Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Günaydin hanımlar gece o kadar kötü bir rüya gördüm ki sabah kalkar kalmaz oğlumun kalp atışını dinledim. Rüyamda oğluma birşey oluyordu herşeyin başkasına veriyorduk karnında yok diyorlardı Allah kimseye yasatmasın. Şu rüyalar da bitsin artık

günaydın :) rüyalar terse çıkarmış Allah hepsini korusun

Ahhh şu saçma rüyalar ne zaman bitecek bende de çok oluyor malesefki canm takma rüya sonuçta sağlıkla bebişlerimizi alacaz kucağımıza inşallah

Günaydın kızlar dün akşamdan beri sol kasığıma iğne batar gibi ara ara sancı giriyo normalde hiç ağrım olmzdı çok sık değil ama olunca korkuyorum sizde de aynı durum varmı rahim genişlemesi dio nette öylemidir sizce

gunaydın bende de aynı şey arada oluyor doktora sordum ben , rahim büyüdüğünde arada olabilir dedi

Canim seni korkutmayi asla istemem ama benimde 20 gun once ayni senin gibi yatarken oturdugum uerden kalkerken bicak saplanir gibi sancilarim oluyordu dayanamayip doktoru aradim hemen gel bakalim dedi. Bebek baya rahim agzina inmis dogum sancilarinin hafifini yasamissin ve kasilmalarin olmus dedi. 15Gun rapor verdi sadece lavabo icin kalkacaksin dedi. Progeston ve igne verdi. Simdi biraz daha iyiyim ama isi birakmak zorunda kaldim tekrar ayni sikintiyi yasamamak icin. Istersen doktoruna danis canim. Cok gecmis olsun

Günaydın herkese,

Rüyamda çok güzel bir atım vardı, sabah "neden uyandım ki atım gitmiş" diye üzülerek uyandım, eşime de günaydın yerine "bana at al " deyince, adam da şaştı kaldı ah bu rüyalar, minişler içeride napıyor böyle, canları sıkılıyor, film filan mı çekiyorlar gece bize, ay sonu yok rüyaların

Günaydın minnoş anneler Son günlerde benim gibi kalp çarpıntısı yaşayanlar var mı? Artan kan hacmine bağlı dedi doktorum ama son birkaç gündür illallah getirdi. Çay içtikten sonra çarpıntı yapıyordu, onu baya azalttım ama her yemek sonrası ne yersem yiyeyim çarpmaya başlıyor. Gece yatarken hele kalbimin hangi kanı pompaladığını bile hissedebiliyorum. Yukarı aşağı gidiyor. Hayırlara gitsin.

Ay ben bile gördüm sanki pipişi :) Hayırlı uğurlu olsun canım.

teşekkür ederim canım
bende bamyamsı birşeyler görüyorum sanki ama çözemiyorum.

Gozun aydin Kafasindan belli canim erkek

teşekkür ederim annemde senin dediğin gibi kafasından belli dedi.ama ben yinede 22. hafta ayrıntılıda kesinleşmesini bekliycem.

hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun canım maşallah
bende 4 lü için kan verdim. inşallah iyi sonuçlar alırız.

yaptırmıştım ikili yaş dışında bir sıkıntı yoktu
yaş oranıda 1:497 gibi birşey çıkmıştı sadece
bende düşünmüyordum dörtlüyü ama itirazda etmedim istediğinde

Ya aslinda benim niyetim okul sezonunda olsaydi dogum okulda arkadaslariyla parti yaptirmakti. Yaza doguma yakin acikhavada dusunuyorum yapmayi.

ben söyleme işini atlattım en azından
istediği kostümü almıştım , pasta aldık , anneanne dede dayı kuzenler filan süprizmiş gibi söyledik.
gazamız mübarek oldu gibi

bana hala değişebileceğini söyledi biliyormusun?
22.haftaya odaklandım ben , ayrıntılıda kabak gibi çıkacak

ben kızımda 63 kilo civarıydım 80 kilo ile doğuma girdim
şimdi ise hali hazırda 68 ile başladığım hamileliği panda gibi kocaman göbekle bitiririm diyorum , bakalım ne olucak.
ve evet karnın hep büyümeye devam edicek hele son aylar

Bugün kuzenlerin hep burada buluşma günüymüş meğer, çok tatlılar kuzucuklar yaa, maşallah hepsine, canım seninkini erkeğe benzettim ben, Allah gönlünüzdekini hayırlı etsin inşallah.

teşekkür ederim canım
hepimiz hayırlısıyla alırız inşallah

Kızlarrrrr günaydııınn biraz uzak kaldım sizkerden ama şükür iyiyiz cinsiyetimiz kesinleştiii erkek bebekmiş

hayırlısı olsun canım , sağlıkla gelsin kuzu

selam tekrardan kızlar...

ferrum fort verdi dün doktor, aç karına içilmesi gerekiyor
bende sabah kahvaltıdan önce içerim diye düşündüm lakin ilaçtan sonra 2 saat boyunca kahvaltıda kalsiyum içerikli birşey yememek gerekiyormuş.
siz bu ilacı nasıl alıyorsunuz? ben 5 sene önce nasıl aldığımıda hatırlamıyorum

benim ilk hamileliğimden beri ara ara olan birşey bu çarpıntı
anksiyete diyorlar benimkine, doktora söylediğimde 'kafeinsiz ve stressiz hayat' dedi ama pek mümkün değil

gunayd gunaydin canim. ayaklarini uzattiginda da rahatlarsin belki biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…