teşekkürler canım. ben çok erkenciyim canım sen bana bakmaçok tatlılarmış sağlıklı günlerde giysin işalah ben daha kızıma bir çorap bile almadım :)
kafam çok karıştı benim
o zaman sabah kahvaltıdan 2 saat geçince alayım
siz benim kadar ilaç kullanıyormusunuz ?
sabah kahvaltıdan sonra decavit , akşam yemeğinden sonra magvital , her hafta dodex iğne , gece yatarken vajinadan progestan, birde ne zaman alıcağıma karar veremediğim ferrum fort
teşekkürler canım. ben çok erkenciyim canım sen bana bakma. bebeğin her şeyi istenirse bir günde bile alınır.
Cok guzeller canim inşallah guzel gunlerde kullanirsiniz :)Eki Görüntüle 1809308 Eki Görüntüle 1809309
english home indiriminden sipariş ettiğimiz cicilerimiz geldi. uyku tulumu ve havlumuz. güzel günlerde kullanırız inşallah.
Canim bana da doktorum ferrum fort vermisti geçen hafta aç karna üç gün anca kullandim migdeme dokundu sonra degistirdi doktorum ferifer diye şurup verdi ben aksam yatarken içiyorum onu ne aç oluyoruz ne tokkafam çok karıştı benim
sabah kahvaltıdan sonra decavit , akşam yemeğinden sonra magvital , her hafta dodex iğne , gece yatarken vajinadan progestan, birde ne zaman alıcağıma karar veremediğim ferrum fort
sağol canım, sağlıklı olsunlar da gerisi boş aslında.Cok guzeller canim inşallah guzel gunlerde kullanirsiniz :)
Canim bana da doktorum ferrum fort vermisti geçen hafta aç karna üç gün anca kullandim migdeme dokundu sonra degistirdi doktorum ferifer diye şurup verdi ben aksam yatarken içiyorum onu ne aç oluyoruz ne tok
bende 3 tane içiyorum sabah aspırın oglen decavit aksam balık hapı , demir ilacına daha başlamadık ama 18. haftadan sonra başlıcaz sabah aç karnına dedi doktor
fakat ben daha önce ferrum fort kullanmıştım , o doktorda yemeklrden 2 saat sonra içmemi önermişti .
Concord neo canımCanım güle güle kullan. Markası neydi? Ben de araştırıyorum şu aralar.
Özellikle eppek yiyince oluyor o bende ya
Her gittiğimde dr soruyordu çarpıntın var mı diye. Bu gidişte sorayım bakalım varsa napılıyormuş.
Hahaha sende bendensin
Bende gittim arabayı aldım daha çöpü yok bebenin
Sağlıkla bindirip gezdir inşallah çok beğendim ben
Canım ben ilk hamile kaldığımda yapılan testlerden sonra Dodex iğne yazdı doktorum. 2 Kutu. İlk kutuyu her gün yaptırdım zaten 5 tane var içinde. 2. kutudan 2 ampülü 1 haftada bir, diğer 2 ampülü 15 günde bir, son kalan ampülü de 1 ay sonra şeklinde yaptır dedi. şuan 1 ampülüm kaldı oda 2 hafta sonra. Decavit'i her gün kullanıyorum. Ferro sanol' u 2 günde bir kullanıyodum çok kabızlık yaptı bende şimdi Gynoferon' a geçtim, onu da 2 yada 3 günde bir alıyorum demir seviyem iyi olduğu için. Rennie Duo şurup içiyorum çünkü yemek borum cayır cayır yanıyorkafam çok karıştı benim
Havludan bende de var aynısı indirimden aldım güle güle kullansınlar inşallah bebişlerEki Görüntüle 1809308 Eki Görüntüle 1809309
english home indiriminden sipariş ettiğimiz cicilerimiz geldi. uyku tulumu ve havlumuz. güzel günlerde kullanırız inşallah.
Ben kullanıyorım cnm fitil bir ara bıraktım geri başladım gecmiypr gibi sanki hickızlarrr enfeksiyon olup fitil kullanan var mı aranızda????????
Ben de cok kullanıyorum decavit gyno ferro imom oksapar bi de fitil ha bide magnezyum var :)kafam çok karıştı benim
hadi yaaaBen kullanıyorım cnm fitil bir ara bıraktım geri başladım gecmiypr gibi sanki hic
Bir arkadas daha bebegi asagida tasiyorsun ozaman dedi :// zaten 3ay progestan kullandim 3haftaya yakinda lekelenmem olmustuCanim seni korkutmayi asla istemem ama benimde 20 gun once ayni senin gibi yatarken oturdugum uerden kalkerken bicak saplanir gibi sancilarim oluyordu dayanamayip doktoru aradim hemen gel bakalim dedi. Bebek baya rahim agzina inmis dogum sancilarinin hafifini yasamissin ve kasilmalarin olmus dedi. 15Gun rapor verdi sadece lavabo icin kalkacaksin dedi. Progeston ve igne verdi. Simdi biraz daha iyiyim ama isi birakmak zorunda kaldim tekrar ayni sikintiyi yasamamak icin. Istersen doktoruna danis canim. Cok gecmis olsun
Bir arkadas daha bebegi asagida tasiyorsun ozaman dedi :// zaten 3ay progestan kullandim 3haftaya yakinda lekelenmem olmustu
ben en kisa zanda dr.uma gideyim en iyisi
Onun aldiklarini hediye olarak dusun kendin neyi begenip istiyorsan onuda alkızlar belki çok saçma ama canım çok sıkıldıeşimin annesi aradı bebege ayakkabı almış sagolsun gittiği mağazanın kartını almış hastane çıkışları diğer ihtiyaçlarını orda alacakmış bana hiç sormuyor bile beğendiğin hangisiyse onu alalım diye benmi çok ince düşünüyorum anlamadım bu durumda maalesef beni sinir ediyor
gerçi bu ilk değil düğünümde bana aldığı hiç birşeyi sormadı benim zevkimi herkes beğenir diyip kolyemi bile kendi zevkine göre aldı
Onun aldiklarini hediye olarak dusun kendin neyi begenip istiyorsan onuda al
Kimse niye aldi diye soramaz,sonucta kendi bebegine aliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?