuttu beni . bi de ilk bebek güya. ay patlamam dimiiii ???
Bugün kuzenlerin hep burada buluşma günüymüş meğer, çok tatlılar kuzucuklar yaa, maşallah hepsine, canım seninkini erkeğe benzettim ben, Allah gönlünüzdekini hayırlı etsin inşallah.
Kızlarrrrr günaydııınn biraz uzak kaldım sizkerden ama şükür iyiyiz cinsiyetimiz kesinleştiii erkek bebekmiş
Günaydın minnoş annelerSon günlerde benim gibi kalp çarpıntısı yaşayanlar var mı? Artan kan hacmine bağlı dedi doktorum ama son birkaç gündür illallah getirdi. Çay içtikten sonra çarpıntı yapıyordu, onu baya azalttım ama her yemek sonrası ne yersem yiyeyim çarpmaya başlıyor. Gece yatarken hele kalbimin hangi kanı pompaladığını bile hissedebiliyorum. Yukarı aşağı gidiyor. Hayırlara gitsin.
:))teşekkür ederim canım. yüksek ihtimal erkek. bugün ultrasonda kesinleşecekti ama bizimki 11 haftalıkken ultrasonda neredeyse dans ederken bugün kılını kıpırdatmadı.
gunaydin canim. ayaklarini uzattiginda da rahatlarsin belki birazGünaydın kızlar dün akşamdan beri sol kasığıma iğne batar gibi ara ara sancı giriyo normalde hiç ağrım olmzdı çok sık değil ama olunca korkuyorum sizde de aynı durum varmı rahim genişlemesi dio nette öylemidir sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?