Teşekkür ederim Can'ımBi de şöyle bir şey var canım. deri büyüdükçe kaşınma görülebilir ama bu her zaman çatlayacağı anlamına gelmiyor. En önemli şey nemli tutmak o bölgeyi ama ben çatlama olayının tamamen genetik olduğunu düşünüyorum. Annen çatlamışsa ne yaparsan yap sen de çatlarsın dedi benim doktorum:)) kaşıntıyı azaltmak için sürekli nemli tutmaya çalış. Cilt gerilip kuruyunca kaşıntı yapar.
Teşekkür ederim Can'ımBi de şöyle bir şey var canım. deri büyüdükçe kaşınma görülebilir ama bu her zaman çatlayacağı anlamına gelmiyor. En önemli şey nemli tutmak o bölgeyi ama ben çatlama olayının tamamen genetik olduğunu düşünüyorum. Annen çatlamışsa ne yaparsan yap sen de çatlarsın dedi benim doktorum:)) kaşıntıyı azaltmak için sürekli nemli tutmaya çalış. Cilt gerilip kuruyunca kaşıntı yapar.
Akşamları deneyeyim canım ya bebeğime bişimi oluo diye korktum yarın sabah kontrolum var iyidir umarım bebeğimmgunayd
gunaydin canim. ayaklarini uzattiginda da rahatlarsin belki biraz
yalnız değilim dmek ciddi birşey olmasında acısı önemli diil :)gunaydın bende de aynı şey arada oluyor doktora sordum ben , rahim büyüdüğünde arada olabilir dedi
Tatlım bana doktorum ilacı yemekten en az 2 saat önce veya sonra al dedi. Demir alımını yediğimiz şeyler çok etkiliyormuş, en güvenli bu şekilde emilir ilaç dedi.selam tekrardan kızlar...
ferrum fort verdi dün doktor, aç karına içilmesi gerekiyor
bende sabah kahvaltıdan önce içerim diye düşündüm lakin ilaçtan sonra 2 saat boyunca kahvaltıda kalsiyum içerikli birşey yememek gerekiyormuş.
siz bu ilacı nasıl alıyorsunuz? ben 5 sene önce nasıl aldığımıda hatırlamıyorum
Canım güle güle kullan. Markası neydi? Ben de araştırıyorum şu aralar.Eki Görüntüle 1809297
Kızlar nasıl arabamız? Çok araştırdım, kullanan çok arkadaşım var memnun hepside. Dün eşimle gezerken mothercare de 750tl puan veriyordu. Ana kucağı ile ikisi bayağ uyguna geldi.İlk eşyamiz bebişe. Daha çorabı bile yok ama arabası var.
selam canım. ben de sabah açken içiyodum ama dün doktorumla kasık karın ağrılarımla ilgili konuşurken bu hapların da bu ağrıları yapabildiğini söyledi. zaten bikaç gün ilacı bırakınca azalmıştı ağrılar. ikindi zamanı filan yarı tokken alırsan yan etkilerini daha az hissedersin dedi. tabi doktorun sana aç iç demişse öyle yapmalısın. kalsiyum içerikli vitamin alıyorsan demir ilacınla beraber de yutmamalısın aynı şekilde.selam tekrardan kızlar...
bende sabah kahvaltıdan önce içerim diye düşündüm lakin ilaçtan sonra 2 saat boyunca kahvaltıda kalsiyum içerikli birşey yememek gerekiyormuş.
Eveet minik bir cadı geliyor inşallahYa senin kesinleşti dimi? Süper
selam tekrardan kızlar...
canım bu concord neo. benim de en beğendiğim araba olur kendisiCanım güle güle kullan. Markası neydi? Ben de araştırıyorum şu aralar.
canım ben bugun doktora gittim mukus şeklindeki akıntım arttı ıyıce enfeksiyon olmusum fitil verdiTabi canım sana yazarım cuma günü
Eki Görüntüle 1809308 Eki Görüntüle 1809309
english home indiriminden sipariş ettiğimiz cicilerimiz geldi. uyku tulumu ve havlumuz. güzel günlerde kullanırız inşallah.
Tatlım bana doktorum ilacı yemekten en az 2 saat önce veya sonra al dedi. Demir alımını yediğimiz şeyler çok etkiliyormuş, en güvenli bu şekilde emilir ilaç dedi.
selam canım. ben de sabah açken içiyodum ama dün doktorumla kasık karın ağrılarımla ilgili konuşurken bu hapların da bu ağrıları yapabildiğini söyledi. zaten bikaç gün ilacı bırakınca azalmıştı ağrılar. ikindi zamanı filan yarı tokken alırsan yan etkilerini daha az hissedersin dedi. tabi doktorun sana aç iç demişse öyle yapmalısın. kalsiyum içerikli vitamin alıyorsan demir ilacınla beraber de yutmamalısın aynı şekilde.
Aynı ilacı almıyorum ama denir ilacını gece alıyorum ben. Hem o iştah açma olayını engelliyor hemde kalsiyumla yok olmuyor.
Günaydın minnoş annelerSon günlerde benim gibi kalp çarpıntısı yaşayanlar var mı? Artan kan hacmine bağlı dedi doktorum ama son birkaç gündür illallah getirdi. Çay içtikten sonra çarpıntı yapıyordu, onu baya azalttım ama her yemek sonrası ne yersem yiyeyim çarpmaya başlıyor. Gece yatarken hele kalbimin hangi kanı pompaladığını bile hissedebiliyorum. Yukarı aşağı gidiyor. Hayırlara gitsin.
Eki Görüntüle 1809297
Kızlar nasıl arabamız? Çok araştırdım, kullanan çok arkadaşım var memnun hepside. Dün eşimle gezerken mothercare de 750tl puan veriyordu. Ana kucağı ile ikisi bayağ uyguna geldi.İlk eşyamiz bebişe. Daha çorabı bile yok ama arabası var.
Bu uyku tulumuna bayılıyorumEki Görüntüle 1809308 Eki Görüntüle 1809309
english home indiriminden sipariş ettiğimiz cicilerimiz geldi. uyku tulumu ve havlumuz. güzel günlerde kullanırız inşallah.
Bana da doktorum akşam yatmadan önce aç karnına iç dedi. zaten yatarken çok tok olmuyoruz hemde mide bulantısı filan yapsa da uyuduğum için bir şey hissetmiyorum. Öyle de deneyebilirsin.selam tekrardan kızlar...
Vitamin vermedi bana dr gerek görmedi.kafam çok karıştı benim
o zaman sabah kahvaltıdan 2 saat geçince alayım
siz benim kadar ilaç kullanıyormusunuz ?
sabah kahvaltıdan sonra decavit , akşam yemeğinden sonra magvital , her hafta dodex iğne , gece yatarken vajinadan progestan, birde ne zaman alıcağıma karar veremediğim ferrum fort
teşekkür ederim canım.Bu uyku tulumuna bayılıyorum
Güle güle kullansın bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?