Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

bende 3 tane içiyorum sabah aspırın oglen decavit aksam balık hapı , demir ilacına daha başlamadık ama 18. haftadan sonra başlıcaz sabah aç karnına dedi doktor

fakat ben daha önce ferrum fort kullanmıştım , o doktorda yemeklrden 2 saat sonra içmemi önermişti .

Canim bana da doktorum ferrum fort vermisti geçen hafta aç karna üç gün anca kullandim migdeme dokundu sonra degistirdi doktorum ferifer diye şurup verdi ben aksam yatarken içiyorum onu ne aç oluyoruz ne tok

nickimi değiştirip 'kimyasal anne' yapıcam artık ilaçlar olmasa herşey eksik...

Canim bana da doktorum ferrum fort vermisti geçen hafta aç karna üç gün anca kullandim migdeme dokundu sonra degistirdi doktorum ferifer diye şurup verdi ben aksam yatarken içiyorum onu ne aç oluyoruz ne tok

o zaman gece yatarken alayım

Çok teşekkürler canım!

Canım ben ilk hamile kaldığımda yapılan testlerden sonra Dodex iğne yazdı doktorum. 2 Kutu. İlk kutuyu her gün yaptırdım zaten 5 tane var içinde. 2. kutudan 2 ampülü 1 haftada bir, diğer 2 ampülü 15 günde bir, son kalan ampülü de 1 ay sonra şeklinde yaptır dedi. şuan 1 ampülüm kaldı oda 2 hafta sonra. Decavit'i her gün kullanıyorum. Ferro sanol' u 2 günde bir kullanıyodum çok kabızlık yaptı bende şimdi Gynoferon' a geçtim, onu da 2 yada 3 günde bir alıyorum demir seviyem iyi olduğu için. Rennie Duo şurup içiyorum çünkü yemek borum cayır cayır yanıyor şuanda bunları içiyorum sadece, haftaya Omega-3 alıp ona başliycam haftada 2-3 tane içicem. Bir de sanırım önümüzdeki ay magnezyuma başlamam gerekir, 2 kere şiddetli gece krampı yaşadım çünkü

Meraba kizlar ben 3 hafta once serklaj olmustum bu pazartesi kontrol amacli kan ve idrar tahlili yaptirdim ve doktor kum yada tas dokuyosun dedi antibiyotik yazcakti ama kendi doktoruna git onun yazmasi daha dogru olur dedi ayni zamanda hocasi oluyor kendi doktorum , tahlillerimi doktora gonderdim ama sekreterinden donus bekliyorum sabahtan beri ve moralim cok bozuldu surekli su iciyorum bu durumu yasayan varmi aranizda acaba bir sıkıntı olurmu

Ben de cok kullanıyorum decavit gyno ferro imom oksapar bi de fitil ha bide magnezyum var :)

kızlar belki çok saçma ama canım çok sıkıldı eşimin annesi aradı bebege ayakkabı almış sagolsun gittiği mağazanın kartını almış hastane çıkışları diğer ihtiyaçlarını orda alacakmış bana hiç sormuyor bile beğendiğin hangisiyse onu alalım diye benmi çok ince düşünüyorum anlamadım bu durumda maalesef beni sinir ediyor

gerçi bu ilk değil düğünümde bana aldığı hiç birşeyi sormadı benim zevkimi herkes beğenir diyip kolyemi bile kendi zevkine göre aldı

Bir arkadas daha bebegi asagida tasiyorsun ozaman dedi :// zaten 3ay progestan kullandim 3haftaya yakinda lekelenmem olmustu
ben en kisa zanda dr.uma gideyim en iyisi

Bir arkadas daha bebegi asagida tasiyorsun ozaman dedi :// zaten 3ay progestan kullandim 3haftaya yakinda lekelenmem olmustu
ben en kisa zanda dr.uma gideyim en iyisi

aşağıda taşımayı annemde söylüyodu da ben dr a sordum ilk zamanlar aşağıda daha sonra yukarıya çıktığını söyledi

ama yine de git dr una için rahat olur

Onun aldiklarini hediye olarak dusun kendin neyi begenip istiyorsan onuda al
Kimse niye aldi diye soramaz,sonucta kendi bebegine aliyorsun

Onun aldiklarini hediye olarak dusun kendin neyi begenip istiyorsan onuda al
Kimse niye aldi diye soramaz,sonucta kendi bebegine aliyorsun

orası öyle tabi ama biraz her şeye karışır oda öyle maalesef öyle kabul ediyorum

çok olursa bende küçülünce çoçuk esirgeme kurumuna vermeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…