Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Teşekkür ederim Can'ım annem de çok az benim ilk gebeliğim de de az oldu ama onda kaşıntım olmamıştı inşallah çatlamayız )

Teşekkür ederim Can'ım annem de çok az benim ilk gebeliğim de de az oldu ama onda kaşıntım olmamıştı inşallah çatlamayız )

Tatlım bana doktorum ilacı yemekten en az 2 saat önce veya sonra al dedi. Demir alımını yediğimiz şeyler çok etkiliyormuş, en güvenli bu şekilde emilir ilaç dedi.

Canım güle güle kullan. Markası neydi? Ben de araştırıyorum şu aralar.

selam canım. ben de sabah açken içiyodum ama dün doktorumla kasık karın ağrılarımla ilgili konuşurken bu hapların da bu ağrıları yapabildiğini söyledi. zaten bikaç gün ilacı bırakınca azalmıştı ağrılar. ikindi zamanı filan yarı tokken alırsan yan etkilerini daha az hissedersin dedi. tabi doktorun sana aç iç demişse öyle yapmalısın. kalsiyum içerikli vitamin alıyorsan demir ilacınla beraber de yutmamalısın aynı şekilde.

Aynı ilacı almıyorum ama denir ilacını gece alıyorum ben. Hem o iştah açma olayını engelliyor hemde kalsiyumla yok olmuyor.

Tatlım bana doktorum ilacı yemekten en az 2 saat önce veya sonra al dedi. Demir alımını yediğimiz şeyler çok etkiliyormuş, en güvenli bu şekilde emilir ilaç dedi.

Aynı ilacı almıyorum ama denir ilacını gece alıyorum ben. Hem o iştah açma olayını engelliyor hemde kalsiyumla yok olmuyor.

kafam çok karıştı benim
o zaman sabah kahvaltıdan 2 saat geçince alayım

siz benim kadar ilaç kullanıyormusunuz ?

sabah kahvaltıdan sonra decavit , akşam yemeğinden sonra magvital , her hafta dodex iğne , gece yatarken vajinadan progestan, birde ne zaman alıcağıma karar veremediğim ferrum fort

Özellikle eppek yiyince oluyor o bende ya
Her gittiğimde dr soruyordu çarpıntın var mı diye. Bu gidişte sorayım bakalım varsa napılıyormuş.

Hahaha sende bendensin
Bende gittim arabayı aldım daha çöpü yok bebenin
Sağlıkla bindirip gezdir inşallah çok beğendim ben

Bana da doktorum akşam yatmadan önce aç karnına iç dedi. zaten yatarken çok tok olmuyoruz hemde mide bulantısı filan yapsa da uyuduğum için bir şey hissetmiyorum. Öyle de deneyebilirsin.

Vitamin vermedi bana dr gerek görmedi.
Şuanda maltofer ve tiroid ilacı kullanıyorum. Aslında demir seviyemde çok iyiydi benim ama tadı güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…